מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה משולבתיעל24/09/2010
מנסה פעם נוספת...
מחפשת עגלה משולבת בה האמטיה צהיה גבוהה ככל האפשר
לאמבטיה יהיה גב מתכוונן
הטיולון יאפשר שכיבה ויישור גב/ הרמת רגליים
מעבר לCAM ופג מה האפשרויות ומה ההמלצות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משולבות
יובל שיזף26/09/2010בקטוגריה הזאת אלו העגלות המובילות בתחום, עגלה משולבת זה המצאה איטלקית ואילו משני החברות היחידות שעדיין מייצרות באיטליה ואפילו גם באותו איזור.
כמובן שיש שוני בין המותגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל27/09/2010תודה רבה
ומה ההבדלים המשמעותיים ביניהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדלים
קובי רוזנברג27/09/2010שלום שרית
מניסיון שלנו בחנות הפג יותר מוצלחות מבחינה אייכותית מכל הבחינות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
יעל27/09/2010קובי תודה
מה שמפריע לי בפג הוא הגובה של האמבטיה וגם היא הרבה יותר צרה מהקאם. האם בדגמים השונים של פג יש גדלים שונים לאמבטיה???
והאם יש הבדלים גם בגובה???
מה היתרון של הטריפיקס סוויטץ על הטרי פיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שואלת27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סילבר קרוס סרףמיטל24/09/2010
היריון ראשון...ראיתי את העגלה בחנות ומאוד התרשמתי
קלה ונראית מאוד איכותית ויקרה מאוד...
הייתי מאוד שמחה לדעת אם למישהי יש המלצות עליה או מה החסרונות שלה הבנתי שהיא עגלה דיי חדשה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החסרון הוא המחיר בארץ...
רוני11/10/2010גם אני התלהבתי ,
אך , בעוד המחיר בבריטניה הוא 450 ליש"ט (2600 ש"ח) ועוד פחות בחנויות ברשת .
בארץ בלי בושה דורשים- 4000 ש"ח למה ? מה קרה ?
חוץ מזה היא נראית מעולה , מתאימה מלידה ללא אמבטיה .
אני אקנה אותה ! (אבל בחו"ל) כולל משלוח זה עדיין יותר זול ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד משהו
רוני11/10/2010שמתי לב שבחנויות מקדמים עגלות מסוימות ועגלות אחרות פחות .
כלומר יש עגלות שעומדות במרכז על במה ויש כאלה שעומדות בשורות צפופות .
סילבר קרוס זו חברה ותיקה מאוד , אז למה כשהגעתי לאחת מחנויות העגלות , לא הזכירו אותה בכלל (היא הייתה שם) במקום זה המוכרת אמרה לי : בוגבו זה הכי טוב ? באמת ? לא לפי תגובות של חברות שלי .
בחנות אחרת המוכר המליץ על טיולון מקלרן לתינוקות בת 3 חודשים , ולא הזכיר את הבייבי ג'גר שעמדה שם .
אני בדקתי את הסרף היא התקפלה בקלילות היה כיף להסיע אותה (עם משקל בפנים)
המרכב התפרק והתחבר בקלות . והיא נראית יםה מאוד . הידית טלסקופית (לי זה חשוב)
החסרון היחיד שצריך להוציא את המושב לפני קיפול.
אבל מאחר ואנו חא נוסעים הרבה - לא נורא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנייה מחול
תומר22/03/2011האם קנית מחול? אם כן דרך איזה אתר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .רובי24/09/2010
יש עליה 5 שנות אחריות שזה יפה לעגלה לעומת מוצי שהאחריות היא שנה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילבר קרוס
יובל שיזף26/09/2010אני לא סגור לגבי האחריות של חמש שנים, לא מצויין באתר היבואן, אבל שווה בדיקה.
איזה דגם עיניין אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה לביבי גוגר סיטי מינינס24/09/2010
שלום
קניתי ביבי גוגר סיטי מיני ללא אמבטיה. נראה לי נורא יקר לשלם 1200 ש"ח ל3 חודשים.
הציעו לי אמבטיה של הביבי גוגר עלית
האם ניתן להתקין אמבטיה של עגלת עלית על הסיטי מיני?
תודה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם
נס27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה בייבי גוגר
קובי רוזנברג28/09/2010שלום נס
לא ניתן להתקין את האמבטיה הרכה של העלית על הסיטי מיני המבנה של העגלה שונה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכה לא קשיחה כן
נס28/09/2010הי קובי,
ביררתי מול בייבי גוגר.
נאמר לי שאכן הרכה לא מתאימה, אך הקשיחה של העלית מתאימה גם לסיטי מיני.
תודה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהאדר24/09/2010
שלום,
יש לי עגלה של סיבקס עד עכשיו השתמשתי באמבטיה ואני רוצה לנסות להשתמש בטיולון אבל נראה לי שהוא יהיה מרווח מידי והוא "יטבע" בפנים לתינוק שלי הוא בן 5 חוד', יש משהוא שאפשר לקנות שמתלבש על הטיולון כדי להצר אותו מעט עד שתינוקי יגדל....
מבינים למה הכוונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה
קובי רוזנברג24/09/2010שלום אדר
ניתן להשיג מקטין ראש שמשמש לסלקל וחלקם באים אם מזרן מחובר להמשך כך שזה מצר את הפנים של העגלה, אבל לפי דעתי אין לך מה לחשוש מכיוון שהטיולון של הסייבקס לא כזה רחב.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלת אמבטיהאורנה22/09/2010
שלום,
האם ניתן לקנות בימנו רק עגלת אמבטיה? אם כן, איפה ואיזו חברה?
יש לי עגלה של פג פרגו ואני מחפשת עגלת אמבטיה לחודשים הראשונים.
האם יש אמבטיה שמתאימה לפרגו?
תודה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמבטיה לעגלה
אביבית מולכו23/09/2010אורנה היי
פג פרגו מציעים למכירה גם אמבטיות בנפרד, תוכלי פשוט לקנות אמבטיה שלהם ויהיה לך סט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיריט מול מוצירועי22/09/2010
היי
יצא לי להשוות את הספיריט מול המוצי בבייבי לאב תל אביב הספיריט נמכרת שם ב 2699 ש"ח כולל הסל קל ומחירה של המוצי הוא 3500 ש"ח לא כולל סל קל
הספיריט היא בהחלט חיקוי די מוצלח של המוצי ומה שמפליא זה שהחלקים של הספיריט מתאימים לשילדה של המוצי בכל מקרה מכיוון שיש לי סל קל של מקסי קוזי החלטתי ללכת על הגבר האמיתי ורכשתי את המוצי
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתחדשי
אביבית מולכו23/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לסל קל לא יקר עם בסיס לרכבשי21/09/2010
המליצו לי על אוונפלו דגם אמברסי,מישהו מכיר את הסל קל והאם הוא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל אוונפלו
קובי רוזנברג22/09/2010שלום שי
אני ממליץ לך על איוונפלו דגם דיסקברי הרבה יותר מוצלח מהאימברייס.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טיולון ציקו דגם לייט הוואישי21/09/2010
האם הטיולון הזה מומלץ,כי הוא מצא חן בעיני וגם מחירו זול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציקו לייט וואי
קובי רוזנברג22/09/2010שלום שי
אכן טיולון מצוין, אמין קל ונוח לתפעול מבית צ'יקו האיטלקית.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן לטיולון סיטי מיניdror21/09/2010
שלום,
יש לי עגלת בייבי ג'וגר סיטי מיני, השבוע החלפתי את האמבטיה לטיולון וראיתי שאין שום תמיכה לגב בטיולון. זה הגיוני ככה זה צריך להיות?
ואם כן, איזה מזרן אני צריכה לקנות לטיולון הזה?
תודה,
שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייבי גוגר - מעבר לטיולון
לילך21/09/2011עמרי שלי רק בן חודשיים, אבל נראה לי שצפוף לו באמבטיה.(משקל 6 קילו ואורך 60 ס"מ).
אני מתלבטת קשות אם להעביר אותו לטיולון, במצב שכיבה כמובן.
אשמח לשמוע מנסיונכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן לסיטי מיני
אביבית מולכו23/09/2010דרור היי
בגב העגלה רצוי שיהיה קרש - אם אין לך ניתן לרכוש אותו, זה מייצב את גב העגלה, בנוסף אני מציעה לך לשים מזרן עגלה עבה וטוב - מזרן עגלה של בייבי טק יכול בהחלט לענות על הצרכים שלך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת גב לטיולון בייבי גוגר
לילך21/09/2011קיבלתי קרש לגב כשקניתי את הטיולון, אולם אני רואה שכבר יש שם מעין פלסטיק קשיח.
