מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי אותו נושאנטלי א.18/05/2011
אני תמיד רוצה לדעת מה הטמפרטורה הכי מתאימה לאוכל? ואיך אפשר לבדוק אותה בבקבוק כשהוא כבר מוכן? אני בודקת על פרק יד וטמפרטורה לדעתי בסדר איך אפשר לדעת שהיא לא חמה לו מדי?
ואיך נקראת אבקה פרוביוטית היא יכולה לגרום לתופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה עזרה דחוף
נטלי א.18/05/2011מצאתי פרוביוטיקה של אלטמן זה מה שרושמים עליה:
מה מיוחד בפרוביוטיק סטיק של אלטמן:
כל מנת אבקה ארוזה בשקית אלומיניום אטומה ,נוחה לשימוש,השומרת על איכות החיידקים בעת השימוש.
ריכוז גבוהה של חיידקים פרוביוטיים
מכיל חיידקים מסוג BB12 - זן זה רשום ומתועד - נחקר מדעית
פרוביוטיקה בטעם וריח וניל נפלא - טעים במיוחד
אבקת פרוביוטיקה לילדים בתוספת סיבים פרהביוטיים מסוג אינולין
מתאים במיוחד לילדים ולתינוקות להוספה לדייסה או פורמולה, בטעם וניל
שאלה היא האם אפשר לתת זאת לתינוק בן 3 חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה עזרה דחוף - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין18/05/2011אני מציעה שתגשי לבית טבע ושם תקבלי הדרכה מסודרת בהתאמה אישית.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיק סטיק
שרית בנימין22/05/2011נטלי שלום,
לכל שאלה בנושא מוצרי אלטמן בכלל ובמוצר פרוביוטיק סטיק בפרט, נשמח לענות בטלפון 1-700-704-701 בימים א'-ה' בין השעות 8:00-18:00
המענה הוא אישי ומותאם עבורך ע"י אנשי מקצוע.
בברכת בריאות,
שרית בנימין
דיאטנית קלינית
טעם טבע אלטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה: כשאני בדקתי...
עמית01/06/2011רק על של סולגאר היה רשום במפורש מתאים לשימוש מתחת לגיל חצי שנה (זה היה לפני 8 חודשים בערך) אך עלותו היתה גבוהה משמעותית.
הסטיק של אלטמן היה מעל חצי שנה וככה גם של מכבי קייר.
יכול להיות שמאז החברות עדכנו את ההתוויות - הכי בטוח זה לפנות אליהן ולשאול. רופאי ילדים בד"כ לא ממש בקיאים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אותו נושא - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין18/05/2011אם את בודקת את הנוזל והוא לא חם מידי ולא קר מידי כלומר: פושר אז בסדר. האם את מודדת את כמות המים החמים למול הקרים באופן שווה כל ארוחה?
פרוביוטיקה בעודף יכולה לגרום לשילשול אבל זו לא תופעת לוואי מסוכנת. פשוט מורידים מינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמפרטורה מתאימה..
נטלי א.25/05/2011אכן אני מודדת אך לפי מראית העין. אני מערבבת מים רותחים עתה עם מים מורתחים שקוררו.
לגבי פרוביוטיקה -קניתי אבקה ובנתיים אני שמה לב שהוא מפחית בצעקות ,אבל עדיין צורח עד שלא מתחיל למצוץ מהבקבוק (יכול לשחק עם פטמת בקבוק במשך כמה דקות עד שמתעצבן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמפרטורה מתאימה.. - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין26/05/2011זה בסדר לערבב לפי מראית עין, אך חובה לבדוק עליך האם לא חם מידי.
תמשיכי עם הפרוביוטיקה, לפעמיים לוקח זמן עד שמשפיע. בכל מקרה זה מומלץ.
אולי הבקבוק מפריע לו? אולי הפורמולה לא טעימה לו? אולי יש לו גזים? אני מציעה שתבדקי את אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)