מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת 3.5 חודשיםציפי20/06/2011
שלום,
1. כל כמה זמן תינוקת בת 3.5 חודשים אמורה לאכול (כרגע אני מניקה אותה כל שעתיים בערך, לפעמים יותר ולפעמים פחות),
2. במהלך הלילה היא מתעוררת פעם אחת או פעמיים ואני מאכילה אותה כעשר דק' כל פעם, בשבוע האחרון היא לא נרדמת חזרה, לאחר שאני מניקה אותה היא רדומה וכשאני מניחה אותה בעדינות במיטתה היא מתעוררת וערה כמעט שעה.. האם להפסיק להניק אותה בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 3.5 חודשים - תגובה
איילת בר22/06/2011שלום ציפי,
כאשר מדובר בהנקה אין חוקים לזמני ההנקה ושעתיים וחצי נראה לי זמן סביר.
ישנה אפשרות שבימים שהיא רוצה לינוק יותר היא בקפיצת גדילה או שהיא צמאה.
לגבי הלילות:
את מתארת מצב בו היא רדומה עליך ורק כאשר את מניחה אותה במיטתה היא מתעוררת. תנסי להשאיר אותה עליך עוד כמה רגעים עד שתכנס לשינה עמוקה יותר.
באופן כללי גיל 3.5 חודשים זהו גיל שמתחילים לישון יותר שעות בלילה.
להפסיק הנקה בלילה זהו תהליך הדרגתי וכדאי לעשות אותו בדרך נעימה ולא קיצונית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איילת
ציפי22/06/2011עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)