מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומר מומלץ למחלה אוטואימונית,דלקות פרקיםמאיה ברנהולץ07/08/2016
בשנתיים האחרונות החומצות האלירוניות ממש לא מחזיקות מעמד.סיליקון הרופאה לא ממליצה ,אז מה האפשרויות שנשארו לי למילוי ? האם יש אפשרויות בכלל?
תודה מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר מומלץ למחלה אוטואימונית,דלקות פרקים - תגובה
ד"ר רון יניב07/08/2016למאיה שלום
יש חומרים נוספים כגון RADIESSE
וכן ELANSEE
אשר מחזיקים זמן רב יותר
אבל
במקרה של מחלות אוטואימוניות הייתי חושב פעמיים אם להזריק בכלל
עדיין
החומר הטיבעי ביותר הוא חומצה היאלורונית
בשימוש במותג מוביל ובידיים מיומנות וייתכן בהחלט שעם התקדמות הגיל -דרושה גם תוספת כמות -נראה שניתן להשיג תוצאות מספקות
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורונית דיאטה והמסהשירי05/08/2016
שלום,
רציתי לדעת ומקווה שתדעו לענות לי על כך, אם הזרקתי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים וזה גם קצת על הלחי שקרובה לאף (כלומר מתחת לעיניים וקצת למטה מזה) לי נראה שזה קצת יותר מידי בצד אחד, שאלתי היא, אם אני רוצה להמיס אפשר גם אם עבר קצת זמן של חצי שנה מאז ההזרקה?
שאלה נוספת, אם אני עושה דיאטה קטנה של 2-3 קג שרוצה להוריד האם זה בעייתי כשיש חומצה היאלרונית בפנים ובפרט מה שתיארתי לך או שהשומן יירד שם בהדרגה כמו בכל חלקי הפנים ובכלל האם חומצה היאלורונית שהוזרקה מושפעת מדיאטה?
אשמח לתשובה ברורה ומעמיקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית דיאטה והמסה - תגובה
ד``ר דן וינברג06/08/2016שלום דנה.
לעיתים קרובות מילוי "תעלת הדמעות"מתחת לעניים מסתיים בדמעות של המטופלת בשל "נקניק" של חומר מילוי בולט מדי מתחת ולצד העניים עם או ללא השתקפות כחולה מבעד לעור(TINDLE EFFECTׂ).למרבה הצער של מטופלות אלה גם הספיגה של החומצה במיקום זה היא איטית ויכולה להמשך חדשים ארוכים.בכל מקרה הייתי ממליץ לך להעדיף להמתין לספיגה העצמית של החומר אפילו אם היא איטית.רק אם ההפרעה היא קיצונית(אולי תצרפי תמונה עצמית של האיזור) -ניתן לטפל בדבר גם לאחר 6 חודשים בהילרונידאז-אנזים המפרק החומצה היולורונית.
לגבי שאלתך השניה-הרזיה גם של קג' מעטים מורידה מהשומן התת עורי בפנים וכך משתנים הקמטים והמרקם של העור.אין השפעה ישירה של הדייטה על החומצה ההיולורונית אך בשל ירידת השומן היא יכולה לבלוט יותר.אם הדייטה נעשתה לפני הטיפול הצרכים האסתטים של הפנים יכולים להשתנות.מכאן שיש לשאוף לעשות הטיפול כאשר המצב "יציב:מבחינת שינויים במשקל ו\או טיפולי שיניים גדולים.
בכל מקרה בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה חומרי הזרקה יעודיים לשפתיים יש כיום אישור FDAיעל31/07/2016
שלום רב,
אני מעוניינת לדעת איזה מהחומרים הקיימים היום בשוק להזרקות לשפתיים יש אישור של הFDA. ומבין החומרים המאושרים, איזה חומר נותן את התוצאה הטובה ביותר לנפח וולום של השפתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה חומרי הזרקה יעודיים לשפתיים יש כיום אישור FDA - תגובה
ד``ר דן וינברג01/08/2016שלום יעל.
ככל הידוע לי יש אישור FDA ל 3 חברות:רסטילן ג׳ובדרם ובולטרו. לכל אחד ממותגים אלה יש מוצר ספציפי למילוי ועיצוב השפתיים המתאים להן מבחינת מירקמו ועמידותו. אני ממליץ להשתמש במוצרים יעודיים אלה גם אם לעתים הם מעט יקרים ממוצרים אחרים של אותו המותג. בהצלחה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמנים בין בוטוקס לחומצה היאלורוניתשירי31/07/2016
שלום,
אם הזרקתי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים לפני 3 חודשים והזרקתי בוטוקס בצידי עיניים לפני שבוע ,בטעות שמתי משקפת על העיניים ונראה לי שמשהו בחומצה האלורונית נלחץ טיפה..
בכל אופן שאלתי היא האם אני יכולה על פי הזמנים שתיארתי לך להזריק חומצה היאלורונית אם לפני שבוע שמתי בוטוקס ?כדי לשפר את מה שקרה,כלומר להוסיף חומצה היאלורונית? או שאין קשר בין בוטוקס לחומצה היאלורונית ואפשר ישר אחרי להזריק ואין חשיבות לזמים כי זה 2 חומרים שונים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים בין בוטוקס לחומצה היאלורונית - תגובה
ד``ר דן וינברג01/08/2016שלום דנה.
אין מניעה מטיפול בחומצה היולורונית בלוח הזמנים והנסיבות שאת מתארת בשאלתך. יתרה מזאת- לעתים קרובות מטפלים הן בבוטוקס והן במילוי בחומצה היולורונית באותו הבקור כך שלא נראית לי בעיה בטיפול שאת רוצה לעבור.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי אף ונפח בפנים דר שם טוב יוסףיולנד29/07/2016
שלום רב!
אני מעוניינת לעבור מילוי אף ונפח בפנים אצל דר יוסף שם טוב. האם יש לו התמחות בכך? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי אף ונפח בפנים דר שם טוב יוסף - תגובה
ד``ר דן וינברג30/07/2016שלום וולנד.
כפי שכתבנו פעמים רבות בעבר פורום זה אינו נועד לחוות דעה או להמליץ על רופא זה או אחר. כך ננהג גם הפעם. במידה ושאלתך לא תענה עמ גולשים אחרים בפורום היא תוסר בעוד כמה ימים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים ויצירת גוש מהחומרמורי28/07/2016
הייי לפני כחצי שנה בפברואר עברתי עיבוי לראשונה במזרק אחד מדיום לאחר מכן עברתי עיבוי שפתיים חוזר במרץ אפריל בלארג חצי מזרק ועוד חצי לאחר חודש וביוני האחרון שוב חצי מזרק לארג לאחר חודשיים לא הייתי שבעת רצון השפתיים לא סמטריות וגיליתי גוש מהחומר בשפה תחתונה כי הרופא לא מומחה בשפתיים ו בסוף יולי עברתי במקום אחר הזרקה בלארג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים ויצירת גוש מהחומר - תגובה
ד``ר דן וינברג30/07/2016שלום.
משאלתך אני מבין שהוזרקו לך כמה מזרקי סטילאז large ו mediumלשפתיים. הומר הוא איכותי. מקובל להזריק לשפתיים מדיום או את המוצר שלהם המיוצר ספציפית עבור שפתיים(lips(. איני מבין למה וזרקו לך הלכך הגבה מזרקים. מקובל עד מזרק אחד לשפה. הגוש הוא או הצטברות של חומר מיצוי שבמצבים קיצוניים ניתן להמיסו באנזים ההיוחורונידאז. אי הסימטריה יכולה לנבוע או ממבנה השפה או טכניקת ההזרקה. בכל מקרה המומר בשפה נספג מהר יחסית ותוכלי לקבל טיפול מוצלח יותר בעוד כ 6 חדשים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי אף ונפח בפנים דר צבר דודיולנד23/07/2016
שלום רב!
אני מעוניינת לעבור מילוי אף ונפח בפנים אצל דר צבר דוד. האם מישהי עברה אצלו ומרוצה? תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר דייויד צבר -רופא כללי?
יונית23/07/2016לפי מה שראיתי באתר שלו
יש לו מלא תעודות ....אבל לא תעודת מומחה....
גם באתר משרד בריאות - אם אני לא טועה- ,
חושבת שרק רופא כללי רישיון זמני
אז תחשבי פעמיים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לו התמחות ברפואה ...
יורב24/07/2016גם אני ראיתי באתר משרד הבריאות שאין לו התמחות ברפואה.. לא רצוי ללכת לרופא שלא עשה התמחות כלשהי ברפואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה על רופא זה או אחר - תגובה
ד``ר דן וינברג24/07/2016שלום יולנד.
פורום זה לא נוהג להביע את דעתו על רופא זה או אחר וכך ננהג גם הפעם. הערה קטנה:נכון לעכשיו-אין בארץ התמחות ברפואה אסתטית.כל הרופאים העוסקים בה הם או רופאים כלליים או בעלי התמחות אחרת.יש לוודא שהרופא עבר את ההכשרות המתאימות, יש לו ניסיון מוכח והוא חבר באיגודים הישראלים לרפואה אסתטית.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג לומינרהיאנה17/07/2016
שלום רב! קיבלתי הצעה לבצע עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג: לומינרה ב 990 ש"ח. האם החומצה הזאת נחשבת לחומצה טובה?
תודה רבה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג לומינרה - תגובה
ד"ר רון יניב17/07/2016הלומינרה תוצרת הארץ
אומרים שמחזיק פחות זמן
אין ל ניסיון אישי איתו
כי אינו בין המותגים המובילים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי!! חברה שלי קיבלה פריחה בפנים
יורב23/07/2016חברה שלי הוזרקה על ידי רופאה אירנה בלומינרה וכל הפנים שלי כוסו בפריחה אדומה כמו אדמת קשה
ב 990 שקל זה צריך להדליק נורה אדומה גם מבחינת חומר המילוי וגם במבחינת הרמה של הרופא...
חומר מילוי ורופא ברמה הכי גבוהה לוקח 2300 שקל ומעלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי!! חברה שלי קיבלה פריחה בפנים - תגובה
ד``ר דן וינברג23/07/2016לומינרה היא מותג של חומצה היולורונית מצולבת המיוצרת בארץ.יש לה את כל האישורים של משרד הבריאות ושל רשויות הרפואה האירופאיות.אם זאת אינה נחשבת לאיכותית כמו החומצות ההיולורוניות של המותגים המובילים(רסטילן,טיוסיאל,סטילאז',ג'ובדרם,בולטרו ועוד).האיכות של החומצה מתבטאת הן בפירוק איטי עי' הגוף וכך אפקט אסתטי ממושך והן "ניקיון" המוצר מחלבונים זרים וכך פחות סיכוי לתגובה אלרגית כפי שקרתה לחברתך.מכאן ששימוש במוצרים מובילים נותן בד"כ אפקט ממושך יותר ופחות סיכוי לתגובה אלרגית ולכן הוא מומלץ על ידינו למרות המחיר הגבוה יותר.לא כל יום עושים טיפול בפנים ועל איכות החומר המוזרק לפניך לא כדאי להתפשר כי לעיתים ה"זול יוצא יקר".
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים- חומרים מיטביים
אביב27/07/2016שלום רב
הייתי מבקשת לדעת, איזה חומר מבין החומצות שציינת למילוי שפתיים בפרט, ומילוי קמטים בכלל, רצוי במיוחד? האם מבין הטובים( מאיזו תוצרת כל אחד? עברו את ה FDA האמריקאי?) יש מועדפים במיוחד ?
ושאלה נוספת , ברשותך, מהם יתרונות הרדיאס, אם בכלל?
אשמח לקבל תשובה אישית למייל או כהודעה
תודה רבה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים- חומרים מיטביים - תגובה
ד``ר דן וינברג28/07/2016שלום אביב.
מהחומרים שהזכרת לרסטילן,,ג'ובדרם,ובולטרו יש אישור של הFDA.גם האחררים שהזכרתי הם באיכות מעולה עם כל האישרים האירופאים והעולמיים האחרים. לכל אחד מהמותגים שהזכרתי יש מוצר ספציפי לשפתיים ובו רצוי להשתמש לצורך זה.רדיאס אינו מתאים למילוי שפתיים אלא רק למילוי קמטים ונפחים בפנים.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים בחומצה הילראונית - שאלה למומחיםשירה16/07/2016
שלום, לפני כשבועיים ביצעתי מילוי לשפתיים בחומצה הילראונית בשם טאוסיאל קיס ייעודית לשפתיים. נעשה שימוש במזרק אחד. בימים הראשונים התוצאה הייתה מאד יפה אולם היום לאחר כשבועיים כמעט ואיני מבחינה בהבדל מהמצב הראשוני. התמונות לפני אחרי מספרות שאכן ישנה השפעה מסוימת בין ה״לפני״ ל״אחרי״ אך התוצאה עדינה מדי ולא הולמת את הציפיות שלי. האם זה הגיוני שהחומר ייספג כל כך מהר או שמזרק אחד זה מעט מדי? עברו בסך הכל שבועיים, בקצב הזה אני לא רואה איך התוצאה נשמרת למספר חודשים וכבר בקרוב ארצה להוסיף עוד נפח.
שאלתי היא
1. האם הגיוני שהחומר נספג במהירות גבוהה או שהבעיה היא בציפיות שלי ומראש התוצאה אמורה להיות כל כך עדינה?
2. האם ישנם חומרים אחרים שכדאי להזריק בפעם הבאה שיתנו תוצאה משמעותית יותר? אני לא מעוניינת בשפתיים מנופחות מדי אבל כן מעוניינת בשפתיים יותר מלאות ממה שהושג בטיפול היחיד שביצעתי.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה לא מספקת בעיבוי שפתיים -תגובה
ד``ר דן וינברג17/07/2016שלום שירה.
התוצאה האסתטית של מילוי שפתיים היא שילוב של כל הגורמים הבאים:סוג וכמות החומר המוזרק,מידת הצורך בהגדלת השפתיים,האם מדובר בשפה אחת או שתיהן,ציפיות המטופלת והמיומנות של הרופא.החומר שהוזרק לך הוא חומר מעולה ומיועד לעיצוב השפתיים. מייד לאחר ההזרקה יש נפיחות בשפתיים כתוצאה מעצם הדקירות וההרדמה וזו יורדת לאחר 1-2 ימים..נראה אז כאילו החומר "נספג" אך למעשה ירדה רק הבצקת שנגרמה עי' ההזרקה וההרדמה עצמן-החומר עצמו לא נספג.אז את נשארת עם האפקט האסתטי של החומר המוזרק עצמו כשזו מעט גוברת עד היום ה 4 לאחר ההזרקה בשל ספיחת המים של החומצה ההיולורונית.מכאן שאת התוצאה הסופית של הטיפול שופטים רק 4-6 ימים לאחריו.במקרה שלך איני יודע האם טופלת בשפה אחת או שתיהן וכמה חומר הוזרק. מקובל שלטיפול ב 2 שפתיים דרוש כמזרק לכל שפה-סהכ' 2 מזרקים.בכל מקרה אני מניח שהוזמנת לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני. אז תוכלי ללבן את הדבר עם הרופא שלך. יתכן ויצטרך להזריק מזרק נוסף כדי להגיע לתוצאות המקוות.ישנה גם תופעה שהמטפלות "שוכחות"את המצב הראשוני ורואות במצב לאחר ההזרקה כאילו הוא הראשוני ולכן מומלץ להשוות לתמונות טרם הטיפול.בכל מקרה עדיף תוצאה "צנועה" אך טבעית על תוצאה מוגזמת ומעוותת.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי היום מילוי בשפתיים הרופאה לא עשתה באמצע בשפתיים העליונותשי29/06/2016
היא אמרה שלא עושים שם,מדוע זה?
הנה תמונה שתראה באיזה איזור אמרה שלא עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי היום מילוי בשפתיים הרופאה לא עשתה באמצע בשפתיים העליונות - תגובה
ד``ר דן וינברג29/06/2016שלום שי.
מילוי שפתיים חייב להיות מותאם למבנה השפה,הציפיות של המטופל\ת ודעתו של הרופא המטפל. כמובן גם לסוג וכמות חומר המילוי. בכל מקרה יש להגיע לתוצאה טבעית לא מוגזמת לא מעוותת וסימטרית בה השפה מעט מלאה וחושנית יותר עם תיחום ברור ונאה של גבולות השפתיים. אני בטוח שהרופא שלך הזמין אותך לטיפול ביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני והשאיר מעט חומר מילוי לטיפול זה. תוכלו ללבן את הבעיה בפגישה זו ואני בטוח שתגיעו לתוצאה הרצויה לשביעות רצונך.
דר וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אמרה שלא מזריקים לאיזור הזה
שי30/06/2016התבלבלתי בתמונה הקודמת זה מה שהתכוונתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא אמרה שלא מזריקים לאיזור הזה - תגובה
ד``ר דן וינברג30/06/2016שי שלום שוב.
אם יש צורך ניתן ומקובל להזריק גם למקום הזה. אם אתה(את?) לא מרוצה לבן את הדבר עם הרופאה שלך בפגישת הביקורת כדי להגיע לתוצאה לשביעות רצונך.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות ההזרקה האם משפיעה על העיבוי??נורית26/06/2016
שלום רב...
אני אחרי פעמיים הזרקת סיליקון בשפתיים אצל רופאה מקצועית בתל אביב...אלא שבכל פעם היא מזריקה לי חצי מזרק סיליקון בשיטת המיקרו דרופ בטענה שאסור להזריק יותר כי כלולים להיווצר גושים...העא אומנם מאוד זולה יחסית לשוק (550 שח לכל טיפול) אבל אחרי פעמיים הזרקה של חצי מזרק סיליקון אני בקושי בקושי רואה תוצאה וזה מתסכל אותי...יש לי לא מעט חברות שעברו פעמיים הזרקה של מזרק שלם בכל פעם והשפתיים שלהן נראות מצויין!! ויש הבדל ניכר...
ואז אני שואלת את השאלה האם כמות הסיליקון המוחדר קשורה לאיכות עיבוי השפתיים או שלא??? הכוונה האם נכון יהיה להגיד שאם מזריקים מזרק אחד התוצאה תהיה יותר עיבוי???
ואולי בגלל זה היא לוקחת לי רק 550 שח?? כי אצטרך להגיע אליה יותר?? אולי כבר עדיף לשלם 1100 שח אבל על רופא שמזריק בבת אחת מזרק שלם....
חייבת עזרה בלסדר את המחשבות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות ההזרקה האם משפיעה על העיבוי?? - תגובה
ד"ר רון יניב26/06/2016לנורית שלום
איני מזריק סיליקון ואיני ממליץ להזריק סיליקון בלא קשר למחיר.
תוכלי לקרוא תשובות לשאלות רבות בנושא בפורום בעבר
ואין טעם לחזור על כך שוב .
לכן כאמור בתשובתיהקודמת אליך
-אין לשאול את הרב אם לאכול את החזיר בפרוסה שלמה או בחצי פרוסה...
בהצלחה
ובברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לתשובה
נורית26/06/2016הבנתי שאתה לא בעד הזרקת סיליקון אבל מה לעשות אני כבר עשיתי פעמיים...אי לכך ובהתאם לזאת אשמח לקבל תשובה ממי שכבר מנוסה בתחום האם הכמות המוזרקת משפיעה על אפקט העיבוי או לא....
ניסיתי לחפש בפורום ולא מצאתי לא כאן ולא בגוגל בכלל..
לכן אשמח לתשובות על אף הסתייגותך מהסיליקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר לתשובה - תגובה
צר לי כי תשובתי לא נראתה לך קשורה
כאמור איני מזריק סיליקון ולכן אין לי ניסיון ואני לא הכתובת לספק מידע בנידון
איני מהסס לומר כאשר איני יודע דבר-מה
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים עם משחת אילחוש...עזרהנורית26/06/2016
שלום לכולם
עד עכשיו עברתי 2 הזרקות סיליקון בשיטת מיקרו דרופ בשפתיים עם זריקת הרדמה בתוך החך הזריקה הרדימה לי את השפתיים לחלוטין ולא הרגשתי כלום
ישנו רופא אחר אשר אני מעוניינת ללכת אליו והוא עובד בשיטת אילחוש מקומי עם משחת אמלה.... רק שהבנתי שעם אילחוש מקומי עדיין מרגישים את הזריקות וזה מעט כואב...
מה ההבדל בין שתי השיטות ומה עדיף???
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים עם משחת אילחוש...עזרה - תגובה
ד"ר רון יניב26/06/2016לנורית שלום,
כצפוי, הרדמה בזריקה חזקה יותר מהרדמה במשחת אילחוש מקומית .
הדבר תלוי בשיטות הרופא המטפל ובמידת הרגישות של המטופלת.
כמובן שיש אסכולות שונות וגישות ואמונות שונות,
לא רק לגבי האילחוש, אלא גם לגבי החומר המוזרק.
עמיתי ואנוכי איננו מחסידי הסיליקון,
ולכן שאלתך אלינו היא כמו לשאול את הרב
אם עדיף לאכול חזיר בתנור או מבושל...
בהצלחה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אין קשר...
נורית26/06/2016אשמח לדעת ממי שניסתה כבר בזריקת הרדמה מקומית ולחילופין גם באילחוש מקומי עם משחת האמלה האם יש הבדל....לא חושבת שיש משהו לא בסדר בשאלתי אבל כן חושבת שאין קשר לעובדה שאתם לא "חסידי הסיליקון"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אין קשר... - תגובה
לא רמזתי שיש משהו לא בסדר בשאלתך.
חבל ששוב אינך רואה את הקשר בין התשובה לשאלה- רשמתי בתשובתי :
"הרדמה בזריקה חזקה יותר מהרדמה במשחת אילחוש מקומית"
אשמח שחברות הפורום שהתנסו בסוגי הזרקת סיליקון ,ביניהן את מתלבטת,
ותחת סוגי הרדמה השונים יתרמו לך מניסיונן
בהצלחה
ובברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטורף מי שמזריק סיליקון לפנים
יורב26/06/2016עברתי לפני 4 שנים הזרקות של סיליקון לשפתיים ומאז חיי אינם חיים ...תעצרי את השטות הזאת
רופא שמזריק סיליקון הוא שרלטן ורודף בצע .. זה פשע להזריק סיליקון לפניהם של אנשים תמימים שלא מבינים מה צפוי להם בהמשך חייהם ... תעצרי כדי שלא תתחרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 חברות שלי עשו הזרקת סיליקון
נורית27/06/20162 מהן כבר לפני 10 שנים ואפילו יותר והן מאוד מאוד מרוצות...כניראה שאחרי הכל זה באמת תלוי בבחירת רופא טוב ובמזל כמו כל דבר אחר שצריך לו מזל בחיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות האירופאי והאמריקאי
יורב27/06/2016אוסר על הזרקת סיליקון לפנים...המדינה הפרמטיבית היחידה שרופאים שרלטנים מזריקים סיליקון זה בישראל... זה מגיע לבלוטות הלימפה ..זה נודד לכל מקום ...עושה דלקות ..המון מאושפזים בבתי חולים ואת עושה סיליקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל פעולה יש סיכונים ודווקא
נורית28/06/2016בסיליקון הם מעטים מאוד אבל ממש מעטים...נהפוכו יש אפילו מחקרים שמראים שדווקא הסיליקון הוא החןמר הבטוח להזרקה בהשוואה לחומרים אחרים וכי מה שקורה היום הוא סוג של "תאוות בצע" אצל רופאים שדווקא מזריקים חומרים אחרים מאחר וחומרים אחרים דווקא דורשים תיחזוק שוטף כל החיים מה שמכניס פרנסה בשפע לכל רופא איך שלא תסתכלי על זה...
יש דעות לכאן ולכאן ואני דווקא ממרפת מאמר שדווקא פתח את עיניי לגבי כל הקונספירציות שיש בנוג לסיליקון מוזמנת לקרוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית - תשאלי את הרופאים
יורב28/06/2016בבתי חולים שמטפלים בסיבוכים של הסיליקון ...נראה לך שרופא ברמה גבוהה יזריק סיליקון ???
את כנראה ממש לא מבינה מה הסיליקון עושה ...זה לא פלא שבמדינות מערביות הפסיקו את השימוש בסיליקון לפני 10 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כי מעל הכל זה לא ריווחי????
נורית28/06/2016תקראי בגוף המאמר שרופא בכיר בעצמו כתב על הסיליקון...
הזרקת סיליקון היא הליך שאינו מצריך אחזקה שוטפת הווה אומר שלרופאים כל הנושא הזה של סיליקון אינו כלכלי ואינו ריווחי להם לכיס!!
סיבוכים יש בכל הליך קוסמטי ועדיין מחקרים רפואיים משווחים על יחסי סיבוך של 1:5000 זה אומר שרק אחד או אחת מכל 5000 אנשים יסתבכו בגלל טיפול בסיליקון זה נשמע לך מאיים???? לי נשמע אחוזים נמוכים מאוד....
בשורה תחתונה הכל בצע כסף....הסיליקון לא "מפרנס" רופאים לאורך זמן...לכן לא כדאי עבורם שלא תתבלבלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות את כותבת !!!
יורב29/06/2016בדיוק להפך : סילקון עולה לרופא 100 דולר ומספיק לעשרות נשים שמשלמות עשרות אלפים...צאי מהבולשיט שלך... רק פריחות מזריקות סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רק מצדיקה את מה שאני אומרת!!!
נורית06/07/2016סיליקון עולה 100 דולר לרןפא ומספיק אומנם לעשרות אלפים שמזריקות כפי שאת אומרת אבל ויש כאן אבל רציני הטיפול בו אינו מצריך תחזוקה שוטפת של אחת בכמה חודשים...נהפוכו בסיחיקון לאחר מספר הזרקות כשמגיעים לתוצאה הרצויה מפסיקים טיפול!!!! דהיינו מפסיקים "לפרנס" את אותם הרופאים שכמה לא מפתיע לא ממליצים על סיליקון...מעניין למה באמת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול מדוע?? מה השתבש??
נורית27/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמלא לא עובד.
ד"ר מטאנס29/06/2016שלום רב,
כרופא בתחום אני חייב להגיד לך שהאמלא איננה מרדימה לחלוטין את השפתיים. במיוחד בהזרקת סיליקון(שאני לא מעדיף ולא ממליץ).
על מנת להרדים את השפתיים לגמרי, מומלץ זריקת חומר הרדמה לאזור השפתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת הרדמה מנפחת את כל האיזור
יורב05/07/2016ויותר כואבת מהמילוי שפתיים עצמו ...כך שאני לא מוכנה שהרופא שלי ירדים לי עם זריקת הרדמה כמו שעושים אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המצלה על עיבוי שפתיים האם דר קליין מומלץ?!נעמב24/06/2016
הייתי ביעוץ אצל קליין הוא אמר שאם אני מקפידה להזריק בשלב מסויים השפה מפרישה קולגן טבעי ואני יצתרך לבוא בתדירות נמוכה זה נכון ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייצור קולגן בעקבות הזרקה לשפתיים?
ד``ר דן וינברג25/06/2016שלום.(השם משובש).
ישנן עבודות המראות שהזרקת חומצה היולורונית גורמת לעידוד ייצור קולגן ואלסטין במקום ההזרקה בנוסף לאפקט המילוי והוספת הלחות למקום . הדבר נכון גם לשפתיים שגם בהן להזרקת חומצה היולורונית יש אפקט מסוים של "ריפוי".מדובר כמובן רק במילוי בחומצה היולורונית ולא סיליקון!!
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרקואידוזיס גרנולומות והזרקות חומצה הילורונית ובוטוקסאודליה17/06/2016
שלום לרופאים המכובדים.
האם ידועה לכם קונטרהאינדיקציה להסרקת חומצה הילורונית/בוטוקס החולת סרקואידוזיס לא פעילה אך עם עבר של גרנולומות עוריות? האם יש לכם נסיון כזה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרקואידוזיס גרנולומות והזרקות חומצה הילורונית ובוטוקס - תגובה
ד"ר רון יניב18/06/2016לאודליה שלום
המחלה המתוארת אינה נפוצה
מכיון שכך אין לי ניסיון בהזרקה במקרה כזה
עקרון הזהירות מכתיב לנו להימנע מהזרקה
במיוחד שאם תהיה בעיה כלשהי , יהיה קשה לדעת אם קשור למחלה או להזרקה
בריאות שלמה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנושא חשוב לגבי סילקון בשפתייםקובי16/06/2016
עשיתי סילקון בשפתיים ואני עושה טיפולי שיניים כמעט כל יום ההתעסקות בטיפול שיניים והזריקות הרשמה יכול לגרום לי לבעיה בסילקון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפול שיניים לאחר סיליקון בשפתיים
ד``ר דן וינברג17/06/2016שלום קובי.
במידה ועברו לפחות כמה שבועות מאז הטיפול שקיבלת עם סיליקון בשפתיים(טיפול לא מומלץ כפי שכתבנו כבר פעמים רבות)הסיליקון מתעטף ברקמת פיברוזיס שהיא שנותנת את עיקר אפקט בעיבוי בשפתיים.רקמה זו מונעת במידה רבה גם "תזוזה" של החומר בשפתיים.לכן אם עברו לפחות כמה שבועות מאז הטיפול בסיליקון אין מניעה לטיפול השיניים המתוכנן.יש להמנע מלהזריק את זריקות ההרדמה במקום בו נמצא הסיליקון.אם הטיפול נעשה רק לאחרונה יש לעכב במידת האפשר את טיפול השיניים לפחות ל10 שבועות.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)