מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני יומיים ראיתי על השפתייםמשה07/06/2016
שלום
בן 70 לפני יומיים ראיתי על השפתיים - יש כמו שטף דם
ראה תמונה לא זוכר שלחצתי שם ולא הייתי בשמש .
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני יומיים ראיתי על השפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג08/06/2016שלום משה.
כפי שאתה בעצמך כתבת-כנראה בעקבות לחיצה או נשיכה עצמית נוצרה המטומה קטנה מתחת לרירית השפה. במידה ולא "תתעסק" איתה יותר מדי עם הידיים או הפה היא תספג ותעלם. אם לא תעלם תוך 1-2 שבועות תפנה למומחה לפה ולסת(לא רופא שיניים!) לבדיקה מדוקדקת יותר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים לאחר שימוש ברואקוטןחלי31/05/2016
שלום רב,
לקחתי רואקוטן כצי שנה וסיימתי את הטיפול לפני יומיים.
אני מעוניינת לעבור טיפול לעיבוי שפתיים בחומצה הילארונית
הם צריך לחכות זמן מסוים עד שניתן לבצע את הטיפול? אם כן, כמה זמן מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים לאחר שימוש ברואקוטן - תגובה
ד"ר רון יניב31/05/2016שלום חלי
בטיפולי לייזר מקובל לחכות 6-12 חודשים בגלל הרגישות לקרינה.
בהזרקות אין צורך להמתין זמן רב כל-כך, נראה לי כחודשיים שלושה
בהנחה שתופעות היובש וכו׳ חלפו לחלוטין
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לרופא מנוסה בהזרקות חומצה היאלורונית מתחת לעינייםולריה30/05/2016
שלום, אני בת 28 בריאה. בשנה האחרונה ירדתי במשקל, ובבת אחת העיניים שלי שקעו, נוצר לי חלל לאורך ה-tear duct. אני מעוניינת להזריק חומצה היאלורונית בשקעים אלו.
האם תוכלו להמליץ לי על רופא טוב באיזור המרכז? חשוב לי לציין שהשינוי שאני רוצה הינו שינוי קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לרופא מנוסה בהזרקות חומצה היאלורונית מתחת לעיניים - תגובה
ד"ר רון יניב30/05/2016אנו לא נוהגים להמליץ על רופא ספציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש רק 2 רופאים מובילים בזה
יורב08/06/2016ד"ר לנדאו מרינה וד"ר ליפשיץ רוברטו ... הם הכי מנוסים בארץ .. 15 שנות ניסיון ..כל חברותי ומשפחתי אצלם ..ותעשי שיעורי בית בנושא זה טוב טוב כי זה איזור עדין שרוב הרופאים בארץ עושים רק אסונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לרופא מומחה לעיבוי שפתיים באזור צפוןmichal25/05/2016
היי,
בעבר הזרקתי רסטילן לעיבוי שפתיים אצל רופא לא מומחה והתוצאה לא היתה סימטרית.
אשמח להמלצה בבקשה לרופא מומחה בתחום אני באזור צפון עם עדיפות לאזור טבריה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא מומחה לעיבוי שפתיים באזור צפון - תגובה
ד``ר דן וינברג27/05/2016מיכל שלום.
כפי שעמיתי דר. יניב ואני כתבנו פעמים רבות-פורום זה אינו נועד להמליץ או לחוות דעה על רופא זה או אחר. הפורום מיועד לשאלות מקצועיות בלבד.במידה ולא תעני עי' אחד הגולשים בפורום בימים הקרובים ברשותך שאלתך תוסר מהפורום.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקותחגית21/05/2016
שלום רב
האם מותר להתנשק עם החבר יום למחרת הזרקת חומצה הילורנית לקמטי הצחוק או שיכול להרוס את התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקות לאחר הזרקת ח. היולורנית?
ד``ר דן וינברג21/05/2016שלום שיר.
יש להמנע מלהתנשק נשיקות פה אל פה יום לאחר הזרקת חומצה היולורונית(אין מניעה מנשיקות על הלחי או לילדים)..לאחר 2-3 ימים אין מניעה אם כי בגבולות נשיקה "נורמלית" בימים הראשונים. משאלתך זה לא המצב אצלך.
הרבה אהבה ונשיקות
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקצוצים ונמלולים אחרי הזרקת סיליקוןנורית20/05/2016
שלום רב...
ביום שני לפני 4 ימים עברתי הזרקת סיליקון בשיטת דרופ (טיפות)... אתמול והיום התחלתי להרגיש מין עקצוצים כאלה...נשאלת השאלה למה זה קורה??? ועוד שאלה היא אחרי כמה זמן אם בכלל רואים התעבות של הדפה בפעם הראשונה שמזריקים??
תודה רבה מראש נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקצוצים ונמלולים אחרי הזרקת סיליקון - תגובה
ד``ר דן וינברג20/05/2016שלום נורית.
העקצוצים והנמלולים נובעים כנראה מגירוי של עצבי התחושה בשפה כתוצאה מהדקירות המרובות ואולי גם של החמר. אני מקווה שיעברו תוך כמה ימים. התוצאה של היווצרות הרקמה התגובתית לאחר הזרקת המיקרו טיפות של סיליקון אורכת כמה שבועות. בד״כ. לאחר טיפול אחד כמעט ולא רואים תגובה אלא לאחר סידרה של כמה טיפולים אחת לחודש. תצטרכי להתאזר בסבלנות.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו כאן מכיר את דוקטור רון עזריה ודוקטור רועי ענבר ויכול להמליץ??נורית19/05/2016
שלום רב...מעוניינת להמשיך זריקה 2 לעיבוי השפתיים וחשבתי על דוקטור רון עזריה ודוקטור רועי ענבר...
רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול להמליץ...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו??
נורית20/05/2016מישהו מכיר?? בבקשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו כאן מכיר את דוקטור רון עזריה ודוקטור רועי ענבר ויכול להמליץ?? - תגובה
ד``ר דן וינברג20/05/2016נורית שלום.
עמיתי דר. יניב ואני עוסקים בפורום בתשובות רק לשאלות מקצועיות בתחום. איננו מחווים דעה על רופא או מרפאה אלה ואחרים.במידה ושאלתך לא תענה תוך מספר ימים עי' הגולשים בפורום היא תוסר.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוך כמה זמן רואים תוצאת הזרקת סיליקון בשפתיים???נורית19/05/2016
שלום רב...
לפני יומיים בדיוק הזרקתי אצל רופאה 3/4 מזרק סיליקון לשפה העליונה....היה נפוח יום וחצי היום בבוקר כבר ירדה הנפיחות ונשאר רק שטף דם קטן....הבעיה היא שכרגע לא רואה שינוי בכלל...השפה כאיחו חזרה לצורתה כמו לפני ההזרקה...הבנתי שיש ריקמה שאמורה להיבנות ולעטוף את הסיליקון ורק אז רואים שינוי...
השאלה הנשאלת היא תוך כמה זמן מרגע ההזרקה רואים שינוי??? אני לבנתיים לא רואה כלום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת סיליקון בשפתיים??? - תגובה
ד``ר דן וינברג19/05/2016שלום נורית.
מילוי השפתיים בסיליקון אינו טיפול מקובל היום.הסיליקון נשאר ברקמה לתמיד, יכול לפתח רקמה תגובתית בה לא ניתן לשלוט סביבו ,יכול לגרום לזיהום או גירוי כרוני במקום וכן מה שמתאים היום לא בהכרך יתאים עוד שנים אחדות בשל השינויים בפנים עם העליה בגיל. אם בכלל סיליקון אז מקובלת שיטתו של פר. אורנטרייך בה זורעים בשפתיים טיפות סיליקון זעירות אחת לחודש והרקמה התגובתית לטיפות אלה היא שעושה את האפקט בההדרגה.מתאורך נראה שעברת מילוי ממש עם סיליקון ולא בשיטה שתארתי. בכל מקרה אנו ממליצים למלא ולעצב השפתיים בחומצה היולורונית המתאימה לשפתיים. בה אמנם האפקט זמני(6-9 חודשים) אך התוצאה מיידית והטיפול הרבה יותר בטוח.לגבי שאלתך מתי תראי תוצאות לטיפול-כנראה שירדה הנפיחות של עצם ההזרקה ולכן הירידה באפקט שאת עדה לו ויש לצפות להתפתחות הרקמה התגובתית סביב החומר המוזרק שיכולה לארוך מספר שבועות.אני מקווה שהכל יעבור בשלום אצלך והתוצאה תהיה יפה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי הזרקה בשיטת מיקרו דרופ
נורית19/05/2016תודה רבה על התגובה...ואכן עברתי הזרקה בשיטה שתארת...רק שלבנתיים ירדה הנפיחות והשפתיים כאילו חזרו לגודלם המקורי...רציתי לדעת תוך כמה זמן יהיה אפשרי לראות שינוי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי הזרקה בשיטת מיקרו דרופ - תגובה
ד``ר דן וינברג19/05/2016נורית שלום שוב.
אני שמח שעברת הטיפול בשיטה זו ולא מילוי בסיליקון שהוא מסוכן. השיטה היא שמחכים כחודש ואז חוזרים על הטיפול אחת לחודש. לאט לאט נוצרת רקמה תגובתית סביב טיפות הסילקון שנותנת אפקט רק לאחר כמה חודשים.הייתי ממליץ לך מאד לא להמשיך בטיפול זה אלא לתת לשפה לנוח כמה שבועות לאחר הטיפול שעברת ולעשות מילוי השפה בחומצה היולרונית: התוצאה מיידית,מדויקת ובטוחה הרבה יותר. ההשפעה נמשכת כאמור כ6-10 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב הבנתי לא ניתן למלא בחומצה
נורית19/05/2016למיטב הבנתי לא נמתן למלא בחומצה לאחר הזרקת מיקרו דרופ בסיליקון...העירבוב בין שני החןמרים לפי מה שהבנתי עלול לגרום לגושים ולבעיות.....
ובכל מקרה היתכן שלא רואים שום שום אפקט אחרי הזרקה ראשונה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה לאחר סיליקון בשפה?
ד``ר דן וינברג21/05/2016שלום נורית.
לאחר הזרקה אחת של מיקרו-טיפות של סיליקון ולאחר מתן מנוחה של כמה חודשים לשפה כן הייתי מנסה למלא את השפתיים בח. היולורונית בכפוף לבדיקת השפה כדי לראות כיצד הגיבה לסיליקון שהוזרק אליה.אני מסכים שלאחר הזרקות מרובות או זמן קצר לאחר ההזרקה רצוי להמנע מ"ערבוב" 2 החומרים בשפה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלתישחר15/05/2016
תודה על התשובה המהירה,
לא ציינתי, אבל עשיתי 3 טיפולים
לכן אני שואלת
איני רואה שום חיוניות או עור יותר "זוהר"
ועשיתי אצל רופאה מוכרת שאני די סומכת עליה
וזה פשוט נראה לי מוזר
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי תגובה למזוטראפיה - תגובה
ד``ר דן וינברג15/05/2016שחר שלום.
התגובה לטיפול המזוטראפי שונה מאדם לאדם. יש המגיב טוב יותר ויש המגיב פחות טוב. החומר שקיבלת ואני מאמין שגם אופן מתן הטיפול היו נכונים וטובים. לעיתים האפקט מגיע בשלב מאוחר יותר או לאחר טיפולי החזקה עתידיים. בטיפול במזוטראפיה צריך להאמין והשינויים הם מינורים יותר וקטנים יותר מהטיפולים האסטתים האחרים.השיפור צריך להיות יותר במירקם וניראות העור מאשר "זוהר" לעור , והעלמת הקמטים.ראי בטיפול זה "השקעה" לטווח ארוך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפנים - העור לא השתנהשחר15/05/2016
בוקר טוב,
בתחילת חודש מרץ עשיתי טיפול בפנים
אשר נקרא סקין בוסטר ואני מבינה שהוא טיפול מזטורפיה
אני לא רואה שהעור שלי הפך לחיוני יותר או לזוהר יותר
האם זה יתכן.?
אני בת 48 ,אינני מעשנת ושומרת על אורח חיים בריא
אודה לתשובתך
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפנים - תגובה
ד"ר רון יניב15/05/2016לשחר שלום
תוצאות הטיפול אינן ניכרות לאחר טיפול בודד
הטיפול נעשה כסדרה של 3-4 טיפולים במרווח של 2-4 שבועות
ולאחר מכן תחזוקה כל 6-12 חודשים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפנים בSKIN BUSTER- תגובה
ד``ר דן וינברג15/05/2016שלום שחר.
SKIN BUSTER הוא מוצר חדש מקו המוצרים של רסטילן השוודית המיועד למילוי קמטים עדינים ולריענון העור בפנים בכלל ובלחיים בפרט.הוא מוזרק בטכניקה של הזרקה תת עורית בכמויות קטנות המקומות הנחוצים עם הרבה הרבה דקירות יחסית ולא בטכניקה המקובלת בהזרקת חומרי מילוי. ההידרופיליות(מושך מים) של החומר ועצם הזרקתו נותנים את האפקט הרצוי. הוא עשוי מחומצה היולורונית דלילה לא מצולבת.בתחילה רצוי לעשטת סידרה של כ 3 טיפולים אחת לחודש ואיכ' אחת לכמה חודשים.יתכן ואצלך לא נראה האפקט כי קיבלת רק טיפול אחד.יש להבין:הטיפולים המזוטראפים נותנים שיפור באיכות העור ומונעים הזדקנות העור לטווח ארוך. יש לראות בטיפול זה "השקעה" לטווח ארוך ופחות לאפקט המיידי.זהו קו אחר של טיפולים המקובל בעיקר באירופה ועוזר למטופל לשמור על איכות עורו.
בהצלחה.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לייזר ERBIUM MATRIX RF לעור פנים אחריי פוסט אקנה.עומר10/05/2016
שלום, אני בן 24 ובשנים האחרונות עור הפנים שלי התחיל להיות "חולה". שאני אומר חולה אני מתכוון לזה שמאז שהייתי סובל מאקנה בילדותי הוא נהיה מחוספס קצת בעל מראה לא בריא, הוא כבר לא חלק ונשארו עוד חורים דיי שטוחים.
הלכתי להתייעצות באחד מהמכוני אסתטיקה והומלץ לי על טיפול פילינג לייזר ERBIUM ובשיטת MATRIX RF של אלמה, משהו בסגנון. נאמר לי שלאחר 4 טיפולים זה יעשה שינוי משמעותי, יחדש לי את העור ויטשטש את החורים שהאקנה יצר.
השאלה שלי היא מה אתם חושבים על טיפול זה? האם יש טיפול יותר אגרסיבי מזה שגם נעשה בלייזר ולא פולשני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לייזר ERBIUM MATRIX RF לעור פנים אחריי פוסט אקנה. - תגובה
ד"ר רון יניב10/05/2016לעומר שלום
זהו פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
כדאי לפנות לפורום אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השפעת בוטוקס כחודש בלבד. האם תקין והאם אפשר לחדש אחר חודש תודהתמר23/04/2016
הייתי מעוניינת דחוף להתייעץ. בת 38. כשנתיים עושה טיפולי בוטוקס. בשנה האחרונה עברתי רופא. עברתי אצלו כ 3 פעמים טיפולים וחייבת לציין שמפעם לפעם זמן השפעת הבוטוקס יורד. עשיתי הזרקות לפני כחודש בלבד והיום מבחינה שהכל חזר לקדמותו. אני ממש מדוכאת מזה. . בפעם שעברה שזה קרה הוא חידש לי שוב אחרי חודשיים. האם ייתכן שהוא מוהל את החומר בהרבה מים. זה הגיוני? אין לו בעיה לחדש את הבוטוקס שוב בלי תשלום השאלה האם זה בסדר אחרי חודש וחצי לעבור טיפול נוסף. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן השפעת בוטוקס כחודש בלבד. האם תקין והאם אפשר לחדש אחר חודש תודה - תגובה
ד"ר רון יניב24/04/2016לתמר שלום
כפי שאת רומזת
בשוק האסטתיקה היום ,שהפך ל"שוק של מחיר"
קורה שהבוטוקס ניתן במיהול סב-אופטימלי,
במיוחד אם הוא זול מדי.
כולם רוצים זול ולא חושבים על המחיר האמיתי של הזול.
מאידך
קיימת תופעה של יצירת נוגדנים לבוטוקס
ועמידות.
טיפולים תכופים יכולים לפי המשוער להגביר את העמידות
במצסים אלו מומלץ לעבור לחומר אחר כגון דיספורט
ו-/או להגדיל את במרווח בין הטיפולים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע חום שחור שלא מתקלף כמו נקודה שהופיע לי שבועיים 3 לאחר עיבוימירב23/04/2016
אני בת 26 יש לי תופעה אחריי 3 שבועות של עיבוי שפתיים בסטילאגג לארג מזרק לפני כחודשיים השתמשתי בסטילאגג מדיום מזרק מה פשר הנקודה החומה הזאת על השפה פצע מזה????ב1.5 ביקורת של חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע חום שחור שלא מתקלף כמו נקודה שהופיע לי שבועיים 3 לאחר עיבוי - תגובה
ד"ר רון יניב24/04/2016למירב שלום
לא ברורה מהות הנגע
ולכן גם לא ניתן לקבוע אם קשור להזרקה
אמנם נקבע לך ביקורת שגרתית בתראריך מסויים
אך במקרה לא-שגרתי ,כגון זה, אין צורך להמתין למפגש
אלא יש לקבוע מועד מוקדם יותר
כיוון שבמצב הקיים בארץ ,כל רופא מכל מומחיות מזריק חומרי -מילוי
במקרה שהרופא/ה המזריק/ה אינם בתחום המומ חיות הנרש
יש לקבל הפנייה למומה בתחום
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפצע שחור לאחר עיבוי 3 שבועות
מירב24/04/2016הייתי אצל הרופא המזריק היום והוא הסתכל על הפצע/נגע במקצועו כרופא הוא כירוג פלסטי הוא טוען שזה פצע שנגרם מחבלה של נשיקה ואמר לי למרוח שמן או ווזלין לשבועיים ושזה ינשור לבד מעצמו כי עם הוא יקלף אותו הוא ידמם ושום תיהיה קליפה הוא טוען שזה לא נקודת חן אבל אני בכל זאת אקבע תור לרופא עור האם עליי להאמין לו ?כי אני לחוצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפצע שחור לאחר עיבוי 3 שבועות - תגובה
ד"ר רון יניב24/04/2016פלסטיקאי בתחום המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך לפצע תודה רבה אפנה בהקדם
מירב24/04/2016לכירוג שמתאים אפנה אבל אין תורים פחות מחודש ואני מבינה מתשובתך שעם לא מספיק האבחנה של הרופא היום אז ישנה סיבה לדאגה??? הבנתי שהרופא שעשה לי בעל מוניטין של כירוג שעושה ניתוחים בבתי חולים ושהוא בעל ידע רפואי אני חוששת שזה משהו מסוכן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך לפצע תודה רבה אפנה בהקדם - תגובה
ד"ר רון יניב25/04/2016לא הסברתי טוב:
כוונתי שאם הרופא שהזריק לך הוא כירורג פלסטי אז הוא בהחלט בתחום המתאים
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסימטריה ונפיחות רצינית מיד אחרי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרוניתשמחה20/04/2016
שלום רב,
לפני שנתיים עשיתי עיבוי שפתיים בחומר שנקרא - גובידרם.
החומר החזיק עד עכשיו בחלק החיצוני אך ירד לגמרי בחלק הפנימי.
אתמול עשית שוב עיבוי שפתיים ובהסכמה עם הרופאה עשינו מיחוי רק בחלק הפנימי של השפה העליונה והתחתונה.
מיד כשהסתיים הטיפול, ראיתי שהשפה העליונה מצד ימין נפוחה ובולטת משמעותית מאשר בצד שמאל. בקשתי מהרופאה להסתכל והיא אמרה שהיא סיימה היתה תוצאה מעולה וזו תגובה טבעית שתוך שתי דקות תופיע נפיחות וחוסר סימטריה.
הבוקר זה נראה ממש לא טוב. יש גוש גדול בצד ימין למעלה והשפה בולטת בצד ימין באופן ממש מצחיק. בשיחת טלפון הרופאה אמרה שזה יעבור ושהכל בסדר.
אני לא רגועה בכלל. הגוש הזה זז למעלה ולמטה ורק עוד כמה ימים יש לי תור אצלה לביקורת. האם זה באמת הגיוני שתוך דקה מסיום ההזרקה כבר יש אסימטריה? ואם כן תוך כמה זמן זה יתאזן? ערב חג פסח עוד יומיים..
תודה מראש לרופא שיענה לי בדחיפות. יש לציין שעברתי עיבוי בתאריך 19/4/16 בשעה 18:00 והיום זה ה 20/4/16 עברו כמעט 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה- החומר שהוזרק אתמול היה
שמחה20/04/2016החומר שהוזרק לי אתמול היה רסטילן. מזרק אחד מלא לשפה עליונה ותחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה- החומר שהוזרק אתמול היה - תגובה
ד"ר רון יניב20/04/2016כאמור
ג'ובדרם ורסטילן שניהם מעולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה ונפיחות רצינית מיד אחרי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית - תגובה
ד"ר רון יניב20/04/2016לשמחה שלום
תיתכן ,כפי שאת רואה, אסימטריה אף יד לאחר ההזרקה.
ייתכן שישתפר תוך מספר ימים.
החומרים שהוזרקו לך הם מהשורה הראשונה.
באופן כללי ,ליתר-ביטחון, כדאי להימנע מהזרקה סמןך מדי לערב חג או ארוע משפחתי.
חג שמח!
ד"ר יניב
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות ירדה קצת. שאלה נוספת בבקשה.
שמחה21/04/2016תודה רבה דוקטור.
שאלה נוספת אלייך, אם במידה ועד יום שני ( יש לי ביקורת אצל הרופאה) הנפיחות לא תתאזן האם אפשר ביום שני לייצר איזון בשפה הקטנה יותר? או שעליי לחכות שבוע נוסף? והאם הרופאה אמורה לגבות לי על התוספת עוד כסף או שהיא אמורה לתקן זאת על חשבונה כחלק מלקיחת אחריות על עבודתה?
תודה רבה. חג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות ירדה קצת. שאלה נוספת בבקשה. - תגובה
ד"ר רון יניב21/04/2016לשמחה שלום
ניתן להוסיף נפח בחלק הצר יותר
לרוב מחכים שבועיים לפי טיפול חוזר
לרוב ללא תשלום אם נחשב לתיקון
בהצלחה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח!
שמחה21/04/2016תודה רבה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה חומצה היאלורונית מומלצת..?גלי11/04/2016
רסיטלן או bolotero?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה חומצה היאלורונית מומלצת..? - תגובה
ד"ר רון יניב11/04/2016הי גלי
רסטילן -ידוע ותיק מוכר
בולטרו חדש אך גם לו יש FDA
כך ששניהם בחירה טובה
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)