מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תאבון לתינוק בן חודשייםנטלי א.24/04/2011
שלום! בני בן חודשיים ניזון רק מתמ"ל (מטרנה) אוכל כל 4 שעות בד"כ אוכל בין100-125 מ"ל אך יש ארוחות שמסרב לאכול יותר מ60 מ"ל מה שלא תעשי לא יוכל יותר. ניסיתי למשוך זמן אחרי ארוחה גדולה אך ללא שינוי. משקלו 5400 גרם מבחינת עליה במשקל הוא עולה. אך בעבר היה אוכל יותר וכל 3 שעות. איך אפשר לעורר אצלו יותר תאבון?
מאוד אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי...אני מבשת עזרה!!!!!
נטלי א.26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תאבון לתינוק בן חודשיים - תגובה
ליהי סופרין26/04/2011היי נטלי,
בעיקרון הוא אמור לאכול כ135 מ"ל לארוחה כל 4 שעות.
אבל , אם הוא עולה במשקל והכל תקין אני לא רואה סיבה "להכריח" אותו לאכול . לתינוקות יש מנגנון רעב ושובע תקין. חבל להרוס להם..
מה שכן הייתי בודקת רמות ברזל, לפעמים כשרמות הברזל נמוכות הדבר יתבטא בחוסר תיאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין....צריכה תשובה דחוף!!!!
נטלי א.27/04/2011לאחר שבני התחיל לסרב לאכול ארוחות מלאות צבע קקי נהפך לירוק במרקם חרדלי ,בעבר הוא היה צהוב-חום.יכול להיות שפשוט הוא הפסיק לאהוב מטרנה? אולי כדאי להחליף לו תמ"ל? ואיזה סימנים יכולים להיות לחוסר ברזל בגופו?
נ.ב. בהריון בחודש אחרן קיבלתי ברזל דרך הווריד,אני אישית אנמית כל החיים שלי האם דבר זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין....צריכה תשובה דחוף!!!! - תגובה
נורית קליפר27/04/2011הי נטלי,
המענה הטוב ביותר לשאלות אלו יהיה אצל רופא הילדים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)