מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתיים בסיליקון לא מוצלחשני24/10/2013
שלום רב,
עשיתי עיבוי שפתיים בסיליקון לפני כ- 10 שנים. השפתיים לא היו סמטריות והיו לי גבשושיות ביצעתי מספר תיקון עשו לי גם הרבה זריקות המסה שלא עזרו ולבסוף גם ניתוח.
הניתוח לו עזר בכלל ולדעתי אף הגדיל את חוסר הסימטריה
אני מחפשת רופא שהוא מומחה ספציפית לתיקון עיבויי שפתיים מסיליקון (בניתוח).
אני כל היום שואלת אנשים ובודקת באינטרנט מצאתי שני רופאים דר רבינוביץ ואלדד מור אבל אני לא מכירה באופן אישי מישהו שעשה אצלהם. אצל אלדד מור הייתי ביעוץ זה היה קצר ומאוד לא ממצה צייר לי על גבי נייר מה הוא יעשה וזהו. ככה זה עובד?
כיצד לבחור רופא? ואיך אני יכולה לדעת שהגעתי לכתובת הנכונה?
אני ממש פוחדת להגיע שוב לידיים של הרופא הלא נכון ושיעשו לי נזק נוסף אחרי כל התלאות שעברתי . ואני כבר לא יודעת איפה לחפש?
אני יודעת שאתם לא ממליצים אבל האם אפשר לכוון אותי לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוך מעיבוי שפתיים בסיליקון
ד``ר דן וינברג24/10/2013שלום שני.
שלום.
כפי שעמיתי דר. יניב ואני כבר כתבנו וענינו פעמים רבות לענין הזרקת סיליקון לשפתיים אני מציעים להמנע מטיפול זה בשל הסיכונים הטמונים בו. הטיפול בהזרקות מיני טיפות סיליקון לשפתיים לפי שיטתו של פר' אורנטרייך הוא טיפול מפתה כי התרופה היא זולה יחסית והאפקט המושג הוא ארוך טווח. ישנו אחוז קטן מהמטופלים שיפתח סיבוכים המתבטאים בהופעת גושים,גרנולומות,זיהומים ו"נדידת" החומר ממקום ההזרקה.לאותם מטופלים שזה קורה להם- הסיבוך הוא קשה מאד לטיפול ובנוסף לעיוות האסתטי שהוא לעיתים קשה, יש צורך לעיתים בטיפולים קשים כמו הזרקות סטרואידים לשפתיים ,טיפול אנטיביוטי ואף צורך להוציא ניתוחית את הסיליקון מהשפתיים.עובדה היא שחברות הביטוח בישראל אינן מבטחות את הרופאים כנגד סיבוכי הטיפול בסיליקון-עובדה המעידה על הסיכון המוגבר. צר לי שהדבר קרה לך ושאת כה סובלת מכך.אולי אחרים ילמדו מהמקרה שלך ולא יתפתו לעיבוי השפתיים בסיליקון.2 המומחים שהזכרת הם בהחלט רופאים מנוסים ומכובדים עם נסיון בטיפול בסיבוכי הזרקת סיליקון.איננו נוהגים להמליץ בפורום זה על רופא זה או אחר.אני מאחל לך הצלחה בטיפול בבעיה האסתטית שקרתה לך בשפתייך בשל הזרקת הסיליקון בעבר.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.. האם
שני26/10/2013האם היעוץ שעברתי נורמלי? 10 דקות על השעון עם שרטוט של השפה על דף ומאיפה הוא מוריד?
האם יכול להשתבש ויהיה גרוע יותר ממה עכשיו או ישאר ללא שינוי
האם אין ניתוח לא רק של הורדה אלא של עיצוב השפה תוך כדי... האם יש עוד מומחים שמתעסקים עם סיבוכי שפה שמשהוא מכיר (מבלי להמליץ- רק לציין שמות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.. האם - תגובה
ד"ר רון יניב26/10/2013הייתי בהרצאה של ד״ר אלדד מור על תיקון נזקי סיליקון
כולל תמונות רבות והתרשמתי מאוד מניסיונו הרב.
את הרופא השני איני מכיר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
עדן08/11/2013היי שני ממש כאב לי לשמוע מה שקרה לך בשפתיים. את יכולה ללכת לד''ר אלדד מור הוא טוב בנושא הזה של להוציא סיליקון בשפתיים, אני אישית מכיר מישהו שגם עשה סיליקון בשפתיים וניהיה לו מה שקרה לך והוא הלך לד''ר אלדד מור שעשה לו ניתוח בשפתיים והוא מרוצה. זה הרבה יותר יפה ממה שהיה לו זה בטוח, ואת יכולה ללכת גם לד''ר דב קליין הם גם עושים את הניתוח הזה בשפתיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא אחרנגבה21/10/2013
שלום לדוקטור, אכן שמעתי בקולך והלכתי לרופאים אחריםלהיתייעץ עימם. שניים מהם מוכרים באיגוד הרופאים לכירורגיה פלסטית והשלישית רופאת משפחה שעובדת באחד המכונים מהפורסמים בתקשורת. אף אחד מהם לא שלל את עיבוי ועיצוב השפתיים ואפילו רופא שהוא כירורוג פלסטיקה מאוד מוכר וותיק אמר שדווקה כל הנושא מיועד למבוגרים יותר בגלל התהפוכות שקורה להם ואם אפשר לקצר את ההליך הוא בעד זה בהחלט... תשובה יפה לעניות דעתי וגם אני חושבת כך. אבל, לצערי הוא משתמש בחומצת פרנסס שהיא זולה אומנם אבל אין לה אישןרים של משרד הבריאות האמריקאי FDA הידוע ואני מעדיפה רסטילן קי פרלן טוסיאל ליפס וגוידרום ליפס כפי שהמלצתה.אבל טרם החלטתי מי ומה....בכל אופן תודה על ההכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא אחר - תגובה
ד"ר רון יניב21/10/2013לנגבה שלום
אני מצטרף לחוות-דעתו המצויינת של עמיתי ד״ר דן ויינברג.
בהחלטה על טיפול , חשוב שתהיה התאמה והבנה עם הרופא המטפל.
מכיוון שהפרופ׳ אליו פנית לא היה שלם עם הטיפול בך, טוב עשית שפנית לרופא אחר.
מבחינת הרופאים - הייתי נוטה להמליץ על מומחה לפלסטיקה לעומת רופאת -משפחה שעובדת ומפורסמת ע״י מכון בתקשורת.
מבחינת החומר - חשוב שתהיה חומצה היאלורונית ולא חומר קבוע .
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא טוב בתחום עיצוב ועיבוי שפתייםנגבה19/10/2013
אני אישה מבוגרת בת64 וכתוצאה מכך השפתיים שקעו והדלדלו ואני לא מזהה את השפתיים היפות שהיו לי. כרגיל זה קורה בגיליאים הללו. אבל מאחר שכיום יש את האופציה לעיבוי ועיצוב שפתיים פניתי לרופא שהוא פרופסור למעשה על מנת להתייעץ איתו על כך. שילמתי 100 שקל רק בשביל זה שיגיד לי שהוא לא ממליץ לי כי זה כואב וזה לא נראה טבעי לגיל שלי. אמרתי לו שלידיעתי כל הסיפור של הפלסטיקה והאסטטיקה מיועדות דווקא לגילאים בוגרים או לכל דבר שהוא מעוות. אמר לי תשמעי אם את מתעקשת אני אעשה לך. אמרתי לו כי ברוח כזה אני לא מעונינת והלכתי לחפש במקומות אחרים, אגב הוא דרמטולוג שמפרסם את עצמו בהזרקות להצערת פנים וכל השאר. האם נכונים דבריו שלגילי זה לא מתאים והאם אני צריכה לחשוש? כמובן שמדובר רק בחומצות היאולורוניות ולא משהו אחר. ואם כן לאיזה רופא מומלץ ללכת באופן בטוח הן מבחינת איכות וידע והן מבחינה בטחונית תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא טוב בתחום עיצוב ועיבוי שפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג20/10/2013שלום נגבה.
איננו נוהגים להמליץ על רופא זה או אחר בפורום שלנו.במקרה שלך בו את כה נחושה לטפל בשפתייך למרות התשובה שקיבלת מהרופא אליו פנית-הייתי מתיעץ עם עוד רופא ובלבד שיהיה מנוסה וחבר באחד האיגודים הישראלים לרפואה אסתטית.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור רועי ענברנגבה19/10/2013
מי שמע על רופא זה? חוות דעת לכאן או לכאן לכלל אלו שטופלו על ידו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה פירסום זול למקום ללא ניסיון
סיוון14/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון טהור לשפתייםנגבה19/10/2013
אני מעונינת לבצע עיבוי שפתיים והרופא שהלכתי אליו (רופא כירורוג פלסטי לכל דבר עם השתייכות לאיגוד הרופאים הישראלי וכל השאר, נראה שהוא יודע מה לעשות מסביר ברור מנמק בצורה רציונאלית בקיצור רציני וטוב על פי תחושת הבטן שלי ועם כל התעודות הרצויות ותמונות מוחשיות על מפעל חייו ונראה מבריק וחד) טוען שסיליקון טהור לשפתיים ואינו נודד בגוף לעולם ואותו הוא ממליץ בחום לשפתיים כע הוא הכי מתאים ולטווח ארוך וזול יותר לעומת החומצה ההיאולורונית מסוג טיוסאיל שהוא משתמש. וטוען שרק על ידי הזרקה מאוד נכונה והוא עושה זאת בהצלחה רבתית כבר כמה שנים טובות וטופו טופו אף פעם לא היה לו בעיה עם זנ לכולם זה היא הצליח ומי שמפחד מזה זה מפני שלא יודעים להזריק בצורה הנכונה. זה נשמע מאוד הגיוני אבל, בכל זה אני מתייחסת להזהרות הרופאים בפורומים השונים ומאוד מתלבטת. כי הוא אמר שהחומצה ההאולורונית מחזיקה בקושי חודש וכרוך בהרבה כסף מיותר.. מה עושי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עיבוי שפתיים בעזרת חומצה היאלורוניתרונית17/10/2013
אני רוצה לעבות את שפתיי בעזרת חומצה היאלורונית.. סטילאז' .יש לי כמה שאלות
1. האם החומצה סטילאז' אכן מחזיקה מעמד במשך כשנה .. כי אמרו לי שחומצה זו היא מהסוג הסמיך יותר?
2. כאשר החומצה נספגת בגוף האם יש מצב שהיא יכולה לרדת באופן לא סימטרי?
3. אני אשמח להמלצות חמות איכן אפשר לעשות עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורונית..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בעזרת חומצה היאלורונית - תגובה
ד"ר רון יניב17/10/2013לרונית שלום
1.חומצה היאלורונית מפורקת בגוף בהדרגה תוך שנה
2. הפרוק אמור להיות סימטרי - בתנאי שההזרקה סימטרית
3. איננו נוהגים לתת המלצות ספציפיות
כדאי לבחור רופא מומחה ומנוסה
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבל מה זה יכול להיות?דניאלה06/10/2013
אני רק רוצה להבין ממה זה נגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל מה זה יכול להיות? - תגובה
ד"ר רון יניב06/10/2013לדניאלה שלום
יכול להיגרם ממספר גורמים -
החומר עצמו, טכניקת ההזרקה של הרופא,תגובת הגוף לחומר , דימום , זיהום וכיו״ב .
כמובן שאיננו יכולים לאבחן ולטפל במסגרת הפורום.
המשיכי במעקב אצל רופא
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו ששכחתי לציין.דניאלה06/10/2013
אני רוצה להוסיף שמדובר באחד מהרופאים הידועים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים ידועים שעושים סיליקון בשפה
ד"ר רון יניב06/10/2013כן דניאלה,
התופעה מוכרת היטב,
רופאים ידועים ומפורסמים נוהגים להזריק סיליקון לקמטים וכן לשפה.
כאמור -לעניות דעתי- מוטב להימנע מכך,
ולהיצמד לחומצה היאלורונית
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני כחודש עשיתי זריקת סיליקון בשפתייםדניאלה06/10/2013
לפני כחודש עשיתי זריקת סיליקון בשפתיים, תחילה לא היה נראה שינוי ממשי (יש לי שפתיים דקות מאוד) לאחר כמה ימים התחיל להופיע שינוי קטן, אסימטריה קלה וגוש במרכז-שמאל השפה העליונה. לאחר 21 יום הגעתי למרפאת הרופא לביקורת והוא טען שהכל מצויין והזריק לי עוד זריקה... כמו שקבענו מראש. עכשיו אני במצב של אסימטריה ממש ממש חמורה לדעתי, עד כדי רמה ששואלים אותי אם משהו עקץ אותי או אם קיבלתי מכה. כל הסיליקון שהוזרק בשפה העליונה מרגיש לי שהתרכז בצד שמאל של השפה, הגוש נוקשה וקצת נפוח ומרגיש שבצד הימני אין בכלל סיליקון - כאילו לא נתפס.... אוסיף כי בשפה התחתונה הכל מושלם - התחושה והמראה. מה שקורה בעצם שצד ימין שלי בשפה העליונה לא מקבל את הסיליקון והכל "זולג" לצד השמאלי בשפה. ממה זה יכול לנבוע? איך אפשר לתקן את זה? מה עושים??? אני בלחץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון בשפתיים - לא מומלץ
ד"ר רון יניב06/10/2013לדניאלה
אני אוחז בדיעה שמומלץ להימנע מזריקות סיליקון.
כתבנו על-כך רבות בפורום.
עדיף להשתמש בחומצה היאלורונית -שאמנם מחזיקה עד שנה,
אבל בטיחותית הרבה יותר.
אם יהיה צורך -ניתן לבצע טיפול פלסטי בעתיד לנסות ולהסיר את הסיליקון.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםאורית01/10/2013
היי אני מעוניינת בעיבוי שפתיים קבוע מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב01/10/2013לאורית שלום
מומלץ רק חומצה היאלורונית
ולכן גם לא יהיה קבוע...
קבוע זה רק סיליקון
אבל גם הנזק שעלול להיגרם יהיה קבוע...
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון
נטלי02/07/2015כדאי לך כלום לא קורה בשיטה היום סתם יש רופטים שמקשקשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון - תגובה-תרבות הדיון
ד"ר רון יניב02/07/2015לנטלי שלום
הפורום פתוח למגוון דעות
רצוי לשמור על שפה נקייה ותרבותית
ולהימנע מביטויים כפי שאת כותבת
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא כאו צודק מאוד , סיליקון רע !
אלוני03/07/2015רופאה בשם אירנה מתל אביב הזריקה לי סיליקון לפני 3 שנים ומאז השפתיים שלי נראות לא טיבעיות וכל הפנים התכערו !!! ממליצה לך מאוד להתרחק מכל רופא שיש לו סיליקון במרפאה כי זה מראה על רופא תת רמה וחסר אנושיות !!!!גם אם בעוד כמה שנים תרצי להזריק חומר אחר לא תוכלי כי אסור !!!!!! אף רופא לא מסביר את הסכנות ותופעות הלוואי שיש בסיליקון ,,,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה מוגזמת של חומצה הילרוניתדורית21/09/2013
שלום
ביצעתי לפני חמישה ימים הזרקה של חומצה הילרונית בשקעים מתחת לעיניים
בעין אחת התוצאה יפה וטבעית אך בעין השניה ישנה נפיחות
נראה לי שהזריקו לי יותר מדי שם.
איך אפשר לתקן? האם זה רוורסבילי??!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה מוגזמת של חומצה היאלרונית-תג'
ד"ר רון יניב21/09/2013לדורית שלום
צר לי לשמוע על התופעה שאת מזכירה.
באזור שתחת העיניים יש יותר סבירות לתופעות כאלו.
מומלץ להמתין ולראות אם משתפר עם הזמן-כשבועיים.
בעקרון ניתן להזריק חומר להמסת החומצה ההיאלרונית,
ברם עדיף להימנע מכך במידת האפשר, שכן גם פעולה זו אינה נטולת סיבוכים.
מכל מקום -היתרון הגדול של החומצה ההיאלרונית- שהכל רברסיבילי,
החומר מפורק ע"י הגוף ותןך שנה לא יהיה לו זכר.
התפיחות תחלוף עוד לפני כן.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדיןהדס18/09/2013
שלום אני בת 54 ונוטלת קומדין מזה 5 שנים לאחר ניתוח להחלפת מסתם.
האם אני יכולה לעבור טיפולי הזרקות בוטוקס וחומרי מילוי?
האם צריך להפסיק קומדין?
האם צריך לקחת אנטיביוטיקה לפני הטיפול?
תודה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות מילוי ובוטוקס בטיפול קומדין
ד"ר רון יניב19/09/2013להדס שלום
ניתן להמשיך ליטול קומדין, צפוי מעט יותר דימון או שטפי-דם קטנים, אך אלה חולפים.
אין צורך בנטילת אנטיביוטיקה מונעת-אלו פעולות זעירות וקלות.
בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם הקרדיולוג המטפל
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוטלי קומדין חייבים להפסיק את התרופ
רובי21/09/2013זו סכנה! הרופא שלי תמיד מפסיק לי את הקומדין !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילוקי-דעות בנידון הפסקת קומאדין
ד"ר רון יניב21/09/2013למירי שלום
תודה על תרומתך לדיון.
עם זאת התשובה אינה כה חד-משמעית,
הזרקה היאר פעולה כירורגית זעירה ביותר,
יש לשקול את הסיכון בהפסקת הקומדין לעומת הסיכון בהזרקה תחת קומאדין.
זה שהרופא שלך נוהג כך - לא בהכרח מוכיח שזה מה שצריך לעשות.
ישנן הנחיות של גופים מקצועיים .
בברכת מועדים לשימחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה.ליאת18/09/2013
הייתי רוצה לדעת האם ניתן להגדיל את השפה העליונה, באותו גודל של השפה התחתונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת שפתיים
ד"ר רון יניב19/09/2013לליאת שלום
ניתן להגדיל את השפה התחתונה לגודל השפה התחתונה,
עם זאת לרוב מקובל שלא יהיו שוות בגודלן.
ענין של העדפה אישית וטעם כמובן.
להזכירך- לא מומלץ בסיליקון
אלא רק בחומצה היאלורונית
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטיםאני12/09/2013
שלום אני בת 43 ועשיתי טיפול מילוי קמטים בצידי הפה
הרופאה הזריקה לי פרלן גם מעל לגבות ובלחיים
אני כבר 3 חודשים אחרי המילוי ועדיין יש גושים בצידי העיניים
ובצידי הפה המילוי מדגיש עוד יותר את הקמט שלא נעלם כלל
פניתי לרופאה והיא אמרה אל דאגה החומר יתפוגג ..
למה אני צריכה להזריק חומר שכלל לא עוזר למילוי הקמטים
ואף מדגיש אותם יותר? האם זה אמור להיות כך? מה עליי לעשות האם לדרוש ממנה את
כספי חזרה? אינני מרוצה כלל מהתוצאה ומכך ששילמתי המון כסף לחינם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים לא מוצלח בפרלן,תגובה.
ד``ר דן וינברג13/09/2013שלום.
בקמטים בצידי העניים מקובל קודם לטפל בבוטוקס ולהרפות את צידו של השריר המעגלי של העין ובכך להשיג הפחתת הקמטים שם.רק אם הבוטוקס לא מספיק מוסיפים בהמשך חומצה היולורונית אך מסוג דליל יותר מרסטילן פרלן כמו רסטילן או טיוסיאל גלובל.יתכן וסמיכות היתר למטרה זו של הפרלן גרמה אצלך לגושים שם.לגבי הגושים בצידי הפה כנראה שהיתה בעיה בהזרקה כי החומר הוא חומר מילוי מעולה המתאים מאד למטרה זו ובד'כ מאד יעיל מבחינה התוצאה האסתטית המתקבלת.בשלב זה בו את נמצאת-כמה חודשים לאחר ההזרקה-אין הרבה מה לעשות ונחמתי היחידה היא שהחומר יתפרק ויספג עצמונית עי' הגוף תוך 8-12 חודשים.צר לי על עוגמת הנפש שאת עוברת.השתדלי להצליח יותר בבחירת הרופא המטפל בפעם הבאה.
מועדים לשמחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרלן לא עושה גושים!!!
רובי15/09/2013אני לא מאמינה שהזריקו לך פרלן.... או שהיא לא יודעת להזריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם פרלן יכול לעשות גושים
ד``ר דן וינברג15/09/2013שלום מירי.
רסטילן פרלן הוא אכן חומר מילוי מעולה.הפרלן היא חומצה היולורונית צמיגה המיועדת למילוי קמטים עמוקים ,נפחים בפנים וגם שפתיים מ"משפחת"רסטילן. הוא צמיג מדי למילוי קמטים עדינים כמו אלה בצידי העניים שכדי למלאם אם אפקט הבוטוקס לא מספיק יש להשתמש בחומצה היולורונית דלילה מיותר כמו רסטילן או טיוסיאל גלובל.הזרקת פרלן לקמטים עדינים בהחלט יכולה ליצור גושים בשל צמיגותו. לגבי הגושים בקמטים בצידי האף-לשם הוא מאד מתאים- כנראה שהגושים נובעים מהזרקה לא נכונה עי' הרופא המטפל.לכל המותגים המובילים של חומצה היולורונית יש "משפחה"שלמה של מוצרים בצמיגויות שונות המתאימות במיוחד למטרות השונות.יש להתאים לכל מטרה את החומצה המתאימה לה ביותר ולא "להתפשר" ולהשתמש באותו המזרק לכמה מטרות מילוי בפנים שלחלקן חומר המילוי זה אינו מתאים.כמובן שחשובה מאד טכניקת ההזרקה וניסיונו של הרופא המטפל.
בברכה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימו לב !החומר מילוי היחידי עם FDAרובי01/09/2013
כדאי לכם לדעת !!! החומר מילוי הכי בטוח והיחידי שיש לו אישור של משרד הבריאות האמריקאי המחמיר זה רסטילן !!!!
אז לא כדאי לכם להסתבך כי שאר החומרים בארץ שעושים איתם מילוי קמטים אין להם אישור של משרד הבריאות האמריקאי המחמיר !!! ראו הוהרתם !!!!
תבקשו מהרופא שעושה לכם מילוי קמטים רק רסטילן וללחיים רק וולומה שני החומרים האלה הם היחידים באישור משרד הבריאות האמריקאי !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר חומרי מילוי עם אישור FDA
ד"ר רון יניב01/09/2013ליהודית שלום
אני משוכנע שכוונתך טובה במסירת המידע בפורום
ולא גורם פירסומי כלשהו ..
אכן רסטילן הוא חומר מצויין - גם אני ממליץ עליו ,
ברם ליתר דיוק ישנם מספר חומרים עם אישור FDA.
ניתן לבדוק זאת בקלות באתר שלהם
בברכת שנה טובה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר חומרי מילוי עם אישור FDA - תגובה
ד``ר דן וינברג02/09/2013שלום יהודית.
בהמשך לתשובתו המצוינת של דר. יניב ברצוני להוסיף שאת בעצמך הזכרת את החומר VOLUMA שהוא מתוצרת ג'ובדרם ולא של רסטילן.(החומר המקביל של רסטילן נקרא SUB Q).ככל הידוע לי בנוסף לרסטילן גם ל ג'ובדרם,לרדיאס ולטיוסיאל יש אישור של הFDA.
ברצוני לציין גם שלחומרים רבים המשווקים בארץ(כמו ווריודרם,פרפקטה,ועוד) אין אמנם אישור של הFDA אך יש להם אישור של רשויות הבריאות האירופאיות ואחרות בעולם שגם הן מחמירות מאד וניתן לסמוך עליהן גם כן
שנה טובה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטאוסיאל אין F D A
רובי02/09/2013אני בדקתי !!! רק לרסטילן ולוולומה שהן חומצות היאלורוניות יש אישור של משרד הבריאות האמריקאי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאוסיאל-לקראת קבלת אשור הFDA.
ד``ר דן וינברג02/09/2013שלום יהודית.
את צודקת לטיוסיאל אין עדיין אישור של הFDA אך הוא נמצא בתהליכים סופיים ממש של קבלת אישור זה. זהו אחד המותגים הגדולים באירופה ובעולם הכלל עם כל האישורים האירופאים והעולמיים פרט לFDA הכרוכים בכך.סליחה על אי הדיוק.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים עם אישור FDA
שלמה17/08/2014הרסטילן הוא לא החומר היחידי שיש לו אישורי FDA גם הפרלן גם הסאב קיו וכל מוצרי קיו מד בעלי אישור.חוץ מהחברה השבדית יש את גובידרם שמוצריה בעלי אישור FDA .וגם הרדיאס שהוא לא חומצה הילארונית הוא בעל אישור FDA.כן יש אישורים לבוטוקס שגם הוא שייך לחברת אלרגן שמייצרת את הגובידרם וכן לדיספורט שהוא כמו הבוטוקס בעל אישור FDA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)