מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםליטל09/05/2012
עיינתי בתגובות הקודמות וראיתי שגלולות יכולות לגרום לנשירת שיער
מאז שאני התחלתי לקחת גלולות שמתי לב לנשירת שיער מוגברת
אני משתמשת כשנתיים בגלולות זוהי תקופה ארוכה של שימוש ורציתי לדעת אם יכול ליהיות שבמשך שנתיים אני יסבול מנשירה עקב הגלולות או שייש סיבה אחרת?
אני משתמשת בגלולות מינס
עשיתי בדיקות דם אצל רופאת עור והכל יצא תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
מור אפריאט09/05/2012היי ליטל
ישנן נשים שסובלות מנשירת שיער עקב גלולות וישנן שלא .צריך לעשות בירור ממה נובעת הנשירה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו ליליטל09/05/2012
היי אני בת 22 וסובלת מנשירה ממש ממש חמורה כבר חצי שנה הייה לי שיער מלא ועכשיו ניהיה דק ודליל ויש הרבה איזורים שאין בהם צמיחה השיער גם נשאר באותו אורך ויש תחושה שהוא לא אורך מאז הפעם האחרונה שהסתפרתי. אני פשוט בלחץ אני רואה את השערות שלי בכל מקום אפשרי על הכרית, על החולצות במכנסיים ואפילו בגרביים...פשוט כל מקום . הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי סדרה של בדיקות דם והם יצאו תקינות לא הופיע שום דבר חריג. כל פעם שאני מעבירה את היד על השיער יוצאים לי משהו כמו 10 שערות אני משתדלת לא להילחלץ אבל שרואים כמות כזאת זה פשוט בלתי אפשרי.
מה אני יכולה לעשות בנוגע לזה?האם יש איזה שהם כדורים שיכולים לסייע להפסקת הנשירה או טיפולים שאפשר לעשות? שמעתי שייש מכון שנקרא הייר קלינק האם מומלץ לנסות שם טיפולים?וממי הבנות לוקחות את גן ההתקרחות?האם גלולות למניעת הריון יכולות לגרום לנשירת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי - תגובה
מור אפריאט09/05/2012שלום גלית
אל לחץ ..,נשירת שיער יכולה לנבוע מכמה וכמה גורמים.חוסר דם ,חוסר ויטמינים
מתח וסטרס ,ושיבושים הורמונלים כגון שחלות פוליציסטיות ועוד ....
ישנם פורמולות טבעיות שעוזרות להפסקת נשירת שיער .כמובן לאחר הבנה מעמיקה
ממה הגורם והתאמה של הצמחים לבעיה .
שינוי תזונתי יכול גם לתמוך בהפסקת הנשירה ...
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בגבות,האם זה נורמלי?אנונימי08/05/2012
שלום אני בן 17.10 ,לפני כחצי שנה הבחנתי בנשירת שיער מהראש ואכן שיער הראש נהיה דליל,ויש התחלה של מפרצים. אבל שמתי לב שבין השערות שנושרות יש גם שערות מהגבות.וכאשר אני מעביר אצבע פעמיים על הגבות בכיוון הנגדי של צמיחת השיער נושרות לי בין 2-3 שערות בכל פעם האם זה נורמלי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בגבות,האם זה נורמלי? - תגובה
מור אפריאט08/05/2012שלום לך
המלצתי לך ללכת לרופא עור ולהיבדק ,ולראות אם אכן קיימת תופעה של נשירת שיער בגבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסימזון לשיער?י07/05/2012
נטלתי 7-8 שנים פרופציה// השער האחורי גדל ונשאר. אך החלק הקדמי הזקיקים שיש לי שם דלילים ולא צמחו משמעותית. התחלתי שימוש במינוקסי 5 אחוד והפסקתי פרופציה.יש לי מס בקשות: 1., מתי אני אמור לראות תוצאות של צמיחה גם מקדימה? 2.האם זה נכון שאחרי 6 שנים ההשפעה של פרופציה אפקטיבית פחות ב 60 אחוז? אם כן , אני אחרי שימוש של 7 שנים,אני יכול לקחת דקל ננסי לשמירה או לפחות בניסיון להוריד את ה ,dht,התיעתי לאחרונה עם נטורפט, והועלה נושא הדקל הננסי 3.בכלל נראה לי מסובך כל הנושא של DHT יום נפלא ותודה על תשומת הלב אני עוקב אחרי הפורום בתשומת לב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל ננסי - תגובה
מור אפריאט07/05/2012כמטפלת ברפואה הטבעית המתחמה בנשירה ודלילות בשיער אני יכולה לענות לך בנושא הדקל הננסי .
לאחר מחקר שערכתי ולאור הניסיון בתחום אני יכולה לומר שהדקל הננסי עוזר בצורה משמעותית כצמח המעודד צמיחה ומשפר את איכות השיער.
כמובן שצריך להתאים את עוצמת הצמח והמינון לפי מצבו הפרטני של כל מטופל . מאחלת בהצלחה ואשמח לענות על כל שאלה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסימזון לשיער?י29/04/2012
הי
האם אני יכול למרוח קרם לחות אחרי מינוקסי 5 אחוז ואם כן תוך כמה זמן מאז השימוש במינוקסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/05/2012שלום רב,
לא רואה מניעה למרוח קרם לחות לאחר שהמינוקסי נספג לחלוטין והקרקפת יבשה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי והסרת שיער בלייזרשירן27/04/2012
שלום. אני משתמשת במינוקסי 2 (לנשים) כחצי שנה באופן יומיומי. המינוקסי גורם לשיעור יתר בגוף. לאחרונה קניתי את המכשיר ME להסרת שיער לצמיתות. בחוברת ההדרכה היה כתוב כי אין להשתמש במכשיר ME במידה ומשתמשים במינוקסי. רציתי לדעת מה הסיכון? ומה הסיבה שאסור?
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי והסרת שיער בלייזר - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/05/2012שירן שלום,
אם המינוקסי גורם לך לשיעור יתר, עלייך להפסיק השימוש בו .
יחד עם זאת הייתי ממליץ לך לפנות לאנדוקרינולוג לשלול בעייה הורמונלית שיכולה לגרום לשיעור יתר.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DHTDOR22/04/2012
שלום לצות המכובד
אבי קרח ואימי גם לה שער דליל
אני נוטל פרופציה. קראתי שלמעשה הקרחת נוצרת בשל הצתברות דהטסטורון בזקיקי השיער, השער חלש ולבסוף נושר.הפרופתיה עוצרת את האנזים שמפרק את הטסטורון ל DHT
מצד שני אני לא רוצה שלא יהיה לי בכלל DHT כי הבנתי שהורמון זה חשוב, ויכול להיות מצב שבערמונית יגדלו תאים שלא יוכלו לגדול בלי הורמון זה ועלולים להפך לסרטניםץ
לכן שאלתי האם היתן למרות בשימוש טופיקלי בלבד מיצוי נוזלי של דקל ננסי, או בבליעה של כמוסות( אבל אז תוצאות של תוסף = זהות לפרופציה ? אני מבולבל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DHT - תגובה
ד``ר אייל פרץ23/04/2012למרות שפעילותו של הדקל הננסי דומה לפעילות הפינסטריד ( החומר הפעיל בפרופסיה) לא מכיר עבודות מחקר שהדגימו את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
פרופסיה מעכבת את פעילותו של האנזים שהופך את הטסטוסטרון לצורתו הפעילה (DHT ) ברמת זקיקי השיער.
בשנה האחרונה פרסם אירגון הFDA שהשימוש בפרופסיה יכול להעלות את הסיכון לסרטן בערמונית ( מתייחס בעיקר לאותו תכשיר שניתן במינון פי 5 לטיפול בהגדלת הערמונית).
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילותהילה22/04/2012
ביצעתי לפני שנה וחצי החלקה יפנית ונהיה לי מאוד דליל באזור הקידמי כלומר באזור הרקות וגם נהיו לי מפרצים ני מאוד מצוברת בגלל זה ממה זה ??! ואיך אפשר לטפל בזה ...חשוב לי לציין שעשיתי את כל הבדיקות האפשרויות ולא חסר לי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלילות - תגובה
מור אפריאט22/04/2012ידוע כי החלקה יפנית לפעמים גורמת לנשירת שיער. הידללות שיער נגרמת גם לאורך זמן כתוצאה מהחלקות שיער, דיאטות לא מבוקרות ועוד . לא תמיד בדיקות הדם עולות על כל החוסרים והגורמים.
ברפואה הסינית ישנם צמחים ספציפיים המעודדים צמיחת שיער ושיפור המראה שלו כגון דקל ננסי, פאוניה ועוד. אלו משולבים בתרכובת בהתאמה אישית לכל אחת ואחת לפי הבעיה הספציפית שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינקסיל תופעות לוואייעל22/04/2012
שלום רב,
אני סובלת מנשירת שיער מזה זמן רב וכמו כן השער שלי מאוד דק. הספר שלי נתן לי אמפולות של חברת לוריאל שנקראות AMINEXIL ADVANCED לחיזוק ועיבוי השערה. מבדיקה שעשיתי הבנתי שאמינקסיל הוא החומר הפעיל במינוקסידיל. האם זה נכון? ידוע לי שמינוקסי עשוי לגרום לשיעור יתר ולכן לא מומלץ לנשים. האם הדבר נכון גם לגבי התכשיר של לוריאל?
כמו כן קיבלתי מהספר שמפו שאמור ללוות את הטיפול באמפולות הנ"ל ונקרא SERIE EXPERT DENSITY ADVANCED, גם כן של חברת לוריאל. האם השימוש בו בטוח מבחינת תופעת הלוואי הנ"ל?
בתודה מראש,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינקסיל תופעות לוואי - תגובה
ד``ר אייל פרץ23/04/2012שלי שלום,
לא מכיר את התכשיר. נראה לי לא סביר שתכשיר קוסמטי יכיל תרופה פעילה??? ואם כן השאלה באיזה ריכוז מדובר?.
מינוקסי יעיל לטיפול בהתקרחות תורשתית ! בנשים וגברים. האם במקרה שלך מדובר בהתקרחות תורשתית ? ממליץ שתבדקי ע"י רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער המלווה בגרד וכאבי קרקפתאנונימי21/04/2012
שלום ד"ר!
אני בן 17.10 ובשלושה חודשים האחרונים החלה אצלי נשירת שיער המלווה בגירודים וכאבי קרקפת,רופא העור משך מעט בשיערותיי לא ניסה לאבחן את הסיבה ונתן לי מרשם של מינוקסי,שעוד לא התחלתי להשתמש בו.ולאחרונה הבחנתי בבליטות אדומות (מעין שומות קטנות) שהופיעו על הקרקפת שלי,בנוסף ביצעתי בדיקות דם ולהלן התוצאות שחרגו מטווח הנורמה: WBC נמוך מהנורמה
NEUT% נמוך מהנורמה
LYM% גבוהים מהנורמה
NEUT.abs נמוכים מהנורמה
לפי דעתך מה יכול להיות הגורם לנשירת השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער המלווה בגרד וכאבי קרקפת - תגובה
ד``ר אייל פרץ23/04/2012לצערי, לא ניתן להשיב לשאלתך בלי בדיקה של הקרקפת.
הצגת תוצאות של ספירת דם ( דורש התייחסות של רופא המשפחה) אך זה לא בירור לנשירת שיער. מציע לפנות שוב לרופא עור ולבצע בירור שיכלול גם ברזל, B12 ותפקוד בלוטת התריס.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פגוםהילה20/04/2012
מה ניתן לעשות עם שיער חלש ודליל איך ניתן לטפל בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פגום - תגובה
מור אפריאט20/04/2012שני שלום, קיימות מספר דרכים לחיזוק השיער ומניעת דלילות השיער.
ראשית - תזונה נכונה. אלמנטים בתזונה שמחזקים ברזל ו - B12 משחקים תפקיד חשוב בבריאות השיער.
חשוב לבצע בדיקות דם ולבדוק אם קיים חוסר בברזל, B12 וגורמים אחרים כמו בלוטת התריס.
בנוסף ניתן לחזק את השיער דרך תזונה נכונה ועל ידי צמחי מרפא המחזקים את הספיגה של הברזל ומעודדים צמיחת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ופןמלי17/04/2012
שלום
התחלתי לעשות פן לפני כשלושה חודשים פעם בשבוע. בהתחלה היו לי קשקשים/ יובש מטורף בקרקפת שנעלם ועכשיו היובש חזר, הוא נראה כמו קשקשים גדולים שאם מעבירים יד על הקרקפת שלי ממש מרגישים אותם צמודים לשורש השער ואני צריכה לגרד אותם משם ובשבוע האחרון גם התחילה נשירת שיער.
רופא אמר לי שהקשקשים הם בעצם יובש כתוצאה מחום גבוה של הפן, אבל האם הנשירה היא תקינה או שזה תקין בעונות מעבר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ופן - תגובה
מור אפריאט17/04/2012מלי שלום,
לעניות דעתי, פן אינו גורם לנשירת שיער. אני מציעה שתפני לעשות בדיקת דם כדי לראות אם קיים חוסר בברזל, B12 או חומצה פולית וכן בדיקה של תפקוד בלוטת התריס.
כמו כן אני ממליצה על שימוש בשמפו שמן עץ התה של פול מיטשל, שמאד עוזר ליובש בקרקפת ובקשקשים. ניתן לרכוש אותו במספרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו09/04/2012
אני בן 22,כרגע אין שום סימני התקרחות או נשירת שיער,ויש לי שיער מלא.
הבעיה שכול הגברים במשפחה שלי משני הצדדים כולם התקרחו בגילאים מוקדמים מאד בין 21-26 כבר היו קירחים לגמרי.
אם זה גנטי במשפחה אז זה יקרה לי בוודאות?
הבנתי שיש בדיקה גנטית אבל אין לי כרגע כסף מיותר לשלם על הבדיקה,ואני בכול זאת רוצה לשמוע האם יש פתרון שימנע ממני להקריח?מה אתה מציע לי לעשות כדי למנוע התקרחות? והאם יש היום טיפולים חדישים כמו הזרקת חומר לקרקפת או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אייל פרץ13/04/2012לא מכיר בדיקה לאיבחון מוקדם. לא בהכרח תסבול מהתקרחות.
ממליץ על מעקב קליני בלבד ובמידה ותחל התקרחות תשקול טיפול.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולהילה09/04/2012
היי עקב דילול שיער ומפרצים ..בגלל החלקה שעשיתי הומלץ לי לקחת מינוקסי ע"י רופא עור
אבל אני כבר מטופלת בזה מעל 3 שבועות ויש לי נשירה חזקה ..מדוע ??? האם זה לא מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר אייל פרץ13/04/2012ספיר שלום,
מינוקסי לרוב נועד לטיפול בהתקרחות תורשתית. לאחר 3 שבועות טיפול לא ניכרת כל השפעה. ממליץ לפנות שוב לרופא עור לאפיין את סוג הנשירה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי 5 - תופעות לוואידודו07/04/2012
שלום,
כאשר אני משתמש במינוקסי 5, לאחר תקופה, גדלים לי (בעיקר במצח וברקות) חצ'קונים פנימיים, כאלה שכואבים, נמצאים מתחת לעור ולא ניתן לפוצץ אותם.
בגלל הכאב כאשר אני מנסה לפוצץ אותם, אני פוצע את עצמי ואז נוצר פצע במקום ולאחר מכן צלקת נוראית.
כאשר אני מפסיק להשתמש עם התכשיר התופעת לוואי הזאת מפסיקה.
ראשית - האם אתה מכיר תופעת לוואי זו, ומה ניתן לעשות על מנת להמשיך להשתמש עם התכשיר ולהתגבר על תופעת הלוואי הזאת.
שנית - איזו דרך כדאית לרפא חצ'קון פנימי (מצ"ב תמונה), כזה שכואב ואין דרך להוציא אותו כי הוא נמצא מתחת לשכבת העור, האם יש איזו שהיא משחה או משהו רפואי אחר?
שלישית - האם יש איזו שהיא דרך לרפא צלקות באיזור המצח והרקות?
להתייחסותך אודה.
דודו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי 5 - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר אייל פרץ09/04/2012מינוקסי יכול לגרום לגירוי בעור אך לא מכיר תופעה של "חצקונים" עקב שימוש במינוקסי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)