האם זה במקום הקרש? האם להחליפו בקרש?
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ושאלה נוספת.....
dror23/09/2010לא הייתי אמורה לקבל את הקרש עם קניית העגלה?
זה ממש הזוי שאני קונה עגלה משולבת ולא יכולה להשתמש בטיולון בלי להתחיל לקנות לו כל מיני תוספות....
גם ככה העגלה הזו יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי גוגר
קובי רוזנברג24/09/2010שלום דרור
ישנם חנויות שמספקות את הקרש עם הגלה ביחד, למרות שהיבואן מוכר את הקרשים בנפרד מלבד עגלות תאומים, ולכן ישנם חנויות שמחייבות את הלקוח על הקרש.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהרינת20/09/2010
לא כבדה עם סל קל מתחבר אמבטיה וטיולון כמובן עד 2000 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
אביבית מולכו23/09/2010
תבדקי את הסטאר ליייט או הדיאנה של איזי בייבי .
יש גם אופציה של PP09 של בייבי לאב - עגלה חזקה מאוד אך ללא סלקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לעגלה טובה וקלהשני20/09/2010
שלום
רציתי המלצות לגבי עגלות משולבות טובות הייתה לי את הקאם קומבי ולא הייתי מרוצה בכלל אם הייתי שמה תיק טיפה כבד העגלה הייתה מתהפכת לי...אני מחפשת עגלה קלה אך יציבה...אם יש המלצות אשמח לקבל!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
אביבית מולכו23/09/2010שירן היי
תבדקי את העגלות של צ'יקו
והעגלות של פג שהן נהדרות וחזקות במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערי בטיחותאורית20/09/2010
צהריים טובים
אני צריכה לרכוש מספר שערי בטיחות למדרגות בבית פרטי
התחלתי לבדוק ומצאתי מחירים ממש יקרים כ 400 שקלים לשער
רציתי לשאול איפה אפשר לרכוש שער כזה במחיר אטרקטיבי .
תודה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית היי
אביבית מולכו21/09/2010ישנן בשוק מגוון עצום של שערים
השאלה היא גודל הפתחים אותם את רוצה לסגור . ישנם הרבה שערים בפחות מ- 400 ש"ח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלהאיילת20/09/2010
שלום רב,
אני בשלבים התחלתיים של חיפוש עגלות ואני מבולבלת מאוד וצריכה הכוונה ואודה לכם אם תואילו להמליץ לי על מס' דגמים או חברות שיתיאמו לדרישות שלי.
אני מחפשת לרכוש עגלה
1. שמשקלה לא יהיה כבד מדי.
2. מתאימה למדרכות וקניונים.
3. שתתאים לתא מטען בינווני -גדול.
4. שמחירה יהיה בערך עד 3,000 ש"ח כולל אמבטיה.
האמת שראיתי את ה-X-MAX של ד"ר בייבי ואת ה- bloo 2 שלהם ולא השתכנעתי לחלוטין.
אשמח לעזרתכם
תודה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת עגלה
אביבית מולכו23/09/2010אתי היי
מספר אפשרויות שיכולות לענות על הדרישות שלך:
סייבקס קליסטו.
ציקו קורטינה.
בייבי גוגר דגם מיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות של ד"ר בייבי
יוליה27/09/2010היי אתי,
גם אני מתלבטת לגבי שתי העגלות שציינת שראית בד"ר בייבי ...
האם קיבלת איזשהן המלצות לגביהן ? אשמח לתגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת PEREGO SPIRIT עזרה!!!!!!רובי20/09/2010
שלום,
האם מישהו מכיר את העגלה הזו?
היבואן שלה הוא בייבי לאב, העגלה היא העתק של מוצי אפילו הטיולון והאמבטיה שלה מתלבשת על שלדה של מוצי ולהיפך.
לפי דעתי היא יותר נוחה מהמוצי וכמובן יותר אטרקטיבית במחיר.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ואם יש מישהו שרכש אותה אשמח לשמוע מאוד את דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובי היי
אביבית מולכו21/09/2010אכן לעגלה יתרונות בולטים!
עגלה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגו ספיריט
רן22/09/2010מדובר בחיקוי לעגלת מוצי. מיובא מסין והחלקים לא איכותיים. זול לפעמים הוא באמת זול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)