מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירות בגלל החלפת תמ"ל?נטלי א.16/03/2011
שלום!
בני כמעט בן חודש ללא 3 ימים.מהולדתו הוא אכל מטרנה בשבועיים הראשונים ניסיתי להניק אך לא היה לי מספיק חלב ,כך שמטרנה הוא אכל מיומו הראשון עוד בביה"ח.בדרך כלל היתה לו יציאה אחת ליום באופן קבוע כמובן היא היתה מתלווה בפנים אדומות מהלחץעד לפני יומיים.לפני יומיים התחלתי לתת לו סימילאק אדבנס ואני רואה שהוא מנסה לעשות קקי אך זה לא ממש יוצא לו-איך אפשר לעזור לו? האמת חשבתי לחזור למטרנה ללא המתנות.
מה המלצות לגבי נושא?
נ.ב. ב3 שבועות הוא העלה 600 גרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיוני...
עמית17/03/2011לקטן שלי היו גזים ועצירות במעבר מהנקה לסימילאק ואחרי שבועיים עברתי למטרנה ותהליך העיכול חזר לסידרו.
לבת של חברה שלי היה הפוך - המטרנה עשתה בעיות.
כל ילד מגיב אחרת. לדעתי אם אחרי כמה ימים את רואה שזה לא מסתדר (אני מניחה שחוץ מתמ"ל הוא לא אוכל משהו אחר שיכול לעשות בעיות בגיל הזה..) תנסי לחזור למטרנה ותראי אם זה משתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ותה שומר
נטלי א.17/03/2011כבר עברנו בחזרה וסוף כל סוף היתה יציאה. והופיע גם תאבון-לפי הרבה המלצות של סבתות המליצו להוסיף לו גם לתזונה יומית קצת תה שומר-התנגדתי הרבה שעות אך בסוף ויתרתי,הרי גדלנו בעצמנו על תרופות סבתא מבלי כל מיני טיפות כמו סימיקול וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ותה שומר - תגובה
איילת מרטין19/03/2011בגיל חודש אין מקום לתת תה שומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות בגלל החלפת תמ"ל? - תגובה
איילת מרטין19/03/2011שלום נטלי,
את יכולה לנסות לתת סימילאק או מטרנה או אפילו לשלב בין שניהם ולראות אם יש שינוי. הוא תינוק קטן ואין מקום להתערבות תזונתית בגיל זה. הוא צריך לקבל את הארוחות שלו ולפי הנתונים שנתת - הוא עלה במשקל יפה ובצורה תקינה וחשוב לעקוב ולראות שהוא ממשיך לעלות במשקל בצורה תקינה.
אני מאד ממליצה לך לנסות לעשות עיסוי (בבטן - תנועות סיבוביות עם כיוון השעון, להרים רגליים ולקרב לבטן, לעשות תנועות סיבוביות בכיוון השעון על העקבים - את יכולה להתייעץ עם מומחית בתחום עיסוי תינוקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)