בן שנתיים שאוכל רק פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שאוכל רק פחמימות
    לילי
    19/05/2011

בוקר טוב, הבן שלי התחיל גן לפני שבועיים מאז לא מוכן להכניס לפה שלו כלום מלבד כל סוגי הפחמימות. מה עושים? לפני כן אכל מאוד יפה עם המטפלת קציצות,עוף וכו' .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנתיים שאוכל רק פחמימות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    19/05/2011

שלום לילי,

האם ניסית לברר מה כולל התפריט בגן? האם ניתן להביא אוכל מהבית לגן? האם ניתן לגוון שם את התפריט?

רב הסיכויים שהוא פשוט אוכל מה שנותנים לו או שהוא רואה את הילדים האחרים אוכלים ומחקה אותם ולדעתי אם יהיה ניתן להתערב בתפריט של הגן ולנסות לגוון אותו, זה יהיה מעולה.

אשמח לענות על כל שאלה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק פחמימות

לילי
    19/05/2011

נטלי שלום,
    אז זהו.. שדווקא התפריט בגן מעולה ויש כל יום יחד עם הפחמימות סוג של קציצות שניצל ועוף כל יום משהו אחר. הגננת לא מוכנה שנביא מהבית אוכל. והן מנסות לתת לו את הסוגי בשר אך הוא פשוט מסרב בתוקף והוא רעב כי הוא מבקש עוד צלחת של פחמימה. וגם בבית אני הייתי נותנת לו לארוחת ערב קציצות טונה או ניצל דג גם מסרב בכל תוקף ואומר שרוצה רק פסטה או ספגטי וכו......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק פחמימות - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    20/05/2011

אם כך, לא נותר לי להמליץ לך להניח לו. ככל שתדרשי ממנו לאכול דברים אחרים הוא יתעקש יותר לא לטעום דבר מלבד מה שהוא רוצה.

תניחי לו, ותאכלי לידו מאכלים נוספים שבעבר אכל, ותראי שעם הזמן הוא יבקש גם אותם לאכול.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו