מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיגת חומצה היאלורונית לאחר שבועייםאורלי02/10/2011
שלום רב,
לאחרונה הוזרק לי מזרק אחד של חומצה היאלורונית לקמטים שבצידי הפה. הצוצאה היתה יפה אבל לאחר כשבועיים בלבד כחצי מן האפקט נעלם.
במשרדו של הרופא נאמר לי שהחומר נספג והדבר מחייב טיפול נוסף בתשלום.
האם זה סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגת חומצה היאלורונית לאחר שבועיים - תגובה
ד``ר דן וינברג02/10/2011שלום אורלי.
לעיתים התוצאה הראשונית הטובה נובעת מצרוף של הן ההזרקת חומר המילוי והן מהאפקט של הטראומה של עצם ההזרקה והבצקת הנילווית להזרקה זו.לעיתים גם חומר ההרדמה המקומית המוסף לחומצה ההיולורונית כדי להפחית את כאב ההזרקה מוסיף לאפקט הראשוני וכשהוא נספג יורד מעט אפקט ראשוני זה.יתכן גם שחומר המילוי "מצא את מקומו" ברקמת עורך ואז אפקט ההרמה שלו ירד מעט.מה שבטוח- שהחומצה ההיולורונית היא חומר שאיננו נספג לאחר שבועיים בלבד.אני מציע שתתיעצי עם הרופא שטיפל בך.לעיתים אין ברירה אלא להוסיף עוד חומר כדי להשיג את התוצאה הרצויה לאורך זמן.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון בשפתיים - מה ההבדל בין טהור לשמן?ד``ר דן וינברג27/09/2011
שלום,מה ההבדל בין סיליקון רפואי טהור לבין silicone oil או שזה דברים זהים?ומה עדיף? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון רפואי לעומת שמן סיליקון?
ד``ר דן וינברג27/09/2011שלום טלי.
אין הבדל עקרוני בין שני המוצרים שלרוב מדובר באותו נוזל סיליקון המיועד להזרקה ואלה המשווקים אותו קוראים לו סיליקון מזוקק או שמן סיליקון מטעמי מכירה ושיווק.מדובר בחומר בלתי נספג הגורם לתגובה של הרקמה התת-רירית של השפה. יתרונו הוא שהוא נשאר ברקמה שנים רבות אך הוא יכול לגרום לסיבוכים שונים ולא פשוטים כמו גושים,גרנולומות,לנדוד,זיהומים ועיוותים שונים. לאחרונה משתמשים בו רק כחומר מגרה בכמות זעירה ולא כחומר ממלא לפי שיטת פר, אורנטרייך. אני ממליץ לך למלא את שפתיים בחומצה היולורונית-חומר נספג המיועד לשפתיים כמו טיוסיאל קיס או ויודרם ליפס ועוד. האפקט הוא מיידי והבטיחות גבוהה. האפקט בשפה נמשך 6-12 חודשים.עצתי-התרחקי מכל סוגי הטיפולים בסיליקון.
שנה טובה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסמיכל22/09/2011
שלום , אני מעוניינת למלא קמט בין הגבות , האם ניתן למלא אזור זה בחומר אשר תוצאותיו יהיו ארוכות יותר , לפני שנה עשיתי בוטקס באזוא הקמט , לאחר 3 חוד' חזר לקדמותו.אני רוצה לעשות שוב אך מתלבטת לאור הזמן הקצר שהבוטוקס מחזיק אצלי.
אם יש אפשרות אחרת במקום בוטוקס אשמח לדעת מה האפשרויות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס בין הגבות - תגובה
ד``ר דן וינברג23/09/2011שלום מיכל.
הטיפול המקובל בקמטים בין הגבות הוא קודם בוטוקס להרפיית מערכת השרירים שבין הגבות.אם במלוא אפקט הבוטוקס יש עדיין קמט בעור שבין הגבות למרותשהשריריםרפויים לחלוטין- משלימים הטיפול במילוי בחומצה היולורונית.טיפול בחומצה היולורונית בלבד ללא בוטוקס לא מביא להעלמות קמטי הזעף שבין הגבות.אםחוזרים עך הטיפול בבוטוקס שבועיים לאחר הטיפול הראשוני הדבר מאריך מעט את השפעתו.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים עם פרלןעדן22/09/2011
שלום, לפני 4 ימים עברתי עיבוי שפה עליונה בלבד כי הייתה דקה לטעמי בהשוואה לשפה התחתונה העבה שלי, שילמתי 2500 ש"ח והרופא השתמש במזרק אחד של פרלן.
למרות שמרח לי משחה מאלחשת, והשתמש בצינורית הטיפול היה כואב מאוד כמעט צרחתי מכאבים. היום לאחר 4 ימים אני ממש לא מרוצה, אין כמעט שינוי, שפה עליונה עדיין דקה, ולא רואים שעשיתי משהו, ואני מאוכזבת על זריקת הכסף לחינם וגם כי סבלתי מאוד מכאב.
1. האם זה המחיר עבור מזרק אחד של פרלן?
2. האם הטיפול אמור לכאוב כל כך?
3. האם מזרק אחד אמור להספיק לקבלת שפה עבה? או שאולי הרופא עבד עליי והזריק לי מחצית. מה הכמות שיש במזרק ולכמה כפיות מים אני יכולה להשוות את זה? את החומר הוא הוציא מהארון, האם זה תקין?
4. מה ההבדל בין פרלן לרסטילן ולטאוסיאל, הרופא התלבלט בין פרלן לטאוסיאל ולבסוף החליט פרלן.
5. תוך כמה זמן אני אוכל לבצע תיקון ולהזריק חומצה הילרונית נוספת?
6. האם כדאי להשתמש שוב בפרלן או חומר אחר?
7. האם ישנו סיכוי שפרלן נספג קצת תוך 4 ימים? כי לפני יומיים השפה העליונה הייתה נפוחה הרבה יותר וזה היה יותר קרוב למה שאני רציתי שתהייה התוצאה, עכשיו יומיים אחרי שזה ירד אני מאוכזבת מאוד.
8. באיזו גישה כדאי לפנות לרופא, והאם אתם נוהגים להוזיל מחירים בטיפול שני, או שיהיה עליי לדעתך לשלם מלוא הסכום. והאם כדאי להחליף רופא?
9. הביקורת נקבעה לי כשבועיים מיום הטיפול, האם כדאי להקדים את התור, או לחכות עד שבועיים?
אני מצטערת על ריבוי השאלות ואודה מקרב לב אם תענה לי על כולן
תודה רבה, עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי הוזרק פרלן
סיוון23/09/2011אני עברתי הזרקה לשפה העליונה עם פרלן ושילמתי 2900 ש"ח כך ששילמת ממש סביר כי פרלן זה החומר היקר היום בארץ (ושמעתי שבעולם !)
אני הייתי עם שטף דם ונפיחות נוראית במשך שבוע וחצי ואחרי שבועיים באתי לרופא והוסיף לי עוד שלושת רבעי מזרק כי רציתי שפתיים יותר חושניות ( הפעם הוא התחשב במחיר והוריד לי ל2400 )
דרך אגב : חברתי עברה את אותו מילוי שפתיים עם צינורית מיוחדת ולה לא היה שטף דם ובקושי נפיחות ,הבנתי שהרופאים הרציניים היום והמתקדמים יותר משתמשים בצינורית במקום במחט ואז אין שטפי דם או נפיחיות מיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדלית
עדן23/09/2011רציתי לשאול אותך אצל מי עשית, יש לך מייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם עיבוי שפתיים עם פרלן
ד``ר דן וינברג23/09/2011שלום עדן ודלית.
צר לי שהתוצאה האסתטית של עדן אינה לשביעות רצונה.אנסה לענות על שאלותייה.
רסטילן פרלן הוא מוצר מעולה של חברת Q-MED השבדית עם אישור של כל רשויות הבריאות העולמיות כולל הFDA האמריקני.המוצר מיועד למילוי קמטים עמוקים בפנים אך יכול להיות טוב גם למילוי שפתיים.לחברות אחרות יש מוצרים ספציפים לשפתיים כמו טיוסיאל קיס,וריודרם ליפס וכד' אך אינני בטוח שהם טובים מהפרלן.המחיר המקובל למזרק פרלן הוא 1750-2500 שקל למזרק לפי דרישת הרופא כך ששילמת את הגבול העליון של המקובל.בפרלן יש חומר הרדמה בתוכו כך שניתן להשתמש בו ללא הרדמה מקדימה. מכיון שהשפתיים הם איזור רגיש מאד היה כדאי לאלחש אותן במשחה מרדימה כמו אמלה או ספריי של לידוקאין 10% כדי להפחית את כאבי הדקירה.רוב הרופאים מזריקים לשפתיים עדיין עם מחט ולא קנולה כי ההזרקה הרבה יותר מדויקת ונשלטת עי' הרופא.(אני מזריק לשפתיים עם מחט ולפנים עם קנולה). כשהפרלן נכנס לשפה הוא מייד מאלחש אותה ולא אמורים להיות כאבים חריגים.תמיד לאחר דקירה ובמיוחד בשפתיים יכולים להיות שטפי דם. ניתן להקטין תופעה זו עי' קרור מקום הטיפול מייד לאחריו.מזרק אחד של 1 סמק' פרלן אמור להספיק לתוצאה אסתטית טובה בשפה אחת והתוצאה נשארת כ6-12 חודש.ניתן להוסיף מזרק נוסף של חומצה היולורונית במידת הצורך כשבועיים ומעלה לאחר ההזרקה הראשונית.מחיר המזרק הנוסף הוא כמו הראשון אלא אם מגיעים להסדר מיוחד עם הרופא-דבר שיתכן מאד לאור התוצאות הבלתי מספקות.(כפי שקרה לדלית)אם אין לך ביטחון ואמון ברופא שטיפל בך תשקלי פניה לרופא אחר שיהיה אולי מיומן יותר וישיג תוצאות טובות יותר לשביעות רצונך.אני מקווה שעניתי על רוב שאלותייך.
בהצלחה בהמשך ושנה טובה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפה עליונה עם פרלן
עידית26/11/2011לפני יומיים הזריקו לי חומר הנקרה פרלן לשפה העליונה ומאז השפה נפוחה ואני ממש בייאוש, האם הנפיחות אמורה לחלוף?
תודה עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפה עליונה עם פרלן - תגובה
ד"ר רון יניב26/11/2011לעידית שלום
פרלן הוא חומר בטיחותי ומומלץ ביותר.
נפיחות יכולה להיות משני סוגים בעיקר:
1. נפיחות עקב ההזרקה- בצקת קלה,שטפי-דם קטנים עקב גירוי המחט .
תפיחות זו אמורה לחלוף תוך שעות עד ימים- בקרוב מאוד תראי אם היא נעלמת.
2. נפיחות עקב חומר המילוי עצמו -כלומר הזרקה מעבר למה שציפית-
נשים שונות מגדירות בצורה שונה את המידה שבה הן רוצות לעבות את השפתיים ,על-פי טעמן האישי.תפיחות זו תחלוף עם הזמן כאשר הגוף מפרק לאיטו את החומצה ההיאלורונית . החומר נותר בגוף עד שנה .
אגב-את אמורה לפתוח שאלה חדשה ולא לשרשר שאלות ישנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחיות של רופא
פנינה05/10/2011תחליפי רופא ומהר!!!
מקוה שהלכת לפלסטיקאי .
אני מוזרקת אצל רופאה פלסטיקאית מרוצה מאוד .
במידה ומעוניינת בפרטים נוספים השאירי מייל ואחזור אלייך באופן אישי.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי אצל פלסטיקאית נוראי !
סיוון06/10/2011הייתי בכללית אסתטיקה בנתניה אצל כירורגית פלסטית משולם שעשתה לי מילוי מתחת לעיניים פשוט נורא ואיום ,,,,,אז מה זה השטויות האלה ? בעבר הייתי אצל שני כירורגים פלסטיים שממש לא יודעים להחזיק מזרק ביד ומאוד הכאיבו לי ואת המילוי קמטים שהתכוננתי לעשות עשו לי מגעיל ביותר !!!!!!!!
מה שבטוח : לכירורג פלסטי לא אלך להזרקות בחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לפלסטיקאי
טל06/12/2011אם כל למי ממומלץ ללכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים ברסטילאןעידית18/09/2011
לפני כחודש עברתי טיפול מילוי לקמטים בצידי האף (לא עמוקים במיוחד) ועיבוי שפתיים. סה"כ כמעט 3 מזרקים של רסטילאן ועדיין זה לא נראה כאילו עשיתי שינוי כלשהו אולי החומר הזה לא מתאים? לפי המלצת הרופא היה צריך 2 מזרקים ושמנו יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים ברסטילאן - תגובה
ד"ר רון יניב18/09/2011לעידית שלומות
רסטילאן הוא ללא ספק חומר מתאים ומומלץ למחלוי הקמטים
חוסר שביעות הרצון שלך מהתוצאה יכול לנבוע ממספר גורמים
-הרופא טעה בהערכת הכמות הדרושה- מכיוון ש-
-הקמטים עמוקים יותר ממה שנראה ואכן דרושה כמות גדולה יותר
- טכניקת ההזרקה לא הייתה מושלמת וחלק מהחומר הוחדר עמוק מדי
-רמת הציפיות שלך לעוצמת השינוי היתה גבוהה מדי- הזרקה אינה מתיחת-פנים
ממליץ לחזור לביקורת ולדון בכך עם הרופא המטפל
בהצלחה
ושנה טובה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהinbal12/09/2011
עבר בערך חודש מאז עיבוי השפתיים שלי בטיאוסילקיס
קודם כל רציתי לציין שיצאתי לא מרוצה כי זה לא היה מספיק עבה ממש עשה טיפה שינוי אף אחד גם לא שם לב
ואני לא מאלה שמחפשת שהשפתיים יכנסו בדלת לפני
והרופא פשוט אמר ככה זה מזרק אחד את יכולה לשלם עוד 2500 שח ולקבל עוד מזרק ממש טיפשי לדעתי
בכל אופן השאלה שלי היא שמאז העיבוי אני כל הזמן מזיעה באיזור של השפה העליונה האם יש קשר בין הדברים?
תודה צוות נהדר!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תגובה מספקת לעיבוי שפתיים?
ד``ר דן וינברג12/09/2011שלום עינבל.
משאלתך לא ברור האם עברת עיבוי שפה אחת או שתיהן.אם עברת עיבוי שתי שפתיים במזרק אחד של טיוסיאל קיס לעיתים מזרק אחד לא מספיק ל 2 שפתיים ויש צורך במזרק נוסף להשגת התוצאה האסתטית הרצויה. אם עברת עיבוי שפה אחת אזי אי שביעות רצונך קשורה כנראה באיכות ההזרקה שקיבלת או לציפיות שלך שלא תאמו למה שקיבלת לבסוף. חומר המילוי עצמו(טיוסיאל קיס) הוא חומר מעולה לעיבוי שפתיים.אינני מוצא קשר בין הטיפול לעיבוי השפתיים שעברת ל"הזעת היתר" באיזור שפתייך.
בברכה
דר.וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיאוסיל קיס
inbal12/09/2011עשיתי גם שפה עליונה וגם שפה תחתונה במזרק אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרק אחד אף פעם לא מספק !!
עינת12/09/2011תמיד הרופא שלי מזריק לי מזרק שלם לשפה עליונה בלבד !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ מזרק אחד לא מספיק ל 2 שפתיים.
ד``ר דן וינברג12/09/2011שלום עינבל.
כאמור מקובל שבד"כ יש צורך במזרק שלם למילוי יפה של כל שפה.מזרק אחד ל 2 שפתיים לעיתים קרובות לא מספיק להשגת תוצאות אסטתיות מיטביות.אני בטוח שאם תוסיפי מזרק נוסף עי' רופא מנוסה תקבלי תוצאה טובה יותר ב 2 שפתייך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר קטןlili04/09/2011
שלום דר',
רציתי לשאול לגבי החומרים זמנים האם נשארים בגוף לצמיתות, כי לפי התגבות פה הלכתי לאיבוד יש בחורה שרשמה שביו אלקמיד נשאר אחרי 8 שנים ואל כי חומר נוסף בשם ריסטלין נספג, אני מאוד רוצה לעבות את השפתיים אבל עם חומרים טבעים שלא ישארו בגופי לצמיתו מה אתה ממליץ?
תודה מראש . לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו קטן
lili04/09/2011אני בת 24 והשפתיים שלי ממש קטנות ודקות האם יהיה ממש בולט אצלי המילוי.
שוב תודה. :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן - תגובה
ד"ר רון יניב04/09/2011ללילי שוב שלום
יש לבצע מילוי עדין ובכמות קטנה
אולי בשני שלבים
לשקול אם אכן נחוץ
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר קטן - תגובה
ד"ר רון יניב04/09/2011שלום.
אכן רצוי להימנע מחומרים קבועים
החומר המומלץ הוא חומצה היאלורונית
איני ממליץ על ביואלקאמיד לשפתיים
אין חומר שנשאר 8 שנים
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם לדעתכם כדאי לבצע מילוי רדיאס?גלית31/08/2011
שלום רב
בצעתי מילוי ברסטילן פרלן לקמטים בין האף לפה ,2 זריקות בהפרש של חודשיים בין אחת לשנייה,התוצאות שהתקבלו היו משביעות רצון ואף יותר.עם זאת כעת לאחר 3 חודשים בלבד מההזרקה האחרונה נראה לי שהמילוי הולך ומתפוגג ולמעשה תוך פחות מחצי שנה אחזור למצב המקורי.
א.האם לדעתכם כדאי לבצע מילוי ברדיאס? מבחינת בטיחות רפואית,אורך תקופת ההתפרקות ,והעלמת הקמט.
ב.האם הינכם משתמשים ברדיאס במרפאתכם
תודה לצוות הרפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיאס - תגובה
ד``ר דן וינברג01/09/2011שלום שלי.
הההעלמות המהירה יחסית של החומצה ההיולרונית בפנייך נובעת כנראה מפירוק מהיר יחסית של החומצה ההיולורונית עי' גופך וכן יתכן שהקמט שמולא הוא בעיקרו קפל הנובע מנפילה של הפנים ולא קמט ולכן יש לטפל גם בה עי' מילוי נפחים בלחיים ומעל העצמות שמתחת לעניים.
הרדיאס-קלציום הידרוקסי אפטייט-הוא חומר מילוי מתקדם נספג המכיל גם גבישי סידן.עובדה זו מאפשרת לו להשאר זמן ממושך יותר ברקמות ויש אף הטוענים לעודד צמיחה מחדש של קולגן.הוא אמור להשאר ברקמה 1-2 שנים.יש בהחלט מקום לנסות חומר מילוי זה לאחר אכזבתך מהחומצה ההיולרונית.הטכניקה בהזרקתו שונה מעט מזו של חומצה היולורונית כדי להשיג תוצאה אסתטית טובה ולהמנע מגושים ומראה :לבנבן מתחת לעור לכן פני לרופא המנוסה בהזרקת רדיאס.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרדיאס לא תהיי מרוצה בכלל -הכי גרוע
עינת03/09/2011לאחר חודש הרדיאס נעלם לי !!!! נורא ואיום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולגלית29/08/2011
שלום רב
האם יש פתרון, ע"י חומצה היאלורונית או חומר נספג בטוח לשימוש ,לטיפול בצניחה של עור צוואר/הסנטר לאחר גיל 40.כוונתי לפתרון שאינו כרוך בניתוח אך יספק תוצאה טובה של מתיחה.
בתודה לצוות הרפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול - תגובה
ד``ר דן וינברג30/08/2011שלום שלי.
בדכ' קשה מאד לפתור בעיה של צניחת עור בסנטר ו\או סנטר כפול עי' מילוי בחומצה היולורנית.מומלץ יותר לפנות לכירורגיה פלסטית לפתרון בעיה זו. ניתן להשתמש בחומצה היולרונית להסתרת נפילה של החלק המרכזי של הלחי וישור קו הלסת התחתונה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העם רסטילן פרלן הוא חומר שנמצא בגוףסיבון29/08/2011
ברצוני לעשות עיבוי שפתיים עם חומר טבעי שיש
בגוף ,נאמר לי שעם הזמן זה מתפרק בגוף וצריך
לחזור מחדש על הטיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העם רסטילן פרלן הוא חומר שנמצא בגוף - תגובה
ד``ר דן וינברג30/08/2011שלום סיבון.
רסטילן פרלן הוא מוצר של חברת Q-MED השבדית מאיכות מעולה עם אישור כל רשויות הבריאות העולמיות כולל הFDA האמריקני.זוהי חומצה היולורונית המיוצרת בטכניקה של הנדסה גנטית עם קשרים כימים השונים וחזקים מהחומצה ההיולורונית הטבעית הנמצאת בגוף ומאפשרים לחומר להשאר ברקמה עד שנה.החומצה ההיולורונית הטבעית הנמצאת בגוף מפורקת עי' אנזים ההיולורונידאז הנמצא גם הוא בגוף תוך שעות!הפרלן הוא בהחלט אחד החומרים המומלצים למילוי שפתיים בתוצאות טובות וממושכות ובבטחון מלא.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםאורטל28/08/2011
מחר אני הולכת בע"ה לעשות עיבוי שפתיים עם חומצה, שאלה אחרונה: איזה חומר כדאי יותר לעשות רסטילן או פניסס? חשוב לי שזה יצא טוב ושיחזיק זמן ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במה לעשות עיבוי שפתיים?
ד``ר דן וינברג29/08/2011שלום אורטל.
ל 2 החברות שציינת אין מוצר יחודי לשפתיים.(כמו למשל טיוסיאל קיס).מבין 2 החברות שציינת הייתי מציע לך למלא את שפתיים ברסטילן פרלן שאמנם איננו יחודי לשפתיים בלבד אך מתאים להן מבחינת מירקמו ועמידותו.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטין איישרון26/08/2011
כיצד ניתן להשיג את החומר הזה לטיפול בקימטוטים? האם בבתי מרקחת או אצל קוסמטיקאיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין איי - Retin-A
ד"ר רון יניב03/09/2011לשרון שלום
ניתן לקבל במרשם רופא דרך קופת-חולים
מופיע בשמות מסחריים שונים כגון Loccacid Retavit Airol
רצוי להיוועץ עם רופא -עור
וחזכור כי החומר אסור לשימוש בהריון והנקה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו אלקמידמיטל22/08/2011
שלום
הוזרק לי ביו אלקמיד לשפה העליונה לפני כ8 שנים,האם ניתן למלא את השפה בחומר אחר ללא ההוצאה של הביו אלקמיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו אלקמיד - תגובה
ד"ר רון יניב22/08/2011למיטל שלום
בעיקרון אפשר
בברכה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים וספורטאורטל21/08/2011
שבוע הבא אני הולכת לעשות עיבוי שפתיים עם חומצה, אבל אני בחורה שמתאמנת שנים, האם זה יכול להשפיע אליי בספורט או שיהיה איזה שינוי בשפתיים שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים וספורט - תגובה
ד``ר דן וינברג21/08/2011שלום אורטל.
אני שמח מאד שאת עוסקת בספורט לבריאותך ומראך הרענן.
אין כל מניעה מעיסוק בספורט לאחר מילוי השפתיים בחומצה היולורונית.ביממה הראשונה לאחר הטיפול אני ממליץ להמנע משתיה חמה,נשיקות,מריחת שפתון,דיבור רב,עישון וכד-לתת לשפתיים המטופלות מנוחה.ביממה זו הייתי נמנע גם ממאמץ גופני חריג.מ 24 שעות לאחר הטיפול אין כל מגבלה מעיסוק בספורט או כל מגבלה אחרת.יש לזכור שבביקורת הטיפול כשבועיים לאחר הטיפול יתכן ותוזרק עוד חומצה היולורונית לשפתיים להשלמת הטיפול ואז שוב יש להמנע מהפעולות שהזכרתי.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקסדבורה רוזן19/08/2011
מהו המחיר להזרקת בוטוקס בקמט שבין הגבות ובקמטים בצידי העיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר טיפול בבוטוקס.
ד``ר דן וינברג20/08/2011שלום דבורה.
מיקומי הטיפול בבוטוקס בפנים שאת מזכירה בשאלתך נחשבים ל"איזור" טיפול בבוטוקס. המחיר המקובל בשוק הוא 600-1000 שקלים לאיזור-תלוי במקום הטיפול וברופא המטפל וב"מבצעים" שונים במקום הטיפול.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)