מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה שנייהדורין07/10/2012
שאלתי היא האם למרות שיש לי בשפתיים מעט סיליקון מלפני שנים (בקושי רואים) אין בעיה להזריק למקום חומר אחר בטוח ? זה לא יכול ליצור בעיות בסיליקון הקיים ? הבנתי שסיליקון הוא חומר בעייתי ועד היום לא היו לי בעיות, אני רוצה להוסיף מילוי בחומר בטוח כי המילוי שיש לי בקושי מורגש, אך חוששת שזה יגרום לבעיות בסיליקון שכבר מוזרק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה שנייה - תגובה
ד"ר רון יניב07/10/2012לדורית שלום
שאלתך נענתה למעשה בשאלה הקודמת בפורום.
אם תהיה בעייה בעתיד, כמובן שלא תמיד נוצרת בעייה,
היא תהיה עקב הסיליקון ולא עקב החומר החדש.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי רציני לשפתייםשולה05/10/2012
אני בת חמישים ומעולם לא הייתי מרוצה מהשפתיים שלי. אני כבר שנים ואפרת אותן בהגדלה והחלטתי סוף סוף ללכת על זה, הרבה בגלל שבשנה האחרונה נוצרו לי "גלים" מסביב לשפתיים וחלקם גם התעמקו לקמטים.
רציתי לדעת אם הקמטים והגלים ימתחו ויתישרו ע"י מילוי השפתיים.
כמו שאמרתי, אני רוצה להגדיל את השפתיים בצורה משמעותית. כרגע עובי השפה העליונה הוא מילימטר וחצי בחלק העבה שלה ופחות ממילימטר בצדדים ועובי מילימטר בשפה התחתונה. ע"י איפור אני מכפילה את העובי וזה העובי שאני רוצה להגיעה אליו. גם רציתי לדעת כמה מזרקים מילוי כזה צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי רציני לשפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב05/10/2012לשולה שלום
ניתן להגדיל שפתיים ע״י חומצה היאלורונית ממותגיה השונים
הכמות נקבעת לאחר בדיקה פרטנית והערכה
כדאי לבצע בשלבים ולא בבת אחת
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם זה יישר את הגלים?
שולה05/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם זה יישר את הגלים? - תגובה
ד"ר רון יניב05/10/2012אמור להיות שיפור ב״גלים״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מיישר את ה"גלים" לגמרי?
שולה06/10/2012אם מילוי רק יגרום להטבה במצב, מה יכול לישר לגמרי?
בגלל מבנה השפתיים קשה לי מאוד למרוח שפתון בצורה טובה
וזה לוקח הרבה זמן להגיע לתוצאה מדוייקת ונקיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שפתיים
ד"ר רון יניב06/10/2012לשולה שלום
לא ניתן להבטיח תוצאות מושלמות ,
לכן מעדיף לנסח בצורה זהירה יותר ולא לומר״ לגמרי״
מה גם שלא ברור למה כל אחת מתכוונת ב״גלים״ ...
מכל מקום - יש לפנות ליעוץ פרטני
ולהשתמש בחומצה היאלורונית
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי בשפתייםלולה04/10/2012
שלום,
ברצוני לעשות מילוי בשפתיים ונתקלתי בהצעה מאוד מפתה של מילוי בשמן סיליקון, אשר מבוצע כל כמה פגישות עד שמגיעים לתוצאה סופית תוך 4 חודשים.
השאלה שלי היא, האם כדאי לי להתעסק בחומר מסוג כזה? האם כדאי לי לקחת את הסיכון ? המחיר הוא יחסית גבוה ומובטח לי לטווח ארוך של מעל 20 שנים.
אם לא, האם קיימים חומרים פחות מסוכנים שגם מבטיחים טווח ארוך שנים ? מהם שמותיהם ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי בשפתיים - תגובה
ד"ר רון יניב04/10/2012לנועה שלום
הצעה מפתה לא תמיד משתלמת...
It's too good to be true...
כפי שבדגשנו פעמים רבות בפורום
- ראי שאלה קודמת על טיפול בסיבוכי הזרקת סיליקון בשפתיים לדוגמא-
לחומר תופעות -לוואי שיכולול להופיע גם שנים לאחר ההזרקה
עדיף להשתמש בחומר ממשפחת החומצה ההיאלורונית כגון רסטילן או ג'ובדרם
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםדורין28/09/2012
לפני כמה שנים עשיתי עיבוי שפתיים קל מאוד בסיליקון שהוא כמעט בלתי מורגש. אני רוצה לעבות מעט את השפה התחתונה. האם אוכל לעשות זאת רק בסיליקון או שאפשר בחומר אחר זמני ובטוח יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך עיבוי שפתיים בסיליקון? - תגובה
ד``ר דן וינברג29/09/2012שלום שירי.
את צריכה להיות מרוצה שעברת את עיבוי השפתיים הקודם בסיליקון ללא סיבוכים.המנעי מהמשך שימוש בחומר מסוכן זה למרות פיתוי מחירו הזול והאפקט הממושך שלו בשל הסיכון בתופעות לואי לא רצויות וקבועות כמו נדידת החומר,הווצרות גרנולומות,זיהומים ועיוות השפתיים בטווח ארוך עם התבגרות כלל הפנים והשינויים בשפתיים עם הגיל.אם את רוצה בכל זאת לעבות את שפתך התחתונה עשי זאת בחומצה היולורונית המותאמת לשפתיים כמו טיוסיאל קיס או ווריודרם ליפס ומדיום.האפקט יהיה אמנם רק ל 6-12 חודשים אך הביטחון,הבריאות והתוצאה המדויקת חשובים לדעתי יותר.
בהצלחה וחג שמח
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה שנייה לשפתיים
דורין05/10/2012תודה. שאלתי היא האם למרות שיש לי בשפתיים סיליקון אין בעיה להזריק למקום חומר אחר בטוח ? זה לא יכול ליצור בעיות בסיליקון הקיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי לחייםארז שרה22/09/2012
לפני כארבע שנים עשיתי מילוי בסילקון, באזור המריונטות צידי האף כלפי מטה.
לאחרונה יש לי צניחה של הלחיים מתחת לעצם הלחי
האם ניתן לבצע מילוי בחומר לא קבוע רסטילן וכד' לאחר שעברתי טיפול בסיליקון
(באזור אחר בפנים כפי שציינתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי לחיים - תגובה
ד"ר רון יניב22/09/2012לשרה שלום
אפשר לבצע טיפול בחומר אחר
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשפהליאן21/09/2012
שלום רב, אתמול עשיתי עיבוי שפתיים בחומצה.
הבעיה היא שחצי אחד של השפה יותר נפוח מהשני, זה ממש בולט ואני מרגישה וגם רואה גוש גדול כזה שמפריע לי לדבר ולחייך ואפילו קצת כואב..
יש גם גושים קטנים בשפתיים אבל הם פחות מציקים, בכל מקרה. מתי זה יעבור? אם ביכלל זה יעבור..?
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשפה - תגובה
ד"ר רון יניב22/09/2012לליאן שלום
צר לי לשמוע שהטיפול שעברת אינו לשביעות רצונך כרגע.
חוסר סימטריה יכול לנבוע ממספר גורמים- פרט להזרקה לא שווה של החומר,
ייתכן עקב שטף -דם פנימי או תגובה של הרקמה הרכה.
בכל מקרה יש לעקוב - תגובה כנ״ל תחלוף תוך מספר ימים,
לעיתים הכל מסתדר מעצמו.
אם אין שיפור - אפשר לעשות תיקון אצל הרופא המטפל
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקוןליאן21/09/2012
סיליקון בשפתיים יכול להתפוצץ?
יש סיכויי כלשהו לכריתת השפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי בסיליקון - לא מומלץ
ד"ר רון יניב21/09/2012לליאן שלום
סיליקון אינו מתפוצץ
יכול לנדוד למיקום אחר
או ליצור גושים
החומר אינו מומלץ לשימוש
עדיף חומרים מתכלים - חומצה היאלורונית
רצוי עם אישור FDA כמו רסטילן/פרלאן או ג'ובדרם
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים באמצעות מה??דניאל21/09/2012
שלום
אני בגיל 52 יש לי קמטים בצידי העיניים ומעט מאד במצח, קמטי הבעה מהאף לשפתיים, הייתי בייעוץ לדברי הרופא הזרקת בוטוקס ב 32 מוקדים, למעט קמטי הבעה, לקמטי הבעה המליץ על חומצה היולורונית,
למצח ולצידי העניים דרש 1600 ש"ח ולקמטי הבעה נדרש 2 מזרקים בעלות 3500 ש"ח
האם זה יקר??סביר
על איה חומר אתה ממליץ למילוי
האם יכול להגרם לי נזק בעיניים
האם זה משפר את המראה /קמטים באופן ניכר
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סקולפטרהאופיר10/09/2012
שלום,
ברצוני לדעת הם מומלץ להשתמש בסקולפטרה לעיבוי שפתיים? מה התופעות לוואי והאם זה חומר זמני או קבוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקולפטרה - לא מומלץ
ד"ר רון יניב10/09/2012לאופיר שלום
החומר מכיל רכיבים אשר גורמים לגוף לייצר עוד רקמה
בדומה לפעולה של סיליקון
יש שכיחות גבוהה של סיבוכים
משמש בעיקר לנפח בלחיים בחולי HIV אם לחיים שקועות
עקב הסיבוכים , בארה״ב ניתן רק ע״י רופאים שקיבלו הכשרה מהחברה המשווקת.
וודאי שאינו מומלץ לשפתיים, לדעתי.
לשפתיים יש להשתמש בחומצה היאלורונית בלבד.
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר ארבע שנים אין לו אישור בארץ !!
סיוון12/09/2012משרד הבריאות הוריד לו את הרישיון לפני ארבע שנים !!!!!! ואף אחד כיום לא משווק אותו בישראל !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר ארבע שנים אין לו אישור בארץ !! - תגובה
ד"ר רון יניב22/09/2012תודה על העדכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דופה בהקשר לקולפטרה
קארין דיין29/01/2016שלום . עשיתי לפני 4 שנים מילוי בשפתיים באמצעות סקולפטרה , יש לי גבשושיות .
ביררתי באינטנט וחומר אמור להישאר בגוף רק שנתיים איך זה הגיוני שעדיי יש לי אות?
והאם אני יכולה לתקן באמצעות סילקון או שיש מצב שהחומרים מתנגשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דופה בהקשר לקולפטרה - תגובה
ד"ר רון יניב29/01/2016אין לי ניסיון עם החומר
תתייעצי עם הרופא שהזריק לך
בכל מקרה מציע לך להימנע מסיליקון
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתרנה08/09/2012
שלום. אני רוצה לעשות הגדלת שפתייםצזמנים כדי ליראות איך יהיה לי ואז לעשות את זה לתמיד.. קראתי על המון חומרים שאפשר להזריק.. מה אתה ממליץ?
דבר שני.. אני רוצה להגדיל רק את השפה העליונה שלי כי לפי דעתי היא דקה מידי אבל הצורה שלה נורא יפה...ואני מפחדת שאם אני יגדיל את השפה היא תהרס והצורה תיהיה מכוערת והשפתיים שלי יראו כמו בלונים..עוד דבר שדיי מפחיד אותי שאם אני יעשה את העיבויי הזמני הזה כשהוא יצא השפתיים שלי יהיו כמו של זקנה (כי הם היו יותר מלאות)..זה נכון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
ד"ר רון יניב08/09/2012לרנה שלום
כפי שחזרנו ואמרנו - מומלץ להשתמש רק בחומרי-מילוי זמניים,כגון חומצה היאלורונית במותגים מוכרים כמו רסטילן או ג'ובדרם.
מילוי "לתמיד"- נעשה עם סיליקון וכרוך בסיכונים רבים.
המלצתי לעשות מילוי בחומר כנ"ל - בכמות קטנה, ולהוסיף לפי הצורך.
תוך שנה החומר נעלם,השפה חוזרת לקדמותה וניתן לחדש המילוי.
בברכת שנה טובה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון בשפתיים - נפיחות ואדמומיות אחרי נשיכהד``ר דן וינברג01/09/2012
לפני עשר שנים הזרקתי סיליקון בשפתיים. עד לפני כמה חודשים הכל היה בסדר.
לפני מספר חודשים הבת שלי נשכה אותי בשפה העליונה. המקום התנפח ועם הזמן נוצרה מן אדמומיות (נימים) בהתחלה רק בצד אחד של השפה ולאחר מכן מסביב לכל השפה העליונה (מקום הנשיכה נשאר נפוח). רופא אמר לי ליטול אנטיביוטיקה (אוגמנטין 875) פעמיים ביום למשך עשרה ימים וזה לא עזר (נטלתי ויטמינים בזמן נטילת האנטיביוטיקה). השאלה היא האם כדאי לנסות אנטיביוטיקה אחרת, או ליטול תרופה עם סטרואידים או להזריק סטרואידים. אשמח לכל עצה בתודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה מאוחרת לסיליקון בשפתיים
ד``ר דן וינברג01/09/2012שלום מורן.
לצערי כנראה גם את הצטרפת ל"נפגעי הסיליקון".נראה לי שמדובר בתגובה מאוחרת לסיליקון בשפתייך. במידה ואת לא מגיבה לאנטיביוטיקה כדי חנסות למרוח משחה עם סטרואידים ואם הדבר לא יעזור וההפרעה בשפה תמשך יש לפנות למנתח פלסטי שישקול הוצאת הסילחיקון משפתייך.זוהי שוב דוגמא מדוע יש חהמנע משימוש בסיליקון למילוי שפתיים למרות הפיתוי של מחיר נמוך וטווח השפעה ארוך. עם כל זאת יש להשתמש אך ורק בחומרי מילוי נספגים-חומצה היולורונית המיועדת למילוי שפתיים.
אני מקווה שהענינים יסתדרו לבסוף
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן01/09/2012אתה יכול בבקשה לתת לי את שם המשחה הכי טובה ומתאימה ואת המינון הנכון.
האם יש כדורים עם סטרואידים? האם המשחה יכולה לגרום לשפתיים להיות דקות יותר? האם יש סיכון בהזרקת סטרואידים? למקרים כאלה על איזה אנטיביוטיקה אתה ממליץ ומה המינון ? בתודה מראש מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג02/09/2012שלום מורן.
תנסי טיפול במשחה THREOLONE המכילה גם אנטיביוטיקה וגם סטרואידים.השתדלי להמנע מלקחת סטרואידים בכדורים היכולים לגרום לתופעות לוואי קשות או לזריקות.אם תהיה תגובה יתכן והמידות השפתיים שלך יפחתו מעט. אם לא תהיה תגובה פני נא למנתח פלסטי לו ניסיון בדבר לשקילת הוצאת חלק מהסיליקון משפתייך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן02/09/2012שאלה אחרונה במקרים כאלו על איזה אנטיביוטיקה אתה ממליץ ובאיזה מינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג02/09/2012שלום מורן.
האוגמנטין שניתן לך היא אנטיביוטיקה מתאימה מאד למקרים אלה ואם היא לא הועילה אני בספק אם אחרת הניתנת בכדורים תועיל. נסי את הטיפול האנטיביוטי המקומי במשחה המכילה אנטיביוטיקה וסטרואידים ביחד כמו הטראולון שהצעתי לך בתשובתי הקודמת.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן04/10/2012אני אלרגית למשחה תריאולון רציתי לדעת על איזו משחה אנטיביוטית עם סטרואידים נוספת אתה ממליץ לטיפול בנפיחות ואדמומיות בשפה עקב הזרקת סיליקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסיבוכי סיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב04/10/2012למורן שלום
אני מניח שאת רגישה לרכיב האנטיביוטי בטראולון , בדומה לרגישות לסינטומיצין.
תחליף אפשרי הוא קרם אפלומיצין שבו תכשיר אנטיביוטי שונה.
מועדים לשימחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן24/12/2013גם משחת אפלומיצין לא עזרה לי וכרגע יש לי נפיחות בשפה העליונה בצד ימין, רציתי לדעת אם מותר וכדאי למרוח משחת דרמקומבין על שפתיים עם סיליקון , ואם יש לך עוד משחה או טיפול שאתה ממליץ עליו (ניתוח לא בא בחשבון ) ושאלה נוספת היא האם הזרקת מעט סטרואידים יכולה לגרום לנזק. בתודה מראש (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן16/01/2014????? לתשובתכם אודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסיבוכים מסיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב16/01/2014למורן שלום
יהיה זה בלתי מקצועי להמליץ לך על טיפול ספציפי לסיבוך מהזרקת סיליקון באינטרנט.
תחזרי בבקשה לרופא שהזריק לך , או לפלסטיקאי מומחה לצורך המשך בדיקה וטיפול.
לא נוכל לסייע בכך יותרבפורום .
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים בצידי האף והפהדנה27/08/2012
שלום לרופא,
הנני מעוניינית במילוי קמטים בין האף לפה (משני הצדדים).
הוצא לי 2 חומרים ג'ובידרם או רסטילן.
איזה חומר מועדף למילוי האיזור הנ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים בצידי האף והפה - תגובה
ד``ר דן וינברג27/08/2012שלום דניאלה.
2 המותגים שהזכרת הם מותגים מעולים של חומצה היולרונית המתאימים מאד למילוי קמטים בפנים. לשניהם אישור של הFDA האמריקני המחמיר.בשניהם יש כבר מבית החרושת לידוקאין לאילחוש מקומי ממולא מקורית בבית החרושת.המזרקים של ג'ובדרם באים באריזות של 0.8 סמק' לעומת 1 סמק' של הרסטילן.ל 2 המותגים שורה שלמה של מוצרים ויש לבחור את המתאים ביותר.מהקו של רסטילן הייתי בוחר ברסטילן פרלן ומהקו של ג'ובדרם יש גם כן לבחור את זה עם הצמיגות המתאימה.יש גם ענין של מחיר.התיעצי עם הרופא שלך על כל הנקודות שהזכרתי ותעשי בחירה נכונה מכל הבחינות.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה למלא קמטים בצידי האף והפה
ד``ר דן וינברג27/08/2012שלום דניאלה.
2 המותגים שהזכרת הם מותגים מעולים של חומצה היולרונית המתאימים מאד למילוי קמטים בפנים. לשניהם אישור של הFDA האמריקני המחמיר.בשניהם יש כבר לידוקאין לאילחוש מקומי הממולא מקורית בבית החרושת.המזרקים של ג'ובדרם באים באריזות של 0.8 סמק' לעומת 1 סמק' של הרסטילן.ל 2 המותגים שורה שלמה של מוצרים ויש לבחור את המתאים ביותר.מהקו של רסטילן הייתי בוחר ברסטילן פרלן ומהקו של ג'ובדרם יש גם כן לבחור את זה עם הצמיגות המתאימה.יש גם ענין של מחיר.התיעצי עם הרופא שלך על כל הנקודות שהזכרתי ותעשי בחירה נכונה מכל הבחינות.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת שומן מהבטן לפניםשני21/08/2012
שלום, אני בת 26 ואני אמורה לעבור ניתוח שאיבת שומן מהזרועות ומהבטן והייתי רוצה להעביר חלק מהשומן אל הסנטר והלחיים. העניין הוא שעברתי לפני שלושה חודשים טיפול בחומצה הילוראנית להארכת הסנטר אבל התוצאות לא השביעו את רצוני מספיק והייתי רוצה לדעת אם יש מניעה מלהעביר שומן לאזור שיש בו כבר חומצה הילוראנית. האם השילוב של השומן עם החומצה עלול להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת שומן מהבטן לפנים - תגובה
ד``ר דן וינברג22/08/2012שלום סופי.
ככל הידוע לי אין מניעה שתשתמשי בשומן שממילא נשאב מגופך למילוי קמטים ועיצוב של הפנים למרות שהזרקת ח. היולורונית לא מזמן.כפי שכתבתי באחת מתשובותי הקודמות בענין זה-זוהי ההוריה האמיתית לשימוש בשומן עצמי למילוי קמטים-שימוש בשומן הנשאב ממילא בעת ניתוח שאיבת שומן.ליתר בטחון התיעצי עם המנתח הפלסטי שלך לפני ביצוע הפעולה.
בהצלחה בניתוח
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים עם רדיאסמ12/08/2012
עשיתי מילוי קמטים בצידי האף והפה.כי טענו שזה חומר סמיך ויחזיר שנתיים...אפשר להגיד נעליים...אחרי 4 חודשים זה נראה כאילו לא שילמתי 5000 ש"ח.2 מזרקים.אני כבר לא אומרת שעבודה לא סימטרית עם גושים.אני שואלת למה החומר הסמיך לא עושה את עבודה?זה תלוי ברופא?במצב הפנים שלי?רזה מאוד/על הפנים.
יש בתחום הזה אפשרות לתבוע עוגמת נפש?או להשלים עם פיזור כסף ולא לנסות דבר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכזבה ממילוי קמטים עם רדיאס - תגובה
ד``ר דן וינברג13/08/2012שלום.
רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט)הוא חומר מילוי נספג שונה מהחומצה ההיולורונית.בתחילה חשבו שהוא מחזיק ברקמה שנתיים אך לאחרונה התברר שהוא מחזיק כמו חומצה היולורונית סמיכה-כשנה.טכניקת העבודה עימו שונה ויש להזריקו עמוק יותר כדי להנות מאפקט ההרמה והמילוי הטובים שלו.אני נוהג גם למהול אותו במעט לידוקאין כדי לדללו מעט ולהוריד את הצריבה המורגשת לעיתים בעת הזרקתו.לא לכל הרופאים יש את הניסיון לעבוד עם חומר מילוי זה ולכן כנראה נוצרו הגושים שאת מתארת.פנים רזות הן דווקא נוחות יותר לעבודה עם רדיאס במידה ויודעים לעבוד עימו.באשר לתוצאה וההחזר הכספי איני רוצה להתיחס לכך והדבר תלוי בקשר והמומ' בינך ובין הרופא המטפל.צר לי על התוצאה הלא מספקת למרות ההוצאה הכספית הניכרת אותה הוצאת.
בהצלחה גדולה יותר בפעם הבאה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מ13/08/2012תודה על תגובתך,אז איזו סיבה להשקיע ברדיאס יקר אם זה מחזיק כמו חומצה?איפה שנה???כולו 4 חוד...ברור,תלוי עם מיעובדים...תודה שכמה חודשים.פושעת בלי רשיון.
זה מה ששיכנע אותי שיחזיק-כאילו-שנתיים,לכן זה יקר.היה מספיק להאכיל אותה בקופון של 600 ש"ח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי עם שומן עצמישני03/08/2012
שלום, רציתי לדעת האם אפשר למלא עם שומן עצמי את הקמטים שמצדי האף. אני בת 26 אבל הקמטים האלה בולטים אצלי באופן מולד. כמה זמן התוצאה אמורה להחזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי עם שומן עצמי - תגובה
ד``ר דן וינברג03/08/2012שלום סופי.
ראשית ברצוני להחמיא לך-לפי התמונה אני לא בטוח שאת זקוקה למילוי כלל את ניראית נהדר.מילוי עם שומן עצמי מומלץ לדעתי רק בעת תהליך של שאיבת שומן -אז למנתח הפלסטי יש שומן רב אותו הוא יכול לנצל למילוי במקומות אחרים. אם לא מבצעים ניתוח זה יש לזכור שאת השומן יש "לקצור" באיזשהו מקום-פצע נוסף בגוף. נכון לעכשיו השומן כחומר מילוי- הוא די קצר מועד בהשפעתו האסתטית והוא נספג לאחר חודשים מעטים. ישנם נסיונות שונים בשימוש בתאי אב של שומן כדי ששתל השומן יקלט,יקבל הספקת דם וישאר לתקופה ארוכה יותר-אך הדבר עדיין בשלבי מחקר.במידה ואת מאד רוצה למלא את הקמטים בצידי האף שמפריעים לך( ולפי התמונה אני לא בטוח שכך הוא המצב) הייתי ממליץ על מילוי בחומרי מילוי נספגים(ח. היולורונית או רדיאס)שיש להם אפקט למשך 6-12 חודשים והם בטוחים מאד עם תוצאות אסתטיות מיטביות.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)