מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לפג שנולד 600 גרםעדי30/03/2011
בני בן 7.5 חודשים מתוקן 4 נולד בשבוע 26 עד גיל חצי שנה רק ינק ואחרי שראיתי שהוא לא עולה במשקל עברתי למטרנה של פגים וגם אז עלה רק 300 גרם בחודש.הארוחות שלו ממש קטנות רוב הארוחות הוא לא אוכל יותר מ60 CC.
ב6:00 בבוקר אוכל 60
ב10:00 60
ב14:00 ירקות טחונים עם עוף או הודו
אחרי הירקות לפעמים הוא לא מוכן לאכול גם 6 שעות.
20:00 אחרי מקלחת אוכל 120
01:00 בין 60 ל120
כל הארוחות אני נותנת לו מטרנה של פגים בשילוב של דיסת 8 דגנים.
לפני שבועיים שקל 4.5.
אני מאוד מאוד מודאגת הוא לא מוכן לאכול יותר מהכמות הזאת אים אני מנסה להמשיך לו את האוכל הוא מתחיל לצרוח ולהעיף את הבקבוק עם הידיים.
אני אובדת עצות המ אני יכולה לעשות.
מה אני יכולה עוד לתת לו לאכול?????
בבקשה תעזרו לי.
מתי אני יכולה להתחיל עם דברי חלב ובייצים.
פירות הוא מקבל מדי פעם בעיקר בננה.
אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
עדי31/03/2011אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לפג שנולד 600 גרם - תגובה
נורית קליפר03/04/2011הי עדי,
לאור הנתונים שסיפקת, ממליצה בחום לפנות לדיאטנית קופ"ח, חשוב שבנך יהיה במעקב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)