כמות ארוחה בבקבוק לתינוק 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות ארוחה בבקבוק לתינוק 7 חודשים
    רחלי
    06/06/2011

מודה- אני בבית ועדיין מניקה אותו חופשי. בעיקרון נותנת לו שתי ארוחות ביום- אחת פירות שניה מרק- והוא אוכל יפה אבל לא בהסטריה. נתתי לו היום בשעות הערב בקבוק 160CC ילב שאוב וראיתי שרצה עוד אז עשיתי לו בקבוק תמל 180CC והוא סיים גם אותו. חישוב מהיר - יותר מ 300CC! האם זו כמות נורמאלית? בגלל שאני בדרך כלל מניקה אני לא יודעת מה הכמות. אני איכשהו מרגישה שאני מרעיבה אותו....

אשמח לתשובתכם.
    נ.ב התמ"ל הוא שלב 1 כי לא השתמשתי עד היום במה שהיה לי - האם יש לזה משמעות בכמות האכילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמות ארוחה בבקבוק לתינוק 7 חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    08/06/2011

שלום רחלי,

לא הצלחתי להבין ממה שכתבת האם את גם מניקה וגם שואבת ואם כן מדוע?!

ומה הכוונה שאת מניקה אותו חופשי?

מרגיש לי שחסרים נתונים בשאלתך. אנא נסי לסדר לי את השאלה מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת הבהרות

רחלי
    08/06/2011

כל עוד אני בבית- אני בדרך כלל מניקה אותו ולא נותנת לו חלב שאוב. אבל בגלל שהוא עומד להיכנס למסגרת, אני נותנת לו בקבוק במהלך היום- או חלב שאוב או תחליף או שניהם כמו שציינתי בשאלה שלי. אשמח לדעתך
    רחלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות ארוחה בבקבוק לתינוק 7 חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    10/06/2011

לפי ידיעתי אין קשר לשלב התחליף חלב לרמת השובע שלו. לדעתי סביר להניח שהוא מרגיש את השינוי שאת לאט לאט מבצעת לו בתזונה. ולכן את רואה שהוא דורש יותר אוכל. מכיוון שאת מכניסה אותו למסגרת, עם הזמן זה יסתדר והוא יצטרך להיתרגל לכמויות מבקבוק.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו