סרבן בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן בקבוק
    מזל
    06/06/2011

שלום רב!
    אני ממש נואשת
    בני בן8.5 חודשים. עד לפני כחודש וחצי ינק בשילוב ארוחות של מרק ופירות.
    לפני כחודש וחצי החלטתי לנסות סימילאק, בני סרב בתוקף לשתות, החלפתי למטרנה, החלפתי בקבוקים, הוספתי סוגים שונים של דייסות. ברצוני לציין כי פעמים בודדות הוא הסכים לשתות את החלב. בשבוע האחרון הוא מתנגד בתוקף לקבל את הבקבוק( גם בעלי ואימי ניסו לתת לו לאכול). לדעתי הוא פיתח אנטי לבקבוק.
    אני מנסה להאכיל אותו בדרכים שונות , כמו למשל באמצעות כפיתו ופעמים רבות הוא מקיא את הכל.
    כיום הוא רק רואה את הבקבוקו מייד מתחיל לצרוח.
    הוא אוכל את הדייסה בסביבות השעה 21 בלילה ובבוקר לא מוכן לאכול(אפילו עד שעה 12 למחרת)
    פירות ומרק הוא אוכל בערך 100 מ"ל.
    מה עלי לעשות???? אינני רוצה לוותר בשלב זה על ההזנה בבקבוק. האם הוספת סוכר לבקבוק תעזור??
    האם לנסות להפסיק לתקופה קצרה את הסימילאק??
    אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבן בקבוק

הוספת תגובה

• סרבן בקבוק - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    08/06/2011

שלום מזל,

בנך החכם לא רוצה להחליף את השד בבקבוק. אני לא מאמינה שצריך להכריח תינוק לעשות משהו שהוא לא רוצה אך אם את החלטת להפסיק להניק כנראה שהוא יצטרך להיתרגל או שאת תתחרטי ותחליטי להמשיך להניק? הכל באמת תלוי בך ובכמה את החלטתית בנוגע לשינוי, כי נראה מהודעתך שאת לא שלמה עם המעבר לתחליף חלב.

בכל מקרה, הוספת סוכר מיותרת, תחליף החלב מכיל סוכר.

אשמח לענות על כל שאלה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו