מים מינרלים או מי ברז?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מינרלים או מי ברז?
    תהילה
    31/05/2011

שלום בנות,

רציתי לשאול לדעתכן לגבי מים מינרלים. בכל המקומות שאני הולכת עם התינוק שלי אני רואה אמהות שנותנות לילדיהן מים מינרלים.

בטח נתקלתן בכתבות בחדשות שאמרו שהמיכלים עומדים בשמש ואז נמסים בתוכם חומרים מזיקים.

אפילו היום ראיתי כתבה באינטרנט על זה

זה באמת נכון? אני עוברת למי ברז עד שאדע אחרת.

מישהי יכולה להגיד לי האם כל זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים מינרלים או מי ברז?

הוספת תגובה

• מי הברז אינם ראויים לשתייה. נקודה.

רוני
    31/05/2011

גם בגלל שאשפה תעשייתית כגון דלקים וזבל כימי חודרת לתוכם, וגם בגלל הצנרת השינה אשר ממנה עלולות לחדורת מתכות כבדות ועופרות ואפילו אזבסט למי השתייה. מאוד לא מומלץ לכל אחד ועל אחת כמה וכמה לתינוקות.
    אני הפסקתי עם מי ברז כבר לפני חמש או שש שנים לאחר שבדקתי את העניין הזה לעומק.
    רק מים מינרלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם חקרת כל כך לעמוק תבדוק גם את

מירי גנדלמן
    01/06/2011

מיכלי הפלסטיק האימתניים. מילא כזו כמות של פלסטיק שתשאר כאן עוד המון שנים אחרינו,
    אבל הפלסטיק הזה פולט רעלים, שרק מהמחשבה עליהם אפשר למות. ידוע לכל שהפלסטיק, במיוחד אחרי חימום/שמש מזיק לבריאות, וידוע לכל שמ אפסנים אותו בשמש או בהאנגרים לא מקוררים- וכל ה"טוב" הזה במים שלך.

עדיין בא לך מים מינרליים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מינרלים או מי ברז? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    31/05/2011

שלום לך,

אני בעד מים מסוננים. לא ברז ולא מינרלים אלא דרך מתקנים ביתיים, איני רוצה לנקוב בשמות מסחריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו