אכילה בלילה בגיל 8 ח'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה בלילה בגיל 8 ח'
    רוית
    25/06/2011

יש לי תינוקת בת 8 ח', אוכלת בכל בוקר מנת פירות ולפעמים כרצונה מנת ירקות. אני עדיין מניקה אותה בשילוב בקבוק סימילק בלילה.
    הבעיה שהיא מתעוררת המון בלילה כ- 4 פעמים, נשכבת על הגב וסרבת לחזור לישון.
    אני מנסה להשכיב אותה בחזרה על הבטן, לתת לה מוצץ, מים, אך בסוף אני נשברת ונותנת בקבוק חלב. חשוב לי לציין שהיא מסיימת בכל פעם רק כ- 100 מל"ל ולא רוצה יותר.
    ישנם לילות שזה מסתכם בשלושה בקבוקים. הולכת לישון ב-20:00, אחרי שקיבלה בקבוק. קמה ב- 22:30, 1:30, 4:00 לפנות בוקר. (רק לאחרונה הרגלתי אותה לשלב 2 בפיטמה)

שאלתי האם זה נורמלי ואיך אני מגדילה לה את כמות החלב שתקום פחות פעמים בלילה.

תודה על התשובה.
    רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה בלילה בגיל 8 ח'

הוספת תגובה

• אכילה בלילה בגיל 8 ח' - תגובה

איילת בר
    25/06/2011

שלום רוית,
    תינוקת בגיל 8 חודשים לא אמורה להתעורר 3 פעמים בלילה לאכול.
    יכול להיות שמתעוררת מסיבות אחרות:

אם חזרת לעבודה אז בלילה התינוקת קמה כדי להשלים את זמן האיכות איתך.

סיבה נוספת להתעוררות היא קושי להרדם לבד. תינוקות מקיצים משנתם בלילה ואם הם לא מורגלים להרדם לבד אז הם מחפשים אותך או את הבקבוק.

את הבקבוק האחרון תתני לה ב- 20:00 או 22:30 לכל המאוחר ובכל יקיצה נוספת עד 06:00 בבוקר תוכלי לתת לה מוצץ.
    במידה ומתעקשת נורא אז מים, עם הזמן תבין שאין לה למה להתעורר ותסגור פערים.

אין צורך להגדיל את כמות החלב כדאי דווקא לתת לה יותר מוצקים במהלך היום כ- 3 ארוחות: בוקר צהריים וערב או אחר צהריים.
    כך תוכלי להיות בטוחה כי היא קמה מתוך הרגל ולא מרעב.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו