דילקתם עלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילקתם עלי
    חלי
    19/03/2011

הבת שלי בת 8 חודשים נולדה בשבוע 35 במשקל 2,800 וכיום היא שוקלת 6,900
    היא אוכלת בבוקר דייסה (סימילאק)
    ב10 פירות
    ב13:00 מרק
    15:00 דייסה
    18:00 פתיתים, אורז
    21:00 דייסה

בין לבין היא אוכל פטיבר

אני רוצה לתת לה גם לחם עם אבוקדו, חביתה, אבל אין לה עוד שיניים.
    האם זה אפשר ואם כן אז איך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילקתם עלי

הוספת תגובה

• דילקתם עלי - תגובה

איילת מרטין
    19/03/2011

האם אוכלת עם הידיים או שאת מאכילה? האם את המרק והפירות מקבלת כמנה טחונה או שניסית כבר להתחיל אוכל אצבעות למעט הפתי-בר?
    לחם וחביתה דורשים יותר עיבוד בפה וחשוב לשים לב האם קיימת תנועת לעיסה טובה. האם את הביסקוויט מוצצת עד שנמס בפה או שנוגסת ולועסת אותו? אם היא רק מוצצת עד שנמס הייתי ממתינה לפני הוספת מזון במרקם גם יותר.
    אם ברצונך לשלב אבוקדו וביצה בתפריט את יכולה להכין סלט אבוקדו עם ביצה קשה. את יכולה גם לנסות לתת את הקרום של הלחם ("הקשה") להחזיק ביד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חלי
    20/03/2011

היא לא אוכלת לבד אני מאכילה אותה
    רק את המרק אני טוחנת אבל את הפתיתים והקציצות ואורז היא אוכלת ככה אני מועכת את זה עם מזלג
    לנסות לתת לה לבד לאכול?
    לגבי הקשה של הלחם נתתי לה כמה פעמים היא לעסה אותו עד שהיא הכניסה אותו לבפה והוצאתי לה אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו