סרבן אוכל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן אוכל...
    נטלי א.
    02/06/2011

שלום!
    אני כתבתי בעבר לגבי צרחות לפני ארוחות...המלצתם לי להוסיף פרוביוטיק לתינוקות ואכן אני עושה זאת כל יום.בני בן 3 חודשים ושבוע משקל 6300(בד"כ היה מעלה בחודש קילו והפעם 600 גרם בקושי) ניזונים ממטרנה . בעייה שהוא לא מוכן לאכול יותר מ120 מ"ל זה נעשה עם צרחות ומלחמה .יכול לאכול 40 מ"ל ואז עשה הפסקה של כ5 שעות .יוצא שהוא לא אוכל את הכמות המספיקה של תמ"ל ליום. בטיפת חלב לא עוזרים הרבה ,כי לא רואים בעיה בכך...אחות אומרת לנסת כל שעה לתת בקבוק-זה גם לא עוזר.
    הוא עדיין סובל מגזים.רוב המלצות -להאכיל תינוק מתי שהוא רוצה. איך לזהות סימני רעב? אני באפיסת כוחות ...תעזרו לי בנושא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבן אוכל...

הוספת תגובה

• סרבן אוכל... - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    03/06/2011

שלום נטלי,

גם לפי דעתי אין צורך להכריח תינוק לאכול בכח (גם לא ילדים ומבוגרים). תינוק אוכל כאשר הוא רעב, וכנראה שהכמות שהוא אוכל כרגע מספיקה לו, דבר היכול להישתנות הרבה כי תינוקות מתפתחים וגדלים מהר ומשתנים כל הזמן.

משקל של תינוקך תקין ואין סיבה להיות מודאגים בקשר לזה.

תינוק רעב כאשר הוא בוכה ושום דבר לא מרגיע אותו. נסי להיות ערנית וקשובה ולאט לאט תלמדי לזהות כאשר הוא רעב.

המשיכי עם הפרוביוטיקה. שימי לב שאין לו שילשום מזה זה יכול לקרות. ואם כך אז להוריד מינון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו