מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתיים בחומצה הילורניתמור כהן05/12/2012
ביצעתי טיפול ראשון של עיבוי בחומצה הילורנית, שלא שינה באופן משמעותי את שפתיי ולכן אני מעוניינת בטיפול נוסף. שאלתי היא כמה זמן אני צריכה לחכות לאחר הטיפול הראשון על מנת לבצע טיפול נוסף?
ושאלה שנייה, שילמתי על הטיפול כ 2000 שקלים, האם זה נחשב יקר ומהו טווח המחירים הממוצע תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בחומצה הילורנית - תגובה
ד``ר דן וינברג06/12/2012שלום מור.
ניתן להוסיף עוד חומצה היולורונית לשפה אם ההזרקה הקודמת לא מספיקה כשבועיים לאחר ההזרקה הקודמת ויותר.יש להקפיד שההזרקה הזאת תעשה עי' רופא מיומן ושיוזרק חומר המתאים למילוי שפתיים(כמו טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום,רסטילן פרלן וכד').תחשבי שהתוצאה צריכה להיות יפה וחושנית ולא מוגזמת.המחיר של מזרק חומצה היולרונית בשוק כולל הטיפול הוא 1500-2250 שקל.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים חומצה היאלורוניתענבר05/12/2012
היי שמי ענבר, בת 23
עשיתי עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורונית בקופ"ח.
מזרק שלם.
רציתי לדעת אם ניתן לעשות חצי מזרק (הרופא אמרה לי שלא)
אציין שזה פעם ראשונה.
כמו כן יום אחרי ההזרקה השפה התנפחה ממש ממש, עד כדי כך שלא יכולתי לצאת מהבית, ונאלצתי להודיע בעבודה שלא אגיע.
למרות כל הכתבות באינרטנט שאומרות שניתן להמשיך בסדר יום רגיל אחרי הטיפול.
היום עברו יומיים מההזרקה, והשפה עדיין נפוחה (פחות מאתמול) רציתי לדעת, האם זה ירד, זה לא נראה טיבעי בכלל..
תוך כמה ימים אני אמורה לראות את התוצאה הרצויה, ולא סתם נפיחות?
וגם יש לי ממש גושים בשפה. והבנתי שמחומרים טיבעיים לא אמור להיות גושים.
האם זה נורמלי? אם לא מה עליי לעשות? ואם כן, מתי אמורים להעלם, אם בכלל.
אני קצת חוששת, אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בעיבוי שפה בחומצה היאלורונית
ד``ר דן וינברג05/12/2012שלום ענבר.
הנפיחות הראשונית לאחר הזרקת ח. היולורונית לשפתיים נובעת מ 3 סיבות:1.הטראומה של ההזרקה עצמה.2.ההרדמה המקומית(במידה והיתה).3. עצם הזרקת חומר המילויוהנפח שהוא תופס בשפה.בדכ' יום יומיים לאחר ההזרקה הנפיחות הנובעת מ 2 הסיבות הראשונות שציינתי פגה בהדרגה .יש לזכור שהחומצה ההיולורונית היא חומר סופח מים(היגרוסקופי) ולכן הוא מעט "מתנפח" עד 4-5 ימים לאחר ההזרקה.אני מקווה שההזרקה אצלך נעשתה כהלכה ובכמות חומר מתאימה כך שהנפיחות הראשונית תרד והתוצאה תהיה משביעת רצון מבחינתך.ישנם אנשים שהנפיחות הנובעת מעצם ההזרקה יורדת לאט יותר ומדבריך אני מבין שיש כבר ירידה מסוימת בנפיחות.תנסי להמתין עוד כמה ימים ותראי מה קורה.אני מקווה שהכל יסתדר לבסוף לשביעות רצונך .אני מקווה שתגיעי במהרה לנפח הרצוי.לשאלתך השניה- ישנה בשוק אריזה של רסטילן פרלן-חומצה היולורונית מעולה המתאימה גם לשפתיים בנפח 0.5 סמק'(עלותה נמוכה מזו של מזרק של 1סמק'.) .לגבי הגושים אני מציע שתעסי את השפה במקום המוזרק עם הגושים ונקווה שהמילוי יהפוך להיות יותר ויותר אחיד ולא גושי.
אני מקווה שהכל יסתדר לבסוף לשביעות רצונך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטרינת04/12/2012
הי ד"ר
אני בחורה צעירה בת 26 ומוטרדת מאוד מקמט שנוצר לי מתחת לעין והוא בולט בעת חיוך...נוצר לי קמט גם מתחת לעין השניה אך הוא מעט גבוה יותר כך שפחות מפריע לי...
האם ניתן להעלים את הקמט שנוצר ..הוא מקנה לי מראה אחר ומבגר וגם לא בעת חיוך אני עדיין רואה את הקמט-מעין קו בעור
מדוע זה קרהבגילי ?אני שמרתי על עורי היטב מהשמש ולא מעשנת
והאם ניתן להעלים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט מתחת לעין בבחורה צעירה - תגובה
ד``ר דן וינברג04/12/2012שלום רינת.
מתאורך מעט קשה לי לתאר את הקמט -אולי היה כדאי לצרף תמונה של ענייך עם הקמט (שלא תהיה אפשרות לזהותך).ניתן לטפל בקמטים כאלה או עי' מילוים בחומצה היולורונית דלילה בעזרת קנולה עדינה, או עי' סידרת טיפולים במזוטראפיה בכל האיזור כדי "להצעיר "את העור באיזור.אם הקמט הוא מתחת אך בצד העין ניתן לטפל בו גם בבוטוקס. הסיבות להופעת הקמט יכולות מסיבות שונות:סיבה גנטית ומבנית או שינוי במשקלך ולכן ירידה בכמות השומן והלחות בעור פנייך,או נזקי שמש או אחרות.את מציינת שהקמט מופיע רק בעת חיוך-ראשית לעתים קרובות זה יפה ושנית הדבר יכול לנבוע מכיווץ העור עי' שרירי ההבעה של הפנים ואז לעתים לא ניתן לעשות הרבה בקשר לכך.אם הדבר בכל זאת מאד מפריע לך תפני לרופא מנוסה ואמין ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך למרות גילך הצעיר.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמט מתחת לעין
רינת05/12/2012צילמתי את הקמט שמפריע לי - בצילום זאת אותה העין ומפריע לי הקמט מתחתיה ולא בצידה
יש את הקמט גם בעין השניה אך בגלל שהוא ממוקם גבוה יותר אז גם הוא פחות מפריע לי...
הקמט הזה נוצר בשנה וחצי האחרון ונראה כאילו הולך ומעמיק... ואני רואה שאצל חברותיי בגילי ואף מבוגרות יותר העור מתחת לעין הוא דיי חלק ואין תופעות כאלה
בוטוקס לגילי נראה לי מוגזם
לאחר שראית את הכיוון ,מה היית ממליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
רינת05/12/2012הקמט בתמונה הוא בעת חיוך
וללא חיוך הוא עדיין נראה כחריץ בעור אך לא משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר דן וינברג06/12/2012שלום רינת.
ניראה לי שניתן למלאו בח.היולורונית דלילה עם קנולה כפי שכתבתי בתשובתי המפורטת.השאלה היא האם את באמת צריכה את זה כרגע.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים לא מוצלח מתחת לעיניםדורית29/11/2012
לפני 12 יום עשיתי מילוי לשקעים מתחת לעיניים. ההזרקה נעשתה עם מחט ולא מיקרו קנולה ובנוסף הרופא הזריק לי מתחת לשקעים ולא בתוכם!!!? וזה היה חצי טיפול. אני צריכה לבוא לטיפול משלים ותיקונים שבועיים מהטיפול הראשוני.כמובן שהשקעים והכהות נשארו אותו הדבר בגלל מיקום ההזרקות. אבל, מה שכן קיבלתי מההזרקה המיותרת, זה נפיחות בעין שמאל מתחת להזרקה וטיפה של נפיחות בעין ימין וזה כבר 11 ימים!! מפחדת שהנפיחות תשאר גם שאגיע אליו שוב עוד 3 ימים כי זה לא משתנה. האם הפתרון להורדת נפיחות זה המסת החומר כי משחה לא עזרה לי. וכמה זמן אחרי המסה אפשר לעשות שוב מילוי? האם יותר נכון למלא שקעים/כהות במיקרו קנולה זעירה ואת ההזרקה לעשות בתוך השקעים, לתוצאה אפקטיבית והאם זה היה מונע מלכתחילה את הנפיחות המטרידה מאוד?! לא יודעת אם כדאי לי להמשיך אצלו.. שלא יעשה לי נזק נוסף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים לא מוצלח מתחת לעינים - תגובה
ד``ר דן וינברג29/11/2012שלום דורית.
מילוי שקעים מתחת לעניים נעשה בד'כ בח. היולורונית עדינה בהזרקה עם קנולה קטנה. ניתן לעשות זאת גם בהזרקת עם מחט אך הסיכוי לשטפי דם עולה.העור במקום זה הוא דק ועדין מאד וכן יש שם עושר של כלי דם לכן הפעולה דורשת מיומנות וניסיון רב של הרופא.קשה לי להבין בדיוק את מצבך למרות התאור המפורט.יש לזכור שמתחת לעניים נוצרת לעיתים קרובות בצקת לאחר הפעולה של העור שחולפת יותר לאט מאשר מקומות אחרים בפנים.משחה מזרזת לעיתים את העלמות בצקת זו אך לא מזרזת את ספיגת החומצה ההיולורונית.אני מציע שאולי תחכי יותר מהשבועיים במקובלים עד הביקורת ותחזרי לרופא שלך לאחר כחודש.המסת הומצה ההיולורונית נעשה עי' זריקות היולורונידאז לתוכה ובמיקום זה הדבר לא פשוט ולא כלכך מומלץ.המלצתי היא שתחכי עוד ואז תחליטי מה לעשות.
בהצלחה
דר. וינבר דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכירה את ד"ר שרית כהן?נוית ההילרית28/11/2012
יש כאן מישהיא שעשתה אצלה מילוי לשפתיים?
אני כנראה ניפגשת איתה ליעוץ בשבוע הבא ואני רוצה לבוא
מוכנה ולשמוע המלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מכירה את ד"ר שרית כהן? - תגובה
ד``ר דן וינברג28/11/2012נוית שלום.
איננו נוהגים לחוות דעה על רופא זה או אחר וכך ננהג גם הפעם.הפורום מתרכז בשאלות מקצועיות ולא בחוות דעת,המלצות או גינוי על רופא זה או אחר.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שככה כי
נוית ההילרית28/11/2012מאוד חשוב לדעת מי הרופאים המומלצים ע"י הנשים שעברו את הטיפולים ולא ע"י פירסומות למינהן. אם לא נישמע מאלו שטופלו, איך נדע ממי להיזהר? איך נדע מי באמת עושה עבודה טובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך
שרון09/01/2013האמת היא שאני מסכימה איתך לגמרי בענין הזה,
קשה לדעת אם זה באמת אמין ממישהו שמנסה למכור לך משהו או שיש לו איזשהו אינטרס...
אני קראתי הרבה על הנושא לפני זה.
בהצלחה!
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית כבר?
נוית ההילרית09/01/2013לא יאומן אבל אני עדיין מחפסת ואשמח להמלצה. אפשר גם בפרטי...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות על רופאים
ד"ר רון יניב09/01/2013לשרית ושרון שלום
כפי שכתב עמיתי דר׳ דן ויינברג , אין זה מתפקידנו להמליץ על רופאים.
מטופלות יכולות להעלות כאן מניסיונן , הבעייה היא שיש ״ המלצות״ ממומנות, למשל המלצה שחוזרת ונשנית על רופא מסויים , ודי לחכימא ברמיזה....
עלייך להפעיל שיקול דעת, לברר מה ההתמחות ומה הניסיון של הרופא.
כדאי לגשת ליעוץ ראשוני, לרוב ללא תשלום , להתרשם באופן אישי ולראות אם יש התאמה בינכם ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רון יניב היקר
נוית ההילרית10/01/2013אתה נשמע אחלה רופא, סופר מיקצועי, אבל לראש של הנשים עדיין לא ניכנסת.
אנחנו קאצ'קס, אוהבות לדבר...פחדניות רצח לגבי הפנים שלנו.!
ברגע שאנחנו רואות עבודה טובה על מישהי, זה כל הפירסומת שהרופאים צרכים. אנחנו רצות לשם בביטחון גמור מתוך ידיעה שאנחנו בידיים טובות.
החוסר ידיעה גורמת לנו להסס וזה לא משנה כמה רופאים אנחנו נפגוש, הרי רופא יכול להיות סופר סימפטי ולהיות סופר מיקצועי בידע שלו, אבל אם אין לו את היד היציבה והעין החדה, ואם הוא לא פרפקציוניסט באופי...זה לא יצא הכי טוב...
ואת זה מפגישה אם הרופא לעולם לא נדע מראש, אלה אם קיבלנו המלצות!!!!!!!
(הקוסמטיקאית שלי מדהימה אבל ממש אנטיפטית ולא אחליף אותה לעולם..)
שיהייה יום יפה ומושלג לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסיכולוגיה של האסטטיקה
ד"ר רון יניב10/01/2013לנוית שלומות
תודה שטרחת לרשום את הארותייך.
אכן קשה להעריך מקצועיות של רופא .
יש רופאים ידוענים שהם פחות מקצועיים ורופאים צנועים מאוד מקצועניים.
גם הסימפטיה לא מהווה מדד.
הפחד על הפנים הוא חיובי במקרה זה.
לצערי אני נתקל בנשים שהתפתו להבטחות מפליגות או למחירים זולים
ויצא שכרן בהפסדן.
להבין נשים זו סוגייה מורכבת ,
כמדומני שאפילו פרופ' פרויד ראה זאת כמשימה בלתי- אפשרית...:)
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד!! לי יש רופא סופר מיקצועי
סיוון16/01/2013ואומן !!! ועד שמצאתי אותו עברתי שבעה מדורי גיהנום על פני !! עברתי לפחות 5 רופאים מזריקים -אחד בניו יורק וארבעה בישראל וכלם ממש לא יודעים כלום מהחיים שלהם !! עד שהגעתי לרופא הכי מיקצועי בעולם !!!!
זה קשה למצוא רופא מיקצועי אבל אל יאוש בסוף מוצאים !!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה אשמח לקבל את שם הרופא המומלץ
סיגי03/02/2013כתת שיש לך רופא שאת ממליצה עליו בבקשה כתבי לי את המייל שלך כדי שאוכל לפנות אלייך בפרטי.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגי
שלומית04/02/2013לרופא שלי קוראים :ד"ר ליפשיץ רוברטו והוא מאוד מיקצועי !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגי06/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד!! לי יש רופא סופר מיקצועי - תגובה
ד"ר רון יניב07/02/2013ל ״״ ברכה ״״ שלום וברכה
כפי שכתבנו לא פעם
הפורום אינו מיועד לקידום יחסי- ציבור של רופא מסויים
אנא כבדי זאת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשפתיים לאחר הזרקת רסטילןשוש23/11/2012
אני 4 ימים אחרי הזרקת רסטילן מסביב לשפתיים והנפיחות עדיין ניכרת באופן שאנני יכולה לצאת מהבית, האם יש עוד תקווה לירדת הנפיחות וכמה זמן זה עלול להימשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשפתיים לאחר הזרקת רסטילן
ד``ר דן וינברג24/11/2012שלום שוש.
הנפיחות הראשונית לאחר הזרקת ח. היולורונית לשפתיים נובעת מ 3 סיבות:1.הטראומה של ההזרקה עצמה.2.ההרדמה המקומית(במידה והיתה).3. עצם הזרקת חומר המילויוהנפח שהוא תופס בשפה.בדכ' יום יומיים לאחר ההזרקה הנפיחות הנובעת מ 2 הסיבות הראשונות שציינתי פגה בהדרגה .יש לזכור שהחומצה ההיולורונית היא חומר סופח מים(היגרוסקופי) ולכן הוא מעט "מתנפח" עד 4-5 ימים לאחר ההזרקה.אני מקווה שההזרקה אצלך נעשתה כהלכה ובכמות חומר מתאימה כך שהנפיחות הראשונית תרד והתוצאה תהיה משביעת רצון מבחינתך. קיימת גם אפשרות שהוזרקה לשפתייך כמות גדולה מדי של חומר מילוי.במקרה כזה הברירה היחידה היא לחכות בסבלנות לספיגה חלקית של החומצה ההיולורונית(יכול לקחת אף כמה שבועות) או במקרים נדירים וקיצוניים אף יש צורך להזריק לשפתיים את אנזים ההיולורונידאז המפרק החומצה ההיולורונית.צר לי על עגמת הנפש שלך,אך תנסי להמתין עוד כמה ימים ותראי מה קורה.אני מקווה שהכל יסתדר לבסוף לשביעות רצונך ללא צורך בהתערבות.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה מילוי לחיים עם וולומה 2 ccסיוון18/11/2012
עברתי בעבר לפני שנתיים מילוי עם וולומה והייתי רוצה לחזור על המילוי -אני צריכה 2 מזרקים של וולומה שכל אחד 2 מ"ל =מה המחיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר מילוי לחיים בווליומה -תגובה
ד``ר דן וינברג19/11/2012שלום יונית.
VOLUMA היא חומצה היולורונית באיכות מעולה המיועדת למילוי נפחים המיוצרת עי' חברת ALLERGEN (המייצרת גם את הבוטוקס)ובאה במזרקים בנפח של 2 סמק' ח.היולורונית בתוכם.מחיר הטיפול לכל מזרק נע בין 3500-5000 שקלים.ברצוני לציין שישנם בשוק מוצרים מקבילים באיכותם(כמו טיוסיאל ULTIMATE או PERFECTA) הבאים במזרקים בנפח 3 סמק' ח.היולורונית באותו המחיר.מכאן שהדבר משתלם יותר למטופלים ולכן אני אישית מציע אותם למטופלי מטעמי כדאיות מחיר-תמורה כי באותה עלות מקבלים 1 סמק' נוסף של ח. היולורונית בכל מזרק מבלי להתפשר על איכות חומר המילוי.תחשבי על כך.
בהצלחה בטיפול החוזר
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המחיר לטיפול בוטוקס להזעהיוני12/11/2012
רציתי לדעת מה המחיר של טיפול בבוטוקס להזעת יתר בבית השחי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המחיר לטיפול בוטוקס להזעה - תגובה
ד``ר דן וינברג12/11/2012שלום יוני.
הטיפול בבוטוקס להזעת יתר הוא יעיל מאד,בטוח מאד ונשאר אפקטיבי בדרך כלל למשך בין 6-12 חודשים.כמות הבוטוקס הדרושה לטיפול בהזעת יתר גדולה בהרבה מהכמות הדרושה לטיפול בקמטים בפנים ומכאן מחירו הגבוה יותר של הטיפול.מקובל לטפל בהזעת יתר בבוטוקס ב 3 איזורים עיקריים:מצח,בתי השחי וכפות הידיים.המחירים נובעים ישירות מכמות הבוטוקס הדרושה לכל אחד מאיזורים אלה.המחירים המקובלים הם:למצח 2000-3000 שקל.לבתי השחי 3000-4500 שקל וכפות הידיים 3500-5000 שקל.חשוב שתפנה לרופא לו ניסיון רב בטיפולים אלה השונים מטיפולי הבוטוקס הרגילים כדי להשיג תוצאה מיטבית.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחירים שונים
יפעת27/11/2012היי יוני
לפני שנתיים עשיתי בוטוקס והמחיר היה קצת פחות מ3,000 אבל חברים שלי אמרו שהמחיר עלה מאז. אני הייתי במרפאת או אר והייתי מאוד מרוצה.כדאי שתבדוק בכמה מרפאות ותלך על הכי טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלך אליהם -לא הייתי מרוצה בכלל !
סיוון28/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלויות של בוטוקסטלי28/10/2012
כמה עולה אזור אחד שלי בוטוקס,וכמה עולה מזרק אחד של רסיטל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלויות בוטוקס ומזרק רסטילן - תגובה
ד``ר דן וינברג28/10/2012שלום טלי.
העלות המקובלת בשוק לאיזור בוטוקס היא 500-1000 שקל לאיזור.לעיתים ישנם מבצעים מיוחדים או הנחות במסגרת קניית תלושי הנחה באתרי הקנייה החברתית שהעלות נמוכה יותר.יש לשים לב מי הרופא ו\או המירפאה שעושה את המבצע וכן שלעיתים המבצע הוא לאיזור אחד בעוד למטופל נדרשים איזורים נוספים הנמכרים במחיר מלא.יש תמיד להעדיף ניסיון,ידע ומוניטין מוכח על מחיר זול כי מדובר בטיפול נראה בפנים.
טיפול במזרק רסטילן עולה 1500-2500 שקל למזרק אחד של 1 סמק'.גם כאן לעיתים קרובות נדרשים יותר ממזרק אחד כדי לקבל תוצאה אסטתית טובה.הרסטילן הוא מוצר מעולה אך יקר מאד. ניתן לקבל מותגים אחרים של חומצה היולורונית במחיר זול יותר עם אותה איכות(טיוסיאל,סטילאז',ג'ובדרם ווריודרם ועוד).
אני מקווה שעזרתי לך מעט
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
יפעת29/10/2012אני לא יודעת כמה זה עולה אם את רוצה להתייעץ אני מכיר ד"ר טוב בתחום, דר ווידר או צחי וידר משהו כזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפח לפניםrona22/10/2012
אני בת 49 ומרגישה שהפנים איבדו מנפחם ,איזה חומר מומלץ למילוי ?
האם מזריקים רק בקמטי ההבעה או שניתן להזריק גם באזור הפנים התחתונות וקו הלסת ?
ואם כן איזה חומר מומלץ ?
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת נפח לפנים כיצד ובמה? תגובה
ד``ר דן וינברג22/10/2012שלום רונה.
הרפואה האסתטית של הפנים עברה בשנים האחרונות מהפך בתפיסה.ממילוי ספציפי של קמטים בפנים לטיפול בכל המכלול של הפנים. חלק גדול מהקמטים בחלקים האמצעי והתחתון של הפנים נובעים יותר מאיבוד נפח ונפילה באיזור הלחיים.טיפול נכון בהם פותר לעיתים במידה רבה את בעית הקמטים בצידי האף ומתחת לזויות הפה. הטיפול נעשה בהזרקת חומצה היולורונית המיועדת למילוי נפחים בטכניקה של הזרקה עם קנולה.למטרה זו מומלצים המוצרים של חומצה היולורונית המיועדת במיוחד למילוי נפחים(המותגים המובילים בשוק:רסטילן SUB Q , טיוסיאל ULTIMATE ,ו ג'ובדרם VOLUMAׂ.,סטילאז' XXL).כולם מגיעים במזרקים גדולים יותר של 2-3 סמק' ויחסית לנפח שלהם הם מעט זולים יותר מהמזרקים הרגילים בנפח 1 סמק' כמו רסטילן פרלן או טיוסיאל דיפ ליינס.כן הם מתאימים במרקמם למטרה זו.התוצאה הסופית הרצויה תלויה במצבך לפני הטיפול במיומנות הרופא וכן בכמות ואיכות החומר בו הוא משתמש.לעיתים מצב הנפילה וחוסר הנפח של הפנים הוא כזה שרק ניתוח להרמת פנים עם או ללא תוספת הזרקת נפח בעת הניתוח יכול לעזור במצבים אלה.אני מציע לך להתיעץ עם רופא מנוסה ולבחור את הטיפול המתאים לך להשגת תוצאה מיטבית.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפח לפנים
rona24/10/2012תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאוד על נפח בלחיים !!
סיוון24/10/2012גם אני בגילך ועברתי מילוי לחיים מדהים וזה אכן מוריד עשר שנים מהגיל !!!! מאוד מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת בוטוקס במצח ובין הגבותמיכל22/10/2012
שלום רב,הייתי אצל ד"ר יונתן וייס עשיתי הזרקת בוטוס בין הגבות ובמצח...העפעפיים שלי ממש ירדו..וצורתם של העיניים שלי לאגילב מן הסתם כעבור יומיים הלכתי אליו לביקורת ובואאמר שזה קורה לכעשרה אחוז ואני נכללת בינהם וכניראה שזה יסתדר..וגם בצד שמאלשל העיין הגבה התרוממה ןנמתחה כלפיי מעלה והוא אמר שאחריי שבועיים אם לא יסתדר הוא יוצא לי קצת בוטוקס האם זה נורמלי?האם אפשר להוציא בוטוקס?אשמח לקבל תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהזרקת בוטוקס במצח
ד``ר דן וינברג22/10/2012שלום מיכל.
לעיתים יש אכן צניחה של הגבות .במקרים אלה אין הרבה מה לעשות אלא לחכות שהשפעת הבוטוקס תחלוף חלקית והדבר מסתדר. אם יש לך צניחה אמיתית של העפעפיים ולא רק של הגבות- יתכן ומעט בוטוקס זלג לעפעף ווהרפיית השריר שלו גורמת לצניחתו. גם נגד תופעה זו אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות.לגבי הרמה לא רצויה של צד הגבה(תופעת מפיסטו) ניתן לטפל בה בתוספת מעט בוטוקס בצד המצח עי' רופא מנוסה.ככל הידוע לי אין אפשרות "להוציא" בוטוקס או לסתור אותו בתרופה אחרת ויש לחכות בסבלנות עד שהשפעתו תחלוף לפחות חלקית.בפעמים הבאות יש להקפיד שהזרקת הבוטוקס אצלך תהיה עי' רופא מנוסה בנקודות גבוהות יותר לייד קו השיער כדי למנוע את התופעות הלא רצויות שקרו לך הפעם.עם כל עגמת הנפש התופעות תחלופנה ויש להתאזר בהרבה עצבים וסבלנות.
בהצלחה בפעם הבאה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל22/10/2012תודה רבה על תשובתך המהירה..ואכן מקווה שיסתדר בקרוב יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שמן סליקוןריקי20/10/2012
לפני 12 שנה הזרקתי שמן סליקון בשפתיים ולפני שנתיים התחילו הבעיות של השמן נפיחות וכו האם אתם מכירים מומחה לטיפול בבעיות שצצו.
אני ממש מיואשת מחכה לעזרה.
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזקי הזרקת שמן סליקון לשפתיים.
ד``ר דן וינברג21/10/2012שלום ריקי.
לצערי גם את "הצטרפת ל"נפגעי הסיליקון" כאשר שנים רבות לאחר הזרקת הסיליקון- ישנן תופעות לא רצויות קבועות בשפתייך.אני רוצה שוב להמליץ בכל פה לגולשינו להמנע לחלוטין משימוש בחומר מילוי זה למרות הפיתוי של מחירו הנמוך וזמן ההשפעה הארוך ולהשתמש בחומרי מילוי נספגים בלבד!באשר אלייך ריקי אם המצב האסטתי הוא קשה מה שנותר לך הוא לפנות למנתח פלסטי לו ניסיון בטיפול בתופעות הסיליקון כדי שיבדוק האם ניתן להוציא משפתייך באופן כירורגי את גושי הסיליקון.איננו ממליצים בפורום זה על רופא זה או אחר אך אני בטוח שבמחקר מתאים תגיעי לרופא המתאים.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטי צחוק ושפתייםשרוני11/10/2012
שלום לכולם
עודני מתלבטת אם לעשות מילוי של חומצה היאלורונית או בטוקס לשפתיים ולקמטים שסביב השפתיים (קמטי חיוך)
אני רואה קופונים אונליין- היאלורונית ב- 600, נשמע מחיר טוב ומתאים? הגיוני?
האם ידוע לכם משהו על המרפאה הזאת? האם היא טובה?
אין לי מושג לאן לפנות ולגבי מחירים, מאוד רוצה לעשות מילוי..
אשמח לכל המלצה (חיפה/ קריות)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטי צחוק ושפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג12/10/2012שלום שרוני.
הטיפול במילוי שפתיים וקמטי הצחוק סביבן הוא בחומצה היולורונית המתאימה למטרות אלה ולא בבוטוקס.אם זאת-ישנה טכניקה של הזרקה של כמויות בוטוקס זעירות לשפתיים כשהבוטוקס מדולל מאד והדבר נותן אפקט של הרפית שריר השפה ובכך מעט הגדלתה. הרפיה זו לעיתים לא נעימה בתקופה הראשונה ויכולה לפגוע ביכולת השתיה,נשיקה ואף ביטוי הברות מסוימות בשל הירידה בפעילות השריר של השפה.בטכניקה דומה ניתן להזריק כמויות זעירות סביב השפתיים המורידות מעט את טונוס השריר סביב השפתיים והדבר מעמעם במידה מסוימת את קמטי הצחוק.שוב יש סיכון בתופעות לואי של טיפול בוטוקס באיזור זה והדבר חייב להיות מבוצע עי' רופא מנוסה מאד.
לגבי כדאיות העיסקה-העדיפי איכות,ניסיון ,מוניטין ומיומנות על עיסקה כספית קורצת שלא תמיד את יודעת מה או מי עומד מאחוריה-בסופו של דבר מדובר בפנייך והופעתך שלך שהם החשובים מכל.תמיד ניתן להגיע להסדר כספי של תשלומים שלא יכביד מדי על כיסך.
בברכה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים יבשות לאחר עיבוידנה11/10/2012
לפני כחודש וחצי עברתי עיבוי שפתיים ומאז השפתיים שלי יבשות מאוד בצורה קיצונית.
(אף פעם לא סבלתי מיובש בשפתיים).
האם זה חלק מתופעות הלוואי של עיבוי השפתיים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים יבשות לאחר עיבוי - תגובה
ד``ר דן וינברג25/11/2012שלום מיכל.
בד"כ הזרקת חומצה היולורונית לשפתיים אינה גורמת ליבושן לאחר הפעולה.ההפך- הח. ההיולורונית היא חומר סופח מים ולרוב מגבירה את הלחות באיזור המטופל. יתכן והיובש נובע מהחיטוי עי' אלכוהול לפני הפעולה. בכל מקרה את יכולה להשתמש בשפתונים המגבירים את הלחות בשפתיים והיכולים כם להדגיש ולהעצים את מילוי השפה שעברת.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים בשפה העליונה בעזרת בוטומממ.10/10/2012
שלום רב,
ביקשתי את הרופאה לבצע מילוי קמטים בלבד(ללא הגדלת נפח השפה),היא טענה שהחומר המתאים הוא בוטוקס בשילוב עם חומצה הייא' .היום אני למחרת הטיפול מאוד בדיכאון משום שהשפה העליונה נפוחה מאוד ללא כל פרופורצייה לשאר הפנים. האם זו תופעה נורמלית?האם ייתכן שנעשה תוך כדי גם עיבוי? מתי הנפיחות אמורה לעבור?האם נכון להשתמש בבוטוקס בשילוב עם חומצה? האם כעבור 6 חודשים המצב של השפה יחזור כשהיה לפני הטיפול?או שמא יהיה יותר גרוע? אנא התייחסותכם. אני מאוד מדוכאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים בשפה העליונה בבוטוקס?
ד``ר דן וינברג11/10/2012שלום מממ.
מילוי שפתיים נעשה בחומצה היולורונית המיועדת למילוי שפתיים ולא בבוטוקס.ניתן בעזרת מינון החומר המוזרק וטכניקת ההזרקה המתאימה להגיע לתוצאה עדינה אליה כנראה שאפת.ניתן להזריק בוטוקס מדולל בכמויות זעירות לשפתיים הנותן הרפיה של שריר השפה ומראה מעט יותר מלא .יש לעיתים קושי בשתיה,נשיקה ואף שינוי קטן בדיבור בהתחלה ולכן הדבר פחות מקובל.לבטח לא הייתי עושה את 2 הטיפולים יחדיו כפי שנעשה אצלך. הנפיחות יום לאחר ההזרקה נובעת ברובה מעצם ההזרקה ו\או ההרדמה המקומית בה השתמשו בעת ההזרקה והיא תרד ברובה תוך 1-2 ימים.אני מקווה שהתוצאה הסופית תהיה טובה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)