מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ילד ראשון ופג- התלבטות בין עגלותורד05/11/2010
התינוק שלנו נולד פג ולכן ההתלבטות לגביי בטיחות ויציבות היא קריטית.
אנחנו מחפשים עגלה נוחה, קלה, מתקפלת בקלות ובטוחה.
הבייבי גוג'ר מיני ניראת ממש נוחה, אבל ללא משענת/ משטח אלא חתיכת בד ניילון- מאוד לא מרגיע.
ABC DESIGN - נוחה לפתיחה וקיפול, אבל האם לא רחבה מידי? האם יכולים להיות מקומות שבהם יהיה קשה לעבור איתה?
סילבר קרוס (SURF)- יש המלצות? נראית מעולה, אבל יקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד ראשון ופג- התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי רוזנברג05/11/2010שלום ורד
מזל טוב, תנסי את הפג פרגו מודולר או את הסייבקס קליסטו אלו עגלות משולבות חזקות והכי חשוב פרקטיות.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי13/11/2010ורד שלום
אני אישית ממליצה לך על הסייבקס קליסטו היא עגלה נפלאה יש לי אותה כבר 7חודשים אני ממש מרוצה ממליצה בחום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות לעגלת בייבי גוגריוני04/11/2010
הי
רציתי לשאול היכן ניתן למצוא אביזרים נוספים לעגלת בייבי גוגר, כגון תיק צד או מגש קידמי
תודה יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות לעגלת בייבי גוגר - תגובה
אביבית מולכו04/11/2010יוני, בכל אחת מהחנויות המורשות של היבואן ניתן לרכוש מוצרים נלווים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס קליסטואביטל03/11/2010
היי,
אני גם נמנית עם המתלבטים בנוגע לרכישת עגלה זו. אני ממש חוששת מהתהפכות העגלת כאשר מניחים עליה משקל מכיוון שהיא מאוד צרה ולכן הבסיס שלה פחות עמיד יחסית לשאר העגלות. האם יש מישהי/ו שרכש/ה את העגלה ויכול לתת קצת פרטים עליה בנוגע ליציבות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
Lיצן קטן אחד05/11/2010הבת שלי בת חודש ולי יש את עגלת הסייבקס קליסטו.
אכן היא נחשבת לעגלה צרה יחסית (אם נשווה נגיד לבוגאבו או משהו דומה),אבל מהנסיון היחסית קצר שלי איתה אני יכולה להגיד לך שהיא דווקא די יציבה-אני שמה עליה תיק גדול של GITTABAGS עם כל מה שצריך כדי לצאת עם תינוק מהבית, והיא לא מתנדנדת לי או משהו כזה..
האמת שמאוד נוח להתנייד איתה דווקא בגלל שהיא צרה יחסית,כי ככה קל יותר לתמרן איתה בין מעברים וכד'..
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס קליסטו - תגובה
אביבית מולכו06/11/2010אביטל היי
סייבק קליסטו היא עגלה קלה ונוחה מאוד לתפעול, רמת העבירות טובה מאוד והיא נותנת מענה מעולה לאנשים המחפשים גם מרכב שכיבה גם טיולון ויחד עם זאת מעוניינים לקבל עגלה לא כבדה ונוחה לתפעול!
בנוגע לנושא היציבות, העגלה יציבה אני רואה הרבה הורים שתולים תיק על העגלה והעגלה לא התהפכה להם. כמו כל דבר בחיים גם במשקל שאנו מעמיסים על העגלה (כל עגלה) לא צריך להגזים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי13/11/2010אביטל שלום
קודם כל: אחת העגלות יש לי אותה כבר 7 חודשים אני ממש מרוצה קטנה מתקפלת מטריה טיולון מדהים וממש לא מתהפכת אני שמה תיק שבעלי לא מצליח להרים והיא לא נופלת אחורה אני ממליצה בחום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםברכה03/11/2010
שלום רב,
רציתי לשאול האם ניתן להשתמש באמבטיה של העגלה (עגלת פרוג משולבת) כעריסה לתינוק באופן קבוע? לא שואלת על החברה ספציפית אלא על אמבטיות בכלל כתחליף לעריסה, האם הדבר לא מזיק לתינוק ?
תודה,
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים - תגובה
קובי רוזנברג03/11/2010שלום ברכה
לא מומלץ, שימי לב שבכל העריסות והמיטות לא משנה איזה סוג פלסטיק או עץ, יש רווחים בין הסורגים לעומת האמבטיה שזה אטום מכל הכיוונים, הרעיון שאם התינוק יתהפך אל אחד הדפנות לא ייסגר לו פתח אוויר.
ניתן כמובן להלין תינוק באמבטיה של העגלה אבל כפי שציינתי אני לא ממליץ על זה כתחליף לעריסה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ממבה ועגלת אויסטר!!דחוף!!אוטוטו אמא...02/11/2010
אנחנו מתלבטים בין עגלת ממבה של איביסי לבין עגלת אויסטר...
אולי עדיף בכלל פג??או בוגאבו קמיליון? מי יכול לעזור לנו??
דחוף..צריכים לסגור קניה...
תודה תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממובה
שיר02/11/2010גם אני מתלבטת על העגלה ממובה.
אבל שמעתי המון ביקורות לא טובות על הבוגבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת בין ממבה לבבה קאר
מעיין חדד03/11/2010אני גם נדלקתי על הממבה ואני מתלבטת בינה לבין הבבה קאר
את הממבה ראיתי בביג בייבי אבל היא הייתה יקרה שם בבייבי לאב קיבלתי אותה במחיר זול יותר שם גם ראיתי את הבבה קאר ומה שאהבתי זה המבחר של הצבעים
אשמח לקבל חוות דעת נוספת
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת בין ממבה לבבה קאר - תגובה
יובל שיזף07/11/2010שלום לכולם
אני ללא שום ספק ימליץ על הבוגבו מכייון שאתם לא רוכשים רק עגלה אלה גם חברה שעומדת מאחוריה ובמקרב של בבה קאר ואוייסטר אני לא כלכך סגור על המעבדת תיקונים שלהם(אם בכלל יש כזאת), אני כן יודע שהעגלות הנ"ל מיובאות ע"י חנויות ולא ע"י יבואן רישמי כמו בוגבו לצורך ההשוואה, מבחינת העגלות עצמם אני פחות מכיר ולכן לא יוכל להמליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגל ת בבהקאראיילה02/11/2010
היי מישהי מכירה את עגלת בבהקאר
איפה אפשר להשיג אותה במחיר הכי טוב שיש??
אני ממש רוצה את העגלה הזו... אולי אופציה להזמנה מחו"ל?
אשמח לשמוע כל הצעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבה קאר בבייבי לאב תל אביב
נטע גפני03/11/2010היי
אני קניתי את הבבה קאר בסניף תל אביב של בייבי לאב השירות היה מצוין ואחרי שהגעתי עם הצעה מבייבי קלאב קיבלתי מהם הצעה טובה יותר יש להם מגוון של צבעים והם לא התעצלו להראות לי מבחר של עגלות עד שמצאתי את מה שרציתי יש שם בחור מקסים בשם רועי שממש עזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבבה קאר שלי
אנסטסיה03/11/2010אני רכשתי בבה קאר בצבע אפרסק בבייבי לאב ראשון לציון קיבלתי אותה לפני יומיים והיא משגעת מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף כמה רצו עבור העגלה?
איילה03/11/2010לקחתן את הכל? עריסה טיולון וסל קל?
מה זה כולל?
אשמח לתגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאיילה-בבה קאר
שירלי ברלאי03/11/2010היי איילה
אני בחרתי לקנות את הבבה קאר לאחר התלבטות בינה לבין הפג סקייט ובחרתי בבבה קאר מכיוון שהיא מגיעה במבחר אינסופי של צבעים ובנוסף התרשמתי שהבדים של העגלה איכותיים יותר המחיר הרשמי של העגלה היה 6000 ש"ח גם בבייבי קלאב וגם בבייבי לאב יש עוד חנות בנתניה שמוכרת את העגלה אבל לא הגעתי עד לשם
בסוף קניתי בסניף תל אביב של בייבי לאב וקיבלתי מחיר טוב במסגרת חבילת לידה בעל המקום בחור בשם רועי היה מקצועי ביותר בהסברים שלו על העגלה(כדאי לחכות שהוא יהיה שם מכיוון שהמוכרים קצת פחות מבינים) בבבחירת הצבעים(יש הבדלים קטנים בין הצבעים יש דגמים שמועצבים ע"י חברת ווג הצרפתית והם קצת שונים)
בסוף בחרתי עגלה אדומה פרחונית מהדגם של הווג בכל מקרה שווה לך לבדוק שם
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירלי
איילה03/11/2010כן הייתי בבייבי קלאב ואני לא ממש זוכרת כמה עלתה שם העגלה משהו בסביבות 5000 ללא הסל קל.
את לקחת הכל כולל הסל קל גם?
מה כוללת חבילת הלידה שלך אם אפשר לדעת.. וכמה היא עלתה סהכ
אני נורא רוצה לקנות את העגלה ולראות אם יש אופציה לשלב אותה כחלק מחבילת לידה וכמה זה יעלה לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים- עגלות - עזרהנעה31/10/2010
ראיתי כבר מליון עגלות. אהבתי את מוצי , אך אני מודאגת מהקיפול הגדול.
אני מתלבטת בין מוצי לפג המשולבת (סוויץ/מודולר). הקיפול של הפג נוח אך אני
מוטרדת מהגלגלים הנראים מיושנים (ואולי פחות נוחים לנסיעה מהגלגים של מוצי).
מה אתם ממליצים? בבקשה תענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים- עגלות - עזרה - תגובה
קובי רוזנברג01/11/2010שלום נעה
קודם כל הכי חשוב שהעגלה תתאים לצרכים שלך בחיי היום יום, היתרון הגדול של הפג זה בפרקטיות החיים איתה יהיו לך הרבה יותר קלים, מבחינת הגלגלים הסירי דאגה מלבך.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב עם תוספת פרטים, לבקשתךדורית31/10/2010
בוקר אור,
שאלתי לפני כמה ימים שאלה על שליוב של עגלה מסוג אחד וסל קל מסוג אחר
ובקשתם שאשאל שוב ואסיף עוד פרטים.
אז לשאלתי -
קניתי סל קל + בסיס לרכב של חב' "גראקו".
אחרי שבועיים החלטנו לקנות עגלה חדשה. קנינו עגלה של חב' "ינפנטי" דגם - LUCA .
זוהי עגלה שמורכבת מבסיס שלדה , אמבטיה וטיולון שכמובן כל חלק מורכב על השלד.
סל קל גם יכול להתלבש על שלדת העגלה בתוספת מתאמים אבל קונים אותו לחוד.
בגלל שקניתי את הסל קל של גראקו , לא היה טעם לקנות את הסל קל שמתאים לעגלה הזאת. אבל - שמתי לב שלמרות שהעגלה היא של חב' "ינפנטי" הסל קל היה שייך לחב' "בייבי סייף" . אז אני שאולתת אותכם :
האם יש אפשרות שהסל קל שלי, של גראקו, יכול להתאים גם כן לעגלה הזאת ??
האם אוכל נניח לקנות רק מתאמים, להרכיב אותם לסל קל הנ"ל וזה יתאים לשלדת העגלה הזאת ?
האם המתאמים הם אונברסליים ומתאימים לכל סוגי הסל קלים ?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה, דורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב עם תוספת פרטים, לבקשתך - תגובה
אביבית מולכו06/11/2010המתאמים הם לא אוניברסליים , תבדקי את המתאמים המתאימים לעגלה לאילו סלקלים הוא מתאים. בכל מקרה אני מזכירה לך שהמלצות הבטיחות הן לא לטייל בסלקל זמן רב מאחר וזווית השכיבה אינה טובה לקטנטנים ,.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס קסטילותמרה28/10/2010
התפספסתי בין ההודעות ...
ביררתי על עגלות והיא נראית לי מאוד.
