מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל בין דיספורט לבוטוקס בהזרקה בין הגבותעדי15/09/2016
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין דיספורט לבוטורס הבנתי שדיסםורט יותר חזק ויש לי קמט בין הגבות ואני רוצה להזריק רק באיזור הזה האם יכולות לילול העפעפיים? הבנתי דגיספורט מתפשט לאיזורים אחרים.
האם אפשר למות מהזרקת בוטוקס אני מאד מפחדת. ואם יש לי נוגדנים להשימוטו האם זה בסדר להזריק בוטוקס? בלוטת התרחס שלי תקינה בנתיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין דיספורט לבוטוקס בהזרקה בין הגבות - תגובה
ד``ר דן וינברג16/09/2016שלום עדי.
בוטוקס ודיספורט הם 2 מוצרים של בוטולוניום טוקסין של 2 חברות ענק. בוטוקס מיוצר עי' אלרגן ודיספורט עי' איפסן.המולקולה של דיספורט היא מעט גדולה יותר לכן המוצר פחות מדויק ביחס להשפעתו ומקום ההזרקה . מלבד זה אין הבדל ממשי בין 2 המוצרים בהזרקה בין הגבות והסיכון לנפילת עפעפיים הוא דומה.איני מכיר הורית נגד לטיפול בבוטוקס או דיספורט לחולים במחלת השימוטו.המוצרים משמשים לטיפולים שונים מחוץ לפנים. הבוטוקס משמש לטיפול בפזילה, פסציאליס וכיס שתן רגיז. הדיספורט משמש לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים בתי השחי והמצח.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומלץ חומצה היאלורונית עםFDA בלבדיורב10/09/2016
מניסיוני הרב : תבחרו רופא עם מיומנות רבה אבל שמזריק רק חומצה היאלורונית שיש לה FDA .. הזריקו לאחותי חומר בלי FDA וכולה קיבלה פריחה על כל הפנים
אצל רופאה אירנה... שלא נדע !!!
חשבה שעוד שניה הולכת למות רק מלהסתכל במראה
נראתה כמו עם אדמת קשה
ממש מפחידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ חומצה היאלורונית עםFDA בלבד - תגובה
ד``ר דן וינברג12/09/2016שלום יורם.
הFDA הוא ארגון אמריקני רב עוצמה שמאשר תרופות ואמצעים רפואיים אחרים כדי שניתן יהיה לטפל בהם בארצות הברית. המבחנים של הFDA הם קפדנים וארוכים מאד ועולים הרבה הרבה אמצעים לחברות התרופות.גם באירופה ובארצות מפותחות אחרות יש בדיקות קפדניות לתרופות חדשות לפני שהן מותרות לשימוש אך לא ארוכות ויקרות כמו הFDA. מכאן שיש מוצרים שאינם מוגשים אפילו לFDA בשל העלות הגבוהה מאד.בחומצות ההילורונית החומצות שיש להן FDA הן רסטילן,ג'ובדרם,בולטרו.אלה חומצות מעולות אם כי מעט יקרות יותר.ישנם מוצרים מעולים כמו טיוסיאל סטילאז' ואחרות שאין להן אישור FDA ואיכותן מעולה גם כן.כך שלדעתי לא צריך להיות כל כך קטגורי ולהגביל את השימוש למאושרות FDA בלבד.יש להמנע מהמוצרים הזולים מאד שאיכותם מוטלת בספק.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקות למיצוק העור והנקבוביותשירי07/09/2016
האם מיצוק עור עם קרם רטין A מתאים למיצוק העור והנקבוביות?
(לא לנפילת עור)
והאם ניתן להשתמש בו אם מזריקים חומצה היאלורונית או בוטוקס?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות למיצוק העור והנקבובי - תגובה
ד"ר רון יניב07/09/2016רטין A עוזר לקילוף עדין
"מיצוק" מילה פחות מוגדרת
אין בעייה לשלב עם טיפולים אסטתיים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוק
שירי07/09/2016מיצוק כוונתי להידוק העור
והנקבוביות.
האם רטין A עוזר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוק - תגובה
ד"ר רון יניב07/09/2016כמו שכתבתי "מיצוק" הוא לא דבר מוגדר
אין הגדרה מדעית מדוייקת ל"מיצוק" ו"הידוק"
יש מושגים של טרנדים שבאים והולכים...
לשאלתך רטין לא עוזר לכך ישירות לא עושה" "הידוק" נקבוביות"
אך בלי קשר להגדרות שחולפות
זו משחה שבשימוש כבר עשרות שנים ובהחלט תורמת לשיפור מרקם העור
קימטוטים וכתמים
יש לשלב מסנן קרינה בבוקר
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם
שירי08/09/2016הבנתי.
תודה על התשובה,
שאלה אחרונה,, אם אני מזריקה חומצה היאלורונית כמה זמן אחרי אני יכולה להשתמש כבר ברטין A ?
האם אני שמה בוקר וערב?
האם ניתן לשים רטין A על כל הפנים כולל אזור עיניים, שפתיים וצוואר ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם - תגובה
ד"ר רון יניב08/09/2016לשירי שלום
ניתן למרוח יומיים-שלושה לאחר ההזרקה
השימוש בערב בלבד (!) כי גורם לגירוי בשמש
עלול לגרום לגירוי סביב השפתיים ובמיוחד סביב העיניים
יש למרוח שכבה דקה בתדירות נמוכה ולבחון את התגובה
כל אחת מגיבה אחרת
כל אחת לגופו של עניין
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה מראש ומהלב בקשר לחמיקה מן הנוגדנים לבוטוקסננה04/09/2016
תודות על המענה המהיר אך אנא לשאלתי יודעת שניתן לחזור על הטיפול לאחר זמן זה אך אינני מעוניינת בכל ההליך(כאילו טיפול מחדש ) אלא בתוספת קטנה touch up בתשלום כמובן למטרת המתיחה שציינתי אנא התייחסותך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש ומהלב בקשר לחמיקה מן הנוגדנים לבוטוקס - תגובה
ד"ר רון יניב05/09/2016ברור
אם ניתן לחזור על הטיפול
הרי קל וחומר שניתן לבצע תוספת קטנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס וחמיקה אלגנטית מן הנוגדניםננה04/09/2016
שלום ד"ר
האם אפשר לאחר שלושה חדשים מהזרקת הבוטוקס (שלא הייתי מרוצה מתוצאותיו) להוסיף כמות קטנה של בוטוקס כדי לטפל ברפיון שבין הגבות? אינני רוצה לחזור על כל ההליך לפני שיעברו שישה חדשים לפחות ועכ שאלתי. אני נוהגת לעשות בוטוקס שנים ותמיד הייתי מרוצה ו" החזיק"לי לפחות שישה חדשים ואף יותר והפעם הזו אצל רופא חדש לא ממש הייתי מרוצה כי לאחר חדשיים כבר היה רפיון בין הגבות (אין לי קמטים רק מעוניינת במתיחהאזור המצחי שבין הגבות)יש לי אירוע בסוף החודש ועכ הייתי רוצה לרענן קצת אבל לא את כל ההליך בשל עניין הנוגדנים אני מקפידה על זמן של חצי שנה לפחות בין טיפול לטיפול אנא תשןבתך המקצועית והאנושית תודה
ננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס וחמיקה אלגנטית מן הנוגדנים - תגובה
ד"ר רון יניב04/09/2016שלום ננה
ניתן לחזור על הזרקת בוטוקס לאחר 3 ח'
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מחומצה הילארונית לסיליקוןמורן ת04/09/2016
שלום רב, כבר שלוש שנים שאני מזריקה חומצה לשפתיים. לקראת הפעמים האחרונות התחלתי להרגיש גושים קטנטנים לא בולטים בשפתיים. אני רוצה לעבור לטיפול בהזרקות של מיקרו סיליקון לתוצאה ארוכת טווח, שאלה אחת האם יש חשש גדול יותר לגבשושיות בשפתיים מהסיליקון אם אני מרגישה גושים קטנים כבר עם חומצה? (אציין שאני מזריקה ממש מעט חומר כל פעם בערך רבע מזרק ולא יותר מחצי). ושאלה שנייה המרווח בין טיפול החומצה לסיליקון יהיה בטווח של 4 חודשים, אני עדיין מרגישה את החומר בשפתיים האם אפשר להזריק סיליקון כל עוד יש שאריות של חומצה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מחומצה הילארונית לסיליקון - תגובה
ד``ר דן וינברג04/09/2016שלום מורו.
כפי שעמיתי ואני כתבנו פעמים רבות הטיפול בסיליקון בפנים בכלל ובשפתיים בפרט אינו מומלץ. מול יתרונות יחסיים של מחיר זול ומשך אפקט ממושך עומדים סיכונים של הווצרות גושים,גרנולומות, זיהומים כרונים ונדידת החומר. האפקט שנשאר כמעט לתמיד יכול להתאים לפנייך ושפתייך היום אך לא למה שיהיה בעוד 10 ו 20 שנה ואז התוצאה יכולה להיות מוגזמת ןמעוותת.אנא אל תתפתי לעשות הטיפול בסיליקון ותמשיכי לטפל בשפתייך בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים עם סיליקון איזו חומצה הילראונית מעניקה הכי הרבה נפחמירי31/08/2016
הזרקתי פעם אחת לפניי 3 שנים סיליקון ומעז החלטתי להזריק רק חומצה , אך החומצה רסטילן לא העניקה לי הרבה נפח לכן מה מומלץ ? יש לציין כי לפניי שהזרקתי סיליקון הייתי מזריקה חומצה והיה מספיק לי מזרק אחד לשפה העליונה ותחתונה ..הוא היה מעניק לי נפח רב אך אני לא זוכרת את שם החומר ...אודה לכם מאוד !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים עם סיליקון איזו חומצה הילראונית מעניקה הכי הרבה נפח - תגובה
ד"ר רון יניב31/08/2016למירי שלום
אין חומר מסויים של חומצה היאלורונית אשר נותן נפח רב יותר מאחר בצורה מובהקת.
ייתכן שהנפח אליו את שואפת להגיע דורש כמות גדולה יותר.
לכל חברה מובילה יש מגוון של מזרקים- לקמטים שיטחיים-עמוקים-מילוי נפחים וכן למילוי שפתיים.
אני אישית איני נוהג להזריק לנשים שהזריקו סיליקון בעבר, מכיוון שאיני רוצה להיות מעורב ולו בעקיפין בטיפו סיליקון
אך בוודאי מצאת כבר רופאים שיעשו זאת.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת גבות וקמטים שנוספו במצח בעקבות הזרקת בוטוקסשירי26/08/2016
שלום ד״ר, בת 43, פניתי לרופא לצורך הרמה מועטה של הגבות וכפועל יוצא של העפעפיים. מדובר בהרמה מועטה שביקשתי שכן מצב הפנים שלי מעולה. לפני כשבוע בוצעה לי הזרקה של דיספורט בקמטים שבין הגבות ובקו הגבה (אינני יודעת בדיוק היכן בגבות אבל בוודאות לא בוצעה הזרקה באזור המצח העליון). הוסבר לי שבמכוון הרופא לא מזריק לאזור המצח בחלק שקרוב לשיער משום שהכוונה היא שהשרירים הללו ימשכו למעלה את הגבות שכן השרירים סביב הגבה הוחלשו באמצעות הדיספורט.לפני הטיפול הקמטים בחלק העליון של המצח לא בלטו בכלל בכלל. התוצאה - לא רואים הרמה של העפעפיים, הקמט בין הגבות היטשטש מאוד אבל הקמטים שהיו לרוחב המצח בחלקו העליון של המצח בולטים פתאום והתחושה היא שהם עובדים יותר, בקיצור הקמטים שלא בלטו בחלק העליון שדל המצח לרוחבו של המצח פתאום בולטים ממש ממש. אפילו נוצר מצב שיש עובי של עור בין הקמטים בחלקו העליון של המצח. אני מוזמנת לביקורת אצל הרופא בעוד מספר ימים. התבקשתי להתאזר בסבלנות שכן לדידו של הרופא תיתכן הרמה של הגבות רק עשרה ימים ממועד ההזרקה, הבעיה עכשיו היא הקמטים שנוצרו בחלק העליון של המצח. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית ביחס לקמטים שבולטים לי עכשיו בחלקו העליון של המצח וכן ביחס להעדר ההרמה של הגבות חרף הטיפול שבוצע. ומה אתה מציע לעשות, האם ניתן לטפל בקמטים הללו שנוצרו וגם לשפר את התוצאה של הרמת הגבות? באיזה מיקום צריך להזריק כדי לקבל את התוצאה המושלמת (במידת האפשר) של הרמת גבות והיעלמות הקמטים החדשים במצח בחלקו העליון. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת גבות וקמטים שנוספו במצח בעקבות הזרקת בוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג27/08/2016שלום שירי.
הבוטוקס הוא חומר מרפה שרירים.תפקידו העיקרי של שריר המצח(FRONTALIS) הוא להרים את הגבות.בעת שהוא מרים את הגבות נוצרים קמטי ההבעה הרחביים במצח שבהמשך יכולים להפוך לקמטי עור קבועים.הזרקת בוטוקס להעלמת קמטי ההבעה במצח אם היא מושלמת גורמת לירידת הגבות ולא לעליתן.ניתן בשימוש בטכניקות הזרקה שונות להשיג הרפייה שלמה של חלק אחד מהשריר והרפיה פחותה בחלק אחר של השריר.האיזור הזה יכול עדיין להתכווץ וכך מושגת הרמה משנית של הגבה.הדבר אפשרי בעיקר בחלק הצדדי של הגבה.אני מניח שאת מוזמנת לביקורת לרופא שטיפל בך. לבני איתו את בעיתך ותראי אם הוא יכול לתקן את התוצאה לשביעות רצונך. אם לא תצטרכי להמתין לסיום השפעת הבוטוקס הנוכחי תוך 3-6 חודשים ולפנות בפעם הבאה לרופא ששולט טוב יותר בטכניקה המשיגה הרמת מה של הגבות.זכרי עליית הגבות משנית לאי הזרקה ופחות להזרקה של בוטוקס.בד"כ טיפול.בתוספת בוטוקס במקום בד"כ לא תביא לעליית הגבות.אלא להחלקה טובה יותר של קמטי ההבעה.
מכיון שזו גם בעיה בתוצאה שקיבלת אולי תתרכזי בהשגתה בטיפול הזה וזה ניתן די בקלות עי' תוספת בוטוקס במקומות המתאימים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות לאחר הזרקת חומצה לשפה עליונהשושי20/08/2016
שלוםרב,
אני יומיים לאחר עיבוי שפה עליונה.
יש לי נפיחות מעל השפה. האם זה תקין? אני בלחץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר הזרקת חומצה לשפה עליונה - תגובה
ד"ר רון יניב20/08/2016לשושי שלום
בדרך כלל ,יש להמתין שבועיים לביקורת אצל הרופא .
לרוב הכל מסתדר עם הזמן
אבל
בכל מקרה ספק,במיוחד אם יש שיוני גוון או כאב דברי איתו וגשי לפגישה מוקדם יותר.
יעוץ בפורום אינו מהווה בדיקת רופא ולא מחליפו ומהווה יעוץ כללי בלבד ולא מתייחס למצב של מטופל ספציפי
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שושי20/08/2016זוהי תופעה אופיינית?
זה נראה כמו דונלד דאק
תודה על התגובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד"ר רון יניב20/08/2016מראה דונלד דאק קשור יותר למילוי מסיבי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שושי20/08/2016המילוי היה של חצי מזרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד"ר רון יניב20/08/2016כאמור כדאי לפנות לרופא המזריק
יעוץ בפורום אינו תחליף לבדיקה
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת צידי הפה לסנטרשירי18/08/2016
שלום,
רציתי לשאול אני רזה בכללי אבל העלתי 5 ק"ג לאחרונה(אני בת 37) האם העליה במשקל יכולה לגרום לנפילת הפנים מאזור צידי הפה לכיוון הסנטר? האם יש קשר? כי אני רואה שם נפילה כשאני מסתכלת על הפנים מהצד וגם מהחזית לא נפילה גדולה חס ושלום אך עדין נפילונת כזו שמעצבנת אותי. מה אתה מציע וחושב?
אם אעשה דיאטה לא תהיה הנפילה הזו של הפנים?
ועוד משהו האם חומצה היאלורונית שתוזרק שם יכולה להרים את הנפילה הזו של הפנים ואת צידי הפה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת צידי הפה לסנטר לאחר הרזיה?
ד``ר דן וינברג19/08/2016שלום סתיו.
לאחר עליה במשקל נוסםת רקמת שומן לפנים והיא דווקא משפרת במידת מה נפילה לאחר הרזיה.בכל מקרה הנפילה נובעת מכמה גורמים:איבוד האלסטיות והזדקנות העור עם העליה בגיל(רק מתחיל להיות רלוונטי בגילך),נפילת החלק המרכזי של צד הפנים כמוצאה מאפקט כוח הכובד ואיבוד התמיכה בפנים וכן במקרי הרזיה ירידה בכמות השומן בפנים.פשר בהחלט לעזור בבעיה אסתטית בפנייך עי טיפול משולב בחומצה היולורונית וחוטים שמביאים להרמת מה של החלק המרכזי של הפנים ומילוי הקמטים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלרונית בקמטים בצידי האף - פהענבר ויזל11/08/2016
הבנתי שקיימות שתי שיטות למילוי הקמטים בצידי אף-פה.
יש כאלה שמזריקים ישירות לקמט את החומצה ויש כאלה שממלאים את הלחי שמעל הקמט.
מה ההבדל בין שת השיטות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלרונית בקמטים בצידי האף -
ד``ר דן וינברג11/08/2016שלום ענבר.
לפני הטיפול יש לבדוק האם מדובר בקמט או בקפל עור כתוצאה מנפילה של עור הפנים. אם זהו קמט עיקר ההזרקה היא לתוכו כדי "למלאו"אם מדובר בכפל משני לנפילה יש "להרים" את הפנים עי' הזרקה לעצמות הלחיים ומעל הכפל.הזרקה זו מרימה מעט את הנפילה ובעיקר נותנת אשליה אופטית של הרמת הנפילה. לעתים קרובות יש צורך להשתמש ב 2 השיטות גם יחד. שיטה יעילה יותר לדעתי להרמת הפנים הנופלות לטיפול בקפלים היא שימוש בחוטים נספגים: או חוטי מזוטראפיה "צפים,(מירקו) לנפילה קלה או בחוטים עם קונוסים עליהם (סילואט סופט) לנפילה משמעותית יותר.עם אלה משיגים אפקט הרמה טוב יותר ללא "תשלום" בתוספת נפח ומשקל לא רצויים הקורית בעת הזרקת ח. היולורונית מעל הקפל או לעצמות הלחיים.בכל מקרה עלייך לפנות לרופא מנוסה השולט בכל הטכניקות כדי לתת לך את הפתרון האסתטי המיטבי.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לבצע טיפול פנים אחרי מילוי לחיים בהזרקות?שרון09/08/2016
האם אפשר לעשות טיפול פנים (ניקוי שכולל לחיצות...) שבועיים אחרי מילוי לחיים בחומצה הילארןנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לבצע טיפול פנים אחרי מילוי לחיים בהזרקות? - תגובה
ד``ר דן וינברג09/08/2016שלום שרון.
שבועיים לאחר טיפול בחומצה היולורונית אין מניעה מטיפול פנים ואפילו מעט "אגרסיבי" כפי שאת מתארת.החומר כבר יושב במקומו,לא נע כתגובה מלחץ ולכן איני רואה סיבה להמנע מטיפולי פנים.הזרקת החומצה ההיולורונית וטיפולים לניקוי פנים רק משלימים האחד את השני.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיצוק עורשירי09/08/2016
שלום,
רציתי לדעת לגבי מיצוק הפנים , מיצוק העור, מה יכול לעזור? ספר לי על דרכים מועילות למיצוק העור, קרם מסויים, מה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצוק עור - תגובה
ד"ר רון יניב09/08/2016לשני שלום
מיצוק העור הוא מושג לא מוגדר
ואינו בתחום הפורום
וודאי שקרם אינו יכול לסייע בך
אולי מיכשור רפואי כמו RF לייזר וכו
וכן ניתן בהחלט לשפר את מרקם העור ע"י וטיפול סקין-בוסטר
SKIN BOOSTER RESTYLEN VITAL
בו מחדירים חומצה היאלורונית בצורה מבוקרת לעור ע"י מחט
ומסייע לשיפור מרקם העור למתן מראה רענן יותר
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטיםשירי07/08/2016
שלום לכם
אני בת 36
יש לי קמטים בברכים כשאני עומדת ישר, כמו צניחה קלילה של העור.
האם חומצה היאלורונית עוזרת לכך?
האם רטין A יכול לעזור?
מה כן יכול לעזור?
אולי ספורט?? (כי טיפה עלית במשקל איזה 4 ק"ג אולי זה השפיע)
נא תתייחסו לכל מה ששאלתי
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים - תגובה
ד"ר רון יניב07/08/2016לשני שלום
הפורום עוסק בטיפול בפנים ולא בברכיים
לפי השכל הישר נראה לי שהטיפול המומלץ מכל הבחינות הוא הורדה במשקל
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קווים מהאף לפה וצניחת פניםשירי07/08/2016
שלום,
בת 37 יש לי צניחה קלה של הפנים (הלחי התחתונה לכיוון מטה ) כאילו אני צריכה מתיחה קלה בחלק התחתון של הפנים( לא יודעת אם בדיוק לקרוא לזה לחיים לדעתי יותר כח הכבידה שמשך קצת את הפנים למטה) ויש לי קווים קלים שיורדים מהאף לכיוון הפה די קלים.
עכשיו השאלה שלי האם הזרקה של חומצה היאלורונית בקווים שיורדים מהאף לכיוון הפה יכולים להראות שהלחי יותר מורמת ?
תודה רבה
נ.ב מקווה שהבנת שההתייחסות פה היא לקווים שיורדים מהאף לפה וייחסם לנפילה קלה של הלחי.. קשור לא קשור.., יראה את זה יותר מתוח עעם חומצה היאלורונית או לא ייראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קווים מהאף לפה וצניחת פנים - תגובה
ד"ר רון יניב07/08/2016לשני שלום
ל"נפילת פנים" עקב גרביטציה והזדקנות הטיפול הדפיניטיבי הוא "הרמה" כלומר-מתיחת פנים ".
ברור שבגיל צעיר שה מוקדם וגם בגיל מבוגר לא תמיד ששים מיד לניתוח.
טיפולים אפשריים הם
כמובן מילוי הקמטים בצידי האף=פה -שנותנים מראה צעיר ורענן יותר
מילוי עצמות הלחיים שנותן מראה צעיר יותר ואשלייה אופטית כאילו הרמנו את הפנים
ובמידת הצורך מילוי נפח בלחיים.
בהצלחה
ד"ר יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי07/08/2016תודה על התשובה במהירה.
האם מילוי קמטים מהאף לפה לא ייראה גס? או מבגר? או כאילו משמין ולא טבעי?
בגלל אלה אני עוד לא עשיתי אני סה"כ רוצה לשפר ולא שזה חס ושלום ייצא כמו שכתוב למעלה.
שואלת כי לא יודעת אשמח לעצתך .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד"ר רון יניב08/08/2016לשני שלום
מילוי הקמטים נותן מראה צעיר ורענן יותר.
מעבר לכך דרושה בדיקה להתאמת הטיפול המיטבי לכל אחת,
בהתאם לאיפיוניה האישיים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)