מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 6 חודש אוכל שליש מאחותויהושע20/04/2011
תאומים בני 6 חודש. הילדה אוכלת סביר. הבעיה שהבן שלי אוכל ממש מעט. לפעמים 60 CC מטרנה. אני נותן להם אורז קצת..ירקות ופירות אבל לטעמי זה מעט מידי. הוא פשוט לא אוכל. מה שכן הוא הרבה יותר פעלתן ממנה. כמעט זוחל לכל מקום..זז המון.. בועט המון. האם יש בעיה?
אני מודאג.
הוא שוקל 5.7 ק"ג ונראה ממש ממש רזה עד כדי שרואים לו את הצלעות. הילדה בריאה בגופה שוקלת 6 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן 6 חודש אוכל שליש מאחותו - תגובה
נורית קליפר22/04/2011הי יהושע,
ילדים גדלים ומתפתחים ואוכלים כמויות מזון שונות. חשוב לעקוב אחר משקלו, הציפייה היא שעד גיל חצי שנה תינוק יכפיל את משקל הלידה שלו ועד גיל שנה, משקלו יהיה כפול 3 ממשקל הלידה. תינוקות בריאים בדר"כ נולדים עם מנגנון טבעי של רעב ושובע ויודעים להחליט בעצמם על כמויות המזון הדרושות להם. כמובן שחשוב לעקוב אחר משקלו והתפתחותו של בנך ולראות שמיקומו בעקומות גדילה עקבי. אם הינך מוטרד ממשקלו, תמיד כדאי להתייעץ עם רופא הילדים המטפל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)