מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מים מינרלים או מי ברז?תהילה31/05/2011
שלום בנות,
רציתי לשאול לדעתכן לגבי מים מינרלים. בכל המקומות שאני הולכת עם התינוק שלי אני רואה אמהות שנותנות לילדיהן מים מינרלים.
בטח נתקלתן בכתבות בחדשות שאמרו שהמיכלים עומדים בשמש ואז נמסים בתוכם חומרים מזיקים.
אפילו היום ראיתי כתבה באינטרנט על זה
זה באמת נכון? אני עוברת למי ברז עד שאדע אחרת.
מישהי יכולה להגיד לי האם כל זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי הברז אינם ראויים לשתייה. נקודה.
רוני31/05/2011גם בגלל שאשפה תעשייתית כגון דלקים וזבל כימי חודרת לתוכם, וגם בגלל הצנרת השינה אשר ממנה עלולות לחדורת מתכות כבדות ועופרות ואפילו אזבסט למי השתייה. מאוד לא מומלץ לכל אחד ועל אחת כמה וכמה לתינוקות.
אני הפסקתי עם מי ברז כבר לפני חמש או שש שנים לאחר שבדקתי את העניין הזה לעומק.
רק מים מינרלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם חקרת כל כך לעמוק תבדוק גם את
מירי גנדלמן01/06/2011מיכלי הפלסטיק האימתניים. מילא כזו כמות של פלסטיק שתשאר כאן עוד המון שנים אחרינו,
אבל הפלסטיק הזה פולט רעלים, שרק מהמחשבה עליהם אפשר למות. ידוע לכל שהפלסטיק, במיוחד אחרי חימום/שמש מזיק לבריאות, וידוע לכל שמ אפסנים אותו בשמש או בהאנגרים לא מקוררים- וכל ה"טוב" הזה במים שלך.
עדיין בא לך מים מינרליים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים מינרלים או מי ברז? - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין31/05/2011שלום לך,
אני בעד מים מסוננים. לא ברז ולא מינרלים אלא דרך מתקנים ביתיים, איני רוצה לנקוב בשמות מסחריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)