שביתות רעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שביתות רעב
    אובדת עצות
    09/05/2011

שלום

בני בן השנתיים וחצי פשוט לא אוכל כלום. לא משנה איזה מגוון מאכלים אני מכינה, הוא פשוט לא אוכל כלום. ניסיתי להתעלם ולא להתעצבן אבל הוא מסוגל לא לאכול וללכת לישון רעב. הוא כן רוצה לאכול עוגיות, דובונים וכו. זה הגיע למצב שהוא ממש אנמי ומקבל טיפות ברזל באופן יומיומי מגיל שנה.
    האם זה פסיכולוגי, האם הוא עושה לי "דווקא"? האם זו הדרך להראות שהוא בשליטה?
    יש לציוון שהוא בסך הכל ילד מאוד טוב, רגוע בסך הכל, יודע להעסיק את עצמו לבד או עם חברים.
    הבעיה שלנו מתחילה ונגמרת עם האוכל.

אשמח לעצה כי זה פשוט משגע אותי שהוא לא אוכל שום אוכל מזין

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שביתות רעב

הוספת תגובה

• שביתות רעב - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    11/05/2011

שלום לך,

ילד אוכל מה שהוריו אוכלים. השאלה המהותית היא מה אתם ההורים אוכלים בבית? ולמה יש עוגיות, דובונים וכו בבית אם זה לא המזון אליו אתם רוצים שהוא יתרגל?

הרגלי אכילה נעשים מהרגע שתינוק מתחיל לאכול מוצק. אם ההורים אוכלים בריא גם הילד יאכל כך. מה שההורים נותנים זה מה שהילד אוכל.

אם ברצונך לשנות את הרגלי האכילה שלו תצטרכי להימנע מלהכניס הביתה את המזונות הלא בריאים ולהתחיל לאכול בריא גם את (ושאר דיירי הבית) כדי שהילד יראה מסביבו שהוא לא היחידי שאוכל בריא.

אני מציעה להניח לו בעיניין, לא להציע לו לאכול אך כן לאכול לידו, ואני בטוחה שלאחר זמן מה שיראה שאתם אוכלים הוא ידרוש את אותו האוכל לבד.

אשמח לעזור ולענות על כל שאלה תמיד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו