מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנתיים שאוכל רק פחמימותלילי19/05/2011
בוקר טוב, הבן שלי התחיל גן לפני שבועיים מאז לא מוכן להכניס לפה שלו כלום מלבד כל סוגי הפחמימות. מה עושים? לפני כן אכל מאוד יפה עם המטפלת קציצות,עוף וכו' .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים שאוכל רק פחמימות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין19/05/2011שלום לילי,
האם ניסית לברר מה כולל התפריט בגן? האם ניתן להביא אוכל מהבית לגן? האם ניתן לגוון שם את התפריט?
רב הסיכויים שהוא פשוט אוכל מה שנותנים לו או שהוא רואה את הילדים האחרים אוכלים ומחקה אותם ולדעתי אם יהיה ניתן להתערב בתפריט של הגן ולנסות לגוון אותו, זה יהיה מעולה.
אשמח לענות על כל שאלה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פחמימות
לילי19/05/2011נטלי שלום,
אז זהו.. שדווקא התפריט בגן מעולה ויש כל יום יחד עם הפחמימות סוג של קציצות שניצל ועוף כל יום משהו אחר. הגננת לא מוכנה שנביא מהבית אוכל. והן מנסות לתת לו את הסוגי בשר אך הוא פשוט מסרב בתוקף והוא רעב כי הוא מבקש עוד צלחת של פחמימה. וגם בבית אני הייתי נותנת לו לארוחת ערב קציצות טונה או ניצל דג גם מסרב בכל תוקף ואומר שרוצה רק פסטה או ספגטי וכו......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פחמימות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין20/05/2011אם כך, לא נותר לי להמליץ לך להניח לו. ככל שתדרשי ממנו לאכול דברים אחרים הוא יתעקש יותר לא לטעום דבר מלבד מה שהוא רוצה.
תניחי לו, ותאכלי לידו מאכלים נוספים שבעבר אכל, ותראי שעם הזמן הוא יבקש גם אותם לאכול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)