אכילת יתר בחצי שנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת יתר בחצי שנה?
    חגית
    12/05/2011

בני בן חצי שנה , בעל תאבון בריא. מגיל 4 חודשים הוא נכנס למשפחתון ושם מעביר את היום מ8 בבוקר עד 4 אחה"צ. במטפלת נוהגת להאכיל אותו במנת פירות בבוקר , מרק ירקות בצהריים ובקבוק של 180 מ"ל לאחר שהוא מתעורר משנת צהריים. העניין הוא שהיא גם משלימה לו את שתי הארוחות עם חלב(שאוב שלי) ולא סתם תוספת חלב, הוא אוכל בין 150 מ"ל ל180 מ"ל לאחר כל ארוחת מוצקים... שזה כמו שאני מבינה עוד ארוחה בפני עצמה... אני חייבת לציין שבבית הוא רגוע גם אם הוא מקבל רק את מנת הפירות שלו ותוספת של קצת מיים . זה מחזיק אותו לשעתיים שלוש .. השאלה שלי היא אם הוא מקבל כמויות מוגזמות של מזון במשפחתון? ניסיתי לדבר עם המטפלת אבל משום מה נורא קשה לי לעמוד על שלי כי היא טוענת שכל הילדים אצלה אוכלים פחות או יותר ככה... ברצוני לציין שהבן שלי די גדול מימדים - לא שמן אבל בעל מבנה גוף רחב וארוך.. בגיל 4 חודשים- הפעם האחרונה שבה ביקרנו בטיפת חלב, גובהו היה 67 ס"מ ומשקלו 7.2 גרם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילת יתר בחצי שנה?

הוספת תגובה

• אכילת יתר בחצי שנה? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    12/05/2011

שלום לך חגית,

קודם כל חשוב לי להדגיש כי הילד שלך ואת מחליטה מה יאכל, כמה ומתי. אם משהו לא נראה לך אל תרגישי לא נעים לעמוד על שלך.

השאלה היא כמה פירות וכמה מרק היא נותנת לפני מנת החלב השאוב. אנא כיתבי לי זאת כדי שאוכל להתייחס בהתאם.

כמה חלב שאוב בסך הכל את מביאה איתך למשפחתון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו