מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה לצלקתמשה13/05/2012
שלום יש לי צלקת בפנים באורך של כ8 סנטימטר קצת שקועה מנפתח פלסטי הציע לי להזריק חומר מילוי כדי להשטיח תצלקת,הבנתי מכמה פרופסרים שלא מומלץ להזריק כי אחרי זה החומר מטייל בפנים ונהיים גושים,השאלה שלי היא כזאת אם אני רוצה להוציא את חומר המילוי זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לצלקת - תגובה
ד"ר רון יניב14/05/2012למשה שלום
אם מדובר בסיליקון , אכן יש סכנה של נדידה של החומר וכן יצירת גושים.
כפי שאמרו לך הפרופסורים, עדיף להימנע מכך.
הוצאת החומר יכולה להיות כרוכה בניתוחים עם הצלחה חלקית, שישאירו לך עוד צלקות...
אפשר לשקול הזרקה של חומרים לא - קבועים כמו חומצה היאלורונית, שיחזיקו עד שנה.
ייתכן שיגרמו גם למעט תגובה רקמתית נוספת
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי לצלקת
משה15/05/2012אז גם אם החומר הזמני יכול להיות גושים? או שמא אחרי שנה זה נעלם מעצמו בלי תופעות ובלי גושים בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי לצלקת - תגובה
ד"ר רון יניב15/05/2012שלום משה
עם חומר זמני הסיכון לגושים קטן
וגם אם יש בעייה כלשהי - מה שנדיר-
היא תחלוף עם העלמות החומר- עד שנה.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בוטוקסדפי02/05/2012
באם בוטוקס בשפתיים עושים פעם אחת לכל החיים או שצריך לחדש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בוטוקס - תגובה
ד"ר רון יניב02/05/2012לדפי שלום
בוטוקס לא עושים לשפתיים בדרך-כלל
אלא לשפתיים עושים הזרקת -חומרי-מילוי כמו חומצה היאלורונית.
בוטוקס משמש בעיקר לקמטי-הבעה בחלק העליון של הפנים.
בכל מקרה בוטוקס מחזיק עד 6 ח'
וחומרי -מילוי עד שנה.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסיפה18/04/2012
לפני שניים עשר יום עברתי טיפול של הזרקת בוטוקס. אולם לא חל כל שינוי בקמטים במצח ובין העיניים האם לדעתך יש עוד תקווה להשפעה של הבוטוקס?
אני מאוד מאוכזבת מה יכולה להיות הסיבה לאי השפעת הבוטוקס? בשלב זה אני מקווה
עשיתי טיפול אצל רופאה מיומנת כך שיש לשלול חוסר מקצועיות.
אבקש לקרא תגובות של מטופלות עם מקרה דומה והאם לאחר תקופה כזו היה סוף סוף שינוי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאה מיומנת? ???? חחחח
לירן19/04/2012לא נראה לי שאצל רופאה טובה ומיקצועית קורה דבר כזה! !!!!! רופאה שמדללת את הבוטוקס יותר מידי הבוטוקס לא יעבוד אצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי תגובה לבוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג20/04/2012שלום יפה.
אי תגובה לבוטוקס יכול להיות קשור לאיכות החומר המוזרק,מינון ומיקום ההזרקה והאם מדובר בקמטי הבעה או קמטי עור קבועים.בהנחה שמדובר אצלך בקמטי הבעה שאמורים כן להגיב לבוטוקס בכל מקרה אני משער שאת מוזמנת לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול בראשון ואז במידת הצורך את צריכה לקבל תוספת חומר(ללא תשלום נוסף) כדי להשיג תוצאה טובה.במקרה ואם גם לאחר ההזרקה השניה לא תהיה תגובה הייתי מנסה את המותג השני בשוק(נניח במקרה שבפעם הראשונה טופלת בבוטוקס הייתי מנסה טיפול בדיספורט)שהוא מולקולה מעט שונה ואולי אליה תגיבי טוב יותר.יש לזכור שבספרות מתוארים מקרים נדירים של כמעט אי תגובה לבוטוקס כלל.
אני מקווה שתהיי לבסוף שבעת רצון.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרא16/04/2012
שלום דוקטור
אני בן 18 וסובל מהזעת יתר בכפות הידיים. אני רוצה לטפל בכך באמצעות הזרקת בוטוקס אולם זהו טיפול יקר מאוד ולכן רציתי לשאול האם אתם מכירים ביטוח פרטי או ביטוח מסויים באחת מקופות החולים שמחסה את זה בצורה טובה אשמח אם תגידו לי מי מכסה את הטיפול הכי טוב. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד``ר דן וינברג17/04/2012שלום רב.
הטיפול בבוטוקס בהזעת יתר הוא טיפול רפואי מקובל בבעיה זו ואינו טיפול אסתטי.אם אתה עומד לרכוש ביטוח פרטי-נסה לברר בתנאי הפוליסה מי מחברות הביטוח מכסה טיפול זה בטרם תרכוש אותו.אם יש לך כבר ביטוח ניתן לנסות להשיג השתתפות בעלות טיפול זה מקופת החולים שלך או חברת הביטוח המבטחת אותך.נסה לעמוד על דרישתך זו.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני יודע..
א17/04/2012השאלה שלי היא האם אתה מכיר חברת ביטוח או קופה שמכסה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני יודע.. - תגובה
ד"ר רון יניב17/04/2012ל- א' שלום
הפורום אינו מתמחה בחברות -ביטוח...
אני יכול רק לומר לך -מידע כללי- שטיפול בוטוקס להזעת-יתר
מוגדר לעיתים כ"טיפול מחליף ניתוח"
עליך לבחור פוליסה שכוללת סעיף זה.
הסעיף אינו ספציפי לחברה זו או אחרת.
מומלץ להתעייץ עם סוכן-ביטוח המתמחה בתחום ביטוח בריאות
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה לא מוצלחתהדס16/04/2012
שלום רב,
הזרקתי ג'ובדרם בשפתיים אצל רופא ממוחה לאסתטיקה וכירוג.
זה היה לפני חודש בהזרקה הראשונה ישר התנפחו לי השפתיים אבל צד אחד היה מלא יותר במשך שבועיים הסתובבתי עם אסמטריה שבעיניי לא הייתה מקצועית הגעתי שלהזרקה נוספת על מנת שהרופא יוכל לתקן את זה הזריק לי שוב בצד השני
שוב צד אחד היה לי נפוח יותר.
עכשיו אחרי כמעט חודש הנפיחות ירדה ולמעשי אין שינוי בשפה שלי (הזרקתי רק בשפה העליונה) שאלתי היא האם אני צריכה לספוג מכספי שוב הזרקה ..?
מה עושים במקרה כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג17/04/2012שלום הדס.
צר לי על אי שביעות רצונך מתוצאות הטיפול.אולי תתיעצי עם רופא אחר האם ניתן לתקן האי-סימטריה.בכל מקרה תוך כמה חודשים החומר שהוזרק לך יספג והאסימטריה תסתדר לבסוף. לגבי התשלום זה נתון למשא ומתן בינך ובין הרופא שטיפל בך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס17/04/2012שלום ד"ר רן וינברג,
תודה על פנייתך ..היום שוב הייתי אצל הרופא הוא הזריק לי שוב בצד שלא נתפס
והרגשתי שהוא די מנסה להתנער ממני כי הוא אמר שמלכתחילה לא הייתה סימטריה בשפה שלי אז אמרתי לו שהוא המקצועי והוא צריך לדעת לנווט את החומר לאיפה שצריך.הוא פתח עוד מזרק בשבילי ללא עלות .(הוא השתמש רק במעט )
לידע כללי הייתי רוצה לדעת איך ומה מקובל בתהליך מסוג כזה ..האם זה תלוי בלקוח התוצאה הסופית ובמידה ואין אחדות בשפה אני צריכה לקנות עוד ..מנסיונך ..אנא עזור לי . כי בפעם הראשונה שהייתי ביעוץ אצל הרופא הוא אמר לי שצריך רק מזרק אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג18/04/2012שלום הדס.
מטרת הטיפול היא להשיג תוצאה אסתטית טובה לשביעות רצון המטופלת.אם התוצאה לא טובה ויש להוסיף חומר נוסף על מה שסוכם הדבר נתון למשא ומתן בין המטופלת לרופא מי ישא בעלות החומר הנוסף.לפי דברייך הרופא שלך נהג איתך בהגינות ללא קשר ליחס שלו אלייך.בשלב זה הייתי נותן לשפתיים זמן של כמה שבועות לפני החלטה על פניה נוספת לרופא שלך או להתיעצות עם רופא אחר.
בתקווה לטיפולים מוצלחים יותר בעתיד
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס18/04/2012תודה דוקטור דן..
אני אמתין שבועיים למרות שאני עדיין רואה את האסמטריה בין צד ימין לשמאל
כאילו צד שמאל שלי לא מקבל חומר...במיוחד שאני מחייכת !!!ובנוסף יש לי גבשושית כי הוא הזריק לי בתוך השפה ולא בתעלה של הקו שפתיים...זה מקובל..??!!?
באופן מקצועי אם הייתי רופאה היה קשה לי לשחרר לקוח ככה כי זה הכרטיס ביקור שלי...
המון תודה אני אעדכן אותך בנמשך..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס04/05/2012אז המתנתי שבועיים ...השפתיים שלי במצבם הרגיל(לפני ההזרקה) למעט נפיחות בצד שמ בבוקר שבמהלך היום עוברת...שאלתי היא...האם הגוף שלי לא מקבל את החומר?
האם איכות החומר לא טובה? ... מה עליי לעשות לוותר על 2200 שח...
בסך הכל רציתי מילוי בצידי השפה העליונה...ואין שום זכר לכל המזרק ורבע ששמו לי שם...!!!
אני די רוצה תמורה לכספי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג04/05/2012שלום הדס.
במקרה שלך עדיף לחכות כמה חודשים עד שכל החומר יספג ורק אז לשקול אם ומה לעשות עם השפתיים תוך אולי בחירת רופא מוצלחת יותר.באשר לכסף הדבר תלוי במשא ומתן בינך ובין הרופא שטיפל בך.מחד היו לו עלויות של חומר,עבודה,זמן שהקדיש לך והוצאות מרפאה ומאידך תוצאה סופית לא מספקת.מן ההגינות שתפגשו באיזשהו מקום באמצע.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס05/05/2012דר ..אבל לא ענית לי על השאלות האם איכות החומר לא טובה או שגופי לא מקבל את החומר ..אם יש דבר כזה..
וחוצמזה אם כל הכבוד לזמן ןלחומר של הרופא שילמתי כסף לחינם כי אין שום שינוי אז עכשיו אני צריכה לשלם שוב.....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג05/05/2012שלום הדס.
החומר שהוזרק לך-ג'ובדרם-נחשב לאחד מהמותגים המשובחים בשוק ויש לו אף אישור של הFDA האמריקני .כך שקשה לי להניח שגופך לא "מקבל" אותו.באשר לתשלום -כבר הבעתי את דעתי בהתיחסותי הקודמת.
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Naked kissבתיה16/04/2012
שלום רב למומחים!
לפני מספר שנים, רציתי לקנות את השפתון המעבה Naked kiss בסופר פארם.
לפני שרכשתי(ולא רכשתי), דגמתי אותו כדי לראות את פעילותו עלי והלכתי הביתה.
אציין כי מרחו לי קודם שפתון ואז ליפגלוס של אותה חברה ועם אותה מטרה..בעצם סט שלם.
בבית.. יחד עם העיקצוץ שחוויתי, שפתיי, פניי וצווארי האדימו והתנפחו. מאוד נבהלתי ומאז לא התעסקתי בזה יותר.
שאלתי היא, מה יכול ליהיות הגורם לאלרגיה זו - שהבנתי שהיא לא שכיחה (מלבד הקולגן)?
שאלה נוספת: באם ארצה אי פעם למלא שפתיים, האם ניתן, או שמא נבצר עלי לשבת בשקט ולהבין שאנג'לינה ג'ולי כבר לא אהיה?
תודה והערכה, בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Naked kiss - תגובה
ד"ר רון יניב16/04/2012לבתיה שלומות
כנראה שאת רגישה לאחד המרכיבים בשפתון הנ"ל
לעיתים ניתן לברר זאת בדיקות לאלרגיה
בעיקרון,אין מניעה להזרקת חומר מילוי מסוג חומצה היאלורונית
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר והרציני.
בתיה16/04/2012אבדוק את הצעותייך,
שבוע נפלא,
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות סיליקון בישבןמורן16/04/2012
אני מאוד מתלבטת אם לעשות זריקות סיליקון בישבן ראיתי כמה בנות שעשו וזה נראה טוב..השאלה שלי אם זה לא יכול להיות מסוכן בעתיד ולנדוד? אני יודעת שיש חילוקי דעות בנושא הזה של הסיליקון ובגלל זה אני שואלת כי לא קיבלתי תשובה חד משמעית עדיין אם אתם יכולים לתת לי תשובות חד משמעיות אני אשמח וגם רציתי לשאול במידה ויש סיבוכים בעתיד אפשר להוציא את הסיליקון מהגוף? ואיפה יש רופאים שיודעים להוציא את סיליקון מהגוף? תודה:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות סיליקון בישבן - תגובה
ד``ר דן וינברג16/04/2012שלום מורן.
לא הייתי מציע לך להזריק סיליקון נוזלי לישבן ,לפנים ולכל מקום אחר. חומר זה איננו מקובל היום ברפואה האסתטית ויכול לגרום לבעיות בלתי הפיכות כמו גושים,זיהומים,היווצרות גרנולומות,נדידה וכד'.ידוע לי שבעיקר בברזיל לעיתים מנתחים פלסטים משתילים שתלי סיליקון מוצקים (בדומה להגדלת שדיים) בישבן כדי לנסות ולקבל "ישבן ברזילאי".על כך אני מציע לך להתיעץ עם מנתח פלסטי לו יש ניסיון בסוג זה של ניתוח.לדעתי קודם כל את צריכה לברר עם עצמך האם את באמת רוצה להכנס לסוג זה של טיפול ואולי לנסות לחטב את גופך באמצעים שמרניים יותר כמו עי' דייטה,אימון גופני מתאים לישבן וכד'.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר טלי פרידמןלל08/04/2012
מעוניינת לעבור אצלה מילוי בפנים, אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מחווים דעה על רופאים- תגובה
ד``ר דן וינברג14/04/2012שלום רב.
איננו מחוים דעתינו על רופאים אלה ואחרים בפורום זה.הפורום מיועד אך ורק לתשובה על שאלות מקצועיות בנושאי הפורום.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לרטאוויטדנה08/04/2012
שלום רב, אני בת 30 ובצידי הפה יש לי קמטוטים שאני רוצה להעלים , ניסית משחת רטאוויט אבל נראה לי שאני רגישה אליה כי יום לאחר השימוש הלשון הצהיבה לי וחשתי תחושת יובש נוראי , בשפתיים ובכלל כאלו התייבשתי
(פה יבש מאוד) כמה ימים , ניסיתי אחרי הפסקה של כמה ימים ושנעלמו התופעות שוב את המשחה ושוב כל התופעות חזרו, אמא שלי שהיא קוסמטיקאית ואחות טוענת שהמשחה גרמה לכך ולכן אני מפחדת להזריק חומצה היאלורונית שאם אני רגישה לויטמין A שהתופעות הנ"ל לא יחזרו בצורה קשה יותר או אפילו יגרמו לנזק בלתי הפיך...יש קשר בין החומצה לויטמין A.? מה אתה אומר בעניין? תודה רבה מראש וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לרטאוויט שימוש בח.היולורונית
ד``ר דן וינברג14/04/2012שלום דנה.
למרות שאינני מומחה ברפואת עור ככל הידוע לי-חומצה היולורונית היא חומר שונה לחלוטין מתכשיר ויטמין ה A שהזכרת.ידוע ששיעור רגישות היתר לחומצות אלה בהן אנו משתמשים למילוי קמטים הוא זעיר ביותר.לכן לדעתי לא צריכה להיות בעיה בשימוש בחומצה היולורונית למרות החשש לאלרגיה לתכשיר שהזכרת.אני בטוח שעם הזרקת ח. היולורונית ניתן יהיה לקבל תוצאה אסתטית טובה מאד אם היא תעשה בידיים טובות ומנוסות.כשעמיתי -דר. יניב יחזור מחופשתו הוא יוכל להתיחס עוד לשאלתך כמומחה ברפואת עור.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות לרטאוויט - תגובה
ד"ר רון יניב17/04/2012לדנה שלום
כפי שכתב עמיתי ד"ר וויינברג, אין קשר בין רגישות לרטאביט לחומצה היאלורונית.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים מתחת לעינייםקרן01/04/2012
שלום רב, אני מעוניינת למלא את השקעים שמתחת לעיניים (השקעים אצלי כתוצאה ממבנה העיניים) ורציתי לדעת כמה דברים ברשותכם. קודם כל אני אהיה בת 26 בקרוב.האם יש בעיה עם הגיל?כלומר זה נחשב צעיר מדי? דבר שני, אני סטודנטית וכל שקל חשוב לי ולכן הפרוצדורה של לחזור כל כמה חודשים לחידוש החומר פשוט בלתי אפשרית עבורי. יש חומר שהוא בטוח לשימוש באזור העיניים ושמחזיק מעמד יותר מכמה חודשים-שנה? ודבר אחרון, העיניים שלי מעט נפולות,האם המשקל של החומר שיוזרק מתחת לעין עשוי להפיל אותה עוד יותר למטה?תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג03/04/2012שלום קרן.
הטיפול השקעים מתחת לעניים הוא מילוי החומצה היולורונית דלילה יחסית עם קנולה. החומצה מחזיקה במקום כשנה.אין להשתמש בחומר נספג צמיג יותר כמו רדיאס כי ישארו גושים.כמובן שהתוצאה תלויה מאד ביכולת ובניסיון של הרופא המבצע.גילך איננו מהווה בעיה לטיפול.כמו בכל התערבות עלולים להיות בעיות(שטפי דם,גושים,נפילה וכד').החומר מוזרק מתחת לגושים שיש לך מתחת לעניים לכן לא צריכה להיות "נפילנ" נוספת של העיין. לכן יש לבחור ברופא טוב ומנוסה כדי לצמצם את הסיכוי לבעיות למינימום.עלות הטיפול היא 1500-2500 שקל(תלוי בחומר המוזרק וברופא).
חג שמח ובהצלחה
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הליארונית למילוי שפה עליונהדניאלה26/03/2012
שלום דר',
אתמול הזריק לי הרופא חומצה הליארונית לשפה העליונה. מזרק אחד.
כבר לפני הטיפול, כל מי שהיה במרפאה אמר לי כי אצטרך עוד מזרק ושלא יראו
כלום, כי כמעט ואין לי שפה באופן טבעי.
אני פונה אליך לגבי הנפיחות בשפה העליונה.
אני רוצה לדעת אם זה נפוח כתוצר לוואי של הזריקה, או שכך זה אמור להיראות.
האיזור הנפוח הוא האיזור שמעל השפה, מה שיוצר מרחק בין החניכיים של השיניים
הקדמיות לחלק הפנימי של השפה העליונה.
זה יוצר מעין מראה דונאל דאק.
בנוסף בשפה נראים שני שטפי דם כחלחלים קטנים.
התחושה בשפה היא קצת כאב במקומות הדקירה, קצת מעל אמצע השפה
ותחושה כללית שכאילו השפה טיפונת רדומה. (או שאני מדמיינת?)
מעין אי נוחות.
האם פנים האיזור שמעל השפה העליונה יחזור למקומו, צמוד לחניכיים?
אני לא אציין שבא לי למות ואני בלחץ היסטרי, כי הבטיחו לי מראה טבעי (הזרקתי את המינימום,
כדי לתקן את הא-סמטריה בשפתיים). ואני לא ממש יכולה לצאת ככה מהבית.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין גם כי כואב לי לשתות עם קש
דניאלה26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה הליארונית למילוי שפה עליונה - תגובה
ד``ר דן וינברג26/03/2012שלום דניאלה.
צר לי על סיבלך.את התוצאה הסופית של ההזרקה לשפה העליונה ניתן יהיה לראות רק 4-5 ימים לאחר ההזרקה עם חלוף התופעות הראשונית של ההזרקה(נפיחות,אסימטריה לעיתים,שטפי דם,הרגשת הרדמות-תוצאה של חומר ההרדמה שיש בחלק מהתכשירים או ההרדמה שנעשת בשפתייך טרם הטיפול.יש לזכור שהחומצה ההיולורונית הוא חומר סופח מים ויש להתחשב גם בעובדה זו לפני ששופטים את התוצאה הסופית.אני בטוח שהרופא שטיפל בך הזמין אותך לביקורת כ2-3 שבועות לאחר הטיפול ואז תשפטו ביחד את תוצאות הטיפול ובמידת הצורך תקבלי טיפול נוסף לשיפור התוצאה האסתטית הסופית.אני בטוח שבסוף תהיי מרוצה ותשכחי מסיבלך הנוכחי.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר'. יש לך רעיון איך לתרץ בעבו
דניאלה26/03/2012בעבודה את הנפיחות בשפה?
(ממש לא מעוניינת לספר על ההזרקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר'. יש לך רעיון איך לתרץ בעבו - תגובה
ד"ר רון יניב26/03/2012עקיצה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה היאלורונית לשפה עליונה -תגובה
ד"ר רון יניב26/03/2012לדניאלה שלום
צר לי לשמוע על מצבך.
תפיחות ורגישות וסחמני דקירה יכולים להיות יום אחרי ההזרקה.
ייתכן והכמות שהוזרקה לך היתה גדולה מדי.
רצוי שתחזרי לרופא המזריק למעקב
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה מדוע הרופא שלך לא הכין
סיוון26/03/2012אותך לפני הטיפול וסיפר לך על כל התופעות לוואי שיכולות להיות !!! למה אתן הולכות לכל מיני רופאים כאלה רדודים ולא מיקצועיים ולא סבלנים .??? הרופא שעברתי אצלו מילוי שפתיים בפירוש אמר לי לפני המילוי שהשפתיים יהיו מאוד נפוחות במשך ארבעה ימים עד שבוע והן יראו לא טוב במשך שבועיים עד חודש ורק אחרי זה הן יראו טיבעי ויפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רסטילן סאב קיויפית20/03/2012
שלום
אני רוצה למלא נפח לחיים והמליצו לי על סאב קיו. האם ניתן להשתמש בחלק מהחומר לקמטים שיורדים מהאף לפה? וכן להרמת סנטר?
בשלב הראשון אני לא רוצה להשתמש בכל החומר בלחיים, מעדיפה לעשות זאת בשלבים
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסטילן סאב קיו - תגובה
ד"ר רון יניב20/03/2012ליפית שלום
רסטילן סאב-Q מומלץ למילוי נפח בלחיים.
עדיף להשתמש ברסטילן -פרלאן לקמטים הנאזו-לאביאליים =היורדים מצידי האף לצידי -הפה.
הרמת -סנטר היא התוויה לא מוגדרת - הרופא המטפל שיהיה מולך-יבין את כוונתך ויבחר לך את החומר המועדף.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסאב קיו הוא רק ללחיים
סיוון22/03/2012מניסיון סאב קיו מיועד רק ללחיים -הוא סמיך מידי לצידי הפה !-תוצאות מאוד יפות ללחיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים*****17/03/2012
מעוניינת בעיבוי שפתיים הבנתי ששימוש בסיליקון פחות מומלץ אבל הבעיה שבשאר שיטות המילוי הן זמניות וצריך כל כמה זמן לחדש שזה חיסרון גם מבחינת כסף כל פעם לשלם וגם לחזור ולעשות את המילוי מחדש. אני מעוניינת בפתרון לצמיתות. האם יש רופא שניתן להמליץ עליו בשיטת מילוי בסיליקון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב17/03/2012ל-צ׳. שלום
איני ממליץ לך על מילוי בסיליקון
נסי להשיג את ידיעות פ״ת מאתמול
יש כתבה מצויינת על נשים שאושפזו הפלסטיקה בבלינסון אחרי הזרקות כאלה לשפתיים
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים וכהויות מתחת לעינייםמיכל17/03/2012
שלום,
אני בת 28 ויש לי מתחת לעיניים קמטים די עמוקים וכהויות.
רציתי בבקשה לברר: האם ניתן למלא את הקמטים בחומצה הילארונית וגם לשפר את הכהויות בטיפול הזה?
צירפתי תמונה של העיניים.
תודה מראש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים וכהויות מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג17/03/2012שלום מיכל.
קמטים מסוג זה הם די קשים לטיפול.מחד לא מטפלים באיזור זה בבוטוקס מחשש לצניחת העפעף התחתון. מאידך העור במקום זה הוא דק מאד והקמטים עדינים מאד מכדי למלא אותם בחומצה היולורונית כששואפים כמובן שלא ישארו גושים או כתמים תכלחלים(TINDLE EFFECT).הצבע הכהה נובע יותר מפיגמנטציה מאשר מהקמטים.הייתי מציע לך לנסות טיפול במזוטראפיה בתוספת משחת הבהרה אותה תוכלי לקבל מרופא העור שלך.(אגב חלק התמונה שאני רואה מאד מחמיא לך).
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלי סיליקון בלחימורן06/03/2012
לעשות שתלי סיליקון בלחי זה בסדר? זה לא מסוכן כמו הזריקות סיליקון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלי סיליקון בלחי - תגובה
ד``ר דן וינברג06/03/2012שלום מיטל.
תחום התמחותינו אינו כולל ניתוחים להשתלת שתלי סיליקון בפנים.אני מיעץ לך לשאול זאת בפורום של כירורגיה פלסטית.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)