מה אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סייבקס קסטילו - תגובה
קובי רוזנברג29/10/2010שלום טל
לפי הבנתי אתה מדבר על סייבקס דגם קליסטו.
תדפדף בפורום ותראה עליה הרבה המלצות, עגלה משולבת פרקטית מאוד.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקט קליסטו
דנה30/10/2010שלום,
ביררתי על העגלה, ראיתי אותה בחנויות וגם קראתי תגובות בפורום.
העגלה באמת נראית מצויין, מתקפלת בקלות, קלה, נוחה ועונה על כל הצרכים שלנו, אך יש לי בעיה אחת איתה:
לנו נראה כי העגלה אינה מגנה מספיק מפני רוח וכי היא פתוחה מאחור כך שרוח יכולה לחדור לתוך העגלה ישירות על התינוק.
בפורום לא מצאתי התייחסות לנושא הזה ורציתי לדעת האם אני מדמיינת והאם יש שוני בינה לבין עגלות אחרות בעניין זה...
אנחנו מתלבטים בעיקר בינה לבין הבבה קונפורט לולה אפ (קצת כבדה יותר)
אשמח לחוות דעת בנושא,
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס קליסטו
מלי שבתאי30/10/2010שלום רב!
ברצוני לציין שיש ברשותי את העגלה והיא ממש לא פתוחה ולא נכנס בה טיפה של רוח הגגון שלה ענק ומכסה הכל מפני שמש ומפני רוח.
בטיולון זה גם לא פתוח זה סגור כמו בכל העגלות ולא נכנס בכלל רוח לתינוקת שלי.
בהצלחה ולידה קלה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקט קליסטו - תגובה
אביבית מולכו14/11/2010לדעתי האישית העגלה מוגנת בדיוק כפי שצריך להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מלי שבתאי13/11/2010טל שלום
אני ממש ממליצה יש לי אותה כבר 7חודשים עגלה פצצה איך שאומרים אני עכשיו בשלב טיולון חבל על הזמן כל החברות שלי קנו מוצי כל אחת עכשיו מחפשת טיולון ואני בקלילות של סייבקס אני ממש מרוצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחים - כיסא בטיחותעמית28/10/2010
הבן שלי בן 4 חודשים ושוקל 7 ק"ג. אנחנו מעוניינים לקנות כיסא בטיחות שמתאים עם ונגד כיוון התנועה (לניצול מקסימלי) ולהעביר את הסלקל לאוטו השני לשימוש במקרים חריגים (כמובן רק כל עוד המשקל שלו מאפשר את זה).
קראתי על מבחר ממש גדול של כסאות מתאימים. הייתי שמחה לקרוא את המלצתכם ל- 1-2 כיסאות מועדפים.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים - כיסא בטיחות - תגובה
קובי רוזנברג29/10/2010שלום עמית
2 כסאות מומלצים
ברייטקס דגם בולווארד 2.3-30 ק"ג
איוונפלו אדוונס LX מתאים מ- 2.3-22 ק"ג
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייר פרוטקט
מלי שבתאי13/11/2010שלום אני ממליצה על אייר פרוטקט בעלי קנה אותו במוצצים לגבי משקלים אני ממש לא מבינה אבל הכסא ממש מיוחד בצדדים יש לו כריחות אוויר הילדה שלי מתה עליו ממליצה בחום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עם הפנים לאםענבל27/10/2010
הבת שלי בת 3 חודשים ועד עכשיו השתמשתי בטיולון של צ'יקו סימפליסיטי בייסיק עם הקריקוט עליו. ברגע שהעברתי אותה לטיולון, נראה כי היא חסרת ביטחון מאחר והיא אינה רואה אותי, והיא מנסה להציץ בחלון למעלה.
אני מחפשת עכשיו עגלה ללא אמבטיה שניתן לראות את פני התינוק.
עדיף כמה שיותר קלה.
מה כדאי ועד איזה גיל התינוק נוסע עם הפנים מול האם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי יש מדריד של ד"ר בייבי
עמית28/10/2010הידית מתכווננת ומאפשרת נסיעה עם הפנים אליי או לשאר העולם.
אבל - תחשבי טוב אם זה הקריטריון שחשוב לך כי תוך חודש-חודשיים הסביבה יותר תעניין אותה. ואם מורידים את עניין הכיוון נפתחות לך המון אופציות של עגלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה עם הפנים לאם - תגובה
קובי רוזנברג29/10/2010שלום ענבל
עגלות עם הפנים לאם:
1. ד"ר בייבי מדריד
2. פג פרגו סוויץ
3. עגלות משולבות כגון: בי סמארט, בלו 2, סולה והרשימה עוד ארוכה
לגביי טיולונים עם הפנים לכיוון האם אני אישית לא מכיר, רוב הטיולונים כגון המקלרן והציקו וכו' הם רק עם כיוון הנסיעה.
לגביי השאלה עד איזה גיל התינוק נוסע עם הפנים מול האם?
זה אינדיבידואלי כל אחד עד מתי שמתאים לו אין גיל מסויים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת חורף לתינוקת ראשונהעומר27/10/2010
יואו, כמה מבחר כמה כאב ראש, איך יודעים מאיפה להתחיל...?
עשיתי רשימה של כמה דגמים שאהבתי, עדיין בשלב הביקורות והאינטרנט...
אינגליזינה לאונג' 2008/9
פג פרגו און טראק
פג פרגו SWITCH
אינגליזינה זיפי
דגם העגלה: ד"ר בייבי בלו 2007
stokkee
פג פרגו מודולר און טראק 2009 -peg perego modular on trak 2009
צ'יקו קורטינה (2009) – chicco Cortina
פג פרגו מודולר סוויצ' peg perego modular switch
ABC DESIGN MAMBA ממבה
צ'יקו טריו ליבינג (2010) chicco trio living
עגלת קאם פולסר cam pulsar
אני יודע שזה הרבה דגמים וכל אחת עם תכונות שונות.
אנחנו מאוד אהבנו את אינגליזינה...אתם ממליצים?
חשבנו ללכת עם אמבטיה רכה ולא קשיחה, מה דעתכן?
יש לכם המלצות הערות על הדגמים שכתבתי?
מחפש עגלה שתתקפל קומפקטי, שתיכנס לאוטו של האישה (סיריון) ושלי (איביזה)
אנחנו כרגע גרים במושב, אבל עוד שנה גג עוברים לעיר לבניין עם מעלית.
לא גבוהים במיוחד...
התקציב יכול להיות עד 3,500, כמובן שעדיף פחות.(למרות שגם מאוד התלהבתי מה (stokkee השאלה אם יש לה מקום להשים תיק וציוד?)
בתודה, עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת חורף לתינוקת ראשונה - תגובה
אביבית מולכו27/10/2010עומר היי
אתה צודק זה באמת כאב ראש כל נושא העגלות, בחירת עגלה זה אכן נושא מורכב !
אני אומר לך את דעתי :
סדרת העגלות של פג מצויינת, יש להם עגלות באיכות גבוהה והשירות מצויין.
אני אישית לא אהבתי את עגלת stokkee יש לה מבנה מהמם ולא יותר מזה.
גם העגלות של צ'יקו עגלות מצויינות.
אני לא יודעת אם עזרתי הרבה אבל אני מקווה שתצליחו למצוא את העגלה שתשרת אתכם בצורה הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמלצה שלי
שרון27/10/2010אני החלטתי לקנות את הממבה, ואין עליה. קלה להסעה, קלה בכלל, קלה לתפעול... קצת רחבה, אבל זה גם בגלל שהאמבטיה והטיולון שלה מרווחים, ואם אין לך בבית דלתות ממש צרות, אז לא תהיה לך בעיה. עד כאן ההמלצה.
מה שכן יוכל לעזור לך זה פשוט להקדיש יום-יומיים לשיטוט בחנויות. בגלל שאין עגלה מושלמת, אתה צריך לעשות רשימה של תכונות שאתה באמת צריך, ואז ללכת לחנויות, ולנסות להרים אותה, לקפל, להכניס לאוטו, להוציא מהאוטו...
אחרי יום אתה כבר תדע בדיוק מה לקנות. אל תהיה כמונו הנשים שלא יודעות להחליט!
:-)
עכשיו נשאר לך לחפש חנות טובה עם מוכרים טובים, שזה גם אתגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממבה
חנה17/10/2016איזה דגם מצבה רכשת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/10/2016שלום חנה,
דגם הממבה אינו קיים יותר. החליף אותו דגם שנקרא סלסה.
ישנו דגם שנקרא ממבה פלוס אך הוא שונה לחלוטין מדגם הממבה והקשר היחיד בינהם הוא השם בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלהרעות26/10/2010
שלום,
מרוב דגמים התחלתי לאבד כיון רציתי להתייעץ אתכם ועם אלה שיש להם נסיון אשמח לקרוא את חוות דעתם,
לי חשוב עגלת משולבת עם אמבטיה קשיחה ,שהתינוק יהיה מולי גם במצב של טיולון, וחזקה שתחזיק לי לאורך שנים
אני מתלבטת בין הפמילי של קאם (בכלל איך העגלות שלהם נחשבות?)
ובבה לולה אפ
או המודולרית של פג
תודה רבה
הפורום ממש עוזר!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת עגלה - תגובה
קובי רוזנברג27/10/2010שלום אמא
עגלה מומלצת בעייני שתענה על הדרישות שלך הן:
1.פג מודולר און טרק סוויץ
2.בבה קונפורט לולה אפ
ההבדלים העיקריים ביניהם הם:
1. לולה כבדה יותר.
2. פג 2 ידיות, לולה ידית אחת.
3. הטיולון של פג נשכב יותר, אמבטיה של פג קצת יותר רחבה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סלקליעל25/10/2010
מבקשת לדעת האם הסלקל שמגיע בחבילה של קאם MBX6נחשב בטיחותי?
והאם הזוית שלו נחשבת חדה ביחס לסללים אחרים?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סלקל - תגובה
קובי רוזנברג27/10/2010שלום שרית
כמובן שהסלקל של קאם הוא בטיחותי, מה שתמיד חשוב לראות שכאשר קונים סלקל, כסא בטיחות וכו' לבדוק שיש על המוצר תקן הווה אומר מדבקה עליה רשום ECE R44 (זה תקן אירופאי בד"כ) עם מס' התקן של המוצר וכמובן אישור משרד התחבורה.
עוד מידע לגביי התקנים מומלץ לקרוא באתר בטרם.
מבחינת הזוית הוא כמו כולם והוא לא נחשב חד מידי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת עגלה וסל קלדורית25/10/2010
שלום לכולן.
חייבת תשובה ...
קניתי בנפרד סל קל עם הבסיס לרכב של חב' "גראקו" .
לאחר שקנינו את הסל קל החלטנו לקנות עגלה (שניה ..) לקראת לידת הבן השני שלי ב"ה.
קנינו עגלה של חב' "ינפנטי" (מקווה שרשמתי נכון). עגלה שיש לה 3 אופציות שפשוט "מלבישים" כל אחד מהם על שלד העגלה - סל קל ע"י מתאמים, אמבטיה וטיולון.
בגלל שרכשנו את הסל קל והוא עלה לנו יחסית המון כסף, החלטנו בעגלה לקחת רק את הטיולון והאמבטיה.
כשהם הראו לנו כיצד מתנהלים עם העגלה, הם שמו את הסל קל שלה עם המתאמים אבל של חב' "בייבי סייף" ( והעגלה היא של חב' "יפנטי" ).
מכאן עלתה לראשי מחשבה - האם יש אפשרות שהסל קל של גראקו שרכשתי יכול להתאים גם לעגלה שקניתי למרות שהן לא מאותה החברה ??
האם אפשר לקנות רק את המתאמים , להרכיב אותן לסל קל ולחבר לכל שלד של עגלה ?
מה אתם אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת עגלה וסל קל - תגובה
קובי רוזנברג27/10/2010שלום דורית
אני מצטער אבל אני לא מצליח להבין איזה עגלה קנית, תנסי לברר בבקשה את שם החברה והדגם ואני אשמח לעזור.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)