מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילקתם עליחלי19/03/2011
הבת שלי בת 8 חודשים נולדה בשבוע 35 במשקל 2,800 וכיום היא שוקלת 6,900
היא אוכלת בבוקר דייסה (סימילאק)
ב10 פירות
ב13:00 מרק
15:00 דייסה
18:00 פתיתים, אורז
21:00 דייסה
בין לבין היא אוכל פטיבר
אני רוצה לתת לה גם לחם עם אבוקדו, חביתה, אבל אין לה עוד שיניים.
האם זה אפשר ואם כן אז איך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילקתם עלי - תגובה
איילת מרטין19/03/2011האם אוכלת עם הידיים או שאת מאכילה? האם את המרק והפירות מקבלת כמנה טחונה או שניסית כבר להתחיל אוכל אצבעות למעט הפתי-בר?
לחם וחביתה דורשים יותר עיבוד בפה וחשוב לשים לב האם קיימת תנועת לעיסה טובה. האם את הביסקוויט מוצצת עד שנמס בפה או שנוגסת ולועסת אותו? אם היא רק מוצצת עד שנמס הייתי ממתינה לפני הוספת מזון במרקם גם יותר.
אם ברצונך לשלב אבוקדו וביצה בתפריט את יכולה להכין סלט אבוקדו עם ביצה קשה. את יכולה גם לנסות לתת את הקרום של הלחם ("הקשה") להחזיק ביד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חלי20/03/2011היא לא אוכלת לבד אני מאכילה אותה
רק את המרק אני טוחנת אבל את הפתיתים והקציצות ואורז היא אוכלת ככה אני מועכת את זה עם מזלג
לנסות לתת לה לבד לאכול?
לגבי הקשה של הלחם נתתי לה כמה פעמים היא לעסה אותו עד שהיא הכניסה אותו לבפה והוצאתי לה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)