האם כדאי דיסה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי דיסה?
    רעות
    30/05/2011

שלום!

ביתי בת 4 חודשים ושבוע, הכפילה את משקל לידתה, ניזונה מחלב אם בהשלמות מטרנה.
    רציתי להוסיף לה דיסה בלילה שתישן יותר וסתם לגוון לה...:) ראיתי שיש למטרנה דיסת אורז או קורנפלור ולא ידעתי מה מהשנים מומלץ. מה אתן חושבות על הדיסות שלהם ואיזו מהן כדאי? ומדוע אסור שיבולת שועל?
    איזה עוד מזון ניתן לרסק לה ולהוסיף לחלב? או שזה יהיה סמיך מידי ולא יעבור בבקבוק אז האם צריך חור גדול יותר? (ניסיתי לתת לה של אבוקדו בכפית ועל האצבע שהיא לא ממש הצליחה לאכול... )

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כדאי דיסה?

הוספת תגובה

• את בהחלט יכולה להוסיף דייסה

רות
    31/05/2011

לדעתי על הדייסות של מטרנה מותרות מגיל 4 חודשים (לפי ההנחיות החדשות), אני הוספתי דייסת דגנים לבקבוק של הלילה. מרגיש לי נכון לתת בקבוק סמיך יותר. בהמשך, את יכולה להציע אותה בכפית (אצלנו זאת ארוחת ערב) והיא מכילה ברזל וויטמינים, כך שזה מזין יותר מחלב עם קורנפלור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם כדאי דיסה? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/05/2011

שלום ננה,

ניתן להוסיף דייסה, אך אני ממליצה לעשות דייסה ביתית מדגנים מלאים. לבחור את הדגן הרצוי למשל: פתיתי כוסמין, שיבולת שועל (אין בעיה עם שיבולת שועל), אורז מלא, או דוחן, לטחון לאבקה לחמם חלב אם או חלב צמחי כמו חלב שקדים או חלב אורז מלא לערבב היטב לדקה את הדייסה בחלב הצמחי וזה מוכן. ניתן להמתיק עם כפית סילאן, או מייפל טהור.

אם את רוצה להוסיף את הדייסת איסטנט אין בעייה להוסיף כף אך שרב הדייסה תיהיה ביתית.

אשמח לענות על כל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו