מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוטוקס מותר פעמיים ?אורן20/04/2011
שלום רב
בן 27 סובל מזה שנים מהזעת יתר בית שחי.
בעבר עשיתי זריקות בוטוקס לבית השחי וזה עזר לי לחצי שנה.
כעת, אני רוצה לשוב ולעשות לקראת הקיץ ונותר לי רק שבועיים עד לטיסתי לחופשה בחו"ל- ארה"ב למשך חצי שנה.
עשיתי פעמיים טיפולי זריקות - בפעם הראשונה תפס לי בסיבוב אחד ובפעם השניה נדרש חיזוק לאחר חודש.
- מאחר ואני נוסע לחו"ל רופא העור המטפל בי אמר לי שהוא יעשה לי חיזוק - השלמה לאחר שבועיים של הזרקה נוספת ליתר ביטחון כדי שזה יעבוד ויתפוס מאחר ולא יהיה לי מספיק זמן לבחון את יעילות ההזרקה בפעם הראשונה.
שאלתי- האם צודק הרופא שאין סכנה בהזרקה של בוטוקס לבית שחי בשתי פעימות - תוספת או חיזוק רק כדי לוודא שהטיפול תופס לאור נסיעתי או שמא יש סיכון בהזרקה כפולה בתדירות כזו ? או בכלל יש סיכונים מהזרקת כמות נוספת\גדולה של בוטוקס בבית השחי ?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס מותר פעמיים ?
ד"ר רון יניב21/04/2011לאורן שלום
אין בעייה להזריק לאחר שבועיים
נסיעה טובה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים בזויות הפהחיה18/04/2011
שלום, אני לפני כשבועיים ביצעתי מילוי קמטים לצדי האף וכן בזויות הפה. בזויות הפה עדיין מורגשות מעין גבשושיות. כאשר שאלתי את הרופא הוא אמר שזה לא חומר שלא נספג אלא מעין בצקת לאחר הזרקת החומר במזרק. האם זה נכון ? אודה על תשובתכם המהירה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי קמטים בזויות הפה
ד"ר רון יניב19/04/2011לחיה שלום
ייתכנו גבשושיות - מקווה שייספגו
אם מדובר בחומצה היאלורונית
במיוחד עם מותגים מאושרי FDA
הבעיות יחלפו
בברכת חג שמח
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה על יציאה לחופשה וברכת חג שמח.ד``ר דן וינברג15/04/2011
לכל הגולשים בפורום.
אני יוצא לחופשה ולכן לא אשתתף בפורום עד סוף חג הפסח.אני בטוח שעמיתי-דר. יניב-יעשה זאת על הצד הטוב ביותר. בהזדמנות זאת ברכת חג פסח שמח וכשר לגולשים בפורום,משפחותיכם ולכל היקרים לכם,וכן במיוחד לעמיתי לדר. יניב.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה על יציאה לחופשה וברכת חג שמח. - תגובה
ד"ר רון יניב19/04/2011חג שמח
חופשה נעימה לד"ר דן וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעשות עיבוי שפתייםאורטל13/04/2011
אני בת 26 מעוניינת לעשות עיבוי שפתיים, ואני 4 חודשים אחרי לידה האם אני יכולה לעשות כבר את העיבוי או לא? האם זה מסוכן או שיש איזה השלכות בעתיד? ואיזה חומצה הכי מומלצת לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
ד"ר רון יניב13/04/2011לאורטל שלום
אין מניעה לבצע -אם אין הריון או הנקה
המומלץ- חומצה היאלורונית
נספג תוך שנה - אין השלכות מסוכנות
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ועיבוי שפתיים
אורטל14/04/2011אה אם אני עדיין מניקה זה אסור לעשות? זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך של ההנקה
אורטל14/04/2011האם אתה גם עושה עיבוי שפתיים ללקוחות? מה העלות של חומצה היאלורונית? ואיזה חומצה מחזיקה הכי הרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך של ההנקה - תגובה
ד``ר דן וינברג14/04/2011שלום אורטל.
מילוי שפתיים בחומצה היולורונית עולה בין 1500 ל 2500 שקל למזרק לפי סוג החומצה ההיולורונית והרופא. הייתי ממליץ לך להשתמש במותגים של חברות ידועות וגדולות כמו רסטילן פרלן,טיוסיאל קיס או ג'ובדרם.החומצה ההיולורונית מחזיקה בשפתיים 6-12 חודשים במותגים אלה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה ועיבוי שפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג14/04/2011שלום אורטל.
הייתי נמנע מלעשות מילוי שפתיים בעת ההנקה כמו בעת הריון. חכי עד שתסיימי את ההנקה לחלוטין ואז ,תוכלי לתכנן את מילוי שפתייך.
מזל טוב וחג שמח
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלורוניתאיילה10/04/2011
איזה חומצה היא המומלצת ביותר למילוי שפתיים? ולמה? והאם יש תופעות לוואי.
חשוב שתחזיק לזמן רב. ואיזה חומצה מחזיקה למעט זמן..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית למילוי שפתיים
ד"ר רון יניב10/04/2011לאיילה שלום
למילוי שפתיים מומלצת אכן חומצה היאלורונית
רצוי מסוג שקיבל אישור FDA - כלומר המותגים רסטילן RESYLENE או ג'ובדרם JUVEDERM
מחזיק עד שנה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאוסיאל
איילה11/04/2011המליצו לי על החומר טאוסיאל. האם הוא טוב למילוי שפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאוסיאל- חומצה היאלורונית למילוי
ד"ר רון יניב11/04/2011לאיילה שלום
זהו מותג שוויצרי של חומצה היאלורונית
חברה ידועה ומוכרת - ברם כאמור כרגע רק לשני הנ"ל יש אישור FDA
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאוסיאל - תגובה
ד``ר דן וינברג12/04/2011שלום איילה.
למותג טיוסיאל יש מוצר המיועד למילוי שפתיים-טיוסיאל KISS.לי יש ניסיון מעולה עם מוצר זה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריך תפוגה קרמיםדני10/04/2011
שלום רב,
לפני כשבוע הייתי המרפאת אסטתיקה עשיתי הזרקות וקיבלתי מרשם לקרם בסגנון של רטין A אך המותאם לצרכי. הקרם לכאורה נרקח בבית מרקחת לפי מרשם הרופא. לפי הבנתי הקרם אמור היה לשמש אותי לאורך שנה, אך לפי תאריך התפוגה שרשום על האריזה נותרו לי עוד חודשיים, מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך תפוגה קרמים - תגובה
ד"ר רון יניב10/04/2011לדני שלום
עדיף לא להשתמש בקרם לאחר תאריך התפוגה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך להתמיד בהזרקה עם אותה חברהעדן08/04/2011
שלום רב, לפני מס' חודשים הזרקתי סטילאג' וכיום מעוניינת באזור נוסף(בצידי הפה).בהתייעצות עם רופאה אחת נאמר לי שצריך להזריק את אותו החומר ורופאים אחרים אמרו שאין עם זה בעיה. מישהו יכול לתת לי תשובה וודדאית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך רופאה ללא ניסיון ולא מיקצועית
ולרי08/04/2011איך רופאה יכולה לומר דברים כאלה , ממש אין לה ניסיון !! ובטח היא מזריקה מעט מאוד זמן --תחליפי רופאה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך להתמיד בהזרקה עם אותה חברה - תגובה
ד``ר דן וינברג09/04/2011שלום עדן.סטילאג' הוא מותג אחד מתוך עשרות רבות של מותגים של חומצה היולורונית.אין בעיה להמשיך הטיפול עם מותג אחר של חומצה היולורונית.לכל רופא יש מותג עימו הוא רגיל לעבוד ואיתו יש לו את הניסיון הטוב ביותר.המותגים הגדולים ביותר הם רסטילן,ג'ובדרם או טיוסיאל אך כאמור יש עוד עשרות אחרים.רק לרסטילן וג'ובדרם יש אישור של הFDA(ראשות התרופות האמריקנית)לטיפול בקמטים בארה"ב. לטיוסיאל ושאר החברות יש אישור של ראשות התרופות האירופאית לטיפול בקמטים בפנים.
בהצלחה דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה של פרינסס
עדן10/04/2011שוב שלום, מישהו יכול להגיד לי אם ניסה הזרקה של "פרינסס" ? המלצות,הערות,הארות וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה של פרינסס - תגובה
ד``ר דן וינברג11/04/2011שלום עדן.
פרינסס הוא מותג אוסטרי של ח.היולורונית המיוצרת עי' חברת כרומה.חברה זו היתה בעבר "קבלן משנה" של חברת ג'ובדרם בטרם הם עברו לבעלות קונצרן אלרגן העולמי והעבירו את הייצור בחזרה לצרפת.לדבריהם הידע של החברה הקודמת נשאר בחברה ולכן האיכות דומה.לי יש ניסיון עם המוצר פרינסס ווליום הדומה ל פרלן והתוצאות טובות. למותג אישור של האיגוד האירופאי אך לא של הFDA האמריקני.הוא זול יותר ממותגי העל כמו פרלן,ג'ובדרם או טיוסיאל ולכן ניתן להעביר מחיר נוח יותר זה גם ללקוחות.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת רדיאס לזוויות הפהמיה08/04/2011
הזריקו לי רדיאס לשני צידי הפה (ועכשיו הנפילה שהיתה מינורית ובכל זאת רציתי לטשטש הינה גדולה יותר כאילו החומר הכבד הוריד לי יותר בבקשה עזרה האם יש משהו כדי לתקן והאם המשיכה כלפי מטה תגרום לרפיון העור שיראה בולט יותר לאחר הזמן שהחומר ייספג בבקשה בבקשה תשובות ואם אפשר פתרון תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחרהזרקת רדיאס לזוויות הפה
ד``ר דן וינברג08/04/2011שלום מאיה.
רדיאס הוא חומר מילוי מעולה אך דורש ניסיון רב בהזרקתו כי הוא שונה במרקמו מחומצה היולורונית אליה יותר רופאים מורגלים.לא ראיתי אותך לפני ולאחר הטיפול אך ניראה לי שהתוצאה הלא מספקת אצלך נובעת מהזרקה לא נכונה.מה שנשאר לך עתה לעשות כדי לשפר את מראך הוא או לחכות שהרדיאס יספג ואז לחזור על הטיפול(הדבר יכול לקחת 1-2 שנים) או לנסות "להסוות" את הנפיחות שיש לך עי' הזרקה של רדיאס או חומצה היולורונית כך שהנפיחות "תוסתר".אני מציע לך לפנות לרופא מנוסה אחר להתיעצות.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות ויראליות בפניםיעל06/04/2011
שלום,
יש לי מספר יבלות ויראליות בפנים ובצוואר רופא עור הסיר לי חלקם בחנקן וירד להפליא אך כשבוע לא יכולתי להסתובב בחברת אנשים עד לנפילת הגלדים.
האם קיים בשוק טיפול אחר שמשיג תוצאה דומה אך ללא שהות התוצאה?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות בפנים
ד"ר רון יניב06/04/2011ליעל שלום
שאלתך אינה קשורה לפורום זה
פני לפורום רפואת - עור
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילה03/04/2011
יש לי שפה תחתונה נפולה, האם אפשר לתקן את זה עם בוטוקס או שעליי לעבור ניתוח אחר? אני בת 23. תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בשפה תחתונה "נפולה" בבוטוקס?
ד``ר דן וינברג03/04/2011שלום איילה.
אינני מבין את כוונתך לשפה תחתונה "נפולה". כללית הטיפול במילוי ועיצוב השפתיים הוא בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים(כמו רסטילן פרלן,טיוסיאל קיס וכד').ההזרקה צריכה להעשות עי' רופא מנוסה כדי להשיג את התוצאות האסתטיות הרצויות.החומר מחזיק מעמד בשפה 6-9 חודשים.הזרקת בוטוקס בכמויות זעירות לשפתיים מרפה את שריר השפה ונותנת להם מראה מלא יותר.יש לקחת בחשבון שהדבר מוריד את הטונוס בשריר השפה המטופלת ולכן יכול לפגוע מעט בדיבור,כושר השתיה,אפשרות לנשיקה,והמרקם של השפה בעת מריחת שפתון וכד'. מכאן שטיפול זה צריך להעשות עי' רופא מנוסה מאד- בזהירות רבה,בכמויות זעירות של בוטוקס והוא בד"כ רק מלווה או משלים את הטיפול העיקרי שהוא כאמור הטיפול בחומרי מילוי.משך השפעת הבוטוקס הוא כמו במקומות אחרים בפנים-3-6 חודשים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיפול קמטים בצידי העינייםאור20/03/2011
שלום רב,
אני אשה בת 29, בריאה בדר''כ, בהירת עור ומנומשת.
יש לי קמטוטי עור בצידי העיניים, גם במנוחה, שמאוד מפריעים לי.
איזה טיפול מומלץ? ולכמה זמן הוא מועיל?
בברכה
וחג שמח
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול קמטים בצידי העיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג25/03/2011שלום ציפי.
הטיפול המומלץ לקמטים בצידי העניים הוא טיפול בבוטוקס המעלים או מטשטש קמטים אלה. במידה והם נשארים גם לאחר הטיפול ניתן להשלים הטיפול במילוים בחומצה היולורונית עדינה.הבוטוקס פועל לתקופה של 3-6 חודשים והחומצה היולורונית מחזיקה ברקמה כשנה.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהירות =רופאי שיניים ממלאים קמטים -ולרי20/03/2011
אני מזהירה את כל מי שחושב למלא קמטים אצל רופא שיניים ,אני ברוב טיפשותי ותמימותי הלכתי לרופאת שיניים למלא קמטי צחוק וכבר חודש אני בוכה ועצובה מהאסונות שהיא עשתה לי --ראו הוזהרתם -רופא שיניים הוא לא רופא ואין לו זכות למלא קמטים !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות =רופאי שיניים ממלאים קמטים - - תגובה
ד"ר רון יניב20/03/2011לאריאל שלום!
אכן עדיף למלא קמטים אצל רופא מומחה
רופא שיניים DMD אינו רופא MD
הוא עובר קורס בן מספר שעות עד מספר שבועות ומזריק...
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יניב רון -כל הכבוד על התגובה
ולרי22/03/2011וחבל שהרופאים לא מתלוננים למשרד הבריאות על רופאי השיניים !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שיניים מיומן יותר מפלסטיקאי !
סמדר27/04/2011רופא שיניים מיומן בהזרקות בחללים קטנים יותר מכל פלסטיקאי.
זה מקובל מאוד בעולם שהזרקות ומילויים נעשין ע"י רופאי שיניים.
זה מאושר ע"י משרד הבריאות וחברות הביטוח.
מה שמפריע לפלסטקאים זה הרווחים המופרזים שיגמרו עכשיו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה בולשיט -רופא שיניים זה לא רופא
ולרי28/04/2011בשום מקום בעולם רופא שיניים לא מזריק לקמטים ! אני גרה בניו יורק ושם אין דבר כזה !
אני מזהירה כל מי שחושבת ללכת לרופא שיניים למילוי קמטים !
רופא שיניים לא למד רפואה ואפילו בדיקת דם פשוטה אינו יודע לקרוא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר - מכאיבהרונית18/03/2011
אני חייבת לציין כי טופלתי אצל דר XXX וההזרקות מאוד מאוד כאבו להפתעתי חברתי גררה אותי שוב לאחר תקופה לניסיון אצל רופאה שלה ופשוט היתה לי חוויה מתקנת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות רופאים
ד"ר רון יניב20/03/2011לרונית שלום
אנו נמנעים מאיזכור שמות רופאים בפורום
אנא קבלי זאת בהבנה
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילויאנונימית16/03/2011
שלום דר. אתמול אחר הצהריים עשיתי מילוי לקמטים ברסטילן מעל השפה העליונה (לדברי הרופא מלימטר אחד מעל השפה ליישר את השפה העליונה, לא בתוך הקמטוטים שלא יווצרו גבשושיות).עוד בערב ראיתי שהשפה עצמה עם החלק שמעל התנפח הבוקר שקמתי כל החלק שמעל השפה (בין האף לשפתיים) התנפח והכי נורא שהשפה עצמה התנפחה מאד מאד וזה נראה נורא באמת.אני לא יכולה שמישהו מבני הבית יראה מה שקרה לי. למה זה קרה לדעתך? האם מלבד מסגים לשפה ניתן לעשות משהו כדי להוריד את הנפיחות? זה כואב שאני נוגעת. האם יש מצב שהרסטילן ירד לשפתיים והם ישארו נפוחות? אני לא רציתי לעשות מילוי בשפתיים רק ליישר את הקמטוטים? בשפה התחתונה לא נעשה כלום והיא נשארה כפי שהייתה. אני לא יוצאת מהבית מבושה, אבל כמה זמן? מה עושים? זה יסתדר בכלל ומתי הנפיחות תרד והשפתיים שלי יחזרו להיות כמו לפני כן ללא קמטים? הרי זו היתה המטרה.
תודה מראש לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר מילוי קמטים
ד"ר רון יניב20/03/2011לאנונימית שלום
קורה שיש נפיחות לאחר מילוי קמטים.
לרוב התופעה חולפת לאחר שעות עד ימים. אפשר להעזר בקרם ארניקה (יש מותד זול של חברת לייף-סופר-פארם) וכן בכדורים אנטיהיסטמיניים כגון לורסטין או זילרג'י ,שניתן להשיג ללא מרשם (כמובן עם מרשם קופת- חולים יהיה זול יותר ).
כדאי לחזור לביקורת אצל הרופא המזריק. יש לברר שלא מדובר ברגישות ללידוקאין הנמצא לרוב בתכשירי רסטילן .
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, האם מותר לבצע טיפולים בהריוןהילה15/03/2011
וכוונתי לטיפולים שהפורום עוסק בהם- מילוי קמטים, הזרקת בוטוקס..וכו. זה העסיק אותי הכל בא לי ביחד ההריון והרצון לבדוק טיפולים אבל כמובן שאם זה אסור בזמן ההריון אתאפק בסבלנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, האם מותר לבצע טיפולים בהריון -
ד"ר רון יניב15/03/2011להילה שלום
אין לבצע טיפולים בהריון
קרוב לוודאי שחומצה היאלורונית אינה מזיקה
אך מכיוון שלא נבדקו טיפולים בהריון- עדיף להימנע מכך
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
הילה15/03/2011אם כך אתאפק, כשיהיה יותר רלוונטי אשאל שאלות ספציפיות לגבי הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)