מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיאוסיל קיסinbal13/08/2011
עברו 5 ימים מאז עיבוי השפתיים טיפול ראשון
ועוד יומים יש לי טיפול שני הפרש של שבוע בדיוק
אבל הגבשושיות עדיין לא עברו
הוא יזריק מה שנשאר או שצריך לחכות?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיאוסיל קיס - בדיקה
ד"ר רון יניב13/08/2011הי ענבל
מציע שתגשי לפגישה שנקבעה ,
על סמך המצב,לאחר בדיקה, תחליטי עם הרופא המטפל כיצד להתקדם
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמרולר לשימוש בייתיהילה12/08/2011
מהו בדיוק מכשיר הדרמהרולר לשימוש הבייתי? אני בת 31 עם עור דק ועדין נוטה לאדמומיות. האם מתאים לי והיכן ניתן לרכוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמו-רולר לשימוש בייתי - תגובה
ד``ר דן וינברג12/08/2011שלום הילה.
דרמו-רולר הוא מכשיר שבקצהו הקרוב לפנים יש גלגל וממנו בולטות כמה עשרות מחטים זעירות .כאשר מגלגלים את המכשיר על העור המחטים חודרות את העור החיצוני-האפידרמיס ומגיעות לעומק העור לפי אורכן.עצם המיני-טראומה של חדירת המחטים לעור העמוק משפעלת את מנגון הריפוי של העור ומביאה להתחדשותו והתרעננותו.אם מורחים על העור תמיסת מזוטראפיה או קרמים שונים המכילים מרכיבים המחדשים ומועילים לעור ומגלגלים את המכשיר על עור הפנים- המכשיר מחדיר אותן לעור העמוק והחומרים יעילים יותר בעומק העור מאשר רק מריחתם על פני העור.קיים מכשיר לשמוש עצמי ביתי בו אורך המחטים הוא כ 2 ממ' . ישנם מכשירים עם מחטים ארוכות יותר המיועדים לטיפול עי' רופא בלבד בשל עומק החדירה והדימום הקל שהם יכולים לגרום.
ניתן לרכוש את המכשיר לשימוש הבייתי דרך הרופא שלך או אולי גם דרך הקוסמטיקאית שלך.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם לאחר הזרקת חומר מילויofel10/08/2011
שלום רב דוקטור, לאחר הזרקת חומר מילוי חומצה היליארונית לקמטי הבעה בין אף לשפה עליונה הופיע לי שטף דם ככה קטן אך בולט מאוד בפנים....
האם זה ייעלם בכל מקרהומה תקופת ההחלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם לאחר הזרקת חומר מילוי - תגובה
ד``ר דן וינברג11/08/2011שלום.
הזרקת חומצה היולורונית כרוכה תמיד בדקירה עי מחט מזרק אפילו לפני טיפול בקנולות.דקירה זו יכולה להביא לשט"ד תת עורי היכול לתת סימן כחול.ניתן להקטין תופעת לוואי זו עי' דקירה זהירה במחט קטנה,לחץ מיידי וקרור המקום לאחר הטיפול.סימן כחול זה תמיד לבסוף נספג אם כי הדבר יכול לארוך מכמה ימים עד שבועות.לבסוף תשארי עם התוצאה האסתטית הרצויה בלבד.התאזרי נא במעט סבלנות.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שפתיים עם חוצמה הילורוניתמור09/08/2011
שלום
אני מעוניינת למלא את השפתיים,
הלכתי לרופאה מומחית שמבוקשת בתחום והיא נתנה לי מחיר לגבי המזרק,
בגלל שכל פניה לרופא פרטי כרוכה בתשלום של 700-1000 ש"ח לייעוץ
אשמח אם תוכל לענות על שאלתי,
מה המחיר למזרק ?
סיבתי לשאלה היא שהיא רופאה מומחית מבוקשת ויכול להיות שהיא לוקחת על המזרק יותר מרופאים אחרים, אם זה המחיר הסטנדרטי כמובן יעשה אצלה את הטיפול, אם המחיר שלה יקר יותר אולי אגש לרופא אחר.
אודה לתשובה
ואפילו אם תרשום טווח מחירים זה יעזור לי מאוד
תודה רבה
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים עם חומה היאלורונית
ד"ר רון יניב09/08/2011למור שלום
מחיר למזרק ממותג מוביל סביב 2000 ש"ח
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיים חומר ממיס חומצה היאלרונית ?יוגב09/08/2011
שלום לד"ר
הרופא הזריק לי חומצה היאלרונית (רסטילן) בקמטי הבעה (בין האף לפה)
בצד אחד יצא בסדר, אך בצד השני החומר התיישב דווקא ליד הקמט עצמו ואפילו מבליט עוד יותר את הקמט, ניסיתי לעשות מסאג' עדין ולהביא את החומר לקמט אבל הוא חוזר למקומו. עברו רק יומיים, סיפרתי את זה לרופא, והוא אמר לחכות לפחות שבוע ולהגיע אליו.
השאלה היא: אם אחרי שבוע יהיה ניתן לתקן את הבעיה?
והאם יש חומר שממיס את החומצה ההיאלרונית ושאני לא אצטרך לחכות שנה חס וחלילה כדי שזה ירד ...
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיים חומר הממיס חומצה היאלרונית.
ד``ר דן וינברג09/08/2011שלום יוגב.
ישנה תרופה המכילה את האנזים היולורונידאז המכילה אנזים המפרק חומצה היולורונית.במקרים של היווצרות גוש לא רצוי של חומר זה ניתן להזריק תרופה זו בזהירות אל מרכז הגוש והיא תגרום להתמוססותו.הפעולה צריכה להתבצע עי' רופא מנוסה בסוג זה של טיפול. יש לזכור שחומצה היולרונית היא חומר נספג ולעיתים הבעיה נפתרת בהדרגה מעצמה עם חלוף הזמן.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיאוסיל קיסinbal09/08/2011
שלום עשיתי עיבוי שפתיים אתמול טיאוסיל קיס ורציתי לציין שהרופא אמר שהוא לא מזריק את כל החומר כי הוא לא עובד בצורה מסחרית והוא מעדיף לעשות את זה ב 3 פעמים בהפרשים של שבוע,
האם זה נורמלי? ככה זה עובד?
ואני מרגישה תשפתיים מאוד קשות ולא נעימות האם ככה זה אמור להיות או שזה יחלוף עם הימים?
תודה ותודה על כל התשובות תמיד אתם נהדרים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטיאוסיאל קיס בשפה
ד``ר דן וינברג09/08/2011שלום ענבל.
טיאוסיאל קיס היא חומצה היולורונית המיוצרת עי' חברת טיאוקסן השוויצרית והיא מיועדת ספציפית לעיבוי שפתיים מבחינת מרקמה ועמידותה. המוצר הוא מוצר מעולה ונחשב לאחד המומלצים לעיבוי שפתיים.
בהחלט מקובל לחלק את הטיפול לכמה פגישות.במפגש הראשון מזריקים חלק מהחומר ולאחר כשבועיים בודקים את המטופלת ובשארית חומר המילוי שהושארה בכוונה מבצעים TOUCH-UP כדי לקבל תוצאה אסתטית מיטבית.לעיתים רחוקות נדרשת גם פגישה שלישית להשלמתו הסופית של הטיפול.
מייד לאחר ההזרקה של ח. היולרונית לשפתיים יש בצקת בשפתיים שהיא משנית להרדמה ולפעולת ההזרקה עצמה וביחד עם החומר שהוזרק נותנים לעיתים הרגשת "קשיות" שבד"כ חולפת לאחר ימים ספורים.
אם עשית את הטיפול אצל רופא מנוסה אני סמוך ובטוח שהתוצאה תהיה טובה הן מבחינת המראה והן מבחינת מרקם של השפה שעברה את הטיפול.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים עם חומצה פרינססאורטל07/08/2011
רציתי לשאול לגבי החומצה פרינסס, האם היא טובה ומחזיקה הרבה זמן מעמד?
באיזה חומצה עדיף להישתמש לעיבוי השפתיים פרינסס או גודברם או רסטילן?
אם אני עושה עיבוי שפתיים עכשיו זה לא יעשה לי בעיות בעתיד, אם אני רוצה להיכנס להריון זה לא מסוכן אם יש לי עיבוי שפתיים עם החומצה??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בחומצה פרינסס - תגובה
ד"ר רון יניב07/08/2011לאורטל שלום
אני מניח שכוונתך למותג- פרינסס, זהו אחד הסוגים של חומצה היאלורונית.
חומצה היאלורונית היא העדיפה למילוי קמטים ושפתיים
מחזיקה עד שנה
רק לרסטילן וג'ובדרם יש אישור של מינהל המזון והתרופות האמריקאי FDA
לא מפריע להיכנס להריון
אך אסור להזריק בעת הההריון
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מילוי לתקון באף לאחר נתוח?רעות05/08/2011
שלום לפני 5 שנים עברתי ניתוח אף, אחד מהנחיריים שלי שקוע יותר מהנחיר השני בעקבות חוסר בסחוס באותו הנחיר, פניתי השבוע לרופא שניתח אותי והוא אמר לי שלפי ראות עיניו הפתרון היחידי אותו הוא יכול להציע זה הזרקה של החומר מילוי בשם רסטילן כדי להשלים רקמת סחוס באזור וכך יהיה שיפור במצב הנוכחי. האם אתם ממליצים על חומר זה? ואם הזרקה של חומר מילוי לאזור זה מומלץ או שעדיף לנתח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר מילוי לתקון באף לאחר נתוח?
ד``ר דן וינברג05/08/2011שלום רעות.
מעיון בצילומים שצרפת-ניראה לי שאי הסימטריה באפך היא זעירה.(דרושה כמובן בדיקה יסודית של אפך במרפאה ולא דרך צילומים).לדעתי ניתן בהחלט לתקן עיוות קל זה עי' הזרקת חומצה היולורונית או רדיאס בין הסחוס לעור. הדבר צריך להעשות בהדרגה,ובזהירות עי' רופא מנוסה מאד בסוג זה של טיפולים כדי להשיג תוצאה אסתטית שתהיה לשביעות רצונך. הייתי מציע לך להמנע מניתוח חוזר בו סיכויי ההצלחה אינם גבוהים והסיכוי לבעיות נוספות-גבוה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.
רעות08/08/2011מדוע בתשובתך לא התיחסת לטיפול עם רסטילן שהציע לי הרופא המנתח שלי, האם זה חומר לא טוב או לא מתאים לאזור הטיפול והטיפול עימו לא מומלץ לדעתך?
אתה התייחסת בדבריך לרדיאס והרופא שלי אמר לי במפורש שרדיאס לא מתאים לאזור הסחוס, האם הוא טעה בדבריו?
ולגבי החומר הנוסף שהמלצת, חומצה היאלורונית , קראתי שהחומר הזה קשור בין היתר בתהליכים של גידולים סרטניים ,האם יש סיבה לחשוש שתהיה התפתחות לכיוון הזה כתוצאה בשימוש בו או שהחומר הזה בטוח לחלוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה. - תגובה
ד"ר רון יניב08/08/2011לרעות שלום
אני רואה שעמיתי לא התפנה לענות לשאלתך, ומכיוון שמטרידה אותך ,אצטרף לתשובה.
רסטילן הוא מותג של חומצה היאלורונית -
ובין היחידים שיש לו אישור FDA, כך שהוא בהחלט חומר מומלץ.
אין חשש לסרטן בשימוש בנ"ל.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילאורוניתלימור04/08/2011
מתעתדת להיכנס להריון- מקווה שבקרוב , האם מותר להזריק חומצה הילאורונית לפנים בסיטואציה זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה הילאורונית - תגובה
ד"ר רון יניב04/08/2011ללימור שלום
אם עדיין אינך בהריון ניתן להזריק .
בזמן ההריון עדיף להימנע מהזרקה.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזרקתי וחודש לאחר מכן התבשרתי כי
לימור09/08/2011אני בהריון , האם קיים סיכון? הרי החומר נמצא כעת בגוף
מה הסכנה שבהזרקה בעת ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הזרקתי וחודש לאחר מכן התבשרתי כי - תגובה
ד"ר רון יניב09/08/2011מדובר בחומר טיבעי , שנמצא בגוף
מניעת ההזרקה בהריון היא רק אמצעי ביטחון
אם התבשרת לאחר ההזרקה אין מקום לדאגה
תוכלי גם להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי במשרד- הבריאות
http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=36&catId=150
מזל -טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה מבוטוקסיעל03/08/2011
שלום
הזרקתי ב1.07.11 בוטוקס במצח לקמטים באותו ערב לא הרגשתי טוב לא יחסתי חשיבות אח"כ הרגשתי גירודים ממש בראש כאילו יש לי כינים וב22.07.11 חזרתי על ההזרקה כדי שיתפס כל השבת החמיר לי הגירודים נאלצתי לשתות כדור לאלרגיה זה הרגיע אותי וביום א היו לי כל הרגלים ומאחורי האוזניים ובעורף מלא כמו עקיצות של יתושים רופא הביא לי קוטיזון זה עזר רק לימים אחדים זה חוזר כל פעם מהברך עד למפשעה קיבלתי כרגע ההיסטון לערב ולבקר לורטדין השאלה שלי עד מתי זה יהיה לי ככה מתי זה יעבור לי ואיזה טיפול אתם מציעים מפני שאני אלרגית לבוטוקס זה הורס לי את הבריאות ואם זה מסוכן אשמח אם תענו לי מ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה מבוטוקס - תגובה
ד``ר דן וינברג04/08/2011שלום תמר.
הבוטוקס הוא תרופה וכמו לכל תרופה יכולים להיות אנשים שהם אלרגים אליה אם כי הדבר נדיר ביותר.בבוטוקס יש אחוז זעיר של חלבונים ויתכן מאד שהאלרגיה היא לחלבונים אלה ולא לתרופה עצמה.אם את רוצה להמשיך בטיפולי בוטוקס נסי נא בפעם הבאה בוטוקס מחברה אחרת(דיספורט למשל) ויתכן מאד שלתרופה החליפית לא תהיה לך תגובה אלרגית בשל הרכב חלבונים שונה. בכל מקרה יש להתכונן לתגובה אלרגית במידה ואת עושה ניסיון טיפולי זה.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי באזור הבעה
עליזה06/09/2011קיבלתי מ=2 רופאים שונים להצעה מילוי קמטים 1. סטילאז 2. היידקס
אני לא מוצאת חומר באינטרנט על החומרים הנ"ל האם זה בסדר למלות במידה
ויש לי סיליקון באזורים שאני רוצה למלןת אומנם סילקון בכמות מיזערית מיליתי
פעמיים והפסקתי כאשר היעד היה בן 5-8 טיפולים בסילקון ואני רק פעמים מאחר
והחלטתי להפסיק לא הייתי שלמה עם הבחירה וחזרתי לחומרים כגון surgiderm
והחומר היה בסדר לא העלה תופעות רציתי לדעת לגבי החומרים ששאלתי אם זה בסדר
למלות איתם כאשר יש לי סיליקון ובכלל אם החומרים עומדים בתקנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי קמטים
ד"ר רון יניב06/09/2011לעליזה שלום
1. רצוי לפתוח שאלה בנושא חדש בנפרד ולא כשירשור לשאלה קודמת בנושא אחר.
2. החומר הראשון נקרא Stylage ובשם זה תוכלי למתוא מידע באינטרנט
3. לא הבנתי את שם החומר השני -כנראה השם שובש
4.עקרונית אין בעייה למלא לאחר סיליקון
אני אישית ,כמו רופאים אחרים ומכונים מובילים כמו "כללית אסטטיקה" נמנעים מכך מכיוון ,שידוע שייתכנו סיבוכים מאוחרים לאחר הזרקת סיליקון, ואז עלול להיווצר מצב שבו לכאורה ,הטיפול שנוסף קשור לבעייה-ולא כך הדבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רופא שיניים יכול לעשות מילויסיבון03/08/2011
העם רופא שיניים יכול לעשות מילוי שפתיים ,נאמר שהחומר שרופא שיניים ממלא שפתיים קשור לרפואת שיניים ,העם אין סכנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רופא שיניים יכול לעשות מילוי ?
ד``ר דן וינברג04/08/2011שלום סיבון.
רופא שיניים יכול לבצע מילוי שפתיים. מילוי השפתיים הוא בחומרים הרגילים בהם ממלאים שפתיים והדבר אינו קשור לרפואת שיניים.עדיף שפעולות כאלה יבוצעו עי' רופא(MD) ולא רופא שיניים שעברו הכשרה מיוחדת ולהם ניסיון רב בסוג זה של טיפולים.ככל הידוע לי אפילו חברת הביטוח היחידה בארץ המבטחת רופאים העוסקים ברפואה אסתטית אינה מסכימה לבטח רופאי שיניים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי מרופא שיניים שמזריק לקמטים !
עינת17/08/2011רופא שיניים הוא לא רופא ! רופא שיניים עשה לי מילוי קמטים ועשה לי נזק רציני !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצערת עור הפניםגילי26/07/2011
שלום וברכה
אני בת 47 עם קמטוטים מעל השפה העליונה שמאד מפריעים לי וגם קמטים ארוכים כאלה לאורך החזה (לא ממש קמטים, פסים כאלה)
רציתי לדחות את מילוי הקמטים באמצעות זריקה (רסטילן וכו'). והתחלתי לברר על טיפולים קוסמטיקאים.
ישנם 2 טיפולים קוסמטיים ורציתי לדעת חוות דעתכם בבקשה:
טיפול אלטראסוניק - סדרה של 6 טיפולים (פעם בשבוע) ולאחר מכן פעם בחודש-וחצי. בטיפול הובטח לי כי כמעט לא אראה את הקמטים שמפריעים לי. האם זה נכון שטיפולים כאלה כל כך עוזרים?
הטיפול השני הוא טיפול מזוטרפיה באמצעות רולר. סדרה של טיפולים במשך חצי שנה ורולר שאני מקבלת הבייתה כדי להשתמש בו גם.
מה מהטיפולים עדיף ויעיל יותר?
אני מאד מתלבטת וגם קצת סקפטית האם באמת הטיפולים עוזרים לקמטוטים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפולים שציינת זה בולשיט אחד גדול
עינת27/07/2011וחבל על כספך !! זה לא רציני ואת תצאי מאוכזבת מאוד מאוד ורק תרגישי שזרקת כסף ועבדו עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצערת עור הפנים במזוטראפיה
ד``ר דן וינברג27/07/2011שלום גילי.
אני ממליץ לך על טיפול במזוטראפיה עי' רופא מומחה בטיפול זה.בטיפול מוחדרת לעור העמוק תמיסת מזוטאפיה מיוחדת המכילה חומצה היולורונית נוזלית בה מומסים כמה עשרות ויטמינים,ח.אמינו,מינרלים,נוגדי חימצון,ועוד מרכיבים חיוניים ובריאים לעור.השילוב של עשרות דקירות עדינות בשיטת הNAPAGE שאינה כואבת אלא רק מעט מעקצצת והחדרת החומרים האלה לעור העמוק מביאה לאפקט מיידי של מתיחת העור- תגובה לספיחת המיים של החומצה ההיולורונית ואפקט מאוחר יותר שהוא שילוב של השפעת החומרים האחרים וכן "הערת" מנגנון הריפוי הטבעי של העור כתגובה למיני דקירות.מומלצת סידרה של 6 טיפולים אחת ל 2-4 שבועות ואחכ' טיפול החזקתי אחת ל 3-6 חודשים.מנסיוני נשים שעברו סידרת טיפולים זו זכו לעור צעיר ויפה יותר בפנים,הצוואר המחשוף וגב כפות הידיים והקטנה משמעותית עד העלמות של הקמטוטים במקומות אלה.
אפשרות נוספת היא שימוש בטכניקת המזוטראפיה אך הפעם בהזרקת פלסמה עשירה בטסיות דם(PRP) הנלקחת ומופקת מדם המטופלת.(שיטת MY-CELLS).גם כאן השילוב של מיני דקירות והחומר המוזרק העשיר בטסיות וGROWTH FACTOR מביא לתוצאות אסטתיות מעולות. בטיפול זה מדובר בסידרה של 3 טיפולים אחת לחדשיים ואחכ' טיפול אחזקתי אחת לשנה.
2 טיפולים אלה הנעשים עי' רופא שהוא מנוסה ועוסק בהם בצורה תדירה הם יעילים ויש לי אישית ניסיון חיובי מאד עם תוצאות טובות עם שניהם. אין לי ניסיון בטיפול במכשיר האולטרא-סוניק ולכן לא אחווה עליו את דעתי.
בהצלחה.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקעים מתחת לעינייםחנה25/07/2011
ד"ר רון יניב שלום רב,
1. כיצד ניתן לטפל בשקעים מתחת לעיניים?
2. בתוכנית הטלויזיה על קרמים לעור המלצת על שימוש בקרם הגנה. באיזה קרם מומלץ להשתמש כשהעור נוטה לשמנוניות גם בגיל 50? ומה בנוגע לקרם לחות?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טפול בשקעים מתחת לעיניים
ד``ר דן וינברג28/07/2011שלום חנה.
מכיון דר. יניב נמצא בחופשה ארשה לעצמי לענות על שאלתך הראשונה.
השקע מתחת לעין הנמצא בכיוון האף וזוית העין ונקרא גם "תעלת הדמעות"ניתן לטפל בו במילויו בחומצה היולורינית עדינה בעזרת קנולה דקה.בשקעים מתחת לעניים ניתן לעיתים לטפל עי' תוספת נפח מעל עצם הלחי ובלחי עי' חומצה היולורונית המיועדת לנפחים או ברדיאס.לעיתים השקע נובע מהצטברות שומן מתחת לעין ואז הפתרון היחידי הוא ניתוח פלסטי קטן להסרת נפיחות זו.ניתוח זה נעשה עי' מנתח פלסטי או רופא עניים שהתמחה בסוג זה של ניתוחים.
אינני רופא עור לכן איני מרגיש מוסמך מספיק לענות על שאלתך השניה.אני תקווה שדר. יניב ישיב לך עליה כשיחזור מחופשתו.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגעתי מאוד ממילוי שקעים מתחת
עינת31/07/2011לעיניים ! -אני מזהירה את כלם ! אל תלכו לכל רופא לעשות מילוי שקעים מתחת לעיניים -רוב הרופאים בארץ לא יודעים לעשות מילוי מתחת לעיניים !! יש רק כמה בודדים שיודעים לעשות את הפעולה הזאת ועליכם לברר למי יש הכי הרבה ניסיון כי זה מקום מאוד עדין ואני אכלתי הרבה קש אחרי שרופאה הזריקה לי מתחת לעיניים וכבר חצי שנה שאני לא יוצאת מתופעות לוואי איומות של נפיחויות ובליטות ושיטפי דם שלא עברו!ויש לי המון גושי חומר שבולטים לעיין -אז זהירות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מילי28/07/2011ד"ר וינברג,
אני אסירת תודה על תשובתך המורחבת והמפורטת.
אכן למדתי ממך!
יישר כוח!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחת עפעפיים והזרקת בוטוקסמילי23/07/2011
שלום,
שאלתי את השאלה בפורום אחר, העוסק בעפעפיים, ואולי טעיתי, וכאן המקום המתאים :-) מתנצלת!.
לאורך השנה וחצי האחרונות, הוזרק לי 4 פעמים בוטוקס, במצח.
הרופא הוא פלסטיקאי מומחה, מנתח בבית חולים. הייתי מאד מרוצה!
הפעם הרביעית והאחרונה, היתה לפני שבוע. אינני מרוצה מהתוצאות ואני חשה שבמשך השבוע האחרון צנחו העפעפיים שלי.
האם זה הגיוני? האם ייתכן שיש קשר בין הזרקת הבוטוקס לבין הצניחה?
לפי תחושתי זה לא היה כך לפני ההזרקה. הייתכן?
אני תוהה, האם ניתן לתקן על ידי הזרקה נוספת או חלילה לקלקל?
אולי כדאי להמתין לתפוגה של השפעת הבוטוקס, ואז לבדוק?
וביום חמישי הקרוב יש לנו חתונה חשובה ואהובה!!!
אשמח אם התשובה תהייה מהירה:-))
חן חן!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת עפעפיים והזרקת בוטוקס
ד"ר רון יניב23/07/2011למילי שלום
צניחת עפעפיים היא אחת מתופעות -הלוואי האפשריות של הזרקת בוטוקס.
פני לפלסטיקאי שהזריק לך לראות אם ניתן לתיקון, אם לא המתיני לחלוף ההשפעה
שיהיה במזל-טוב!
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מילי23/07/2011רוב תודות על תשובתך המהירה ועל האיחולים :-)) !
מחרתיים אראה את הרופא, מקווה לשיפור עד חמישי.
ביש מזל קטנצ'יק... מילא, יהיה אשר יהיה! השמחה תהייה גדולה ושלמה עם עפעפיים שמוטים חחחה!!!
ושוב תודה!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
מילי26/07/2011שלום,
ראשית, שתהייה לך חופשת נעימה וטובה!
הייתי רוצה להבין, מה הסיבה לתופעה של צניחת העפעפיים או צניחת הגבות, לאחר הטיפול בבוטקס?
האם הסיבה יכולה להיות בחירת מיקום הזרקה הסמוך מידי לגבות, ללא שמירה על מרווח מתאים?
תודה!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבת צניחת הגבות לאחר בוטוקס?
ד``ר דן וינברג27/07/2011שלום מילי.
מכיון שדר.יניב בחופשה ארשה לעצמי לענות לך על שאלתך.
הבוטוקס מרפה כל שריר רצוני לתוכו הוא מוזרק או איתו הוא בא במגע.השריר הגדול של המצח (FRONTALIS) תפקידו בין היתר הוא להרים את הגבות. כאשר הוא רפוי לגמרי לאחר בוטוקס הגבות צונחות מעט ואין לנו אפשרות להרימן עי כיווצו מכיון שהוא משותק בהשפעת התרופה.באשר לעפעפיים הדבר נובע כנראה מנדידה לא מכוונת של בוטוקס מאיזור ההזרקה(לייד הגבה או בין הגבות לשריר העפעף העליון בד'כ). והגעה לא רצויה זו של התרופה למקום זה גורמת להרפיית שריר העפעף ולצניחתו .לצערי אין הרבה מה לעשות במקרה זה אלא לחכות לירידה ההדרגתית של השפעת הבוטוקס על שריר זה. הדבר יכול לארוך כמה שבועות ואף חודשים וגורם לעוגמת נפש רבה הן למטופל והן לרופא המטפל. בטיפולים הבאים לאחר ארועים כאלה יש להקפיד על הזרקה גבוהה יותר ואמצעי מניעה כמו המנעות מהתכופפות,שינה על הפנים,עיסוי הפנים וכד' בשעות הראשונות לאחר הטיפול היכולים לגרום לנדידת התרופה לאיזורים בהם לא התכוונו לטפל.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתודה שייכת לכאן.
מילי28/07/2011ד"ר וינברג,
אני אסירת תודה על תשובתך המורחבת והמפורטת.
אכן למדתי ממך!
יישר כוח!
מילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהinbal19/07/2011
אני עושה עיבוי שפתיים זמני חודש הבא טיאוסילקיס ורציתי לדעת מה התופעות לוואי שיכולים ולהופיע והכי חשוב אחרי כמה זמן אם נגיד לאחר הטיפול הכל בסדר יש מצב שאחרי שבוע שבועיים יתחילו תופעות לוואי? אשמח לקבל הסבר לשאלתי זה מאוד חשוב לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לאחר מילוי שפתיים בטאוסיאל ?
ד``ר דן וינברג20/07/2011שלום עינבל.
טאוסיאל קיס הוא אחד החומרים המעולים ביותר למילוי שפתיים והוא חומצה היולורונית יעודית לשפתיים המיוצר עי' חברת טאוקסן השויצרית-אחת הגדולות והטובות בעולם.מייד לאחר ההזרקה יתכנו נפיחות במקום ושטפי דם. יש לעסות היטב את השפתיים לאחר ההזרקה ולהמנע משתיית משקאות חמים מייד לאחר הפעולה.בד"כ אין תופעות מאוחרות שבוע שבועיים לאחר ההזרקה.יש לזכור שחומצה היולורונית סופחת מים לכן יש עליה קלה באפקט המיוי 3-4 ימים לאחר הפעולה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)