מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבור דוקטור יואל שפירוסי12/02/2011
שלום רב אני בחורה רווקה בת 40 מב"ש יש לי מספר שאלות בנושא תרומת ביצית וזרע
מבדיקות שערכתי ומשיחה שלי עם פרופסור לוננלפלד מסורוקה נאמר לי שאני סובלת מרזרבה שחלתית והסיכוי שלי להרות מטיפולי IVF הם 5% בלבד. אציין שטרם עברתי טיפולי IVF ונשלחתי לבצע אולטרסאונט רחם תלת מימדי וחיסונים, הוחלט לנסות טיפול אחד של הזרעה הזרקתי לעצמי מונפור במשך שבועיים 6 אמפולות ה- LSH שלי ירד מ- 18.8 ל- 15.8 ומיד שהייתי אמורה להיות מופנית להזרעה בייצתי לפני הזמן.
ברור לי שהסיכוי קלוש מאוד ללא תרומת זרע שאלותי הן:
1. מהי עלות הטיפול של תרומת ביצית וזרע? ומהן סיכויי ההצלחה?
2. האם ניתן להביא לארץ את הביצית במקום לנסוע לחו"ל? והאם זה מוזיל את העלות?
3. אני חברה בקופת חולם לאומית ויש לי ביטוח משלים מבדיקה איתם נאמר לי שיש
השתתפות במידה וטיפול מתבתע בארץ.
4. הייתי רוצה לדעת במנת זרע כמה טיפולים ניתן לבצע?
5. האם תורמת הביצית עוברת בדיקות? ואם כן על מה עלי לשים לב במיוחד?
6. האם כדאי לנסות לבצע את הטיפולים דרך בתי החולים כמו אסותא?
7. שמעתי לאחרונה שטיפולים כאלו נערכים גם בתורכיה אשמח לדעת אם זה מזיל את
העלויות?
כפי שאתה רואה אני ממש ממש מבולבלת אשמח לקבל הכוונה ופרטים לשאלות ששאלתי.
שבת שלום ומבורכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור דוקטור יואל שפירו - תגובה
ד``ר יובל בדולח21/02/2011שלום רב!
אמנם חסר לך מידע רב.
כדאי להגיע לשיחה פנים אל פנים על מנת לקבל מידע.
אנא פני לאחד המרכזים העוסקים ב- IVF וגם בתרומת ביצית, כמו המרכז שלנו - הדסה הר הצופים בירושלים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הדסה!!!!!
רחל21/02/2011אני מטופלת בהדסה, ד"ר שופרו, ומאוד...מאוד מרוצה. מרוצה מאוד מד"ר שופרו, אני מרגישה אכפתיות מצידו, אחראי, אני מרגישה לגם לו חשוב שאצליח, יש לי קשר ישיר אליו גם במייל וגם טלפוני.
כל הצוות נחמד ומאוד אכפתי.
כדאי שתבחרי לך רופא ותגיעי לפתיחת תיק, בדקות הראשוות תקבלי מענה לכל השאלות.
אין כמו הדסה, אני בקשר עם עוד מטופלות של רופאים שונים וכולן מרוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלינוראלינור09/02/2011
ד"ר שלום!
אני בת 48 וזמני דוחק פניתי לפני מספר חודשים בבקשה לתרומת ביצית, עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות על ידי הרופא כמו כן בן זוגי ולאחר המתנה ארוכה נמצאה תורמת בחו"ל שלא עשתה עלי רושם של אמינות בנתונים שהעבירה. הייתי מעוניינת לקבל פרטים נוספים כיצד נרשמים ובאיזה בתי חולים ניתן להכנס להמתנה או לחילופין מקום אמין שאוכל לפנות אליו שיקשר אותי ללא המתנה ממושכת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדסה הדסה ושוב רק הדסה
ורד09/02/2011אלינור.
מלב אל לב- ההמלצה שלי היא מסלול הדסה עין כרם.
חשוב שתכנסי לפורום תרומת ביצית בתפוז על מנת לקבל יותר ממושג על איך הדברים מתנהלים.
ושם תראי באופן מובהק שיש אהבה גדולה למסלול הזה, לשיטתו, לרופאיו, לאחיותיו לאמינותו ואחראיותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדסה הדסה ושוב רק הדסה - תגובה
ד``ר יובל בדולח09/02/2011חן חן לך על ההערות .
המסלול משותף להדסה עין כרם והר הצופים.
בהצלחה לכולכן,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור - תגובה
ד``ר יובל בדולח09/02/2011שלום אלינור,
כמעט כל יחידות ההפרייה החוץ גופית בארץ מקיימות תכנית של תרומת ביצית בשיתוף עם חו"ל.
אנא פני ל- 02-5844956 ויימסר לך מידע ראשוני על התכנית בהדסה. אני מקווה שהדבר יהיה לך לעזר.
בהצלחה רבה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור ד"ר יואל שופרו - שחלות רדומותמיקה09/02/2011
אני בת 39 ללא ילדים.
לפני כ - 3 שנים נתגלה אנדומטריוזס באמצעות אולטרסאונד. אי לכך נאלצתי לקחת גלולות ברציפות במשך 3 שנים.
טרם הגלולות המחזור היה סדיר .
ב אוקטובר 2010 התחלנו תהליך לקראת הריון. והמציאות ממש קשה.
המחזור האחרון היה ארוך מהרגיל והתחיל ב - 19/12 .
אני לפני תחילת טיפול IVF אי לכך עשיתי בדיקת דם 25/1 ואלו הממצאים:
Estradiol (E2) Urgent קטן מ -200
Progesterone Urgent 3.9
HCG-B Quantitative Urgent 2 IU/L -קטן מ
כמו כן הרירית 1.5 עם זקיקים בשתי השחלות
אתמול 08/02 טרם הגיע המחזור.. הרירית 1.3 בלי זקקים
היום מבדיקת דם אלו הממצאים:
LH 44.2
FSH 55.9
PROGESTRONE URGENT 3.5
E2 קטן מ - 200
אנחנו מחכים למחזור כדי להתחיל ואני אוטו בת 39.
ד"ר וייסמן טוען כי השחלות לא פעילות.
ואין טעם לכדורים כי ביום השלישי למחזור נמצא כי:
FSH 18.9
LH 14.3
PROLACTIN 265
TSH 1.88
מה עלי לעשות?
איך יהיה אפשר לזרז את המחזור?
תודה
חודש טוב
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור ד"ר יואל שופרו - שחלות רדומות - תגובה
ד``ר יובל בדולח09/02/2011שלום מיקה,
בהתרשמות ראשונית מהבדיקות שציינת, אמנם נראה שיש ירידה משמעותית בתפקוד השחלתי שלך.
לפרטים ואופציות טפוליות - כדאי לפנות לשיחה אישית עם מומחה לפוריות.
נשמח לתת לך מענה פרטני במסגרת המרפאה.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..קבעתי תור
מיקה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' עוברים להחזרה והחזרתם בישראלאני05/02/2011
בת 32 , מועמדת לתרומת ביצית ומתכוונת להחזירם טריים בישראל .
ברצוני להימנע ממצב של תאומים מסיבות שונות ושאלתי היא האם החזרת עובר יפה ויחד בישראל מפחית משמעותית את הסיכוי להרות מהתרומה ?
האם במקרה בו הנני מבקשת להחזיר עובר יחידי עדיפה הנסיעה לחו"ל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' עוברים להחזרה והחזרתם בישראל - תגובה
ד``ר יובל בדולח05/02/2011שלום רב,
מספר העוברים להחזרה הוא תמיד נקודה לדילמה:
מחד - מעוניינים להעלות את סיכויי ההצלחה ולשם כך להחזיר יותר מעובר אחד.
מאידך - להמנע מהריון מרובה עוברים
אפשרות נוספת לאלו שציינת היא גידול 2-3 עוברים לשלב הבלסטוציסט, בני 5 ימים. בשיטה זו מנסים לברור את העובר הטוב ביותר ע"י כך שמניחים שעובר לא תקין לא יגדל יומיים נוספים במעבדה (בדר"כ ההחזרה מתבצעת ביום 3) - וכך יוצאים מ- 2-3 עוברים ובוררים את הטוב ביותר.
יש לברר אם אפשרות כזו כלל ניתנת לביצוע בתכנית הספציפית שאת מטופלת בה.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לרירית דקהרונית04/02/2011
שלום,
מה הסיכוי להצלחה בתרומה עם רירית 5.5.-6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי לרירית דקה - תגובה
ד``ר יואל שופרו04/02/2011זה אינדיבידואלי ומשתנה ממקרה למקרה. תלוי מה הנסיבות וההיסטולוגיה של הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מהריריתרונית30/01/2011
שלום,
נמצאת בסבב של נסיון החזרת מוקפאים, ואם לא מצליח מעבר לתרומת ביצית.
9 חודשים אחרי גרידה שלאחריה הדבקות בכניסה לחלל.
הדבקות נפתחה,מחזורים תקינים, היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה.
בכל הטיפולים אחרי גרידה הרירית היתה סביב ה-5(לפני גרידה 7, וטבעי לפני טיפולים 6).
במחזור הזה של מוקפאים על בסיס הורמונים בכמות גדולה(4 פרוגינובה דרך הפה ו-2 אסטרופם וגינלי) הרירית ביום 15 4.2.
מה עושים?
האם פיפל יכול לעבות את הרירית? ניתוח ערוגות?
מיואשת לגמרי כי גם לתרומת ביצית אי אפשר להגיע ככה.
תודה על מענה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהרירית - תגובה
ד``ר יואל שופרו31/01/2011שלום רב,
לצערי אין לבעיה הזאת פתרון טוב, ראי מאמר שכתבתי בנושא
doi: 10.1007/s10815-008-9245-y.
כדאי לנסות קודם פיפל במחזור מלאכותי (ולקבל מושג איך נראית הרירית מיקרוסקופית) ואם לא יצליח אז חירוץ. שני הפתרונות לא אופטימליים לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן ההכנהליאת26/01/2011
כמה זמן צריך להכין אותי לתרומת ביצית והאים שובעיים מספיקים בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ההכנה - תגובה
ד``ר יואל שופרו26/01/2011זמן ההכנה תלוי ברופא המטפל ובשאלת ביצועו של מחזור דמה (או גישה ישירה למחזור הטיפול.
אם מדובר בהכנה ישירה ללא מחזור דמה- שבועיים עד הוספת הפרוגסטרון הם פרק זמן סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שהגבר צריך לעשותמיקה22/01/2011
איזה בדיקות צריך הגבר לעשות כאשר הוא "נותן" זרע להפרית הבציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שהגבר צריך לעשות - תגובה
ד``ר יואל שופרו23/01/2011פרט לבדיקת הזרע- בדיקת מחלות זיהומיות- עגבת, צהבת B C , ובדיקת איידס. כמוכן כדאי תמיד לשקול ביצוע סקר מחלות תורשתיות הרלוונטי למוצא הגבר והאשה (או תורמת הביציות כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר שופרו היקר!!!!!רחל21/01/2011
אני כותבת לך את כל התשובה של בדיקת הסונר.
מאוד חוששת.
האם לאור הממצאים יש עלי להפסיק בתהליך של תרומת ביצית?
האם עלי לעשות בדיקות לכבד או לשחלה?
אני פונה אליך כי אני מאוד סומכת עליך, אני יודעת שאתה מאוד יסודי ואחראי.
הכבד בגודל תקין,מרקמו הומוגני. באונה ימנית, אחורי, ציסטה קטנה בגודל 1.1 ס"מ.
קידמי לפורטה,מבנה אקוגני קטן בגודל 1.5 ס"מ.
כיס המרה ללא אבנים בתוכו,דופנו אינו מעובה.
דרכי המרה החוץ והתוך כבדיות ברוחב תקין.
הלבלב ללא ממצא גס.
אין עדות לקשרי לימפה מוגדלים או גושים ברטרופטונאום.האורטה הבטנית ברוחב תקין.
הטחול בגודל תקין מרקמו הומוגני.
הכליות בגודל דומה ותקין. פרנכימה בעובי ואקוגניות שמורים.
לא נצפו גושים סולידים, אבנים או הידרונפרוזיס.
שלפוחית שתן במילוי דל.
משמאל ציסטה שחלתית בקוטר 3,4 ס"מ.
אין לראות נוזל חופשי בבטן.
סיכום:
ציסטה קטנה בכבד.
ממצא כבדי כמתואר מתאים בראש וראשונה להסננה שומנית מוקדית או להמנגיומה קטנה.
למעקב US בעוד שלושה ארבעה חודשים.
ציסטה שחלתית משמאל למעכב רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לד"ר שופרו היקר!!!!! - תגובה
ד``ר יואל שופרו21/01/2011אנא הגיעי למרפאה. לא נראה מדאיג צריך לברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר שופרו!!!!!רחל20/01/2011
אני מטופלת שלך ורק עכשיו יום חמישי בערב הסתכלתי באינטרנט בתוצאת אולטרסרונד שעשו לי בבלטן עליונה בגלל כאבים שאינם ברורים.
עשו לי גם אולטרסאונד בטן תחתונה ומצאו באחת השחלות ציסטה בגודל3,4, ס"מ.
האם יכול להיות שזה סרטני, האם אני יכולה להמשיך בטיפולים בתרומת ביצית?
האם כדאי שביום ראשון העשה אולטרסאונט וגינלי ע"י רופא במכבי?
מודה לך מאוד מראש,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לד"ר שופרו!!!!! - תגובה
ד``ר יואל שופרו21/01/2011אנא הגיעי אלי ביום א בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציותאלז19/01/2011
אני מעוניינת לדעת אים אני יכולה ליתרום ביציות בארץ אים כן אפא עושים את זה ומה התמורה שמקבלים עבור תרומה של ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביציות - תגובה
ד``ר יובל בדולח20/01/2011נכון להיום - עדיין אין מנגנון שמסדיר את תרומת הביציות בארץ. אנו תקווה שהדבר יתאפשר בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נום14/02/2011ניתן להירשם בהילל יפה בחדרה ובהכרמל בחיפה הם מטפלים בהסדרת החוק ובקרוב הוא יפעל. ייתכן וגם אסותא ראשל"צ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני תרומת ביציתאור19/01/2011
שלום רב
בנושא תרומת ביצית,
1. בת 45 ,ללא ילדים,לאחר 3 הפלות בשליש הראשון (ללא דופק) בשנה וחצי , FSH-6.80, AMH-2.10 ,ללא בעיית קרישיות יתר, קריוטיפ תקין, קריוטיפ לעובר מהפלה אחרונה -48 כרומוזומים (לא תקין) יש סיכוי בכ"ז לנסות פעם אחרונה הפרייה מהבציות שלי או לעבור חד משמעתית לתרומת ביצית?
2. מהו בעצם היתרון בלבצע את תרומת הביצית בארץ בו מבצעים את התרומה והחזרת העוברים (קייב, צ'כיה וכו') לעומת החזרת עוברים טריים/מוקפאיםבארץ?
האם סיכויי ההצלחה גבוהים יותר בשיטה הראשונה?
אודה על התיחסותך.
בברכה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני תרומת ביצית - תגובה
ד``ר יובל בדולח20/01/2011שלום רב,
1. לדאבוננו, בגיל 45 אין טעם ב- IVF. כדאי לך להשקיע את האנרגיות בתרומת ביצית.
2. תרומת ביצית בארץ - עדיין אינה מיושמת ולכן יש צורך בשיתוף עם יחידה בחו"ל. האופציות הן נסיעה לחו"ל והחזרה טרייה - מה שנותן את מירב הסכויים להצלחה. הבאת עוברים מוקפאים לארץ - סיכויי הצלחה מעט נמוכים יותר. יש תכניות בהן מביאים את העוברים באינקובטור, טריים, לארץ. זה חןסך את הנסיעה.
עצתי לך - התרשמי ממגוון האפשרויות ובחרי בזאת שנראית לך.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לתרום ביציותvicky19/01/2011
ברצוני לדעת יותר פרטים על תרומת ביציות.אני מדברת מה צד של התורמת-אני התורמת.איך עושים זאת?איפה מתחילים?למי כדאי לפנות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת לתרום ביציות - תגובה
ד``ר יובל בדולח20/01/2011נכון להיום - עדיין אין מנגנון שמסדיר את תרומת הביציות בארץ. אנו תקווה שהדבר יתאפשר בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי לנסות לתרום ב"ח בחדרה הלל יפ
איי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביציות
נועה09/02/2011כדי שיהיה אפשר לפנות אליך ברגע שהחוק יכנס לתוקף, אני יודעת שבבית חולים הילל יפה בחדרה ובכרמל בחיפה עורכים רשימות של המעוניינות לתרום והצריכות להיתרם. אנא פני אליהם והירשמי ותבוא עליך הברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
נום14/02/2011בבי"ח הילל יפה והכרמל בחיפה ניתן להירשם והם מסדירים את התהליך. אולי גם באסותא ראשל"צ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציותתמי17/01/2011
שלום שמי תמי בת 43 , יש לי שילד בן 3 , ומזה זמן מה אנחנו עובדים על הילד השני ללא הצלחה, ברצוני לברר איך אני מקדמת עניין של לקיחת ביצית מתרומהמאיפה מתחילים ?מה עושים כמ זה עולה? האם התומה רק מחו"ל ואם כן אז מאיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביציות - תגובה
ד``ר יובל בדולח18/01/2011שלום לך תמי,
יש סיכוי סביר שהבעיה היא בגילך או בגיל הביציות שלך.
תרומת ביצית נעשית ע"י יחידות הפרייה חוץ גופית - כרגע בשיתוף עם יחידות בחו"ל. חוק תרומת ביצית עבר בארץ - אך עדיין אין מנגנון שמיישם אותו.
אני מציע שתפנו ליחידת IVF (הפרייה) כמו זו שבהדסה הר הצופים לקבלת מידע ראשוני.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה מדינות מבצעים אצת ההחזרה?שחר15/01/2011
האם רק באוקרניה או יש אפשרות לספרד/קפריסין/אמסטרדם או אחרת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה מדינות מבצעים אצת ההחזרה? - תגובה
ד``ר יואל שופרו16/01/2011בתכנית הדסה- בצ'כיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכנית לחודש-חודשיים הקרובים?
שחר19/01/2011יש הערכה למתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)