מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרור מים רתוחים להכנת פורמולהאסף17/04/2011
עצות וטיפים יתקבלו בברכה :-)
אנחנו בכל פעם מחדש נתקלים באותה בעיה ... הילד רעב, אנחנו מרתיחים מים ואז .. נאלצים לחכות 8-10 דקות או להשתמש בכל מיני שיטות של אלכימאים מהמאה ה-18 לקרור המים כך שאפשר יהיה להכין את הפורמולה לילד.
מה אומרים בעלי הנסיון?
1. האם משתמשים ועד איזה גיל במים רתוחים?
2. איך מקררים מהר?
3.מה לגבי שימוש בתמי 4\מי עדן ולמינהם? משרד הבריאות אומר עד גיל שנה להרתיח באופן גורף. מה אתם עושים בפועל?
תודה על העזרה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
אמא17/04/2011שלום אסף,
מה שאני עושה זה מרתיחה את המים ושמה בקנקן לקירור ואז כשצריך להכין פורמולה יש לך מים רתוחים ומקוררים. אם אתם עושים את הפורמולה חמימה אז תרתיח את הקומקום ותערבב את המים מהקומקום עם המים מהקנקן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד עצה מעולה
שירלי זוהר17/04/2011לי יש במטבח שני קומקומים. באחד מהם אני מרטיחה מים פעם ביום בד"כ בלילה אחרי שהוא הולך לישון. ואת הקומקום השני אני מרטיחה שוב ושוב, כל פעם שהוא צריך לאכול. ואז...זה מוכן בשניות. למשל כדי להכין כמות של 180. אני שמה מהקומקום שהתקרר בסביבות 120 מים רטוחים שהתקררו. ומוסיפה מהקומקום השני, מים שהרטחתי מיד כ- 60 מ"ל. יוצא חמים ונעים ומעולה!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרור מים רתוחים להכנת פורמולה - תגובה
נורית קליפר22/04/2011הי אסף,
1. מומלץ להרתיח מים עד גיל שנה
2. כדאי שתמיד יהיה קנקן מים רתוחים שהתקררו - אפשר לשמור במקרר ליממה ולחממם על ידי ערבוב תוספת מים רותחים (כמובן תמיד לבדוק טמפ תמ"ל לפני ההגשה)
3. בין אם מדובר בתמי 4/מי עדן עדיין מומלץ להרתיח עד גיל שנה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)