פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להתקרב לרופא שיניים בבוטוקס
    רובי
    31/08/2013

רופא שיניים זה לא רופא ואין לו זכות להזריק בוטוקס !!!!!
    אני טופלתי ברוב טיפשותי אצל רופאת שיניים במילוי קמטים ולרופא קוראים מירב ורק עוגמת נפש נהיתה לי מהטיפול הזה הכושל
    רק לאחר מעשה זה המטופש הבנתי שהיא רק רופאת שיניים ולא רופאה ואין לה זכות לטפל בפנים של אנשים !!!!
    ראו הוזהרתם !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס-עי' רופא בלבד - תגובה

ד``ר דן וינברג
    31/08/2013

שלום יהודית.
    צר לי על עוגמת הנפש שלך. הטיפול בבוטוקס הוא הליך רפואי לכל דבר הצריך להתבצע אך ורק עי דוקטור לרפואה(MD) ולא עי' רופא שיניים(DMD). כמובן שהרופא צריך גם להיות מנוסה ומוכשר לסוג זה של טיפולים אלה -כפי שעמיתי ואני ציינו יותר מפעם אחת בתשובות קודמות שלנו אנא הקפידו מאד על הרופא שמטפל בכם ואל תתפתו למחיר נוח או לפרסומים אלה ואחרים כדי למנוע עוגמת נפש כפי שעברה הכותבת.
    בברכת ושנה טובה מלאת יופי ובריאות
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שיניים שעושה בוטוקס זו טרגדיה

רובי
    06/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחסות משרד הבריאות הישראלי

ד"ר רון יניב
    21/09/2013

טרגדיה ישראלית :
    זהו משרד הבריאות הישראלי
    שגם מאשר לכל רופא לעסוק בכל תחום בלי כל קשר להתמחותו
    וגם בין הבודדים בעולם שמאשרים הזרקת סיליקון לפנים .

אני -כרופא -לא קיבלתי תשובות ממשרד הבריאות .

אולי פניות מרובות של לקוחות שנפגעו
    יעזרו למנוע סבל ניותר מלקוחות אחרים
    אנא עזרתכן בנידון

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחסות משרד הבריאות הישראלי - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחסות משרד הבריאות הישראלי - תגובה - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחסות משרד הבריאות הישראלי - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס לצניחת עפעפיים וגבות
    יניב
    15/08/2013

אני בן 48 ויש לי צניחת עפעפיים וגבות קלה שמקנה לי מראה עייף וגם גורם לי לתחושה של עייפות וכובד על העיניים.
    האם בהזרקת בוטוקס מעל הגבות ניתן לשפר קלות את המצב?
    האם יכולה להיווצר פעולה הפוכה של צניחת גבה בהזרקות מעל הגבות להרמת גבה?

הוספת תגובה

• בוטוקס לצניחת עפעפיים וגבות ?

ד``ר דן וינברג
    15/08/2013

שלום יניב.
    הטיפול בבוטוקס במצח יכול להביא הרמה מסוימת של החלק הצדדי של הגבות ובכך לתת אפקט של "פתיחה" של העין.יש לזכור שלא תמיד אפקט זה מושג כי המטרה העיקרית של בוטוקס למצח היא העלמת קמטי ההבעה במצח ובין הגבות ולא הרמת הגבות.הטיפול בצניחת עפעפיים הוא בניתוח בלבד הנעשה עי' רופאי עניים המתמחים בניתוח זה או עי' כירורגים פלסטים.טיפול בבוטוקס בעפעף יגרום לצניחתו לכמה חודשים ולא להרמתו ולכן יש להמנע ממנו מכל משמר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפ בוסטר פרו- מעבה שפתיים
    מאיה
    13/08/2013

שלום,
    רציתי לברר על המוצר- ליפ בוסטר פרו- מעבה שפתיים שמיוצר בארה"ב.
    האם המוצר בטיחותי לשימוש או עלול לפגוע בשפתיים/ בפנים?

תודה רבה,
    מאיה

הוספת תגובה

• ליפ בוסטר פרו-" מעבה שפתיים"- תגובה

ד"ר רון יניב
    13/08/2013

למאיה שלום

מדובר למעשה בסוג של שפתון
    לטענת החברה : אני מצטט :"
    פעולת העיבוי נוצרת מנגזרת של ויטמין B6 הממריץ את מחזור הדם בשפתיים, וכתוצאה מכך מאפשר החדרה של מרכיבים פעילים ובינהם: מרכיבים בוני קולגן ,חומצה היאלרונית, ויטמינים ולחות. אלו מעניקים לשפתייך נפח והזנה ייחודית."
    סוף ציטוט
    למעשה החדירה של חומרים בשפה היא זניחה - בדומה לכך שויטמינים לא באמת נספגים בעור - אבל תורמים להרגשה טובה...
    אני לא נכיר עבודה מדעית מבוקרת המראה על חדירת החומרים לשפה הודות לנ"ל.

מדובר בתכשיר קוסמטי - ואינו יכול להחליף הזרקות.
    ייתכן ונותן מראה טוב לשפה

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לליפ בוסטר

לינוי
    18/09/2014

יש לי סיליקון בשפה העליונה ואני משתמשת בליפגלוס המעבה .
    האם יתכן סיכון של שני החומרים יחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לליפ בוסטר - תגובה

ד"ר רון יניב
    18/09/2014

לא נראה שיש קשר בינהם
    האחד פנימי והאחד חיצוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לחומר מילוי
    שושנה
    12/08/2013

שלום רב,
    יש לי תור שנקבע מראש להזרקת רסטילן
    בערב אותו היום צריכה להגיע למסיבה ,
    רציתי לדעת האם לאחר ההזרקה של החומר ,
    יש נפיחות או אדמומיות ,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לחומר מילוי

הוספת תגובה

• תגובה לחומר מילוי - תגובה

ד"ר רון יניב
    12/08/2013

לששנה שלום

תתיכן אדמומית בעור לאחר הזרקה
    עדיף לדחות את המסיבה ....או את הטיפול ...
    :)
    תבלי טוב
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורקים בולטים בצוואר
    גלי
    11/08/2013

שלום רב
    האם יש פתרון להסתרה בחומרים זמניים (כגון חומצה היאלורונית) להשתרגות הבולטת של עורקי הצוואר הנראים באופן ברור אצל אישה בת 45,בזמן נשימה או פעולות אחרות?
    בתודה לצוות הרפואי

לקביעת תור
    סגירה
    עורקים בולטים בצוואר

הוספת תגובה

• לטפל בוורידים בולטים בצוואר?- תגובה

ד``ר דן וינברג
    11/08/2013

גלי שלום.
    לדעתי את שואלת על וורידים בצוואר ולא העורקים שבדרך כלל אינם ניראים כלל וניתן רק למששם עי' מישוש הדופק במיקומים הידועים לכל רופא.
    לגבי הוורידים:אין לטפל בשום פנים בנימים או בוורידים בצוואר ולבטח לא בוורידי הצוואר הבולטים.יש לוודא שלגברת אין אי ספיקת לב ימני היכולה לגרום בין היתר לגודש בוורידי הצוואר-לכן הייתי ממליץ על בדיקתה עי' רופא פנימי ואף עי' קרדיולוג.במידה ואין בעיה כזו הגברת תצטרך להשלים עם הוורידים הבולטים בצווארה בהם לא ניתן ואף אסור לטפל להעלמתם.יש הרבה מאד אנשים בעיקר אנשים רזים עם וורידי צוואר בולטים איתם הם חיים בשלום ללא בעיות.וורידים אלה מעבירום דם מאיברים חיוניים כמו המוח ואברי הראש ללב הימני ולכן אין לעשות כל פעולה כדח להעלימם.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשלה של דר ראיסה.יש מישהי שגם עשתה
    שירן
    10/08/2013

הוספת תגובה

• לשירן -מה שם משפחה של הרופאה ??

רובי
    14/08/2013

ביררת עליה אם היא בכלל רופאה ??אולי היא לא רופאה?ביררת איזה התמחות יש לה ברפואה? איזה ניסיון יש לה בהזרקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה
    הדס
    08/08/2013

שלום לכולם..
    לפני שנה וחצי הלכתי לרופא מומחה בתחום לשם מילוי שפתיים עם חומצה
    היאלורונית .. כבר בהתחלה ראיתי שהחומר לא ממש ״יושב״ עליי ומה שכן תפס לא היה סימטרי .. לכן הרופא היה צריך להוסיפ לי עוד חומר כדי לאזן את המצב . חשוב לציין שזאת קליניקה לאסתטיקה והבעלים מביאה את הרופא פעם בשבוע להזרקות . אני לא אהבתי את זה כי השפה העליונה ממש התנפחה כתוצאה מהצורך באיזון האיסימטריה ואז התחתונה הייתה קצת פחות .. בכל אופן הבעלים מידי פעם הייתה נכנסת לבדוק את המצב ולסמן לו ולי שדי לא צריך עוד כי אני הרי שילמתי על מזרק אחד .. בכל אופן .. יצאתי משם אחרי כמה ימים גיליתי לאחר שירדה מעט הנפיחות גולה באזור של השפה העליונה .. כי באחת מההזרקות של הרופא ברגע של איבוד דעת או לא יודעת מה הוא עבר הוא החליט להזריק לי לתוך השפה ולא על קו השפתיים כי הוא טען שהגופ שלי כנראה לא מקבל את החומר .( ויש לציין שהייתי פעמיים בהזרקות שם לפחות שני מזרקים) בקיצור אחרי כמה חודשים דיברתי עם הבעלים והיא אמרה שזה בסדר שיש לי גולה וזה ירד.. עכשיו אחרי כמעט שנתיים עדיין יש לי את זה . רציתי ללכת למקום אחר להזריק הם לא מוכנים הם רוצים שאני אעשה המסה .. חזרתי שוב למקום שעשיתי וסיפרתי לה על כך אז היא טוענת שהיא לא קשורה לעניין והיא לא עושה המסות ואין לה קשר יותר לרופא שהיא הביאה בזמנו להזריק לי . אז אמרתי לה שזה ממש תמוהה ולא לעניין .. למה אני צריכה להיזרק ככה בתשובה כזאת ?? ולמה אני בכלל צריכה לשלם על זה .??, מהתחלה לא הייתי מרוצה ועוד השאירו עליי חותם שלא יורד והחוצפנית הזאת אומרת לי או שתמיסי מכספך או שתחכי כמה זמן זה בסופ ירד . חברה שלי המליצה לי לתבוע אותה ולו רק בגלל התשובה המתנערת ולא שירותית .. מה אתה אומר.,??

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה לא נכונה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה לשפה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    08/08/2013

שלום הדס.
    לא אתיחס ליחס שקיבלת שודאי איננו ראוי ללקוחה ששילמה במיטב כספה ובסך הכל רצתה להשיג תוצאה אסטתית טובה בשפתיים.
    הזרקה לשפתיים נעשית בהזרקה של חומצה היולורונית המיועדת לשפתיים ספציפית. כמעט לכל אחד ממותגי העל של החומצות ההיולורוניות ישנו מוצר המיוצר ספציפית לשפתיים.הוא משלב מרקם גמיש וטיבעי מחד עם עמידות וספיגת איטית יחסית בשל עושר כלי הדם התנועה המרובה שבשפתיים מאידך( למשל רסטילן ליפס,טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום ועוד).רצוי מאד להשתמש במוצרים אלה בלבד כדי להשיג תוצאות מיטביות כמובן בידיים מנוסות ומיומנות.
    לגבי הגוש שיש לך:או שמדובר בצבר של חומצה היולורונית שהצטבר במקום אחד ולכן ספיגתו איטית יותר ואז יש לחכות יותר זמן לספיגתו.לא מקובל להזריק את אנזים ההיולורונידאז-המפרק את החומצה ההיולרונית לגושים בשפתיים אלא במקרים קיצוניים.יתכן שנוצרה לך ציסטה בשפה עם קפסולה של רקמת חבור סביבה ואז הפתרון במידת הצורך הוא אף התערבות של מנתח פלסטי המנוסה בסוג זה של התערבויות.
    לסכום: אם עוד לא עברה שנה הייתי ממליץ לך לחכות.תוודאי שהוזרקה חומצה היולרונית ולא סיליקון נוזלי.גם עיסוי קל של הגוש בשפה עשןי להועיל.אם לא יעזור ותחלוף שנה מאז ההזרקה-תפני לרופא מנוסה שינסה חעזור לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך..

הדס
    14/08/2013

היי דר דן.. תודה על תגובתך.
    לגבי ההזרקה היא בוצעה כבר לפני שנה וחצי במרץ שנה שעברה והגבשושית עדיין לא עברה . האם זה קשור אולי לעישון סגריות ?? אולי עישנתי אחרי הטיפול ..
    לגבי הרופא כמו שאמרתי הוא מומחה בתחומו דר גיימס אתה בטוח מכיר ממהל מחלקת כירוגיה ואסתטיקה.
    בכל אופן החלטתי שעדיפ להתנתק ממה שקרה בקליניקה כי הם עדיין בשלהם בהתנערות ואני לא רוצה לבזבז אנרגיות רעות ומיותרות על תביעה למרות שיש לי עילה. אבל האם זה יעבור לי מתישהו הגבשושית.?? ועוד דבר שאשמח לשמוע את דעתך בהרחבה . לפני שבוע החלטתי לעשות מילוי קבוע בסיליקון טהור אצל רופא מאוד מוכר דר דוד. שבמהלך השנים האחרונות יצא לי לפגוש המון בחורות עם שפתיים יפות שעשו אצלו . עבודה טבעית ומשורטטת .. אבל תמיד הרתיע אותי עניין הסיליקון .. לאחר מפגש עם עוד חברה שבוע שעבר שעשתה אצלו החלטתי שאני עושה .. אולי זה מאוחר מידי כי עשיתי טיפול ראשון ממש מעט חומר הוא מזריק וזה יהיה תהליך ארוך הוא אומר עד שהוא יחליט שזה מספיק. והחומר עובר אחרי שבע שנים או יורד.. האם תוכל לומר לי את דעתך.. והאם לכולם הסיליקון נודד ?? והנדידה יכולה להיות לכל מקום?? בבקשה נסה לענות לי בהרחבה ובגילוי לב.. או אפילו לומר לי שעשיתי טעות .. אתה יכול .
    על פניו כרגע כמה ימים אחרי זה נראה טבעי ורגיל למרות שהוא גם לא הזריק לי יותר מדי.. תודה רבה
    מוסיפה תמונה של הגבשושית . שאני מבליטה את השפה אז רואים זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך.. - תגובה

ד``ר דן וינברג
    17/08/2013

שלום הדס.
    ראיתי את התמונה ואכן יש לך גבשושית הניראית בצידה השמאלי של שפתך העליונה.אם כדברייך ההרזקה נעשתה לפני שנה וחצי נראה שנוצרה קפסולה במקום ההזרקה ויש אולי צורך להזריק הילורונידאז או אף לנתח את מקום הבליטה כי יש להניח שלאחר שנה וחצי החומצה ההיולורונית שהוזרקה היתה אמורה כבר להספג.אני מציע לך לפנות לרופא מנוסה להתיעצות.
    באשר לסיליקון-אנא המנעי מחומר מסוכן זה.הפיתוי למחיר הנמוך,האפקט הארוך והמטופלות שנהנו ממנו הוא גדול אך אם יקרה סיבוך של יצירת גוש או נדידה עם חומר לא נספג זה-זהו סיבוך רציני הקשה מאד לטיפול.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה

הדס
    19/08/2013

שלום שוב .. ומודה לך על התגובה.
    מה זה רופא מנוסה?? רופא עור ..?? ולגבי הגבשושית לא רואים את זה גם לא שאני צוחקת רק שאני מבליטה את השפה . האם אפשר להשאיר זאת ככה . האם זה מסוכן .?.והאם בבקשה תוכל להפנות אותי לקישור שיציג בפניי את כל המידע האפשרי על סיליקון .. אני קראתי על זה והדעות חלוקות .. רצוני לדעת אם לכולם זה נודד אחרי שנים ומה זה נדידה בכלל .. עד לאן..?
    תודה לך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

הדס
    19/08/2013

הקישור ששלחת לא עולה .. ואני לא יכולה להירשם לאתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך.. - תגובה

ד"ר רון יניב
    19/08/2013

ארשה לעצמי להוסיף לתשובות המעולות והמקיפות של עמיתי ד"ר דן ויינברג הערה קטנה

לא בטוח שהנפיחות בפשה אכן קשורה להזרקה
    כדאי מאוד לפנות לרופא פה ולסת לבדיקה

בהצלחה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקו ללכת לכל מיני רופאים חאפרים

רובי
    09/08/2013

שעובדים אצל קוסמטיקאיות
    רופא שנודד בכל מיני מקומות ועוד עובד אצל קוסמטיקאית זה צריך להדליק נורה אדומה של אזהרה !!!!
    רופא ברמה גבוהה יש לו מרפאה משלו ולא צריך לנדוד ממקום למקום!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים
    כרמית
    01/08/2013

קבעתי תור להזרקה של חומצה היאלרונית למילוי קמטים שיש לי בצידי השפתיים ,
    אחרי בירור מקיף החלטתי ללכת על רסטילן ,ראיתי תוצאות מאד טובות על נשים אחרות , הייתי שמחה לשמוע את דעתכם המקצועית על החומר מידת הכאב כי הבנתי שיש בו חומר מאלחש וכמו כן על מידת הבטיחות שלו ,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים

הוספת תגובה

• מילוי קמטים ברסטילן?- תגובה

ד``ר דן וינברג
    02/08/2013

שלום כרמית.
    בחרת בחומר מילוי מעולה-חומצה היולורונית- עם הרבה הרבה ניסיון ואישור של הFDA וכל רשויות הבריאות העולמיות והישראליות.החומר בא כבר עם חומר מאלחש מקומית בתוכו כך שתחושי בדקירה הראשונית אך עם הזרקתו הוא יאלחש מייד את מקום ההזרקה.יש לדעת שזוהי למעשה "משפחה" של חומרי מילוי המתאימה למילוי קמטים ונפחים מסוגים שונים-כך שחשוב להתאים את זה המתאים למה שאת הולכת למלא.למשל:רסטילן לקמטים עדינים,רסטילן פרלן לקמטים עמוקים יותר ורסטילן SUB Q למילוי נפחים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מרוצה גם מרסטילן

לילך
    03/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה
    שירן
    01/08/2013

אתמול הרופא הזריק לי חומצה היאלורונית לעפעפיים התחתונות למילוי שקעים.
    היום יש לי גבשושיות, תעלה נפוחה קטנה, גושים קטנטנים נפוחים.
    אני יודעת שאני יכולה לחזור לרופא ולבקש חומר לניטרול החומצה,
    אבל אני לא רוצה לנטרל את החומצה
    אני רוצה לשטח את החומצה בכוחות עצמי ולגרום לנפיחות לרדת בלי עזרת רופא
    האם אני יכולה פשוט לעשות עיסוי באיזור הזה וכך לשטח את החומצה לכל הכיוונים???
    האם עיסוי יכול לעזור בכך?
    האם יש דרך אחרת לעשות משהו בכוחות עצמי במצב הזה?
    כי לנטרל את החומצה - אני ממש לא רוצה. אני לא רוצה לחזור למצב הקודם שלי.
    אני רוצה את המצב העכשווי רק בלי גושים קטנטנים..
    מה ניתן לעשות בכוחות עצמי?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• טיפול עצמי בגבשושית לאחר הזרקה?

ד``ר דן וינברג
    01/08/2013

שלום שירן.
    את בהחלט יכולה לעסות בעדינות את המקום תוך שימוש בקרם לסיכה.נא לא להשתמש ביותר מדי כח כדי לא לגרום לבצקת לעור העדין במקום שתארת. בכל מקרה כדאי שתחזרי לביקורת לרופא המטפל כשבועיים לאחר ההזרקה הראשונית ותבחנו יחדיו האם יש צורך לעשות משהו כדי שהתוצאה תהיה טובה יותר מבחינתך.הזרקת הילורונידאז-אנזים המפרק את החומצה ההיולורונית- היא רק הברירה האחרונה ונעשית לעתים רחוקות כשההפרעה האסטתית מהחומר המוזרק היא ניכרת וקבועה.בכל מקרה הגבשושית תעלם לאחר כמה חודשים עם הפירוק הטבעי של החומר עי' הגוף.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן ,אצל מי עשית טיפול????

רובי
    01/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעת על דר ראיסה בהוד השרון?

שירן
    01/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי !

רובי
    03/08/2013

עכשיו הבנתי הכל......
    טיפולים כאלה לא עושים אצל כל רופא ,זה איזור בפנים שדורש המון ניסיון ורק רופאים מאוד ותיקים יכולים לעשות זאת בפעם הבאה תעשי טוב שיעורי בית לפני שאת נותנת לכל רופא לטפל בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• face tite
    גלי
    31/07/2013

שלום רב
    האם ידוע לכם על הליך ה- face tite ומה דעתכם/ נסיונכם לגביו
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    face tite

הוספת תגובה

• טיפול הface tite - תגובה

ד``ר דן וינברג
    31/07/2013

שלום גלי.
    הטיפול FACE TITE הוא טיפול בו לאחר טשטוש או הרדמה כללית, יחדיר המנתח דרך מחט דקה, בעדינות, אלקטרודה דרכה תעבור אנרגיית גלי הרדיו.
    גלי הרדיו מוחדרים אל מתחת לעור הפנים ויוצרים באזור חום, המביא להרס סיבי הקולגן והאלסטין. אלו הסיבים האחראים על גמישות ומוצקות העור.
    ההרס הזה גורר פעולה חיובית של כיווץ העור, שלאחר כמה ימים מתחיל ייצור מחודש של סיבי הקולגן והאלסטין, בתהליך הנמשך כמה חודשים.
    הסיבים החדשים אמורים להיות חזקים, מהודקים וצעירים יותר, והמראה בסופו של התהליך הינו של עור חלק, מתוח ומוצק יותר.
    לי אישית אין ניסיון בשיטת טיפול זו,אך מקריאת הספרות המקצועית ושיחות עם רופאים עמיתים להם ניסיון בשיטה זו התוצאות בשטח אינן כה טובות כמובטח ובכל מקרה דרושה סידרה של כמה טיפולים והתוצאות ניראות רק לאחר כמה חודשים(אם בכלל).לאור זאת יש לשקול האם להכנס לסדרת טיפולים יקרים שהתוצאה אינה תמיד כה שלמה כמובטח ואם היא מושגת בכלל היא מושגת רק לאחר סידרת טיפולים וזמן של כמה חודשים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ליאת
    27/07/2013

האם ניתן לעשות מילוי שפתיים לאחר קבלת תעודת הזהות הכוונה בגיל שש עשרה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד"ר רון יניב
    27/07/2013

לליאת שלום

לדעתי ניתן לחתום על הסכמה לטיפול רק בגיל 18.
    בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לבצע טיפול כלשהו בגילך הצעיר!
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בפרופורציה?
    עופרה
    27/07/2013

מישהו עבר עיבוי שפתיים במרפאה בפרופורצייה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת..

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים בפרופורציה?

הוספת תגובה

• בחירה נכונה של מקום הטיפול - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/07/2013

שלום עופרה.
    עמיתי- דר. יניב ואני איננו נוהגים לחוות דעה על רופא או מרפאה אלה או אחרת וכך ננהג גם הפעם. לצערי אין עדיין היום בארץ התמחות רשמית ברפואה אסתטית מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית כך שכל רופא יכול להכריז על עצמו כמומחה כזה.עצתי לך ולכל הגולשים בפורום-היא להקפיד מאד בבחירת הרופא המטפל ולא ללכת אחרי המחיר הזול.עלייך לבחור רופא רציני עם ניסיון רב והחבר באיגודים הישראלים לרפואה אסתטית ואז אני בטוח שהתוצאה של הטיפולים תהיה טובה לשביעות רצונך.כשאת פונה למירפאה, כמו זו שציינת בשאלתך ,אינך יודעת תמיד מי הרופא שיטפל בך,מהם הכשרתו,ניסיונו וכישוריו.יתכן גם מצב שפעם תטופלי עי' רופא אחד ובהמשך עי' רופא אחר.לכן הייתי נוקט משנה זהירות בבחירה בטיפול ברשת מירפאות והייתי ממליץ לך פניה ישירה לרופא עם ניסיון וכישורים מוכחים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוכזבת מהם!!!

שני
    24/10/2013

עד עכשיו אני לא מוצאת מי שיתקן את הנזק שעשו לי בשפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת רופא

איריס
    07/01/2014

היי.. איך אני אמורה לדעת אם הרופא אכן שייך לאיגוד הישראלי לרפואה אסתטית?
    יש אפשרות לבדוק זאת? כי באותה מידה שהוא יכול לשקר לגבי היותו מומחה הוא יכול גם לשקר לגבי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים? - תגובה

ד"ר רון יניב
    26/10/2013

אם טופלת בסיליקון
    ראי תשובתי ל שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא סיליקון
    שירי
    25/07/2013

שלום.

רציתי לשאול.

1. עשיתי סיליקון בשפתיים לפני 9 שנים. כיום אני מעורה ומבינה לגבי הטעות שעשיתי. האם נדידה יכולה לקרות מהשפתיים לאזורים אחרים בפנים כמו: מתחת לעין או ללחי?

2. אם ארצה לעשות ניתוח להסרת הסיליקון . האם ניתן כי אומרים שכן אך מצד שני יש הסתייגות כי זה חומר קבוע.אז מהי התשובה?

3. התחילה לי נדידה שמתבטאת על השפה ומצידה הימני זה אומר שזה ימשיך וינדוד או שלא וודאי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא סיליקון

הוספת תגובה

• שאלה בנושא סיליקון - תגובה

ד"ר רון יניב
    25/07/2013

לשירי שלום
    1. נדידה של סיליקון אכן עלולה להתרחש.
    2. ניתוח להסרת סיליקון אפשרי אך אינו פשוט.נעשה ע"י פלסטיקאים המיומנים בתחום הספציפי, בדר"כ בשפתיים עם יצירת גושים.
    דווקא מכיוון שהחומר קבוע דרוש ניתוח להסרתו מכיוון שאינו מתכלה מעצמו.
    כאמור הפרוצדורה אינה טריביאלית.
    3.אין וודאות לגבי המשך נדידה שהחלה- לא ניתן לצפות דברים כאלו מראש

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים
    אנה
    24/07/2013

שלום,
    לאחר שעברתי 3 טיפולים של מילוי שפתיים בחומר נספג (חומצה היאלורונית) - ואהבתי את ההרגשה שלי עם שפתיים מלאות.. החלטתי ללכת על מילוי קבוע - סיליקון רפואי.

כשהגעתי ביום של המילוי הקבוע, הרופא הושיב אותי לשיחה וסיפר לי על הסיליקון הרפואי מעט.
    הסביר לי כי יש סיכוי של 1 ל1000 שיהיו גושים, נפיחויות ולא יהיה ניתן לשחזר את השפתיים המקוריות מאחר ואי אפשר להוציא את הסיליקון.
    ברוב טיפשותי, בגלל שבאתי לשם במחשבה שאני עושה את זה.. וזכרתי את ההרגשה שהייתה לי עם החומר מילוי הזמני.. כל כך רציתי לבצע את זה, שפשוט הלכתי על זה.
    תוך כדי הטיפול, בכיתי... גם מהכאב הקל.. אבל בעיקר כי כבר הייתי במהלך הטיפול, וידעתי שאין דרך חזרה מהמידע שקיבלתי לפני כמה דקות.
    ברור לי ש1 ל1000 זה אולי הרבה כשמדובר בהגרלה של פרס כלשהוא.. אבל כשזה נוגע לעיוות המראה שלי, זה סיכוי לא קטן יחסית שאני נאלצת להתמודד איתו יום יום.
    מאז המילוי שביצעתי, אני בוכה הרבה מאחר ואני מפחדת נורא שיקרה משהו..
    הוא גם ציין כי זה עלול להופיע בכל שלב בחיים.. גם אחרי 20 שנה.
    ככה שאני מרגישה שהחיים שלי הם די "רולטה רוסית"..

האם אחרי המילוי הראשון שלי בסיליקון, אני "מחוייבת" להמשיך?בהיבט של אם אפסיק עכשיו, אז הסיכוי לתסביכים בשפתיים יגדל ?

אני לא יודעת איך להתמודד עם הפחד הזה, ומה לעשות.
    זה כל מה שאישה שעוברת מילוי שפתיים עוברת ??
    אודה לכל סוג של מידע או עזרה..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    24/07/2013

לאנה שלום

עמיתי ד"ר ויינברגר ואנוכי -איננו ממליצים על טיפול בסיליקון.
    אינך חייבת להמשיך בטיפול.
    אין טעם להיכנס לחרדות - זה לא מועיל.
    רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצמוצים
    קים
    22/07/2013

שלום. אני בת 30 מרכיבה עדשות מגע הן נוחות לי מאוד ואני לא חשה בהן בכל זאת בשנתים האחרונות אני ממצמצת המון והדבר גרם לקמטוטים . האם ניתן להזריק בוטוקס על מנת למנוע את המצמוצים..והאם מותר ולא תהיה בעיה עם עדשות המגע. נ.ב הייתי אצל 3 רופאים מומחים לעיניים שלא מצאו בעיה בעין ולא נתנו פתרון למצמוצים. ואם הם ימשיכו יהיו לי מלא קמטים. בבקשה אולי תמצא לי פתרון..אולי גם חומצה היאלרונית תעזור..תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מצמוצים

הוספת תגובה

• בוטוקס למצמוצים? לא!- תגובה

ד``ר דן וינברג
    23/07/2013

שלום קים.
    אין להזריק בשום אופן בוטוקס להפסקת המיצמוצים!!ניסיון להזרקת בוטוקס לעפעפיים להפסקת המצמוצים תגרום לצניחתם וחוסר פעולתם בניגוב וליחוח קרנית העין-הפרעה קשה בהרבה מהמצמוצים.הדבר יכול להמשך עד 6 חודשים!.
    ניתן להזריק בוטוקס לטיפול בקמטי "רגלי העורב" בצידי העניים. בקמטוטים שמתחת לעניים ניתן לטפל בחומצה היולורונית דלילה ו\או בסידרת טיפולים במזוטוראפיה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קים
    25/07/2013

תודה רבה לא אזריק בוטוקס.אתה מתעסק עם חומצה היאלורונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    25/07/2013

שוב שלום קים.
    עמיתי ואני איננו נוהגים לפרסם עצמינו בפורום זה וכך אנהג גם הפעם. בכללית כל רופא העוסק ברפואה אסתטית משתמש גם בחומצה היולורונית-שהיא חומר המילוי העיקרי לטיפול בקמטים ולעיצוב הפנים.
    בברכה
    דר. וינברג דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה