מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת תאומים BUGABOO DONKEYרוני27/09/2010
שלום רב,
אודה למעט מידע על העגלה הנ"ל, הבנתי שהיא נמצאת כבר בחו"ל ותגיע לארץ רק באביב 2011.
כיצד ניתן להגיע ישירות ליבואן? ואולי להזמין ממנו במיוחד?
מישהו יכול לומר לי מהי עלות השילדה בחו"ל?
זוהי העגלה הכי מדהימה שקיימת בשוק נראה לי לתאומים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרטים על ה-donkey
ערן28/01/2011בחו"ל העגלה עדיין לא הגיעה לחנויות.
היא אמורה להגיע באיזור מרץ-אפריל לחנויות הראשונות בארה"ב, מניח שבמקביל באותה תקופה גם לאירופה ולארץ.
המחירים מופיעים באתר, אם אני לא טועה נעים בין 1200 דולר ל-1600 דולר תלוי בתצורה שקונים (יחיד/תאומים).
התאומים שלנו צפויים להוולד במרץ, וכנראה שנמתין לdonkey כדי שתהיה מתחרה ראויה לשאר העגלות תאומים על חסרונותיהן ויתרונותיהן.
אם תיכנסו לאתר של בוגבו יש אזור של פרסומי עיתונות, שם הם שמים את העידכונים.
מקווה שעזרתי.
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מודולר פג - לקוביהילה27/09/2010
שלום קובי
תודה על המענה המהיר
הבנתי מחברה שהבדל נוסף מער לחיפוי החיצוני בין האון טרק סוויץ לטריפיקס הוא שבאון טרק מקבלים רק כיסוי רגליים אחד, ובטריפיקס שניים. יש אפשרות לרכוש כיסוי נוסף, בהנחה שאשתמש בטיולון ובאמבטיה במקביל ולכן ארצה למנוע את הצורך בהעברה כל פעם?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג
יובל שיזף27/09/2010ניתן לרכוש כיסוי רגלים נוסף דרך החברה אבל הוא לא יהיה תואם בצבע של האון טרק
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת הבהרהדבורה27/09/2010
ציטוט: הטיולונים המובילים בשוק הם: מקלרן טכנו XT, פג פליקו SI, ציקו לייט וואי.
שלושתם מומלצים ומוצלחים.
האם הכוונה ל peg prago si clasico / completo , או ל- peg prago pliko p3
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניו בייבי דלית אל כרמל
יעל06/10/2010שלום אני ממליצה לכול האנשים ללכת לחנות ניו בייבי בדלית אל כרמל השבוע הייתי השירות מצוין והיחס מיוחד והמחירים זולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג סי או סילבר קרוסדבורה27/09/2010
ברצוני לקנות טיולון. מחיר של עד 1500 מקובל עלי. אני נמוכה וקטנה לעל כן איני מעונינת במקרלרן שידיותיה גבוהות מאד.
מה נחשב לעגלה חזקה שתחזיק מעמד כנו המקלרן, פג סי או הסילבר קרוס?
מקלרן יכולה להחזיק לכמה ילדים אפילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולונים
קובי רוזנברג27/09/2010שלום דבורה
הטיולונים המובילים בשוק הם: מקלרן טכנו XT, פג פליקו SI, ציקו לייט וואי.
שלושתם מומלצים ומוצלחים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג מודולרהילה26/09/2010
שלום,
אני מעוניינת לרכוש עגלת פג מודולר אך כזו שניתן יהיה להחליף בקלות בין האמבטיה לטיולון, ללא צורך בהגעה לחנות. הבנתי שחוץ ממודולר טריפיקס ישנה מודולר און טרק, וראיתי באתר של בייבישיק שישנה גם עגלת מודולר און טרק סוויץ. האם ישנה גם עגלת מודולר טריפיקס סוויץ? מה החיסרון באון טרק סוויץ לעומת המודולר טריפיקס הרגילה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פג מודולר
קובי רוזנברג27/09/2010שלום הילה
אכן יש מודולר טריפיקס סוויץ אך היא יותר יקרה מהטריפיקס הרגילה.
האון טרק סוויץ מגיע בדיוק עם האותו האיבזור כמו הטריפיקס השוני ביניהם הוא בבדים, בצבעים והחיפוי החיצוני של האמבטיה, בסך הכל הסוויץ און טרק מדהימה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ABC mambaענת26/09/2010
שלום
רציתי לשאול אנשים שמכירים מנסיון את העגלה הזו - האם היא מומלצת או לא?
יש לה חסרונות? אם כן מה הם?
האם קל לקפל אותה?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחברה שלי יש אותה
אביטל27/09/2010חברה שלי רכשה אותה. התינוקת שלה היום בת 5 חודשים. היא מאוד מרוצה ממנה. העגלה גבוהה ומתקפלת מאו בקלות וגם יפה מאוד. יש סל מאוד רחב בתחתית. חסרון יחיד הוא רוחב הגלגלים האחוריים. מאוד מאוד רחב ולא נכנס לכל מקום אז אם יש מעלית בבית צריך לבדוק שהיא נכנסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ממבה ווליצה
דגנית28/09/2010לי יש אותה כבר כמעט שנה. מאוד מרוצה. העגלה קלה מאוד. גם השירות טוב מאוד.
(היתה לנו בעיה עם הקיפול, בא אלינו הביתה טכנאי למחרת וסידר על המקום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת המלצה
שרוני28/09/2010לי יש את הממבה כמעט חמישה חודשים, והיא העגלה הכי טובה שיכולתי לאחל לעצמי.
כן, הסל גדול מאוד, אבל גם הטיולון והאמבטיה מאוד מרווחים, שזה חשוב אם יש לך שמנמון כמו שלי יש.
חוץ מזה, מאוד קל להסיע אותה, ואני מאוד אוהבת איך שהיא נראית. יש לה מראה מכובד משהו בהשוואה לעגלות חייזרים שיש לחברות אחרות :-).
היא רחבה, זה בטוח, אבל אצלי זה לא מהווה בעיה. צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ממבה
רועי29/09/2010היי
יש לי את הממבה והיא מדהימה רכשתי אותה בבייבי לאב לפני 3 חודשים במחיר מדהים של 4000 ש"ח כולל סל קל מחיר שהיה זול יותר ב 1000 ש"י משאר החנויות
בקיצר מומלצת בחום
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4000 כולל סל קל זה
ענת29/09/2010ממש זול!!
עכשיו ראינו אותה בביג בייבי ב 4200 לא כולל סל-קל
תודה על התגובות, נשמע שהעגלה טובה
זה תינוק ראשון ואני ממש קלולס בתחום
אני קטנטונת בגוף כך שחשוב לי עגלה קלה וממה שהרגשתי היא באמת קלה
אבל התלבטתי כי בחנות ניסיתי פעם אחת לקפל אותה ודיי התקשתי, אולי צריך לנסות עוד פעם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ממבה
רננה05/10/2010מצטערת להרוס את החגיגה אבל...
לאחותי יש את עגלת ממבה והיא ממש לא מבסוטית מהעגלה!
בדיעבד היא מצטערת שהיא הלכה דווקא על הממבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר בייבי X MAXעינב26/09/2010
היי,
האם מישהו יכול לחוותדעתו עלהעגלה הזו?
יתרונות, חסרונות.
כמעט קניתי אותה היום, ובכל זאת רציתיקצת חוות דעת מנסיון, לפניהקניה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת x max
יוליה27/09/2010גם אני כמעט רכשתי אותה היום , אשמח להמלצות !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלהמאיה26/09/2010
שלום,
איזו עגלה או חברה נחשבת לעגלה טובה,
אני מחפשת עגלה כולל אמבטי+סלקל+טיולון יש כל כך הרבה חברות שאני מבולבלת והבדל במחירים מאוד קיצוניים.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מאיה27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת למה לא עונים לי?
מאיה28/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בבה קארענת מגן25/09/2010
היי לכולם
במהלך סקר השוק הבלתי נגמר יצא לי להיתקל בעגלת הבבה קאר העגלה מדהימה ומגיעה במגוון עצום של צבעים, האמת שהמועמדות הסופיות שלי היו המוציהמדולר טרי פיקס והבייבי ג'וגר ואחרי שראיתי הבבה קאר Bebe Car היא נכנסה חזק לתמונה
הבנתי שזו עגלה יחסית חדשה בישראל אבל וותיקה בשאר העולם ובין היחידות שמיוצרות באירופה הביקורות היחידות שמצאתי על העגלה היו באנגלית ובעיקר מאירופאים אשמח לקבל חוות דעת נוספת
תודה
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבה קאר
יובל שיזף26/09/2010הדברים הטובים ששמעת על העגלה נכונים חברה אירופאית יחסית ותיקה והכן מייצרת באירופה.
העובדה שהעגלה חדשה ברץ פחות צריכה להדאיג אותך אבל העובד שהיא נמכרת רק בשני חנויות במידית ישראל: ביבי קלאב וביבי לאב אומר משהו על היבואן והשירות ליבא עגלות לארץ זה עסק מאד מורכב מניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קאר
yaelugasi24/10/2010מרוצה מאוד מאוד!!
יש לי אותה קרוב ל-3 חודשים, עגלה מצויינת.
נוחה לנסיעה עבורי והבן שלי מת עליה!
(ישן בה יותר טוב מאשר במיטה שלו)
שמחה שבחרתי בה ולא במוצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בבה קאר כבדה
דנה07/04/2011גם אנחנו התלבטתנו קשות.
עגלת בבה קאר האמבטיה שלה כבדה נורא וזה סיוט לחברים שלנו יש אותו
והיא ממש לא נוחה להליכה.
אנחנו בסוף קנינו את העגלה של אי בי סי abc degin.
ואנחנו ממש מרוצים,
מומלץ בחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהabc degin מומלץ בחום
דנה07/04/2011מותג גרמני עגלה פשוט מעולה
קלה, גבוהה, הכול נשלף בקלות לכביסה מץקפלת בעמידה
שירות האחריות עד הבית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותמיטל25/09/2010
שלום, בני בן שנה ושלושה חודשים. לאחר שמכרנו את הבייבי גו'גר שלא סבל קיבלנו פג ונציה שאהב, אבל היא התקלקלה. חשבתי לקנות חדשה ולא טיולון כי הוא בכור ובטח עוד אזדקק לעגלה. הדרישות שלי הן:
- סל גדול
- די קלה
- נכנסת לבגז של פיאט פונטו ספייס
- עם גגון שמצל טוב
- עם דפנות פתוחות (בניגוד לבייבי ג'וגר שחוסמת את הצדדים)
רצוי 4 גלגלים
- שכיבה של 180מעלות, אבל גם זווית של 90 מעלות ולא פחות (שיוכל לשבת ממש ולהשען)
- עם פגוש
- עבירות סבירה עד טובה.
- רצוי ידימת מתהפכת, אך לא הכרחי.
- מחיר סביר
ראיתי את פוקוס של בייבי סייף שנראתה נחמדה אך די כבדה...
אשמח לרעיונות . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונציה
יובל שיזף26/09/2010שלום מיטל
עגלת ונציה היא אחת ההצלחות של פג פרגו בכל הזמנים!!
נכון להיום העגלה שהחליפה אותה נקראת האונו וקיימת בחנויות.
ההיתי ממליץ לך לבדוק אותה, תקחי בחשבון שההיתרון הבולט שלה הוא גם חסרון, וזה הגלגלים שלה. לההבדיל מהוונציה יש לה גלגלים אחוריים גדולים וגלגלים קידמיים קטנים מבחינת הליכה היא מדהמיה אך החסרון שלה שברגע שהופכים את הידית ההליכה שלה קצת בעיתית מכיוון שהגלגלים הקידמיים לא יזוזו 360 מעלות.
שווה בדיקה! עגלה ברמות הגבהות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה לאביבית ובעלה.שי25/09/2010
היחס והמקצועיות שאתם מעניקים ללקוחות שלכם יוצא מהכלל אתם אנשים סבלניים מאוד וממש כיף לקנות אצלכם בחנות,ואני ממליץ לכולם לקנות רק אצלכם ,ואני מדבר מנסיון שעברתי הרבה חנויות וברחתי בגלל חוסר הסבלנות וחוסר המקצועיות,תודה לכם ואני אמליץ לכולם עליכם.
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי תודה רבה
אביבית מולכו30/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעניין כולם בעלי חניות ולא יודעים ששי25/09/2010
שאלה פשוטה,מה ההבדל בין טיולון של ציקו דגם וייט וואי,לדגם וויט וואי בייסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייט וואי
קובי רוזנברג26/09/2010שלום שי
ההבדל בין הלייט וואי טופ לבייסיק הוא שבדגם טופ אתה מקבל שק"ש שמתלבש בתוך הטיולון ובנוסף נילון לגשם, הבייסיק מגיע טיולון בלבד ללא אביזרים נלווים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת LOOLA UPהדס ובן25/09/2010
אנו בשלב ראשון של התלבטות בין עגלות.
נמשכנו מלכתחילה לעגלות של בבה קומפורט ובפרט ל - LOOLA.
בעיקר כיוון שהן קומפקטיות,ונסגרות בקלות (אחד הרכבים שלנו הוא רכב קטן עם תא מטען קטן).
יחד עם זאת הן נראו לנו קצת "עדינות" מידי ביחס לעגלות אחרות.
נשמח לקבל חוות דעת בעניין.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בייב קונפורט
שלומית02/10/2010היי הדס ובן
אנחנו היינו סגורים על הלולה אפ כי היה בעגלה הזו כל מה שרצינו ידית אחת קיפול מטריה יפה בדים סבבה אבל אחרי שהתייעצתי עם זוג שיש להם את העגלה הזו יש לה מספר חסרונות: הידית רופפת מהר מאוד כשהילד שוקל קצת יותר, האמבטיה קטנה למדי, והטיולון לא נשכב על 180 מעלות הוא נשכב ל 165 במקסימום וזה חסרוון עצום, אנחנו קנינו את העגלה של פג לרגו בסופו של דבר כי קיבלנו המון המלצות עליה מקרובים שיש להם החסרון שלה היא שיש לה שתי ידיות ולא ידית אחת שזה נראה לי הרבה פחות נח ובגלל זה בעצם התלבטנו לגביה בהתחלה.
רכשנו בדלייות אל כרמל יצא לנו עם בסיס לרכב סלקל טיולון וסל שכיבה 3690
ואת מקבלת 50% על חלרק נרחב מהחנות אם את קונה עגלה או חבילת לידנה, החנות אומנם רחוקה אנחנו מאזור המרכז אבל שווה טיול לאזור ועל הדרך לראות מה גם שהשירות הוא בכל מקרה של פג פרגו ולא של החנות אז זה לא רלוונטי כלכך איפה קונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת LOOLA UP - תגובה
אביבית מולכו05/10/2010הדס היי
תבדקי גם את הסייבקס
את מיני גוגר
וגם עגלות של פג שמגיעות עם שתי ידיות מתקפלות קיפול "מטריה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון עגלהאסף25/09/2010
יש לי טיולון של גרקו ונשבר גלגל
איפה ניתן לתקן את העגלה
אשמח לקבל פרטים
תודה רבה
057-8190466* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרקו
יובל שיזף26/09/2010ליבואן קוראים דוורון והם יושבים בצפון ליד ירכא
אתה יכול להשאיר את העגלה לתיקון בכל חנות בארץ שעובדת אם היבואן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל BE SAFEרן24/09/2010
מישהו מכיר סלקל של BE SAFE ? ראינו היום. נראה מעולה, וגם ניתן להשכיב ל - 180מעלות. למישהו יש ? אודה לקבלת דעותיכם/ן...
שבת שלום ותודה מראש !
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BE SAFE
יובל שיזף26/09/2010נכנס לקטגוריה של הסלקלים האיכותיים בעולם שלצערנו בארת אנחנו כמעט ולא רואים אותם בגלל המחיר היקר. רוב הסלקלים הנמכרים בארץ הם עד 1000 שח ולכן ברובם סינים או אמרקיאים.
אני מאד ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל BESAFE
איריס08/10/2010נתקלנו בו בבלגיה סל קל סופר בטיחוותי יש אותו כיום בארץ והמחיר הבנתי ירד והיתרון העצום שלו שהוא נשכב ל180 ואפשר להשאיר את התינוק מעל 40 דקות בסל קל חברה מעולה ממליצה בחום ולאחר מחקר באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)