תינוק בן 6 חודש אוכל שליש מאחותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 6 חודש אוכל שליש מאחותו
    יהושע
    20/04/2011

תאומים בני 6 חודש. הילדה אוכלת סביר. הבעיה שהבן שלי אוכל ממש מעט. לפעמים 60 CC מטרנה. אני נותן להם אורז קצת..ירקות ופירות אבל לטעמי זה מעט מידי. הוא פשוט לא אוכל. מה שכן הוא הרבה יותר פעלתן ממנה. כמעט זוחל לכל מקום..זז המון.. בועט המון. האם יש בעיה?
    אני מודאג.
    הוא שוקל 5.7 ק"ג ונראה ממש ממש רזה עד כדי שרואים לו את הצלעות. הילדה בריאה בגופה שוקלת 6 ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן 6 חודש אוכל שליש מאחותו - תגובה

נורית קליפר
    22/04/2011

הי יהושע,

ילדים גדלים ומתפתחים ואוכלים כמויות מזון שונות. חשוב לעקוב אחר משקלו, הציפייה היא שעד גיל חצי שנה תינוק יכפיל את משקל הלידה שלו ועד גיל שנה, משקלו יהיה כפול 3 ממשקל הלידה. תינוקות בריאים בדר"כ נולדים עם מנגנון טבעי של רעב ושובע ויודעים להחליט בעצמם על כמויות המזון הדרושות להם. כמובן שחשוב לעקוב אחר משקלו והתפתחותו של בנך ולראות שמיקומו בעקומות גדילה עקבי. אם הינך מוטרד ממשקלו, תמיד כדאי להתייעץ עם רופא הילדים המטפל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו