בני בן השנה וחצי לא אוכל כלל מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני בן השנה וחצי לא אוכל כלל מוצקים
    אמא מודאגת
    25/03/2011

שלום לכולן אני אמא לילד בן שנה וחצי ואני ממש חסרת אונים!!
    בני לא אוכל כלל מוצקים הוא ניזיון רק ממטרנה מעדן שטוזים בננה בלבד וגרבר פירות טרופיים... אלה הדברים היחידים שהוא מוכן לאכול במבה הוא מלקק נותן ביסים קטנים עם השניים הקדמיות ויורק החוצה... אני מרגישה חסרת אונים נתנו לו טעימות בזמן אבל יש לציין שמדובר בילד בררן שגם הפסקת ההנקה בגיל 4 חודשים היתה קשה מאוווודדדד!!!
    אני רוצה להדגיש כי אין בעיה במשקל ואין כל בעיה מוטורית כזו או אחרת ילד רגיל לחלוטין אבל לא אוכל מה עלי לעשות??????
    בבקשה עזרה!!!
    נ.ב
    הוא גם מתעורר בלילה לאכול (חלב)- כמובן...
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בני בן השנה וחצי לא אוכל כלל מוצקים - תגובה

נורית קליפר
    27/03/2011

ממליצה לפנות לייעוץ אצל רופא הילדים, בוודאי יפנה לקלינאית תקשורת או איש מקצוע אחר כדי לברר את הסיבה לסירוב למרקמים מתקדמים בגילו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה זהה

ט
    28/03/2011

שלום לך

גם אצלנו הבעיה זהה. תינוקנו בן השנה וחצי לא מסכים להכניס אוכל מוצק לפה וניזון ממטרנה, רסק פירות, יוגורטים, מרקים ומעדנים.

פנית ליעוץ רפואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו