מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזון
    תהל
    28/06/2011

שלום רב

ביתי בת ארבע חודשים והתחלנו את הטעימות.

עד לפני כשבוע היא אכלה כל 3 שעות 120 מ"ל בלבד אבל עולה יפה במשקל, היא שוקלת 6,810.
    התחלנו לפני כמה ימים את הטעימות והיא מקבלת ביום ממוצע 4 כפיות.
    היא התחילה לאכול כל 3 שעות בממוצע 150 מ"ל ובנוסף אני מוסיפה לה פעם ביום לאחת המנות דייסה.

רציתי לדעת האם הדייסה צריכה לבוא על חשבון אחת הטעימות, או אחד הבקבוקים.
    כמה פעמים ביום אני צריכה לתת טעימות והאם בגיל הזה היא עדיין צריכה לקבל 6 ארוחות ביום.

תודה רבה מראש

תהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזון

הוספת תגובה

• מזון - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    29/06/2011

שלום לך תהל,

גישיתי היא לחכות להוספת מזון מוצק לגיל חצי שנה. ככל שמחכים יותר כך הסיכוי לפתח אלרגיות ורגישיות למזון פוחתת כי מערכת העיכול של התינוק יותר בשלה. בגיל ארבעה חודשים לטעמי זה גיל מוקדם מאד כדי להוסיף מזון מוצק. בהחלט ניתן לתת טעימות אבל אין צורך בכמויות.

גם עם הדייסה הייתי מחכה יותר, ולא נותנת כל יום אלא 3-4 בשבוע. ועדיף דייסה שמכינים בבית מדגנים מלאים כמו שיבולת שועל, כוסמת, סולת ועוד...

אין סיבה להוריד או להעלות כמות מזון אם ביתך לא דורשת זאת.
    אני ממליצה לך לחוש מה ביתך דורשת ולתת בהתאם לתחושותייך. כל תינוק הוא שונה מאד מהשונה ולכן איני מאמינה בחוקים אחידים שמתאימים לכולם.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו