מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת תאומים בני חצי שנהנגלה06/06/2011
שלום לכוווולם....
בניי בני חצי שנה אחד שוקל 6.200 והשני 8.600 קילו הם אוכלים כל 3 או 4 שעות כאשר הם אצל אמא שלי כל יום הם כבר מקבלים בבוקר סמילאק של 210 cc וצהריים מקבלים מרק של תערובת ירקות כשאשר חוזרים הביתה מנסה לתת להם דייסה או מרק הם אוכלים קצת ומתחילים לבכות כאילו רוצים אוכל מבקבוק את המרק שמה אותה בבקבוק אבל הזרם לא עוזר מתכוונת לפטמה החלפתי ולא עזר וחוזרת ונותנת סמילאק בשעה 9 אחרי אמבטיה נותנ מיץ ענבים וגורם להם לישון עד הבוקר האם מה שהסברתי טבעי ?!יש לי תחושה של אשמה לעצמי כי כל הזמן בעבודה וחוזרת הביתה גם לסידור הבית וכו" ...מה עליי לעשות תדריכי אותי איך אני יכולה לגרום להם לקבל אוכל טחון בבקשה..........תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תאומים בני חצי שנה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין08/06/2011שלום נגלה,
לא צריך לצפות מתינוקות בני חצי שנה לאכול ארוחת מוצקים שלמה. לוקח להם זמן להתרגל למעבר הזה, זה בסדר אם יאכלו רק כמה כפיות מכל מנה. כל חודש הכמות תגדל בהתאם למה שהם יראו שאתם אוכלים בבית, ולמה שתחשפי אותם ותציעי להם. ילדים אוכלים מה שנותנים להם כל עוד ההורים גם מיישמים.
מדוע הפרשי המשקלים הגדולים בין שני ילדייך? האם אחד אוכל יותר מהשני?
לא רשמת לי מסודר את התפריט של כל אחד מהם.
לא ברור כל כך מה הכוונה במיץ ענבים?
תעני על שאלות אלו ואוכל להתייחס לשאלתך יותר לעומק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים בני חצי שנה
נגלה05/07/2011קודם כל סליחה על האיחור ומאד מודה לך נטלי.
שניהם אוכלים באותו תיאבון כל 3 שעות או מקסימום 5 שעות הם מקבלים ארוחה. הבת נולדה במשקל של 2.500 קילו לעומת הבן נולד 2.750 ו(נולדו פגים) דרך אגב היא מחודש ראשון יש לה פליטות שלקחנו אותה עד אין סוף רופאים ובסוף היגענו לפרופיסור רענן שמיר שיצא איתו שהכל בסדר ואך המליץ על צילום לעומת שאין צורך לפני כן עשינו לה צילום של אולטראסונד בטן עליונה ויצא בסדר.היא במשקל אחרון לפני שבועיים בערך 6.900 רופא משפחה אמר שזה לא מצוין אלא גם לא רע.היא נראית מאד מאד עירנית חיונית כל הזמן ומתפתחת בצורה נפלאה אפילו בקעו לה 2 שניים לפני אחיה!!!אני מאד דואגת למשקל שלה ...אני רזה ואבא שלה גם רזה האם יש קשר לזה?!!!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)