מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי ברסטילן פרלןשרה11/02/2013
עשיתי מילוי של הקמטים לצידי הפה באמצעות 2 מזרקים של רסטיל פרלן
( אני בת 39) לפני כחודש, ואין שום שיפור. הייתכן ? מה השתבש ?
מה כן עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי ברסטילן פרלן - תגובה
ד"ר רון יניב11/02/2013לשרה שלום
החומר בו טופלת נחשב לאיכותי ביותר.
חשוב לראות צילום לפני ואחרי כדי להעריך את מידת השיפור.
בלי צילום קשה מאוד לדעת זאת.
אם באמת אין שיפור - ייתכן והכמות אינה מספקת - ייתכן שחישוב הכמות הנדרשת לא היה מדוייק.
ייתכן גם שהטכניקה של ההזרקה לא הייתה מושלמת.
כדאי לחזור לרופא המטפל לביקורת
בברכה
ד״ר רון יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה חייבת חוות דעת נוספתשני10/02/2013
רשמתי פה בפורום לפני כמה ימים אבל עד שיגיע התור שלי אני ממש רוצה לשמוע מה אתם המומחים אומרים.
כזכור,עשיתי לפני ארבעה ימים מילוי עם רסטילן לאחר ניתוח אף שהותיר שקעים ומה שממש מוזר זה שנהיה לי פתאום גבנון שלא היה לי קודם. זה הגיוני?
האם החומר הזה נודד בגוף?
ממש חשוב לי לדעת אם ניתן להמיס את החומר ואם כאשר ממיסים את החומר המצב חוזר לקדמותו? אני פשוט כמה ימים אחרי המילוי ולא נראה לי שהתוצאה הולכת להשתנות הרבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה חייבת חוות דעת נוספת - תגובה
ד``ר דן וינברג10/02/2013שלום שני.
אני לגמרי מסכים עם תשובותיו של עמיתי דר. יניב מתאריך 2013\2\7.הייתי ממליץ לך לחכות שבועיים מאז נעשה הטיפול. אז לגשת לרופא שטיפל בך לצורך ביקורת ואולי אפשרות ל TOUCH-UP עם שארית החומר שנשאר להשגת תוצאה טובה יותר. אם לאחר כמה שבועות התוצאה לא תספק אותך ניתן "להמיס" הרסטילן עי' הזרקת אנזים ההילורונידאז או לפנות לרופא אחר שיבדוק אותך ויראה האם ומה ניתן לעשות.אנא חכי בסבלנות ואני מקווה לבסוף להשגת תוצאה טובה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון ניתוח אף כושל ע"י חומר מילוישני07/02/2013
אני בת 26 ועשיתי לפני כמה שנים ניתוח אף שלא ממש צלח והותיר את האף עם שקעים בצדדים ואסימטריה די בולטת.
אתמול עברתי תיקון עם חומר הרסטילן וזה נראה נורא נפוח. האם תהיה ירידה משמעותית בנפיחות בימים הקרובים או שזו בערך התוצאה הסופית? אם אכן זו התוצאה האם ניתן להמיס חלק מהחומר? האם המסה נחשבת הליך פשוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ניתוח אף כושל ע"י חומר מילוי - תגובה
ד"ר רון יניב07/02/2013לשני שלום
צר לי לשמוע על תיקון שלא עלה יפה לאחר ניתוח כושל, כדברייך.
1. אמורה להיות ירידה בנפיחות תוך ימים
2. אם לא ניתן להמיס ע״י היאלורונידאז
3 . זה לא פעולה כל - כך נפוצה או פשוטה
כדאי להתאזר בסבלנות ולחזור לרופא המטפל לביקורת
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר אך
שני07/02/2013האם אמורה להיות ירידה משמעותית בנפיחות?נראה שזה יותר נפוח עכשיו מאשר שזה היה מיד לאחר ההזרקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר אך - תגובה
ד"ר רון יניב07/02/2013לשני שלום
לא ניתן לצפות את קצב הירידה
ולא לייעץ לאחר טיפול בלי בדיקה
גשי לרופא המטפל לוודא שהמהלך תקין
בברכה
ד״ר רון יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון שפתייםפלונית28/01/2013
שלום רציתי לדעת כשיש שיניים תותבות אם הסיקון תופס רגיל או שצריך יותר זריקות אני בת 50 והשפה ממש נהרסה לי מהשיניים כמה זריקות צריך לעשות לפי דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון לא מומלץ גם לשפתיים
ד"ר רון יניב28/01/2013לפלונית שלומות
אין אנו ממליצים על סיליקון אלא על חומרי -מילוי מתכלים כגון חומצה היאלורונית
רסטילן ,ג'ובדרם וכד'
אם יש בעייה במשנן-יש לטפל בשיניים
הכמות נקבעת לפי בדיקה אישית והעדפת המטופלת
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בשפה לאחר הסרת סטילאז'ד"ר רון יניב25/01/2013
למטופלת שלום
מסיבה טכנית ההודעה נמחקה - אך אתייחס כאן לבעייה.
תפיחות יכולה להיות מספר ימים לאחר טיפול.
במקרה קיצוני -ניתן להמיס את החומר הגושי ע"י אנזים המפרק את החומצה .
בעיקרון השאיפה להימנע מטיפול זה - שיכול לגרום גם לאלרגיות וכו.
בכל מקרה חומצה היאלורונית נעלמת עם הזמן.
כדאי לעשות עיסוי של המקום -כאשר אצבע אחת בתוך הפה ואצבע אחת מעל הבליטה.
לגבי קומפרסים חמים וקרים-כפי שציינת יש כאמור דעות לכאן ולכאן ,
אני לא מכיר מחקר מדעי מבוקר שבדק זאת.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
נטלי25/01/2013הבנתי תודה..אפשר למחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד"ר רון יניב25/01/2013לנטלי שלום
התשובה לעיל
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםנטלי25/01/2013
שלום דר',
לפני כשבוע עברתי עיבוי שפתיים בחומר ששמו סטילאג' L הרופאה אמרה שזהו חומר מרוכז ונשאר לתקופה היום אחרי שבוע מעל השפה ( שפם,לא בשפתיים עצמם) מאוד נפוח לא אסתטי ונראה לעיין שבוצע עיבוי הרופאה אמרה שהנפח ירד איך אני חוששת שכך ישאר ונורא מפחדת מזה כי זה פשוט לא יפה ,היא אמרה לי להניח מגבת חמה מהמיקרוגל 4 פעמים ביום למשך כ 5 דק'( שבאתר שלכם כתוב שיש להימנע מחשיפה לחום) אשמח לחוות דעת גם בנוגע למגבת וגם בנושא לנפיחות מעל השפתיים, תודה מראש נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
נטלי25/01/2013רציתי להוסיף שאני חוששת שלא מדובר כבר בנפח אלא התוצאה של אותו עיבוי השפתיים, הדפקט הזה שזה יצר לי מעל השפה,ככל הנראה היא הזריקה לי במקום לא נכון, אני כל כך פוחדת שכך ישאר ל 6 חודשים.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם השנייה שאני כותבת לכם, אשמח לת
נטלי25/01/2013שלום דר',
לפני כשבוע עברתי עיבוי שפתיים בחומר ששמו סטילאג' L הרופאה אמרה שזהו חומר מרוכז ונשאר לתקופה היום אחרי שבוע מעל השפה ( שפם,לא בשפתיים עצמם) מאוד נפוח לא אסתטי ונראה לא טבעי .שבוצע עיבוי הרופאה אמרה שהנפח ירד איך אני חוששת שלא שכך ישאר ונורא מפחדת מזה כי זה פשוט לא יפה ונראה שזה התוצאה של העיבוי ולא הנפיחות ,היא אמרה לי להניח מגבת חמה מהמיקרוגל 4 פעמים ביום למשך כ 5 דק'( שבאתר שלכם כתוב שיש להימנע מחשיפה לחום) אשמח לחוות דעת גם בנוגע למגבת וגם בנושא לנפיחות מעל השפתיים, תודה מראש נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של רסטילן לקמטים בצידי האףד``ר דן וינברג23/01/2013
אני עומדת לבצע הזרקה של רסטילן לקמטים בצידי האף וליד השפתיים. רציתי לדעת כמה ימים מרגע ההזרקה מתקבלת התוצאה המלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ניראית תוצאת הזרקת רסטילן ?
ד``ר דן וינברג24/01/2013שלום בלה.
התוצאה של הזרקת הרסטילן היא מיידית. יש לקחת בחשבון שבימים הראשוניםיכולה להיות נפיחות,אודם ואף שטפי דם תת עוריים כתוצאה מעצם ההזרקה וההרדמה שחולפות בד'כ לאחר 1-2 ימים.בהמשך החומר -חומצה היולורונית-סופח מים בגוף בהיותו חומר היגרוסקופי ולכן מעט "מתנפח" ברקמות.מכאן שהתוצאות הסופיות של הטיפול ניראות בד'כ 4-5 ימים לאחר הטיפול.לעיתים הרופא המטפל אינו משתמש בכל החומר בטיפול הראשון ומזמין את המטופלת להשלמת הטיפול כ 2-3 שבועות לאחר מכן-ואז התוצאות הסופיות ניראות רק לאחר טיפול משלים זה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת הזרקה רסטליןתמי16/01/2013
אמרו לי שיש שיטת הזרקה מיוחדת ללחיים-מעל עשר זריקות עם מעט רסטלין בכל לחי-
אותה מבצע דוקטור אודי בר. מישהוא מכיר או יודע על כך?
אנא ענו עם שמעתם על כך או עליו.
תודה
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת רסטלין ללחיים בזריקות אחדות
ד``ר דן וינברג17/01/2013שלום תמי.
הכוונה כנראה להזרקת תכשיר היחודי למזוטראפיה של רסטילן ללחיים(RESTILEN VITAL).טיפול זה אכן נעשה בהרבה זריקות תת עוריות קטנות וכוונתו יותר לרענן את העור ולהוסיף לו לחות מאשר למלא קמטים ונפח-כפי שעושה הטיפול הרגיל בחומצה היולורונית ובניגוד לטיפול המזוטראפי שאותו כנראה קיבלת.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקסקפרון לפני זריקת מילוי בלחייםאורנה16/01/2013
בת 55, מעוניינת לעשות זריקות בוטוקס ומילוי. יש לי בעיית קרישה קלה של פקטור 11 (32 אחוז ). האם כדי למנוע שטפי דם, כדאי לקחת כדור הקסקפרון (או יותר) לפני מילוי בלחיים? ולפני זריקת בוטוקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקסקפרון לפני זריקת מילוי בלחיים ?
ד``ר דן וינברג17/01/2013שלום.
לגבי הבוטוקס אין כל בעיה ואין צורך בהקסקפרון. לגבי המילוי עדיף שתתיעצי עם ההמטולוג שלך. לדעתי אפשרי גם כן לעשות את הטיפול במילוי קמטים בפנים ללא טיפול מקדים בהקסקפרון - אך דעי לך שהסיכון להופעת המטומות(סימנים כחולים על העור) בפנייך הוא מוגבר יותר לאחר הטיפול הזה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה סוג של המטומות שנעלמות?
אורנה17/01/2013עם הזמן? ואם כן תוך כמה זמן? (ותודה על התשובות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה סוג של המטומות שנעלמות? - תגובה
ד"ר רון יניב17/01/2013שלום אורנה
ההמטומות חולפות תוך מספר ימים בדרך- כלל
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתיים חומצה הילארונית-מיותררוית13/01/2013
מילאתי שפתיים בחומצה הילארונית אצל ד"ר אודי בר בת"א, לקחו לי מלא כסף.
מהתחלה בקושי הרגשתי משהו, טיפה נפיחות, חוץ ממני אף אחד לא שם לב.
אחרי שבוע - פשוט כלום, הכל חזר למה שהיה לי. גם אני לא מרגישה שינוי.
חבל על הכסף, ממש מיותר, אני ממש לא מרוצה, לא ממליצה בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני דווקא
רענן13/01/2013עשיתי ואני מאוד מרוצה. עשיתי בפרופרוציה והשתמשו בחומר מעולה ועשו עבודה מדוייקת. חבל לשמוע עלייך:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכזבה ממילוי שפתיים בח. היולארונית
ד``ר דן וינברג14/01/2013שלום רוית.
למרות האכזבה הבאה לידי ביטוי במכתבך-הטיפול המומלץ למילוי ועיצוב שפתיים הוא בכל זאת מילוין ועיצובן בחומצה היולורונית המיועדת ספציפית לשפתיים(כמו רסטילן פרלן,טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום וכד').כאשר הטיפול נעשה בחומר הנכון,בטכניקה הנכונה,במינון הנכון ועי' רופא מנוסה ומיומן סיכויי ההצלחה גבוהים מאד(כפי שמשתקף משביעות רצונה של מורן שענתה לך ועשתה את אותו הטיפול לשביעות רצונה).צר לי על כך שהטיפול שקיבלת לא נתן לך תוצאות טובות כפי שציפית אך דעי לך שזהו הטיפול הנכון . אני בטוח שכאשר תחליטי בכל זאת לחזור עליו ותעשי אותו אצל הרופא המתאים ועם החומר המתאים התוצאה תהיה אחרת-ולטובה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאיתקרן07/01/2013
מי מורשה להזריק בוטוקס? האם גם קוסמטיקאית יכולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת בוטוקס אסורה לקוסמטיקאית
ד"ר רון יניב07/01/2013בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס או מילוידינה29/12/2012
שלום,מה מומלץ בוטקס או מילוי קמטים לצדי הפה מה התופעות לוואי של שניהם ועלויות.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס או מילוי בצידי הפה- תגובה
ד``ר דן וינברג29/12/2012שלום דינה.
הטיפול המומלץ בקמטים בצידי הפה הוא בחומרי מילוי נספגים כמו ח. היולורונית או רדיאס.לא מקובל לטפל במקומות אלה בפנים בבוטוקס מחשש לפגיעה בתפקוד שרירי הפה החיוניים לדיבור,אכילה,שתיה וכד'.ישנן בכל זאת טכניקות של טיפול במינונים זעירים של בוטוקס במקומות אלה אך אם בכלל רק כטיפול משלים ולא כטיפול עיקרי.
תופעות הלואי של הבוטוקס באיזורים סביב הפה יכולות להיות קושי בדיבור,שתיה ואי סימטריה בפנים היכולים להמשך אף כמה חודשים. לחומרי המילוי אין כמעט תופעות לואי ויכולים להיות נפיחות שטפי דם ןזיהום בשלבים הראשונים לאחר הטיפול.תופעות אלה אם הטיפול נעשה בידיים מיומנות-נדירות למדי.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס או מילוי - תגובה
ד"ר רון יניב29/12/2012לדינה שלום
לצידי הפה מומלץ להזריק חומרי - מילוי מסוג חומצה היאלורונית .
אין תופעות - לוואי חמורות והחומר מתכלה תוך שנה .
עלויות משתנות לפי החומר והרופא - מ-1500-3500
המקובל סביב 2000 או מעט פחות .
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
דינה30/12/2012באלו מקרים נוצרים גושים בפנים ? באיזה חומר מדובר?
והאם יש טיפול ללחיים שקועות?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי ללחיים
ד"ר רון יניב30/12/2012לדינה שלום
כיום מדברים באמת על תוספת נפח ללחיים במסגרת הצערת -עור הפנים
שכן לחיים מלאות הן סימן לנעורים ובריאות.
מקובלך להזריק חומצה היאלורונית גם כאן
קיימים תכשירים שונים בסמיכויות ומותגים שונים
בדרך -כלל אין בעייה של גושים בשימ וש בחומר זה
ניתן לעסות לאחר ההזרקה את המקום
ובכל מקרה החומר מסתדר לאחר זמן
חומרים כמו ביואלקאמיד -גרמו יותר לגושים
וכן סיליקון -שיוצר תגובת גוף זר-שנקראת גרנולומה
silicone-granuloma
שיכןולה להופיע אף לאחר שנים
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבשושיות לאחר הזרקת רסטילןאלינור26/12/2012
שלום רב,
לפני 8 ימים עברתי הזרקה של רסטילן למילוי קמטים באזור צידי האף והפה. מאז נשארו גבשושיות מתחת לעור שמעט הצטמקו, אך לא נעלמו. אני מאוד מוטרדת מכיוון שהבנתי שהן אמורות להיספג תוך כ-48 שעות. האם זה נשמע סביר/תקין? צריך לעשות משהו בנידון? תודה לכם על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבשושיות לאחר הזרקת רסטילן - תגובה
ד"ר רון יניב26/12/2012לאלינור שלום
כדי למנוע גבשושיות , ובמקרה שיש תחושה של גבשושיות , מומלץ לבצע עיסוי של המקום , מיד לאחר ההזרקה ובימים הבאים.
הפעולה נעשית ע״י החדרת אצבע אחת לפה והשנייה על העור , כך שהגבשושית ביניהן.
בכל מקרה זהו חומר טוב וסביר להניח שהמצב ישתפר עם הזמן.
בכל ספק גשי לרופא המזריק לביקורת.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים עם סיליקון טהורלי25/12/2012
שלום רב,
אני מעוניינת לעבור עיבוי שפתיים עם חומר קבוע - סיליקון,ולפני מספר ימים הגעתי לפגישת יעוץ עם רופא שנחשב אחד הרופאים המומלצים לפי הפורומים ברשת.
בפגישה הסבירו לי שהזרקות בסיליקון נעשות מספר פעמים בין 5 ל8 פגישות על מנת להגיע לתוצאה שנראית לעין.
שאלותיי הן:
א' - אם אעשה פחות מ5 הזרקות אז לא יראו שום תוצאה? זה לא נשמע כל כך הגיוני למרות שזה מה שנאמר לי במרפאה. (יש לציין שהשפתיים שלי לא מאוד דקות, הן בינוניות ואני לא מעוניינת בעיבוי מוגזם)
ב' - אני יודעת שבדרך כלל לא מפרסמים מחירים אבל שאלתי היא האם זה הגיוני לקבל הצעת מחיר לטיפול כולל של עיבוי שפתיים בן 5-8 מפשגים - 12500 - 20000 ש"ח ?? יש לי תחושה שמנסים לעבוד עלי...
מאוד אודה על תשובתכם!
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים עם סיליקון טהור - תגובה
ד"ר רון יניב25/12/2012שלום לי,
כפי שעמיתי דר׳ דן ויינברג רשם בשאלה הקודמת , וכפי שרשמנו פעמים רבות בעבר,
השימוש בחומר קבוע -סיליקון פחות מומלץ.
רצוי להשתמש בחומר נספג -בשפתיים חומצה היאלורונית ,
לגבי המחיר - יש הבדלים גדולים בין מרפאות , אבל כאן אין שאלה של מחיר אלא של הטיפול עצמו. גם אם היו משלמים לך , לא נראה שזו הבחירה המועדפת...
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטיםפאולה21/12/2012
אני בת 46 מתעניינת במילוי קמטים המלצות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים - תגובה
ד``ר דן וינברג22/12/2012שלום פאולה.
יש לחלק בין קמטי הבעה הנמצאים בעיקר בחלק העליון של הפנים וקמטי עור השכיחים יותר בחלקים האמצעי והתחתון של הפנים.לקמטי הבעה בחלק העליון של הפנים הטיפול המומלץ הוא בוטוקס הגורם להרפית שרירי ההבעה של הפנים ובכך הפחתה משמעותית עד העלמות מוחלטת של קמטי ההבעה אלה. אם קמטים אלה לא נעלמים לגמרי למרות אפקט בוטוקס מלא ניתן להוסיף לו בהמשך מילוי בחומרי מילוי נספגים.
לגבי קמטי העור בחלק האמצעי והתחתון של הפנים המומלץ הוא למלאם בחומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית,רדיאס או קולגן.יש להמנע מחומרי מילוי קבועים כמו סיליקון.
במקרים קשים ונירחבים מאד יש צורך או בPEELING עמוק או ניתוח להרמת הפנים.
אני מציע לך שתפני לרופא מנוסה ייעץ לך לטיפול המתאים לך ספציפית.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)