מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי אפשר להזיז גבות לאחר הזרקת בוטוקסחגית27/08/2017
לאחר הזרקה נתקעו לי הגבות למעלה, הן ממש גבוהות ואני לא יודעת מה לעשות, אף פעם לא הייתה לי הבעיה הזו, אני רוצה להחליף קוסמטיקאית לרופא מקצועי שיסדר לי את זה וגם יידע להזריק כמו שצריך. האם נגרם לי נזק לתמיד לדעתך? ואיפה אתה מקבל האם במרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אפשרות להזיז הגבות לאחר הזרקת בוטוקס.
ד``ר דן וינברג27/08/2017שלום חגית.
לעיתים כשיש תגובה חזקה של המצח לבוטוקס לא ניתן להזיז את שריר הפרונטליס במצח ואז גם הגבות "מקובעות".רק הזמן יעזור לכך. אם הן גבוהות ניתן לעיתים עי' הזרקת תקון "להורידן" מעט.מדבריך אני מבין שהטיפול נעשה עי' קוסמטיקאית. בכך טעית.הזרקת בוטוקס היא הליך רפואי הצריך להתבצע עי' רופא בלבד. כי גם הוא יותר מיומן ואם יש בעיה או סיבוך הוא יודע להתמודד עם זה. אנא המנעי מעשיית טיפולים כאלה עי' קוסמטיקאית בעתיד אלא עי' רופא מיומן בלבד!!.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואווו איזו סכנה ! מה שם הקוסמטיקאית שעושה בוטוקס ?
ברכה28/08/2017את חייבת מייד לדווח עליה למשרד הבריאות
אסור לה להזריק בוטוקס בשום אופן
תתלונני עליה לפני שתהרוג משהו עם ההזרקה שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילויי לחיים על ידי שתליםמעיין ארז21/08/2017
שלום רב,
ברצוני לעצב את הלחיים ע"י שתלים,אני מחפשת מנתח שעשה זאת בעבר .
מעוניינת בהמלצות ומדגישה לא מילוי בזריקות.
רק שתלים ללחיים קבוע.
תודה מראש
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילויי לחיים על ידי שתלים?לא בפורום הזה.
ד``ר דן וינברג21/08/2017שלום מעין.
הפורום שלנו עוסק בטיפולים אסתטים לא ניתוחיים לפנים.מכאן ששאלתך צריכה להיות מופנית לכירורג פלסטי. אני בטוח שתמצאי את הפורום המתאים לקבל תשובה עבור שאלתך זו.סליחה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים ללחיים ?
ד"ר רון יניב21/08/2017למעיין שלום
זה לא טיפול נפוץ ןמקובל
הייתי שוקל בזהירות אם לפנות בנתיב זה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי בהזרקת חומצה הילארוניתמרים18/08/2017
שלום,
הזרקתי חומצה הילארונית לפני כשבועיים לערך, וביומיים האחרונים אני חשה בתופעות שבאות לידי ביטוי בלחץ בלחיים, לחץ בצד האחורי בראש, וקושי לבלוע.
האם אפשר לייחס את התופעות שציינתי להזרקה?
תודה מראש על עזרתכם,
ערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי שבועיים לאחר הזרקה?
ד"ר רון יניב18/08/2017למרים שלום
לא סביר להניח שהתופעות קשורותלהזרקה מלפני שבועיים,
אך לא ניתן לומר בוודאות .
ממליץ לגשת מיד לבדיקה בכל ספק - מוקד]מיון וכד
בריאות שלמה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש מבלוטרו בלחי ימיןרינה17/08/2017
שלום אני מרגישה גוש בלחי ימין האם זה יעבור אם אני מעסה אותו . הרופא אמר לעשות עיסוי וזה יעבור
מודאגת מה אני אעשה
האם גוש סימן לתגובה דלקתית ואלרגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש מהזרקת בלוטרו לפנים?
ד``ר דן וינברג17/08/2017רינה שלום.
בלוטרו -Belotero-היא חומצה היולורונית מעולה עם אישור FDA. למותג קו שלם של מוצרים לפי הצרכים השונים. משאלתך איני מבין איזה מהם הוזרק לך, מתי ולהיכן.
כללית לעיתים חשים בגוש במקום ההזרקה כי החומצה נמצאת שם. החשוב שהדבר לא יראה ושישיג את המטרה האסתטית הרצויה.אני מקווה שכך הוא המצב אצלך.עיסוי מקומי יעיל רק ביום יומיים הראשונים לאחר הטיפול. עיסוי מאוחר יותר כמעט ולא עוזר לפי נסיוני.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת סטילאג׳ M לשפתייםרינה16/08/2017
שלוום האם ניתן להזרקי סטילאג M( מזרק שלם ) לשפתיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סטילאז M לשפתיים.
ד``ר דן וינברג16/08/2017שלום.
ניתן בהחלט להזריק סטילאז M לשפתיים. לסטילאז יש מוצר יחודי לשפתיים-סטילאז ליפס שיוצר במיוחד לשפתיים אך הוא יקר יותר. ניתן בהחלט להשתמש גם בסטילאז M למטרה זו.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בלוטרו ובוטוקס בפניםרינה16/08/2017
שלווווום היום הזרקתי בלוטרו שני מזרקים בפנים ומזרק בוטוקס
הפעולה הייתה בשעה 7. לעכשיו אין נפיחות רק כאב באזור ההזרקה כנראה מהמחט
אין סימני אלרגיה
אם אין נפיחות אז הכל עבר בשלום ??
לא יכולה לחשון מרוב פחד
בבקשה תענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תופעת לוואי אחרי טיפול אסתטי.
ד``ר דן וינברג16/08/2017שלום.
גם כשהטיפול עובר בשלום המטופלים מודאגים. איתרה מזלך שלא היו לך תופעות לוואי לא נעימות מהטיפול וכל מה שנותר לך הוא רק להנות מתוצאותיו. תמתיני שבועיים חזרי לרופא שלך לביקורת ותהני מתוצאות הטיפול. אין לך מה לדאוג.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת בלוטרו אחרי 3 שנים מטראומה מhydex
רינה16/08/2017אני מודאגת בגלל שעברתי טראומה מhydex היתה לי חוויה לא נעימה בבית חולים מהידקס אז אם אחרי 24 שעות אין סימני אלרגיה אין סיכוי ישי לי אלרגיה לחומצה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחומצה היאלורונית
רינה17/08/2017ממש תודה על הסבלנות וההבנה שיגעתי אותך וזה מרוב פחד אני מודה לך
אבל בבקשת תענה לשאלה ששלחתי קודם כבר עברו 48 שעות מהזרקת בלוטרו ואין סימני אלרגיה אזהכל עבר בשלום ( אחרי טראומה מהידקס ואשפוז 12ימים מהזרקת ההידקס). הרופא שהזריק לי הציע לי לקחת אהסטון ופריטניזון ל 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר תגובה אלרגית להזרקת BOLETARO
ד``ר דן וינברג18/08/2017רינה שלום שוב.
בדרך כלל התגובה האלרגית מופיעה ב 48 השעות הראשונות לאחר ההזרקה. נדיר שמופיעות תגובות מאוחרות. אם את אומרת שלא הופיעה תגובה ביומיים הראשונים את יכולה להיות שקטה ואין צורך להשתמש בתרופות האנטי אלרגיות שהוצעו לך.
היי שקטה ותהני מהתוצאה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת חומצה היולורונית 3 שנים לאחר הזרקת חומצה אחרת.
ד``ר דן וינברג18/08/2017שלום רינה.
הBOLETARO היא חומצה היולורונית באיכות גבוהה בהרבה מזו שהוזרקה לך לפני 3 שנים. יש לה בנוסף לאישור רשות התרופות האירופאית ומרד הבריאות הישראלי- אפילו אישור של הFDA הכל כך מחמיר. דרגת הנקיון שלה מחומרים אלרגנים גבוהה מאד. לא הייתי חושש להשתמש בה למרות מה שקרה לך לפני 3 שנים. אם את בכל זאת חוששת מאד ניתן לעשות טסט עם בולטרו ולהזריקאותה בכמות זעירה במקום נסתר כמו ביד או הרגל ולראות האם יש תגובה אלרגית או אחרת. אם הטסט עובר בשלום ואין כל תגובה לאחר כמה ימים ניתן לבצע את הטיפול בפנים ללא חשש.
בהצלחה
דר. וינברג דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שמן סיליקוןורה15/08/2017
היי, עשיתי לפני חודש זריקה ראשונה בשיטת המיקרו טיפה שמן סיליקון.... קראתי שזה לא ממש מומלץ... אנני רוצה להמשיך... האם כבר גרמתי נזק לעצמי... האם אפשר להוציא את החומר... עדיין אין שום צורה בשפתיים מהזריקה הראשונה. אודה לתשובתכם )אפשרי לטפל בשיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסיליקון?
ד``ר דן וינברג15/08/2017שלום.
כפי שעמיתי דר. יניב ואני כתבנו פעמים רבות אנו ממליצים להמנע מטיפול בסיליקון בכל שיטה למרות הפיתוי של מחיר נמוך וטווח פעולה ארוך. זאת בשל הסיכונים של סיבוכים שגם הם ארוכי טווח. שיטת הטיפול שבחרת היא שיטת הטיפול של פר. ארנטרייך בו מזריקים לאזור הטיפול טיפות זעירת של סיליקון ותגובת הרקמה לטיפות אלה היא שמביאה לאפקט האסתטי המקווה. בשיטה זו יש לחזור על הטיפול כמה פעמים. את עברת רק טיפול אחד כך שכמות החומר שהוזרקה לך קטנה ולכן הסכנה והסיכון מעטים יחסית. אני שמח שבחרת לא להמשיך בטיפול זה. בעתיד תבחרי בטיפולים בחומרים נספגים שהם יעילים ובעיקר בטוחים בהרבה מהטיפול בסיליקון.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקס באזור שש וזרק בו סיליקון בעברהלל15/08/2017
האם אפשר להזריק בוטוקס לאזור בין הגבות כאשר בעבר הוזרק שם סיליקון לקמטים בין הגבות? האם עלולה להיות תגובה במפגש בין שני החומרים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת בוטוקס באזור בו הוזרק בעבר סיליקון?
ד``ר דן וינברג15/08/2017שלום.
הסיליקון הוא חומר מילוי קבוע עליו איננו ממליצים. הבוטוקס היא תרופה המרפה את השריר באיזור בו היא מוזרקת. מכאן שאין סכנה של אינטראקציה בינהן לכן הזרקת הבוטוקס בין הגבות לשאלתך אפשרית. איני ממליץ על ערוב סיליקון עם חומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית או רדיאס.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בבטן ובזרועותמאי15/08/2017
שלום רב,
אני בת 35. בהריון. בעקבות עלייה במשקל יצאו לי סימני מתיחה גם בבטן אבל גם בזרועות.
רציתי לשאול...
1. האם זה הגיוני שיוצאים סימני מתיחה בזרועות?
2. אם אעשה ספורט וארד במשקל יש סיכוי שהעור בזרועות יתכווץ קצת כלומר שהזרוע תראה קצת יותר מחוטבת או שזה אבוד?
3. האם יש מה למרוח על סימני המתיחה בזרועות?
4. האם סימנים בזרועות גם ילבינו?
הרבה שאלןת... אני ממש מוטרדת..
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה בעור בהריון.
ד``ר דן וינברג15/08/2017שלום מאי.
ראשית מזל טוב ומאחל לך לידה קלה ובטוחה.
הפורום שלנו עוסק בעיקר בטיפולים אסתטים בפנים ופחות בגוף. אני מציע לך לפנות לאחר הלידה לכירורג פלסטי או רופא עור כדי לדון בסימני המתיחוה בעור גופך במידה וישארו כדי לנסות למצוא לכך פתרון.
שוב מזל טוב
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של לומינרה ואחרי מספר חודשים חומצה של חברה אחרתיפעה חנה14/08/2017
אם עשו לי הזרקה בלומינרה (ואני לא ככ מרוצה) האם אחרי חצי שנה אפשר להזיק לי חומצה אחרת- כגון ג'ובידרם, או האם עלי להשאר עם לומינרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מותגים שונים של חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב14/08/2017לחנה יפעה שלום
אין שום מניעה להחליף בין המותגים השונים
אין חובה להיצמד למותג מסויים
גם לומינרה יכולה לתת תוצאות טובות
לעיתים האכזבה נובעת מחוסר תיאום-ציפיות,
טכניקת ההזרקה, מיקום ההזרקה וכיו״ב
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסה של חומצה בשפתייםlina13/08/2017
שלום לפני כשבוע עשיתי עיבוי שפתיים ולא מרוצה מהתוצאה, האם אפשרי להמיס את החומצה לחזור מצבי הקודם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת חומצה היאלורונית
ד"ר רון יניב13/08/2017ללינה שלום
אכן קיים חומר הממס את החומצה ההיאלורונית ,
זהו עוד אחד מיתרונותיה,
ברם שבוע לאחר ההזרקה -החומר יכול עדיין להסתדר ,
בנוסף ההמסה אינה נטולת סיכונים
החל מאפשרות לתגובה אלרגית קשה וכלה בהמסה לא אחידה או תוצאה קוסמטית לא צפויה
עדיף להימנע מכך ולשמור זאת למצבים קיצוניים
עם הזמן הלחומצה תדעך בהדרגה והמצב יחזור לקדמותו
בהזרקה לשפתיים נדרשת מיומנות גבוהה
וזהירות מהזרקת -יתר
קל יותר להוסיף אם הוזרק מעט מדי
מאשר להוציא אם הוזרק הרבה מדי
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
lina13/08/2017תודה רבה, תוך כמה זמן אפשר יהיה לראות דעיכה של חומצה בשפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלמות חומצה היאלורונית עם הזמן
ד"ר רון יניב13/08/2017הי לינה
יתרון החומצה שהיא נעלמת בהדרגה עם הזמן כי הגוף שיודע לבנות אותה יודע גם לפרק אותה בהדרגה
החומר נעלם לחלוטין תוך 8-14 ח' לערך, תלוי בסוג החומר, טיב ההזרקה ומיקום בפנים
אך את כרגע בשלב המוקדם -רק שבוע אחרי
ולוקח לחומר שבוע-שבועיים להתייצב במקום
את גם קצת "מופתעת: מהמראה החדש שלא ציפית לו ,
את תתרגלי גם זה
חשוב לפעם באה -לעשות תיאום ציפיות עם הרופא המזריק
שיהיה מיומם בהזרקה לשפה
ולהזריק כמות קטנה ולהוסיף בהמשך לפי הצורך- אם בכלל
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
lina13/08/2017תודה רבה- בנתיים אני אסתפק בפעם ראשונה ואחרונה שלי :) עשיתי רק בשפה העליונה מזרק 1 אז מקווה שזה יעבור יחסית מהר- תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לומינרה רופאים באזור עפולהאתי11/08/2017
שלום אפשר לקבל שמות של רופאים שמטפלים בלומינרה באזור עפולה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשימת שמות רופאים וחומרים
ד"ר רון יניב12/08/2017לאתי שלום
לנו כמנהלי הפורום אין רשימה של רופאים ושל חומרים בהם משתמש כל רופא
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בלומינרה באזור עפולה.
ד``ר דן וינברג12/08/2017שלום אתי.
הפורום עונה רק לשאלות מקצועיות. איננו ממליצים על רופאים או מרפאות אלה ואחרות. הפורום הוא מקצועי בלבד ואינו פרסומת מסחרית גלויה או נסתרת.
מקווה שתביני
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטפי דם בשפתיים אחרי הזרקהנועה09/08/2017
היי,
עשיתי אתמול הזרקה שנייה לשפה העליונה בלבד, מדובר בכמויות קטנות מאוד של חומר שכן עדיין לא סיימנו את המזרק הראשון.
יצא לי שטף דם גדול מאד ונפוח מאד בשפה העליונה שמכחיל גם את החלק שמעל השפה כבר.
רציתי לדעת בבקשה האם יש דרך כלשהי שניתן לטפל בשטפי הדם? דרך לזרז את החלמתם?
גם איפור לא מצליח להסתיר את הכחול.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בשטפי דם בשפתיים לאחר הזרקה.
ד``ר דן וינברג12/08/2017שלום נועה.
השפתיים הם איבר עשיר מאד בכלי דם ולכן גם הזרקת כמות קטנה של חומר יכולה להיות כרוכה בשטפי דם.כדי למנוע אותם צריך להקפיד להמנע מתרופות מדללות דם בעת הטיפול(אספירין,אומגה 3,פלויקס,קומדין ואחרות). יש האומרים שטיפול בעת מחזור חדשי של האשה גורם ליותר דימומים בשל צריכת יתר של פקטורי קרישה בשל הדימום המחזור.לכן אם אפשר לא לעשות טיפולים בימים אלה.מייד לאחר ביצוע הטיפול יש לקרר השפה כדי לגרום להתכווצות כלי הדם בשפה. אם קורה בכל זאת שטף דם צריך להמתין עד לספיגתו עם כל הצער הכרוך בזה.יש לנסות למנוע כדי שהדבר יקרה פחות.
התאזרי בסבלנות
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם למלא קמטים בגילי?מרינה03/08/2017
שלום, אני בת 37 ויש לי כבר קמטים במצח, מה שהכי מפריע לי זה הקמטים בין הגבות - אותם רוצה למלא, אז כמה שאלות -במה מומלץ למלא אותם, האם זה מוקדם להתחיל בגילי מילוי קמטים , ומה בערך המחיר של החומר שאמור להספיק למילוי , המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטים במצח בגיל 37
ד"ר רון יניב09/08/2017שלום מרינה
זה בכלל לא וקדם להתחיל לטפל בקמטים במצח בגילך
ככל שמתחילים מוקדם יותר התוצאות טובות יותר
הטיפול הטוב ביותר הוא טיפול מונע
במצח נעדיף טיפול בבוטוקס שמרפה את השריריםהגורמים לקמטי הבעה- קמטי זעף -בין העיניים וקמטי התמיהה לרוחב המצח וכן רגלי העורב -בצידי העיניים
המחיר החל מ-600 ש"ח לאזור אצל רופא מומחה
רצוי לא להתפתות למחירים זולים
מבצעים קופונים וכו- שמסתיימים בכתבות תחקיר בטלביזיה
כפי ששודר בשבוע שעבר על טיפולים אצל קוסטיקאית או ספר במספרה בפ"ת וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מורשה להזריק ולבצע מזו חוטים?ורד פרטוש02/08/2017
שלום רב
מאוד רוצה לדעת מה התקנות בנושא הזרקות ומזו חוטים
מי רשאי לבצע זאת?
כל טוב
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי רשאי לעשות טיפול בחוטים.
ד``ר דן וינברג02/08/2017שלום וורד.
הטיפול בחוטים בכלל וחוטי מזו בפרט היא פעולה רפואית לכל דבר הנעשית עי' רופא בלבד. לפעולה יש סכון קטן של סיבוכים ולכן יכולה להתבצע עי' רופא מיומן בלבד. אל תתפתי לעבור הפעולה אצל בעל מקצוע אחר(קוסמטיקאית,רופא שיניים וכד') אפילו אם המחיר מפתה. לעיתים הזול יכול לעלות ביוקר רב.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
ורד פרטוש02/08/2017תודה מקרב לב
על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)