כיצד לנהוג ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לנהוג ..
    דקלה
    17/05/2011

צהריים טובים ,
    יש לי 2 שאלות אשמח לעזרתכן.
    1. רציתי לשאול כיצד עליי לנהוג עם ביתי בכל פעם שזורקת אוכל או צלחת על הרצפה?
    ( וזה קורה כל ארוחה בשלב כל שהוא). היא מאוד בוגרת לגילה אוכלת לבד ולא מאפשרת להאכיל אותה .
    מגיל קטן לא אכלנית גדולה וזה בלשון המעטה.
    2. האם אפשר להגיע לייעוץ דיאטני לגבי תפריט ואולי אף ייעוץ התנהגותי בהקשר להרגלי אכילה?

תודה אמא מיואשת :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לנהוג ..

הוספת תגובה

• כיצד לנהוג .. - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    17/05/2011

שלום לך אורית,

אשמח לענות על שאלותייך אך חסר לי נתון חשוב.
    מה גילה של ביתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת נתון חשוב לפי בקשתך.

דקלה
    19/05/2011

בתי בת שנה וחצי , שוקלת 9600 גובה 79 סמ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת נתון חשוב לפי בקשתך. - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    19/05/2011

שלום לך,

ביתך זורקת אוכל על הרצפה כי רוצה לראות את תגובתך (להפעיל אותך) או את בעלי החיים באם יש בבית.
    הדבר היחידי שאת יכולה לעשות כעת הוא להגיד לה שזה לא יפה ושלא זורקים אוכל על הרצפה ולאט לאט אם תיהיי עקבית היא תבין ותפסיק. זה שלב כזה שרב התינוקות עוברים.

לגבי היעוץ בבדאי שאפשר לקבל יעוץ והכוונה לבניית תפריט בריא מותאם אישית. אם את מעוניינת לקבל המלצות התנהגותיות תצטרכי לברר אצל מומחית בתחום.

אשמח לענות על כל שאלה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך

אורית
    23/05/2011

ערב טוב,
    בתי נכנסת לגן עוד כשבוע אני מאוד מקווה ששינוי זה ישפיע לטובה על הרגלי האכילה שלה.
    לפי מיטב הבנתי ארוחת הבוקר בגן היא ב 8:45 פחות או יותר וכוללת ירקות וכריך או ביצה עם ירקות כאשר בתי לרוב מתעוררת בשבע בבוקר ואוכלת כ 120 - מטרנה.
    האם לדעתך עליי להקדים את ארוחת הבוקר- הבקבוק? על מנת שתאכל בגן.
    (היא לא אכלנית גדולה , ואני חוששת שלא תאכל את ארוחת הבוקר ועד ארוחת צהריים ב- 12:00 כבר תהייה ממש רעבה) לצערי הורגלה לאורך שעות הבוקר לנשנש פירות/תמרים ..
    ואין לה כרגע שעת ארוחת בוקר מוגדת לאחר אכילת הבקבוק.
    תודה ולילה טוב
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו