פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטי אף-פה
    גלית
    05/12/2011

שלום לצוות הרפואי
    נא חוו דעתכם בנוגע למילוי קמטי אף ופה באמצעות רסטילן פארלן או חומצה היאלורונית אחרת בשילוב טיפות זערוריות של סיליקון - כתמהיל המבוצע ע"י הרופא ברגע ההזרקה-,על מנת למנוע את ההתפוגגות המהירה של החומצה.האם אכן מתבצע?עד כמה בטיחותי ומומלץ מבחינה רפואית?
    האם ניתן לשלב רדיאס +חומצה היאלורונית כתמהיל ולהזריק?
    אני שואלת מכיוון שהחומצה ההיאלורונית מתפוגגת בפני מהר מאוד (עד 3-4 חודשים)
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטי אף-פה

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית טובה ויקרה מחזיקה

סיוון
    05/12/2011

לפחות שנה !!! וכנראה שניסיונך עם חומצות זולות שמחזיקות שלושה חודשים !

תזהרי מלהכניס סיליקון לגופך זו סכנה רצינית ביותר -אסון לכל החיים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הופעת נקודה שחורה אחרי מילוי שפתיים
    לירז דן
    01/12/2011

הי,
    עשיתי לפני כשבועיים הזרקה של חומצה הילארונית בשפתיים,
    הופיע לי לפני מספר ימים נקודה שחורה קצת נפוחה מסביב..
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• הופעת נקודה שחורה אחרי מילוי שפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/12/2011

שלום לירז.
    קשה לקבוע מהי הנקודה השחורה שהופיעה בשפתך כשבועיים לאחר מילויה בחומצה היולורונית ללא בדיקה גופנית.נראה שמדובר בשטף דם קטן שהתאסף מתחת לרירית.לעיתים יש דימום בעת הטיפול והדם לאט לאט מתאסף מתחת לרירית .דם ישן יכול לקבל צבע סגול כהה שנראה כהה ונפוח.אם זו אכן האבחנה היא תעלם לאחר כמה ימים.אם הנקודה גדלה או לא חולפת לאחר כשבוע את חייבת להבדק עי' הרופא שטיפל בך.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש כמה סוגים של פרלן
    טל
    30/11/2011

שלום האם פרלן ורסטילן פרלן זה אותו חמר? אותו מחיר?

לקביעת תור
    סגירה
    האם יש כמה סוגים של פרלן

הוספת תגובה

• האם יש כמה סוגים של פרלן - תגובה

ד``ר דן וינברג
    30/11/2011

שלום טל.
    רסטילן פרלן הוא אחד מהמוצרים של משפחת החומצות ההיולורוניות המיוצרות עי' חברת Q-MED השוודית.כל אחד מהמוצרים מיועד למטרה אחרת ומותאם אליה במיוחד.רסטילן פרלן מיועד למילוי קמטים עמוקים בפנים וכן לשפתיים.רסטילן מיועד לקמטים עדינים שטחיים יותר,רסטילן SUB Q מיועד למילוי נפחים וכך הלאה.לכל מוצר יש מחיר שונה בהתאם לסוג ולנפח המוצר במזרק.המוצרים הם באיכות מעולה ויש להם אישור של כל רשויות הבריאות העולמיות כולל הFDA האמריקני.נראה לי שהשם פרלן מכוון לרסטילן פרלן.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת מזרק רסטילן
    טל
    30/11/2011

הרופא שהזריק לי רק חצי מזרק חלה ויעדר מספר חודשים האם זה בסדר לתת לרופא אחר באותו מכון להזריק לי כעבור 3 שבועות את שארית הרסטילן פרלן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    השלמת מזרק רסטילן

הוספת תגובה

• השלמת מזרק רסטילן - תגובה

ד``ר דן וינברג
    30/11/2011

שלום טל.
    תמיד רצוי שאותו הרופא יעשה את הטיפול המשלים.במקרה מיוחד כמו שלך אם המזרק ה"פתוח" נשמר סגור היטב בתנאי קירור והרופא המחליף ידע בדיוק מה עשה הרופא הראשון ניתן יהיה להמשיך את הטיפול לאחר 3 שבועות.חייבים לברר שגם הרופא השני צריך להיות מומחה ברפואה אסתטית.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל - אין מומחה לרפואה אסתטית !

סיוון
    30/11/2011

תחפשי רופא שיש לו המון שנות ניסיון בהזרקות ! ואין מומחיות כזאת בעולם : מומחה לרפואה אסתטית !!!!! רופא שמזריק שנה או שנתיים או שלוש שנים זה מאוד מעט זמן כדי שיהיה לרופא ניסיון ,יש רופאים שמזריקים 7 או 8 או 10 שנים זה רציני !!!!!!

תזהרי מרופאים שמשתמשים בחומרי מילוי מסוכנים !

תזהרי מרופאי שיניים שמזריקים לקמטים זהו אסון בפני עצמו !

יש בארץ המון רופאים שאין להם מומחיות ברפואה והם ממציאים כל מיני מומחיות אז זה גם צריך להדליק נורה אדומה !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות
    אור
    29/11/2011

שלום רב,
    לפני יומיים עברתי הזרקה של חומצה הילארונית לשקעים שמתחת לעיניים. צד אחד יפה וחלק ואילו הצד השני נפוח כואב וגבשושי.ההזרקה בצד זה הופסקה על ידי הרופא שאמר כי נראה לו שנוצר שם שטף דם ושאחזור בעוד שבועיים.על פני השטח לא רואים סימנים כחולים או אדומים.
    האם אכן מדובר בשטף דם?
    האם הגושים קשורים לכך?
    האם יש צורך ליצור קשר כרגע עם הרופא?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר הזרקה מתחת לעיניים

ד"ר רון יניב
    29/11/2011

לאור שלום

ההזרקה מתחת לעיניים מורכבת יותר מהזרקה בחלק התחתון של הפנים.
    החומר- חומצה היאלורונית -הוא חומר הבחירה להזרקות מילוי.
    אם הרופא הזריק את הפעולה באמצע ,כנראה שהבחין בבעייה.
    ייתכן שטף-דם,שאולי את לא מבחינה בו כי עמוק יותר.
    הגושים יכולים להיות קשורים לזה.
    אם מדובר בחומצה היאלורונית- תופעות הלוואי חולפות עם העלמות החומר.
    בכל מקרה עדיף ליצור קשר עם הרופא המטפל,שיודע מה היה בטיפול.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    02/12/2011

תודה על תשובתך,
    עקב המצב ביקרתי שוב אתמול אצל הרופא שחזר ואמר כי מדובר בשטף דם שאנני רואה.
    חשוב לי לציין כי ההזרקה נעשתה על ידי כירוג פלסטי מומחה וידוע ולא על ידי שרלטן.
    כבר עברו 4 ימים והמקום עדיין קשה וכואב.הכאב מגיע לכל צד הפנים הימני ולשיניים.אני לא מצליחה לקבל הבהרות לגבי מה קורה שם בעצם.האם יתכן מצב כזה של דימום עמוק שגורם למצב כזה? האם מוכר מצב כזה בהזרקות של חומצה היאלרונית? תוך כמה זמן אמורים לעבור הכאבים? למה זה כל כך כואב ובאזור נרחב כל כך?כבר לא משנה לי איך זה ניראה רק להיפטר מהכאב.
    האם יתכן כי החומר הוזרק למקום הלא נכון וזה מה שגורם לכאב?
    ממש קרוב לעין כמעט בתוכה יש גוש די גדול האם גם זה יכול להיות קשור לשטף הדם? האם החומר מסכן את בריאותי במידה ולא במקום הנכון?
    הרבה שאלות אבל באמת מבקשת את תשובתך שאולי תשפוך קצת אור על המצב המעורפל הזה שרק מוסיף לסבל.
    תודה מקרב לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה מתחת לעיניים

ד"ר רון יניב
    03/12/2011

לאור שלום

צר לי כי את עדיין חשה בכאב ומוטרדת.
    טוב שפנית למומחה לפלסטיקה.
    קיימת אפשרות שההזרקה השפיעה על עצב ולכן את חשה כאב.
    אין לי לאבחן ולקבל מסקנות בפורום אינטרנטי,עלייך להמשיך במעקב אצל הרופא המטפל.
    נשמח אם תעדכני אותנו עם חלוף התופעה
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אפרת
    13/12/2011

שלום ד"ר יניב,
    בהמשך לתשובך ברצוני לשאול האם פגיעה בעצב אחרי הזרקה מחלימה?
    האם יתכן כי החומר עצמו הוא זה שלוחץ על העצב והלחץ גורם לכאב?
    מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הכאב?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד"ר רון יניב
    13/12/2011

לאור שלום

כאב ממושך אחרי הזרקה הוא נדיר
    לא ברור אם קשור להזרקה
    עלייך לגשת לרופא המזריק וכן לקופת-החולים שלך לברור

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה לרופא מילוי קמטים
    שרית
    26/11/2011

הזרקת בוטוקס וכו'

האם מישהי היתה אצל ד"ר אריק איימס? ויכולה להמליץ?

הוספת תגובה

• אין המלצה לרופא מילוי קמטים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/11/2011

שלום שרית.
    איננו נוהגים להמליץ או לחוות דעה על רופאים אלה ואחרים בפורום זה.אנו מתרכזים בשאלות מקצועיות בלבד בנושאים הרלוונטים של הפורום הזה.
    דר. וינברג..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקות
    אלונה באום
    26/11/2011

האם אחות מוסמחת עם קורס טיפול נימרץ יכולה להזריק

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקות

הוספת תגובה

• הזרקות - תגובה

ד"ר רון יניב
    26/11/2011

לאלונה שלום

ממש לא! אפילו אם היא מוסמכת
    הזרקה נעשית רק ע"י רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלונה ,מה קרה ? נגמרו הרופאים ?

סיוון
    26/11/2011

אני לא מבינה איך עולה בדעתך ללכת להזריק לקמטים אצל אחות ??? איזה חוסר אחריות מצידך ? הפנים שלך לא מספיק חשובות לך ?

אני שמעתי על רופא שיניים שממלא קמטים וזה גם אסון גדול כי רופא שיניים זה לא רופא !

אז תרגיעי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    מיכל
    24/11/2011

עשיתי עיבוי שפתיים כ-4 פעמים במהלך השנים האחרונות בחומר שנקרא juvaderm שהוא מעולה, נשאר אצלי לתקופה של לפחות שנה וחצי ומרגיש טוב.
    בפעם האחרונה החלפתי רופא (כי שלי היה בחופשה) והזריקו לי חומר אחר שנקרא Artefill- שנאמר לי שהוא חומר שנשאר עד כ-5 שנים.
    כאשר עשיתי את המילוי בפעם האחרונה נשאר עדיין
    קצת מהחומר הקודם כך שלא נזקקתי למילוי רב. אולם, כעת השפעת ה-Juvaderm ירדה לחלוטין ושפתיי לא עבות כתמיד ואני צריכה להוסיף.
    הבנתי שלא משתמשים ב- Artefill בארץ אז אאלץ למלא ב- Juvaderm שוב.
    השאלה שלי היא האם ניתן למלא שוב כשהחומר הקבוע נמצא בשפתיי? והאם זה לא יגרום לתוצאה לא יפה ו/או לתגובה אלרגית בין שני החומרים.
    אשמח לתשובתכם!

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    24/11/2011

למיכל שלום
    ניתן להזריק ג׳ובדרם
    עדיף להימנע מחומרים שאינם חומצה היאלורונית
    בהצלחה
    ד״ ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי

בלה
    15/12/2011

מיכל, שלום
    האם אפשר לקבל את פרטי הרופא הקבוע (שיצא לחופשה) ? והאם היו תופעות לוואי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 מילויים ברסטילן לקמטים היורדים מן האף לפה
    ד``ר דן וינברג
    23/11/2011

ד"ר ויינברג שלום
    ביצעתי 3 מילויים ברסטילן לקמטים היורדים מן האף לפה,במהלך 8 חודשים.התוצאות תמיד נפלאות,אך לצערי החומר מתפוגג לאחר כחודשיים-שלושה.האם ישנה חומצה היאלורונית סמיכה יותר ועמידה יותר לקמטים אלו?
    האם כדאי לנסות רדיאס ?-אם כי בפורומים שונים נטענו טענות כי החומר משאיר גושים לבנים והתוצאות פחות מדוייקות מבשימוש בחומצה היאלורונית.
    האם תוכל לפרט מהו המחיר למזרק בכמות 0.8 ובכמות 1.5 סמ"ק
    בתודה

הוספת תגובה

• לגלית

סיוון
    23/11/2011

לי הוזרקו שני מזרקים לפני שנה של חומצה היאלורונית -מזרק אחד בכל צד לצידי האף ועדיין אחרי שעברה כבר שנה! אין ספיגה של החומר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטי אף-פה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    24/11/2011

שלום גלית.
    במקרה כמו שלך היה רצוי להשתמש למילוי בחומצה היולורונית סמיכה יותר כמו רסטילן פארלן או טיוסיאל DEEP LINES וכד'..יתכן ואלה היו מחזיקות יותר זמן בפנייך.
    לגבי הרדיאס.חומר שונה הדורש יותר ניסיון מהרופא המטפל בעבודה איתו והתוצאות אז מעולות ללא גושים או גושים לבנים.מחזיק ברקמה 1-2 שנים.הרדיאס מגיע ב 2 אריזות.0.8 סמק' שמחירה כ2000 שקל ו1.5 סמק' שמחירה כ 3000 שקל.לעיתים הקמטים מצידי האף והפה נובעים גם מנפילה של החלק המרכזי של הפנים ואז יש צורך להוסיף גם מילוי נפח ללחיים ובכך ניתן להשיג גם אפקט של "הרמה" שממיטיבה ומאריכה את התוצאות בקמטים שהזכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים אנכיים מעל השפה העליונה
    שוש
    15/11/2011

למרות שאינני מעשנת, ואני צעירה (42) יש לי קמטים די עמוקים מעל השפה העליונה. בדקתי ב"כללית אסטטיקה" ונתנו לי הצעת מחיר של מזרק אחד ב2000 שקלים אחרי הנחת כללית מושלם עם אופציה למזרק נוסף, תוך אזהרה שזה לא ימחוק לגמרי אלא רק יטשטש על ידי הגדלת השפה העליונה, ושזה יחזיק כחצי שנה. ב"פרופורציה" הציעו שני מזרקים ועיצוב השפה העליונה , הכל במחיר מבצע של כ3500 שקלים. כשגיגלתי מצאתי שהיו גם תלונות נגד פרופורציה. אני גרה בפתח תקווה. איך אדע איפה לבחור, איך למצוא את ההצעה הטובה ביותר וכמה זמן זה באמת מחזיק? האם בטיפולים חוזרים טווח ההשפעה ארוך יותר כמו בבוטוקס?
    תודה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים אנכיים מעל השפה העליונה

ד"ר רון יניב
    16/11/2011

לשוש שלום
    קמטים אלו הם די עקשניים,מכיוון שהאזור מובילי ביותר גם בלא-מעשנות.
    נכון אמרו לך שאין אפשרות למחוק אלא לטשטש ,
    מאידך אני לא בטוח שההסבר שהבנת ממנו כאילו הטיפול הוא רק ע"י הגדלת השפה העליונה מדוייק,משום שניתן להזריק ישירות לקמטים .
    איפה לבחור -זו החלטה שתעשי בעצמך ונאה לי שאת מבררת היטב.
    מחיר מצבע הוא לא תמיד השיקול המכריע בטיפולים רפואיים.
    יש לבדוק מי הרופא ומי הגוף מאחוריו,במידה ואינו רופא פרטי.
    בעיקרון האפקט של חומצה היאלורונית נעלם תוך שנה.
    ייתכן שיפור מסויים שיורי עקב גרוי הגוף ליצר רקמת חיבור בעצמו,ברם מאידך תהליך ההתבגרות הטיבעית נמשך,כך שלא בהכרח שמשך הזמן בין הטיפולים יתארך.
    אסים באזהרה מטיפולי סיליקון שעלולים להציע לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס
    גדי
    08/11/2011

שלום רב,
    בן 30 עם קמטים במצח וגבות נמוכות, וקמטים בצידי העיניים. ביצעתי הזרקות בוטוקס והרופא אמר שבפעם הבאה יבצע מקצה שיפורים.
    ברצוני לשאול כמה זמן בד"כ לוקח לבוטוקס לאחר שמוזרק לאזור מצח, צידי עיניים וחלק עליון של הפנים להגיע לאפקטיביות האופטימאלית שלו כדי לחזור ולבצע הזרקות "מקצה שיפורים"? מהו הזמן המינימאלי אותו חייבים לחכות בטרם קובעים את הצורך בהמשך הזרקות לשיפורים כאמור ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• השלמת הטיפול בבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    09/11/2011

שלום גיא.
    הבוטוקס מתחיל לפעול לאחר 1-3 ימים ולשיא האפקט שלו המטופל מגיע בדרך כלל לאחר 1-2 שבועות.בהחלט מקובל להזמין את המטופל לביקורת ותוספת במידת הצורךTOUCH UP)2-3 )שבועות לאחר הטיפול הראשוני ואני מאמין שזה גם מה שנעשה במקרה שלך. הרופא שטיפול בך יבדוק אותך,תראו ביחד את האפקט של הטיפול הראשוני והוא יוסיף בוטוקס במקומות הנידרשים להשגת תוצאה מיטבית.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי שבאירופה זה לא חוקי הבוטוקס

אור
    04/12/2011

אני כולי בהלם. חברה שלי היגיע ואמרה לי שאצלם זה בכלל לא חוקי לייצר את ובטח לא להזריק את זה. בגלל שזה גורם לנזקים איומים בטווח הרחוק בגוף האדם. מישהו יכול להגיד למה? זה פשוט מפחיד אותי.

החומר היחיד שמותר לשימוש זה חומצה היילורונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי שבאירופה זה לא חוקי הבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    05/12/2011

שלום אור.
    הבוטוקס בהחלט חוקי באירופה ובארצות הברית להתוויות אליהן הוא מיועד:טיפול בקמטי ההבעה הדינמים בפנים.מכיון שהוא פועל עי' הרפיית שרירי ההבעה של הפנים משתמשים בו בעיקר במצח,בין הגבות ובצידי העניים ובזהירות ובמומחיות מירביים במקומות אחרים שם לשרירי הפנים יש תפקידים פונקציונלים חשובים ובולטים יותר שיכולים להפגע עקב השימוש בו.החומצה ההיולורונית נועדה לטפל בקמטים סטטים ואיבוד נפחים בפנים.לעיתים קרובות יש צורך בשימוש ב 2 התרופות במשולב.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 שאלות קטנות
    גדי
    06/11/2011

בן 30 ברצוני לשאול:
    1. האם ידועים מקרים בהם הזרקת בוטוקס לבית שחי בגין הזעת יתר מוגברת רק בבית שחי עשויה לגרום להזעה מפצה באזורים כמו גב, כתפיים או שעם בוטוקס אין הזעה מפצה ?
    2. האם מותר להזריק בוטוס לקמטים במצח, ובצידי העיניים ובאותו יום להזריק גם בבית השחי או שרצוי לעשות זאת בזמנים נפרדים (עומס רעלים ?)
    3. האם נכונה הטענה כי הטיפול ברואקוטן לאקנה בגב אינה אפקטיבית כפי שאפקטיבית לאקנה בפנים ?
    תודה רבה,
    גיא

לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות קטנות

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס להזעת יתר- 2 שאלות.

ד``ר דן וינברג
    06/11/2011

שלום גיא.
    אענה ל 2 שאלותיך הראשונות,ואשאיר את התשובה לשאלתך השלישית לעמיתי דר. יניב בהיותו מומחה לרפואת עור.
    1.הזרקת בוטוקס לבתי השחי אינה גורמת להזעת יתר מפצה בניגוד לניתוחים למטרה זאת שגורמים לכך בכשליש מהמקרים.
    2.כמות הבוטוקס המוזרקת לטיפול בהזעת יתר גדולה בערך פי 3 מזו המוזרקת לטיפול בקמטי הפנים לכן הייתי מפצל את 2 הטיפולים הללו ולא מבצע אותם באותו היום.
    בברכה
    דר. וינברג דן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ברואקוטאן לפצעים בגב

ד"ר רון יניב
    06/11/2011

לגיא שלום

השאלה אינה נוגעת לפורום -אך אתייחס בקצרה.
    רואקוטן הוא הטיפול היעיל ביותר לפצעי-בגרות.
    לעיתים אכן פחות יעיל לגב מאשר לפנים- במיוחד בגברים צעירים,שלעיתים עיקר הבעייה אצלם היא בפצעים בגב.
    עדיין זה הטיפול המומלץ גם לפצעים אלו.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעיניים
    ויקש
    26/10/2011

שלום. לפני כחודשיים עשיתי מילוי מתחת לעיניים והנפיחות עברה והכל היה תקין. אתמול נהיתי חולה- נזלת, כאבי גרון וכו' והיום בבוקר התעוררתי ועין אחד נפוחה, כאילו עשיתי את ההזרקה אתמול. המקום גם מאוד כואב.

למה לדעתך זה קורה? האם זה יקרה בכל פעם שיהיה חולה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/10/2011

שלום ויקש.
    הנפיחות המחודשת נובעת כנראה מגירוי הריריות בשל הדמעת והבצקת שיש מתחת לעניים בעת הצטננות או מחלה בעיקר בבוקר.אם האיזור ימשיך להיות כואב ובמיוחד אדום ונפוח אנא פני לרופא שלך כדי להיות בטוחה שלא מדובר בזיהום המחייב טיפול אנטיביוטי.אני בטוח שכשתבריאי ממחלתך גם תופעות הלוואי הלא נעימות יחלפו ותמשיכי להנות מהתוצאה האסתטית הטובה של המילוי שעשית.
    תהיי בריאה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שקעים

לל
    08/11/2011

היי. גם אני אמורה לעבור בקרוב מאוד את המילוי. את מרוצה מהטיפול? יש תופעות לוואי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/08/2012

שלום ויקש.
    אני שמח שלאחר "חבלי הלידה" הקשים של הטיפול שעברת את לבסוף מרוצה מהתוצאה האסתטית הסופית.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתעניינת

שלי
    13/12/2012

אפשר לדעת אצל מי עשית וכמה זה עלה? אני ממש מבולבלת ולא יודעת אצל מי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיין -המלצה

סיוון
    14/12/2012

אני עשיתי מילוי מתחת לעיניים אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו וכבר שלוש שנים התוצאה עדיין נשמרת -אני חושבת שהוא הראשון בארץ בתחום הזה וכדאי לך ללכת רק אליו כי הוא עם הכי הרבה ניסיון ! לי עלה רק 2500 שקל ונעלם לי גם השחור שהיה לי מתחת לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס
    פזית
    21/10/2011

שלום רב, זאת פעם שלישית שאני מבצעת טיפול בבוטוקס בכל איזור המצח שמצבו גם לפני הטיפול היה נראה בסדר גמור. מה שהפריעה לי במיוחד זה האזור בין הגבות שבו ישנו שריר בולט שמשום מה לא מגיב לטיפול בבוטוקס. גם חומצה הילרונית לא עזרה כלל אלא להיפך החמירה הנפיחות . מאז שמזריקים לי בוטוקס בכל אזור המצח שמתי לב שישנו שינוי במרקם של העור. העור נראה כאילו מחוספס יותר הנקבוביות נהיו יותר פתוחות ונפתחו לי מן חריצים בעור מה שלא היה לפני שהתחלתי עם הזרקת הבוטוקוס.סה"כ עברה שנה מאז תחילתו של הטיפול.מאחר ולא הצליחה הרופאה הראשונה בטיפול החלפתי רופא וגם אצלו זה פשוט לא עובד.שאלתי היא האם הסיבה לכך יכולה להיות בגלל שאני סובלת ממחלה אוטואימונית של בלוטת התריס מה שהרופא שלי דוחה על הסף ומדובר ברופא עור ששמו הולך לפניו.
    אשמח לקבל התייחסותך
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• חוסר תגובה מספקת לבוטוקס בין הגבות

ד``ר דן וינברג
    21/10/2011

שלום פזית.
    כפי שעניתי לך כבר בעבר-אין קשר בין מחלה אוטואימונית שאת מציינת(כנראה HASHIMOTO'S THYROIDITISׂ) ובין הזרקת בוטוקס.הוראת הנגד המוחלטת להזרקת בוטוקס היא מחלה נוירולוגית שונה לחלוטין ממחלתך- המתבטאת בחולשת שרירים.(MYASTHENIA GRAVISׂ)אותה תודות לאל אין לך.היו לי כבר כמה מטופלות שהייתי צריך לחזור פעמיים ואפילו 3 פעמים על הטיפול עד להשגת אפקט בוטוקס מלא. כל אדם מגיב לבוטוקס בצורה שונה.יש אף קבוצה נדירה של אנשים שלא מגיבים לבוטוקס כלל.על קמטי הזעף בין הגבות אחראית קבוצת שרירים הכוללת כ 10 שרירים שונים.אצל כל אדם המבנה,המיקום במדויק והעוצמה של שרירים אלה שונה לכן יש להתאים את הטיפול לשרירים הספציפים שלך כדי להשיג אפקט בוטוקס מקסימלי.אינני מוצא סיבה לנפיחות שאת מציינת בין בגבות.לגבי השינוי במרקם העור ופתיחת הנקבוביות שאת מציינת- לא נראה לי שיש לזה קשר לבוטוקס אך אשמח לשמוע את דעתו של דר. יניב שהוא רופא עור בהתמחותו.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עיצוב שפתיים
    מישהי
    11/10/2011

שלום
    יש לי שפתיים עבות והשפה התחתונה די רחבה

הלכתי לכמה מנתחיים פלסטיים מ"הנחשבים" במטרה לדקק\לקצר אותן
    וכולם סירבו לגעת לי בשפתיים בטענה שהעובי שלהן בסדר גמור ומבחינת
    רוחב של השפה התחתונה אי אפשר לגעת כי ישארו צלקות
    מיואשת ומאוכזבת הלכתי
    לעשות הדגשת שפתיים אצל רונית רפאל(לא איפור קבוע הדגשה שזה טבעי)
    במטרה שיוכלו לטשטש לי את הרוחב של השפה התחתונה
    ולפני הטיפול הן אילחשו לי את המקום מה שגרם לשפתיים שלי להתנפח קצת
    ולהפתעתי ממש אהבתי את השפתיים שלי דווקא אחרי החומר המאלחש
    והבנתי שאני פשוט לא אוהבת את הצורה שלהן ומה שהחומר האילחוש עשה
    הוא העניק לי נפח במקומות שזה עיצב לי את השפתיים ממש יפה וגרם לשפה התחתונה להיראות דווקא פחות רחבה בזה שהתנפחה לי העליונה
    כמובן שאחרי יום וחצי הנפיחות ירדה והשפתיים חזרו לצורה הקודמת
    האם יש אפשרות רק לעצב את השפתיים ממש נקודדית?לעצב צורה אחרת?
    והאם זה קבוע?יש לי תמונה של אחרי האילוחש ולפני האם זה יכול לעזור למנתח?
    אשמח להמלצה אם כן לרופא שמתמחה בזה

לקביעת תור
    סגירה
    רק עיצוב שפתיים

הוספת תגובה

• עיצוב שפתיים

ד"ר רון יניב
    12/10/2011

למישהי שלום

אני מבין שמה שמפריעה לך הוא שהשפה התחתונה גדולה ,לפחות יחסית לעליונה.
    אני חייב לשבח את המנתחים שסרבו לעשות לך ניתוחים מיותרים-וטוב שכך.
    לאחר שחומר האילחוש גרם להגדלה של השפה העליונה -היית מרוצה מהמראה,כי יחסי-הגודל בין השפה העליונה והתחתונה נראו לך הולמים יותר. במקרה כזה ניתן להגדיל את השפה העליונה ע"י חומר מילוי זמני(לא סיליקון!!!) והתוצאה מחזיקה עד שנה.
    בהצלחה
    בברכת חג שמח
    ד"ר רון יניב
    מומחה לרפואת עור ומין.

טיפולים אסטטיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה