בן 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 חודשים
    רחל
    01/06/2011

שלום, בני בן 3 חודשים וניזון מהנקה. הוא עדיין סובל מגזים רציתי לשאול אם זה נורמאלי בגילו? האם כדאי לתת מים זה יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 חודשים

הוספת תגובה

• בן 4 חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/06/2011

שלום רחל,

כל אדם הוא שונה, ומושפע מהתזונה ואורח החיים. אם בנך סובל מגזים, אולי משהו בתפריט שלך גורם לו לכך. אני מציעה שתגשי לייעוץ פרטני עם נטורופתית לבירור מעמיק. בנתיים אני יכולה להציע לך להוריד מוצרי חלב מהתפריט שלך ולראות אחרי כמה ימים אם ישנה הקלה. אם לא, כאמור גשי לייעוץ פרטני.

עבורו את יכולה לעשות לו תה משומר, או קמומיל ולעסות את הבטן, אלו מרגיעים. ישנו מוצר שנקרא "גרפווטר" גם הוא יעיל.

אשמח לעזור ולענות על כל שאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן שמעתי

רחל
    02/06/2011

ששומר יעיל לכאבי בטן. אני בעצמי שותה תה שומר מיד פעם.
    לגבי הגרפווטר, האם זה מוצר טבעי? כיצד יש לתת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן שמעתי - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    03/06/2011

אכן מוצר טבעי, יש הוראות על המוצר, אך ניתן לתת 5 טיפות 3 פעמים ביום ללא בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו