מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוכל רגוע מוצקיםנתי19/05/2011
בני בן ה 7 חודשים החל לאכול מוצקים אני נותנת לו מרק ירקות ומנת פירות. הוא רק עכשיו החל לשבת ושהוא יושב מאוד קשה להאכיל אותו הוא מתנדנד עם הראש ומפריע עם הילדיים ולא רוצה להישען אחורה ומתחיל להילחץ ולצעוק כשאני מאכילה אותו מאוד קשה ולא נעים אני מרגישה לפעמים שאני מכריחה אותו.
היש לכם עצה כיצד להתנהג איתו ולהושיב אותו כדי שיאכל רגוע?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוכל רגוע מוצקים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין20/05/2011שלום נתי,
לדעתי אם בנך אינו מעוניין במזון מוצק כרגע, אין סיבה להכריח אותו. אם הוא לא יושב יציב, ומתנדנד עם הראש לא יקרה כלום אם תחכי מעט.
אין טעם ללחוץ עליו למשהו שהוא לא מסוגל. כל תינוק מתפתח בקצב שלו ומוכן למזון מוצק באופן שונה.
אני אומרת שתפחיתי כמויות של מזון מוצק, אך אל תוותרי לגמריי. תציעי מידי פעם, ואם הוא לא מעוניין תכבדי זאת. אחרי כמה שבועות אני בטוחה שהתמונה תיהיה שונה והוא יהיה מוכן גם פיזית וגם נפשית לאכילת מזון מוצק.
אשמח לענות על שאלה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)