בעיות אכילה - 11 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה - 11 חודשים
    מיכל
    06/06/2011

שלום,
    ביתי בת 11 ח' נולדה במשקל 3200, אחוזון 50. עד גיל חצי שנה, עלתה יפה במשקל, החל מגיל מצי שנה חלה התדרדרות בכל הנוגע לאוכל.
    אני מנסה לתת לה שלוש ארוחות מוצקים ביום - אך היא בד"כ טועמת כמה כפיות מכל ארוחה ומפסיקה( סוגרת את הפה ואין עם מי לדבר....) לאחר כל ניסיון ארוחה כזה היא מבקשת לינוק- אני דוחה את ההנקה עד לשעה שבה היא צריכה לישון ועד אז אני מנסה ומנסה להאכיל אותה.( אני מגוונת לה את האוכל ומציעה את כל מה אנחנו אוכלים, ממשנה את סביבת האכלה, אבל שום כלום...)
    היא יונקת גם בלילה - פעמיים לפחות.
    הבעיה היא שהיא אינה עולה במשקל ( מגיל חצי שנה ועד 10 חודשים היא העלתה 100 גר') היא גם לא גבהה והיקף הראש גם לא גדל- היא ירדה לאחוזון 20( בקושי). אין לי בעיה שתהיה רזה אך עם ההתפתחות הפיזית אני לא ממש רוצה שיהיו לה בעיות.
    - אני מציינת שאני בהריון בחודש רביעי- האם יכיול להיות שהחלב שלי כבר פחות מזין אותה בגלל ההריון? ( כי אני הבנתי שיש נשים שמניקות כמעט מלא עד גיל שנה ועדיין ילדיהן ממשיכים לגדול תקין).
    - אני אשמח לתגובתך - הצעתך בנושא הרגלי האכילה של ביתי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה - 11 חודשים

הוספת תגובה

• בעיות אכילה - 11 חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    08/06/2011

שלום מיכל,

לא רשמת כמה ביתך שוקלת כעת. ומה היא אוכלת בשלושת הארוחות שאת נותנת לה. אנא כיתבי לי את הנתונים ואתייחס לשאלתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו