מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא סיליקון והרפסשירי12/07/2013
אני כבר 9 שנים עם סיליקון בשפתיים.
לפני מספר חודשים ניסיתי שפתונים בסופר פארם ולצערי נדבקתי בהרפס.
האם מישהו נתקל בהרפס לאחר סיליקון והאם ההרפס מתאחה רגיל היות ואצלי הפצעים לא מתאחים ויוצאים בקצב מסחרר. ?
האם עליי להוריד את הסיליקון ? מדוע ההרפס לא מתאחה ומדוע הוא מופיע ללא שלפוחיות?
מישהו עם סיליקון יכול לומר כיצד אצלו הרפס נראה, אולי אחרת מאדם שאין לו סיליקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא סיליקון והרפס - תגובה
ד"ר רון יניב12/07/2013לשירי שלום
סיליקון לא אמור להשפיע על ההרפס בשפתיים.
לא מומלץ לחלוק שפתונים עם אנשים אחרים ...
בכל מקרה של ספק - מומלץ לגשת לרופא עור לבדיקה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס במצח.מרגלית12/07/2013
עשיתי לפני שלושה ימים בוטוקס במצח, בצידי העיניים, מעל השפה ובשני צידי הלחיים.
מאז אני מקבלת תגובות שאני מבהילה!
ככה אומרת הבת שלי ובעלי.
נראה שיש איזה נתק בין הפנים לעיניים ובמיוחד כשאני מחייכת.
האם זה נורמלי וישתפר עם הזמן?
יש מקום לדאגה?
אנא את תשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס מעל השפה ובלחיים?
ד"ר רון יניב12/07/2013למרגלית שלום
בוטוקס גורם להרפיית -שרירים .
הבעיה עלולה להיווצר מהזרקת הבוטוקס בחלק התחתון של הפנים.
כדאי לגשת לבדיקה אצל הרופא.
מכל מקום התופעות יחלפו תוך מספר שבועות.
בהצלחה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה.
מרגלית13/07/2013ועל ההתייחסות! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לגירוד בלוטות זיעהאלינור03/07/2013
שלום לפני מספר שנים עברתי ניתוח לגירוד בלוטות זיעה בבית השחי ואכן במשך 10 שנים הייתה לי הזעה נורמאלית, לאחרונה ההזעה המוגברת חזרה ושאלתי היא האם זה מסוכן לעשות כעת בוטוקוס בבית השחי? הרי מדובר באזור שעבר ניתוח ויש בו בלוטות מגורדות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס לאחר נתוח לבלוטות זיעה ?
ד``ר דן וינברג03/07/2013שלום אלינור.
בניתוח לשאיבת בלוטות הזעה בבתי השחי שואבים רק חלק מהבלוטות אך לא את כולן.אצלך כנראה לאחר 10 שנים פעולת הבלוטות הנותרות "התגברה" בהדרגה או שהתווספו בלוטות נוספות במשך השנים.הטיפול בבלוטות אלה דומה לטיפול בבוטוקס בבלוטות זעה "בתוליות" בבתי השחי ולכן ככל הידוע לי אין מניעה מטיפול זה אצלך.יש להתחיל במינונ ים נמוכים יותר מהמינונים המקובלים במקרים רגילים ולהשלים הטיפול לאחר כשבועיים במידת הצורך.הטיפול ישאר יעיל למשך 3-12 חודשים.אין סכנה או שעור סיבוכים גבוה יותר במקרה שלך בהשוואה למקרים "רגילים" של טיפול בבוטוקס בהזעת יתר בבתי השחי.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשמש לאחר מילוי קמטיםשושנה29/06/2013
לפני שבוע עשיתי מילוי לקמטי הבעה עם רסטילן,
רציתי לשאול אם מותר להיחשף לשמש ,
האם זה לא פוגע בתוצאה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשמש לאחר מילוי קמטים - תגובה
ד``ר דן וינברג29/06/2013שלום נטאלי.
חמרי המילוי הנספגים מקבוצת החומצות ההיולורוניות(ורסטילן היא כזו)כן מושפעות ישירות מחשיפה לשמש שמזרזת את פירוקן בגוף.אם את מעונינת שהתוצאות של המילוי יחזיקו יותר זמן המנעי עד כמה שניתן מחשיפה ממושכת וישירה לשמש הן עי' ביגוד וכיסוי ראש מתאימים והעיקר לשהות עד כמה שניתן רק במקומות מוצלים.אם את בכל זאת עומדת להחשף לשמש השתמשי בתכשירי הגנה בעוצמה מעל 35.ללא קשר לזרוז הפירוק של החומצה ההיולורונית בגוף חשיפה לשמש מזיקה לעור מכל בחינה:מזרזת את הזדקנותו-גורמת להיווצרות קמטים חדשים ומעמיקה את הקיימים ומעלה את הסיכון לגידולי עור סרטניים.החשיפה יכולה גם לגרום לפיגמנטציה באיזור המילוי.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמש לא מפרקת חומצה היאלורונית!
רובי03/07/2013דוקא קרח פוגע בחומצה היאלורונית ולא שמש
מאיפה המחקר הזה????
קראתי מחקר הפוך לגמרי ממה שנאמר כאן....
שמש לא בריאה לעור אבל לא לחומצה היאלורונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך לפנות לנגה ניר נאמן שתחקוררובי24/06/2013
הגיע הזמן שמשהו יעשה תחקיר בנושא הזרקות ורשימה שחורה של הרופאים שאסור להתקרב אליהם כי הם עושים נזקים לאנשים !!! וכל הרופאי שיניים שמזריקים לפנים של אנשים תמימים שלא מבינים שרופאי שיניים הם לא רופאים !!!!יש מאות רופאים שממלאים קמטים ומזריקים בוטוקס שצריכים להכניס אותם לרשימה שחורה לאחר שהשחיתו פנים של אנשים!!!!
כל מיני רופאים ללא התמחות כלשהי ברפואה שמעולם לא היו בהתמחות בבית חולים וובעיקר רופאים מרוסיה או ממדינות נכשלות אחרות .....והמבין יבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחקור-הזרקות ע"י רופאי-שיניים -תגוב
ד"ר רון יניב24/06/2013ללילוש בוקר טוב!
לצערי -אכן אני נתקל מדי חודש במקרים של נזקים שנגרמו כתוצאה מטיפול לא מיומן.
רק לאחרונה הגיעה אלי אישה שניזוקה בעקבות טיפול ע"י רופאת המשפחה ,שעשתה השתלמות ברפואה אסטתית. הנזק הנפשי שנגרם לה גדול אף יותר מהנזק הפיזי.
כיום החוק בארץ מאפשר לכל רופא לעסוק בכל תחום ללא כל קשר להתמחות שלו.
בשעתו משרד -הבריאות אסר על רופאי-השיניים לעסוק בתחום, אך לאחר ששכרו שירותין של עו"ד ידוע -משרד-הבריאות חזר בו מהתנגדותו.
רצוי שכל אישה הפונה לטיפול תברר היטב על כל האספקטים הכרוכים בו.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לרופא מזריק מילוימעין17/06/2013
אני כל כך פוחדת מנזק בלתי הפיך, הם משהוא יכול להמליץ לי על רופא מומחה בהזרקות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת המלצה לרופא מזריק מילוי - תגובה
ד"ר רון יניב17/06/2013למעיין שלומות
כפי שעמיתי ד׳ר דן ויינברג ואנוכי רשמנו מספר פעמים,
אנו מנועים מלהמליץ על רופא זה או אחר.
המלצתי היא לבחור רופא מומחה ובעל ניסיון ,
ולוודא שמשתמש בחומר מסוג חומצה היאלורונית.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה ראשונית של רסטילןשושנה10/06/2013
רציתי לשאול אם צריך לעשות טסט על העור לפני שמזריקים רסטילן למילוי קמטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה ראשונית של רסטילן - תגובה
ד"ר רון יניב10/06/2013למיכל שלום
מכיוון שזהו חומר המבוסס על חומצה היאלורונית -שהיא חומר טיבעי בגופנו,
אין צורך לבצע טסט בעור לפני הזרקה.
בעבר כאשר השתמשו בקולגן ממוצא בקר היה צורך בכך.
חומר זה אינו בשימוש יותר
בהצלחה!
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטי זעף בין הגבותשאלה06/06/2013
רציתי לדעת איך ניתן לטפל בקמטים כאלה כשבוטוקס אינו אפשרי (מסיבה בריאותית/רפואית).
האם אפשר למלא עם חומצה הליארונית או שלא יעזור?
במידה ניתן - מה הסוג המתאים?
האם מזותרפיה יכולה לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטים בין הגבות ללא בוטוקס?
ד``ר דן וינברג07/06/2013שלום.
טיפול הבחירה בקמטי הזעף בין הגבות הוא אכן בוטוקס המרפה את מערכת השרירים הגורמים לקמטי הזעף. אם מסיבות בריאותיות(מהן?) את לא יכולה להיות מטופלת בבוטוקס ניתן לנסות למלאן בח. היולורונית או רדיאס.מילוי זה יביא לתוצאות טובות במצב שאינך מפעילה את השרירים הגורמים לקמטי הזעף אך יתכן והם בכל זאת יופיעו בעת הפעלת שרירים אלה.במקרה שלך הברירה היא בין להשאר כפי שאת או לנסות את המילוי.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שמע על ד"ר מסויים?מאי27/05/2013
מישהו עשה מילוי קמטים אצל ד"ר סימון קזרמן?
באתר שלו רשום "חבר נלווה באגודה לדרמטולוגיה כירורגית, בעל ניסיון של 13 שנים, עם עבודה של 7 שנים בבית חולים תל השומר"
איך אפשר לבדוק שהוא אכן אמין ו/או מומלץ?
אשמח לשמוע חוות דעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביררתי עליו באתר של משרד הבריאות !
סיוון27/05/2013והוא רופא שאין לו התמחות ברפואה וזה אומר דרשיני !!!!!! נא לבדוק ולברר !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ד"ר סימון קזרמן -
מאי27/05/2013מה אני צריכה לברר, ומה זאת אומרת שאין לו התמחות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת התמחות
מאי27/05/2013אם הוא רופא זה לא מספיק? למה הוא צריך התמחות
ודפנה תודה על התייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהוא גמר רק 6 שנים רפואה
סיוון27/05/2013ולא המשיך להתמחות כמו : כירורגיה ,ילדים, הרדמה ,אורולוגיה וכדומה --זה אומר שזה לא רציני וללא ניסיון רציני ברפואה ובאנטומיה וכדומה ,,,,,,,,,
אני הייתי בוחרת ברופא שיש לו 20 או 30 שנה ברפואה ובודאי רופא עם התמחות כלשהי שעבד הרבה שנים ברפואה אמיתית בבית חולים ושמכיר היטב את האנטומיה של הפנים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורונית לעיגולים שחוריםשרה22/05/2013
שלום,
שמעתי שאפשרלהסתיר עיגולים שחורים על ידי שימוש בחומצ היאלורונית. האם זה בטוח? לכמה זמן זה מחזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית לעיגולים שחורים - תגובה
ד``ר דן וינברג22/05/2013שלום שרה.
חומצה היולורונית מעלימה כתמים שחורים מתחת לעין רק אם הם למעשה צל באיזורים בעור שקועים סביב העניים .רק במקרה זה מילוי האיזורים השקועים יביא להטבה . אם הדבר נובע מפיגמנטציה מילוי לא יועיל ויש להתיעץ עם רופא עור על שימוש בקרם להבהרה.ניתן לעיתים לאבחן עצמונית את הדבר עי' מתיחת העור במקומות אלה ולראות האם האיזור הכהה "מתבהר" בעת מתיחת העור.אם לא אין טעם למלא כי קרוב לודאי הדבר נובע מפיגמנטציה במקום. אם כן "מתבהר"- יתכן והדבר נובע כאמור מ"צל" באיזור שקוע ואז המילוי אולי יואיל .בהמשך תמיד יש להתיעץ עם רופא מנוסה במילוי איזורים אלה לפני כל פעולה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ללכת לרופא שיניים למילוי קמטים!!שלומית08/05/2013
פני הושחתו על ידי רופאת שיניים כשעשתה לי טיפול בבוטוקס ומילוי קמטים !!!
ראו הוזהרתם!!!!!!!
רופא שיניים הוא לא רופא ומעולם לא למד רפואה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ללכת לרופא שיניים למילוי קמטים!! - תגובה
ד``ר דן וינברג09/05/2013כפי שעמיתי ואני כתבנו לא פעם-חשובה מאד בחירת הרופא לפני ביצוע טיפול אסתטי בפנים. חשוב שהוא יהיה ראשית רופא ולא ממקצוע אחר(כמו רופא שיניים למשל).כן יש לוודא שהוא מומחה ברפואה אסתטית עם ניסיון רב ורצוי שגם חבר באחד האיגודים הישראלים לרפואה אסתטית. אנא וודאו כל אלה לפני שאתם "מפקירים" את פניכם בידי הרופא.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשפתייםעדי05/05/2013
היי יש לי שאלה,
לפני כחודש פלוס..ניגשתי למילוי שפתיים בסליקון
מה שקרה הוא שנשאר לי גוש פנימי בשפה התחתונה שמציק לי מאוד
אז ניגשתי אליו והוא הזריק לי חומר ממיס
ההזרקה לא עזרה ולא רק זה עכשיו כואב לי בגוש והוא גדל.
אני לא רוצה ללכת אליו שוב.
מה אפשר לעשות????? נגזר עלי לחיות עם זה?? ( לא רוצה ניתוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשפתיים מסיליקון - תגובה
ד``ר דן וינברג05/05/2013שלום עדי.
למרות המלצותינו החוזרות ונישנות שלא לבצע טיפולים בסיליקון בכלל ועיבוי שפתיים בסיליקון בפרט למרות הפיתוי של המחיר הזול יחסית וזמן ההשפעה הארוך לצערי התפתית ועשית טיפול לעיבוי השפתיים בסיליקון. הגוש שיש לך בשפה הוא כנראה שילוב של סיליקון שהוא חומר בלתי נספג ותגובת הגוף לחומר זר זה היוצרת סביבו גרנולומה דלקתית המתבטאת בגוש הרגיש בשפתייך.כנראה שנעשה עי' הרופא שלך נסיון להזריק למקום תרופה סטרואידית כדי להפחית את התגובה הדלקתית אך היא לבטח לא "תמוסס" את החומר כפי שנאמר לך.לצערי אינני אופטימי והגוש יוותר בשפתייך בגודל זה או אחר ולא יעלם. החומר יכול גם "לנדוד" למיקום אחר או יכול לעורר שוב תגובה דלקתית המתבטאת בגוש רגיש שיכול לגדול במקום.אם המצב יהיה בלתי נסבל מבחינתך או מבחינה אסתטית או מבחינית הרגישות במקום תצטרכי לפנות לכירורג פלסטי המנוסה בבעיות מסוג זה שיוציא בניתוח קטן את הסיליקון משפתייך.
מקווה בכל זאת לטוב
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילת עפעף לאחר בוטוקסיעל04/05/2013
שלום ,
שלושה ימים לאחר זרקת בוטוקס במצח ובין הגבות ואני חווה צניחה של עפעף עין שמאל. מכביד מעט על הראיה ומקטין את העין.
יש לי שתי שאלות בבקשה.
1. תוך כמה זמן העין תשוב לקדמותה?(האם מדובר בימים , שבועות ספורים -לקראת ארוע משפחתי חשוב בעוד שבועיים ולכן גורם הזמן משמעותי עבורי)
2. האם הרופא יוכל לטפל בבעיה או שעדיף להשאירה כך,מאשר לגרום נזק נוסף?
תודה רבה:-)
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילת עפעף לאחר בוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג04/05/2013שלום יעל.
לצערי את סובלת מצניחת עפעף לאחר שבוטוקס הגיע מהמצח או מהאיזור בין הגבות לשריר העפעף השמאלי שלך וגרם להרפיתו ובכך לצניחתו.ההשפעה תמשך לצערי לפחות כמה שבועות ואף חודשים ותפוג באיטיות מרגיזה בהדרגה. לצערי אין דרך לזרז תהליך "החלמה" זה.בפעם הבאה תקפידי יותר בבחירת הרופא המטפל.אני מקווה שלפחות המצח והאיזור בין העניים יפים וחלקים.
מזל טוב לאירוע המשפחתי
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה!
יעל04/05/2013אצטרך להאזר בסבלנות וללמוד את הלקח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתייםחגית01/05/2013
אני מעונינת לעשות מילוי שפתיים, נאמר לי כי תמרח משחת אילחוש למשך כחצי שעה לפני ההזרקה אמלה, שאלתי היא האם ארגיש בקושי כאבים? ומה ארגיש בכלל אחרי האלחוש עם המשחה? אני מאוד רוצה לעשות ומאוד מפחדת שיכאב, הרופא שלי( המנתח המדהים שניתח אותי בחזה) אומר שהוא יכול גם להרדים כמו רופא שיניים אבל הוא לא חושב שיש צורך מה דעתך?
שאלה נוספת ברצוני לעשות גם מילוי בלחיים משני נצדדים רק משני צדדי האף זאת אומרת לכיוון אלכסוני לעיניים, המנתח שלי אמר שיש כבר חומר אילחוש בתוך החומר שוב שאלתי עד כמה זה כואב כי אני מאוד היסטרית עם זריקות ומפחדת שיכאב מאוד גם בלחיים וגם בשפתיים ואז לא אוכל להמשיך
אודה לתשובותייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב01/05/2013לחגית שלומות
הרגישות לכאב שונה מאוד מאדם לאדם.
ההזרקה בשפתיים כואבת יותר מאשר בצידי האף.
לרוב EMLA מספיק- אך מי שרגישה מאוד אפשר להזריק כמו אצל רופא-שיניים.
אכן יש מזרקים שמכילים חומר אילחוש בתוכם.
רק לאחר שתתנסי תדעי מה סף הרגישות שלך לטיפול.
שיהיה בהצלחה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון אף עם חומר מילויאופירה01/05/2013
הייתי בייעוץ אצל דר שם טוב בשביל תיקון האף עם חומר מילוי.יש לי שקעים בצידי האף למטה בעקבות ניתוח לפני הרבה שנים.לפי מה שאמרו לי וגם מפורסם באתר שלו באינטרנט מקובל להזריק רדיאס,ולכן הופתעתי שהו אמר לי שבאזור שאני רוצה לתקן ובגלל העור הדק אי אפשר להזריק רדיאס והוא מציע להזריק חומר אחר שמחזיק רק שנה ולא שנתיים כמו רדיאס.
אני סומכת על דר שם טוב וגם ראיתי בתעודות שהוא חבר באיגוד שלכם ובכל זאת אני מאוזבת ורוצה לשאול אם בכל זאת אפשר רדיאס כדי לא לחזור עוד שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון אף עם חומר מילוי - תגובה
ד``ר דן וינברג01/05/2013שלום אופירה.
האף הוא איבר יחודי בזה שבחלקים גדולים ממנו הוא בנוי בעיקר מעצם וסחוס כשהעור "מתוח "עליהם ללא רקמה "מרפדת" כמו במקומות אחרים. מכאן שתקון עיוותים שונים באף דורש הזרקת כמות קטנה מאד של חומר ומיומנות רבה מאד של הרופא. הרדיאס הוא חומר מילוי מעולה לצורך זה אך הוא צמיג מאד ולכן ישנם מקומות באף שרק חומר "גמיש "ודליל יותר מממנו כמו ח. היולורונית יוכל לעשות את העבודה כדי להשיג תוצאה אסתטית מיטבית.כנראה שזה המקרה אצלך. (כל זה בהסתיגות כי לא בדקתי אותך בעצמי).אם את סומכת על הרופא שלך תבטחי בו ותאמיני לאבחנתו ותעשי את התקון באף עם החומר שהומלץ לך עליו על ידו.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)