מעבר לסימילאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לסימילאק
    אמא חדשה
    23/06/2011

שלום,
    בני בן 5 חודשים חייכן, ערני ומקסים שוקל (נכון לבדיקת טיפת חלב לפני שבועיים) 7.600 ק"ג. .
    עד היום הוא ניזון ב99% מהנקה, אני מעוניינת להתחיל לשלב לו תמ"ל.
    בעבר הוא לקח בקבוק בלי בעיה ופתאום הוא התחיל לעשות בעיות, אומנם צלחנו את המכשול הזה והוא עכשיו לוקח אבל משום מה בד"כ הוא לא מוכן לאכול יותר מ120 (במקרה הטוב) ובגלל שהוא אוכל כל כך מעט אני בסוף מוצאת את עצמי נותנת לו אחרי שעה בערך ציצי. האם יש הסבר לכך?

בהתחלה ניסינו לתת לו מטרנה והוא ממש התנגד עכשיו עברנו לסימילאק והוא יותר בעניין.

תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לסימילאק

הוספת תגובה

• מעבר לסימילאק - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    23/06/2011

שלום אמא חדשה,

בנך מבין ויודע מה טוב עבורו, וכנראה שמרגיש בטעם ובאינסטינקט שהחלב אם יותר משובח עבורו.

אם יש עוד סיכויי להמשיך להניק הרי שזו התשובה המוצלחת ביותר. אך אם את לא בעיניין אז פשוט תנסי בהדרגה להגדיל את כמויות התחליף - אני ממליצה יותר על תחליף חלב צמחי.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע עדיף תחליף צמחי?

אמא חדשה
    23/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע עדיף תחליף צמחי? - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    23/06/2011

מדובר על הגישה שלי שאומרת שעדיף כמה שפחות חלבון מן החי בתפריט.
    ולכן אני ממליצה על תחליף חלב צמחי, אני מוצאת שהוא יותר קל לעיכול ויותר בריא לתינוק במקרה של אי הנקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו