מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש במינוקסיתמרה02/10/2011
האם שימוש מתמשך במינוקסי 2 עלול לגרום לנשירה? אני משתמשת בתכשיר כבר כמעט שנתיים ומאוד מרוצה מהתוצאות אך אני שואלת האם השימוש המתמשך עלול לגרום לנשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ02/10/2011תמרה שלום,
התשובה היא לא
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסיאוהד26/09/2011
שלום רב!
אני בן 23 ויש לי בעייה נשירת שיער,מפרצים דלילות בקרקפת. הרופא שלי המליץ להשתמש בדקל ננסי במינון של 160 מ"ג פעמיים ביום.
ביררתי חברות שמוכרות את המוצר.שסה"כ ממה שראיתי ישנם שניים:נטורלייף וסולגאר. סולגאר התברר כיותר איכותי מכיוון שמכיל את המיצוי של הדקל. במפרט של הדקל רשום :
כל כמוסה מכילה:Amount Per Vegetable Capsule
StandardizedSawPalmettoExtract(berry)
(freefattyacids68mg-75mg[45%-50%]) 150 mg*
RawSawPalmettoPowder(berry) 300 mg*
ממה שקראתי בפורומים זה אומר שהמיצוי של הדקל הוא בערך 50% מ-150mg כלומר 75mg. ועוד האבקת פירות שהיא 300mg (או אולי גם חצי מזה?)
בקצרה שאלתי היא האם המוצר מספק את מה שאני צריך ואם כן מה המינון צריך להיות אם אני מכוון ל160mg פעמיים ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סו פלמטו
צוות סופהרב26/09/2011צהרים טובים,
הקשר בין סו פלמטו ( דקל ננסי) לטיפול בנשירת שיער גברית? צמח זה מעכב אנזים 5 אלפא רדוקטאז, ובכך תורם למניעת הפיכת טסטוסטרון לצורת dihydrotestosterone, וע"י יכול לעזור בטיפול ומניעה של androgenic alopecia. הורמון זה בין השאר מדכא פוליקולות של השיער, גורם להם "להתכווץ", וזה גורם בסופו של דבר לאיבוד שיער אצל גברים.
תמצית סו פלמטו של סולגאר מספקת בכמוסה אחת 300 מ"ג אבקת פרי סו פלמטו ו- 150 מ"ג תמצית תקנית של פרי הסו פלמטו המספק 45-50% חומצות שומן חופשיות שהן בעצם מהוות את הכלי הטיפולי, כשמדובר על תמצית הכוונה היא לחומר הפעיל של הצמח.
המינון המומלץ הוא כמוסה עד 3 כמוסות ביום, עם הארוחות
בברכת שנה טובה וחג שמח
צוות מחלקת ההדרכה סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לשאלתי
אוהד27/09/2011השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/09/2011אוהד שלום,
אני מתקשה להתייחס למינון אפקטיבי כזה או אחר.
אני יכול לומר שדקל ננסי בפעילותו דומה לפינסטריד ( פרופסיה) אולם לא בוצעה עבודה מדעית שהדגימה את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
בברכת שנה טובה
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ...
אוהד27/09/2011השאלה היא אם הודרכתי למינון של 320mg כמה כמוסות עליי לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלהשירי כהן26/09/2011
מה קורה לגבי חפיפות?
טוב לחפוף כל יום בכדי לנקות את השיער מלכלוך ומשחות?
לא טוב לחפוף כל יום, עדיף להשאר עוד יום יומים עם המשחות ?
3 פעמים השבוע?
מה הנכון??
טנקס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה - תגובה
אפרת בן נון27/09/2011שלום שירי
מטרת החפיפה היא ניקוי,תדירות החפיפה צריכה להיות בהתאם למצב הקרקפת אם היא נוטה להיות שומנית רצוי לחפוף יום יום ,אם היא נוטה להיות נורמל או יבשה ניתן לחפוף פעמיים עד 3 בשבוע.אם את נוהגת למרוח קרמים כל יום על השיער והקרקפת עדיף לחפוף את השיערה ולא לתת לשומן להצטבר.
בברכה אפרת בן נון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה לך, אני שמה כל יום
שירי כהן27/09/2011משחות לשיער, כי אין דרך ארת, וכן הן שומניות, אז לחפוף כל יומים??
תודה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם אני שמה כל יום -
שירי כהן04/10/2011משחות רצוי לחפוף נגיד כל יומים ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי כהן26/09/2011
יש ויטמין ש"אחראי" על שיער חתוך?
או שהשאלה הנכונה היא, איזה חוסר של ויטמין גורם לשיער להחתך?
בעיקרון הגנים של השיער שלנו לא הכי חזקים, אבל עד לפני כמה זמן הי לי שיער די בסדר, ולאחרונה (שנים) הוא נחתך לי ממש!
אני מודעת לכך שהתזונה שלי לא ממש טובה, ורציתי לדעת איך אוכל לחזק את השיער.
אני לא צובעת, ולא עושה פן ומחלקים, החטאים היחידים שלי הם משחות..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אפרת בן נון27/09/2011שירי שלום
שיער חלש ונוטה להשבר יכול להעיד על חסרים בחלבון השיערה עשויה מחלבון קרטיני.
וויטמינים ומינרלים שקשורים לשיערה כגון,ביוטין חומצה פולית בי12 נחושת אבץ,ברזל.
מומלץ לעשות בדיקות דםלבדיקת חסרים ,והיה ויש מומלץ לצרוך את הויטמינים החסרים ,ישנם תוספי מזון יעודיים לשיער.
בברכה אפרת בן נון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
שירי כהן27/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חמורהליאת25/09/2011
אני בשבוע השמיני להריון,סבלתי בנישרה לפני ואני גם סובלת עכשיו,הרופא נתן לי ברזל,לקחתי במשך כמה חודשים וזה לא עוזר
אני לוקחת במשך שבועיים פרנטל דרך הקופה ולא רואה שיפור
האם אני צריכה לקחת אבץ מוגבר,יש לי קרחות באזור הרכות מה לעשות?
אני מבקשת עזרה דחוף אני נואשת אני בלחץ נוראי,אומרים שהשיער מתחזק עם הזמן,אבל לי יש בעיה רצינית כל יום זה יותר גרוע.
תענו לי על שאלותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/09/2011ימית שלום,
נשירה הקשורה להריון מופיעה כ-3 חודשים מהלידה.
ממליץ להיבדק ע"י רופא עור לאיפיון אופי הנשירה ולבצע בדיקות דם לשלול סיבות אפשריות לרבות חסר ברזל ותפקוד בלוטת התריס. אבץ לא יעזור.
בברכת שנה טובה
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מטורפתשרון24/09/2011
יש לי נשירה כבר הרבה זמן. לקחתי פורקפיל שלושה חודשים וכלום לא השתפר. איזה תוספים עליי לקחת? יש לי כבר קרחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מטורפת - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/09/2011שרון שלום,
ממליץ להיבדק על ידי רופא עור לאיפיון אופי הנשירה ולבצע בדיקות דם לשלול גורמים אפשריים לנשירה לרבות ברזל ותפקוד בלוטת התריס.
בברכת שנה טובה
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dilemaDOR22/09/2011
שלום
אני נימצא בדילמה
8 שנים לקחתי פרופציה, ציפיתי לצמיחה רצינית מקדימה וגם מאחור
התוצאות אחרי 8 שנים הם: אין לי נשירה אך צמיחה - לא ממש בצורה עדינה
הפסקתי הפרופציה, לאחר שהיה אזהרה על סרטן ערמונית אלים בשימוש הפרופציה. וניסיתי גם את נוזל המינוקסי , שם לא היתה נשירה לאחר שנה אך מקדימה של השיער נהיתה לי דלילות.
החזרתי את הפרופציה זה החזיר לי את קו השיער הקימי, אבל אין צמיחה טובה ( גם אחרי 8 שנים כמו שצינתי לא היתה צמיחה טובה), אני ממש בדילמה איך ממשיכים מכאן? אני קורא על דקל ננסי וכו , מה יכול לעזור לי( יש ל2 הורי הקרחה גנטית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dilema - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום יניב
אם אחרי 8 שנים עדיין לא ראיתהשינוי בצמיחה של שיער חדשלא יכול להיות שינוי .אבל חשוב שתתיעודד כי אתה שומר על מצב שיער סטטי.
לגבי דקל ננסי גם התוסף הזה ישמור לך על השיער הקיים .
הפתרון הנוסף הוא להתייעץ עם רופא לגבי השתלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתעינת21/09/2011
שלום,
שערי דליל ודק מאוד. האם כדאי לי לעשות החלקה ברזילאית? חשוב לי לציין כי מאד לידת ביתי יש לי נשירה רבה.... בנוסף רציתי לדעת במידה ולא אבחר לבצע את ההחלקה באיזה תכשיר ניתן להשתמש על מנת למנוע נשירה ולחזק את השיער?
אודה לתשובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ברזילאית - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום עינת
אני לא ממליצה לך לעשות החלקה.
אפשר באמצעות טיפולים מקומיים בקרקפת והמלצות לתזונה נכונה לשקם את השיער,ולטפל בגורמים לנשירה .אני ממליצה לך לראות טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיוכל להתאים לך טיפול מתאים.
בברכה בןנון אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה + הסברשירי כהן21/09/2011
שלום,
יש לי בעיה רצינית, אני מקוה שיהיה לכם סבלנות לקרוא עד הסוף בכדי להבין.
ותודה.
יש לי שיער ממש בעייתי, אין מצב בעולם לחפוף ולצאת איתו , או סתם אפילו להשאיר אותו בלי משחה.
אחרי חפיפה, 15 דק' עוברות, והמראה של השיער פשוט מעורר אימה.
אני כל הזמן עם משחות, ואני כבר לא יכולה לסבול את המגע!! אני מרגישה שאני כל הזמן עם דבק בשיער.
יש לי תלתלים, ובלי משחה השיער מאוד מאוד יבש, לא משנה אם אשים מסכות וכו.
עכשיו לעניין הכי מציק:
המשחות שאני שמה:
"קרם לחות" - לא מספיק, כי אחרי שעתים בערך השיער חוזר לאט לאט לסורו.
אז אני חייבת לשים אחרי הקרם לחות "מראה רטוב", שזו המשחה הכי מגעילה ביקום, התחושה שלי פשוט מגעילה ודביקה.
עכשיו אם אני ממש רוצה להראות טוב, אני חייבת לעשות נגיעות של "ג'ל או ווקס" על השיער שלא יצאו לי מלא שיערות הנקראות כידוע - שוונציקים!!!
השילוב של שלושת המשחות מחזיק את השיער +-, כמובן עד שגברת הלחות הטיבעית שיש לנו באיזור מתקרבת.. ואז שום דבר לא יכול על השיער!
עכשיו אתם תגידו, בטח - עם כל המשחות שאת שמה איך לא יהיה לך שיער יבש ושוונציקים? (ונשירה, ושיער נחתך וכו וכו...)
אז - לא. עוד לפני השילוב המזעזע והקטלני הזה, היה לי שיער זוועתי. ובגלל זה התחלתי עם המשחות..
שלא לדבר על זה שאני מותחת את השיער לעגבניה, אני משתדלת לא למתוח חזק חזק.
מאז ומתמיד השיער שלי נחתך!! (גם כשהייתי הולכת עם פזור)
חייבת לציין - אני לא שמה כמות גדולה, אני שמה ממש כמה שפחות.
(נסיון להערכה: משהו כמו חצי כפית, אפילו טיפה פחות)
ועכשיו באה השאלה שלי:
יש משחה ביקום שהיא פחות מזיקה מכל הזבל שאני מורחת על הראש? משהו יותר טיבעי? (ואל תגידו לי ללכת לחנות טבע, המוכרים שם רק דוחפים דברים לא מועילים ועושים נזק לכיס)
או לפחות סוג של משחה אחת. שעושה את כל הפעולות?
סוף חפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה + הסבר - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום לך
אין קרם אחד שיכול לגרום לשיער שורר להיות ממושמע,אולם בהחלט אפשר לטפח את השיער ולגרום לו להיות קל יותר לסידור. ישנם טיפולים שמשקמים את השיער מהשורש.
פני לטריקולוג מומחה לבריאות שיער שיוכל להמליץ לך על טיפול מתאים.
בברכה בן נון אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לעזור לי עם מומחים בדרום הארץ
שירי כהן23/09/2011תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר נוסףללא שם21/09/2011
שלום לפני שבוע שאלתי בפורום שאלה קיבלתי תגובה ולאחר מתן נתתי שאלה לתגובה שעד כה לא נענתה להלן ההתכתבות
שלום עשיתי הלחמת שיער חמה ויום למחרת חזרתי למספרה שיורידו לי אותה כי הבנתי שזה לא בשבילי. תוך כדי ההורדה מאוד כאב לי ומן הסתם גם נתלשו כמה שיערות טבעיות . השיער עכשיו נראה בסדר גמור אבל השאלה היא האם אותם שיערות שנתלשו יצמחו מחדש או שיכול להיות מצב שלא כיון שהן נתלשו מהשורש ופגעו בזקיק השיער? בהנחה שהן כן יצמחו תוך כמה זמן אמור לצאת זקיק שיער חדש? הבנתי שיש תקופות של צמיחה מנוחה ונשירה אז יכול להיות שרק עוד כמה שנים יצמחו לי השיערות שנתלשו אם עכשיו לדוגמא אני בשנת מנוחה של השיער?
שלום רב,
זקיק השיערה ממוקם יחסית עמוק ועל פניו לא נראה שתהייה צמיחה מחודשת.
מחזור הצמיחה כאן לא רלוונטי.
בברכה,
דר' פרץ
לא הבנתי....מדוע לא תיהיה צמיחה מחודשת אם זקיק השיערה ממקום יחסית עמוק ? וגם ממה שהבנתי מרופאים אחרים נזק בלתי הפיך קורה רק לאחר מספר פעמים שאתה עושה טראומה לזקיק השיערה, מדוע במצב כמו שתיארתי שאומנם עשה טראומה לשיער אך מדובר באירוע חד פעמי מדוע לדעתך לא תיהיה צמיחה מחודשת? חשוב להדגיש אין שום קרחות והשיער נראה לגמרי רגיל חוץ מזה שיש נשירה מוגברת שיכולה להיות קשורה להלחמה שירדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר נוסף - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום לך
החשש שלך מובן ,אולם את יכולה להסיר דאגה מלבך השיערות שניתלשו יחזרו לצמוח.
לשיערה יש אורך חיים וברגע ששיערה נושררת חדשה צומחת תחתה.כבר אחרי 3 חודשים אפשר לראות את השיערות החדשות שצומחות.
בברכה אפרת בןנון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהאלון18/09/2011
שלום רב ד"ר
האם סבוריאה יכולה לגרום לנשירת שיער משמעותית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה - תגובה
אפרת בן נון22/09/2011שלום אלון
רגישות אנדרוגנית בזקיק השיערה גורמת לנשירה מוגברת ,קרקפת סבוראית לא מטופלת מעצימה את תהליך הנשירה. רצוי לטפל בקרקפת בהקדם.
בברכה אפרת בןנון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער רבהרעות17/09/2011
אני בת 30, לאחר שתי לידות.
מזה זמן אני סובלת מנשירה חלקית באיזור העליון של הראש וגרד שבא והולך.
הנשירה לא ניכרת במראה, אבל אני מרגישה שהשיער למעלה פחות עבה מהשיער בחלקו התחתון של הראש. חשבתי שהנשירה נובעת מחוסר ברזל, אבל כעת אני מאוזנת והנשירה ממשיכה, ואולי אף החמירה.
השיער עצמו יבש כל הזמן.
לרוב אני לא צובעת, אבל מרבה לאסוף את השיער עם גומיה או קליפס. (אני עובדת עם ילדים קטנים ופשוט נמנעת מכינים)
רקע רפואי -
ב2009 נטלתי רסיטל לאחר לידה (אולי חצי שנה)
ברזל מועט, אבל זה היה כך כל חיי.
לפני חודשיים עברתי הפלה יזומה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער רבה - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/09/2011רעות שלום,
את מתארת נשירה שמוגבלת לאיזור מסויים בקרקפת. לאור זאת אני ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיפיון אופי הנשירה. יתכן ומדובר בהתקרחות תורשתית ???.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- minoxyDOR15/09/2011
שלום לצוות
אני משלב טיפול נטורפתי( דקל ננסי ושאר צמחים שממריצים דם לזקיקי השער)
+מינוקסי 5 % ( השתמשתי הפרופציה 8 שנים אך עזבתי לאחר צמיחה מינורית והסכנות של שימוש כה ממושך)
שאלתי:
1. מכיון שיש לי שיער דליל אני מורח רק פעם אחת ביממה- בלילה 7 התזות( ולא 14 כמו שרשום בהוראות ( מריחה בוקר וערב), האם אפשר בלילה להתיז יותר מ7 התזות בלילה בפעם הבודדת ?
2.מתי להערכתם יבוא טיפול אפקטיבי לנושא, שיביא הצמחה לכולם ? מה הצפי הראלי 10 שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר minoxy - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/09/2011יניב שלום,
מספר ההתזות לא כזה חשוב. דאג למרוח חומר לעור הקרקפת שמקריח.
לשאלתך השנייה אין לי מענה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תומר לוי18/09/2011לפני שאתה מחליף תרופות ו/או מפסיק שימשו בתרופה
כדאי להתייעץ עם רופא העור שלך, הוא יידע להגיד לך כמו שצריך מה כדאי לך לעשות ולאן להמשיך.
בכל מקרה, אני משתמש בפרופסיה כבר הרבה זמן וזו אחלה תרופה...ממש מרגיש את העטת הנשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערסתיו13/09/2011
אני בת 19 כיום ויש לי נשירת שיער לאחר שאני מתקלחת וגם כשהשיער שלי יבש ...
אני לא זוכרת את עצמי אם נשירה אף פעם .
היה לי שיער מתולתל והרסתי אותו מהתוצאה של הפאנים ומהמחליקים .
התחלתי לעשות פאנים מגיל 16.
רציתי לדעת אם השיער שלי יוכל לחזור לקדמותו?
אם אני יוכל לשקם אותו,שהוא יוכל לחזור להיות לי בריא .
אני רוצה שהשיער שלי יראה טיבעי ואני לא יצטרך להשתמש יותר בפאנים ובמחליקים
איך הנשירה שלי יכולה להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/09/2011סתיו שלום,
השיער צומח ונושר באופן מחזורי. נשירה של מעל 100-150 שיערות ביום מוגדרת פתולוגית ומצריכה בירור נוסף. אין ספק שפן ובעיקר החלקות גורמים לנזק לשיער לכן אני ממליץ להימנע מטיפוח אגרסיבי של השיער. לרוב מדובר בנזק הפיך.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת נשירה לאחר לידהשלי11/09/2011
היי,
ילדתי לפני חודש וחצי, לידה שניה. לאחר הלידה הראשונה היתה לי נשירה נוראית, ואשמח לדעת אילו תוספים/וויטמינים או המלצות ניתן ליישם כבר מעכשיו כדי למנוע את הנשירה הפעם.
תודה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת נשירה לאחר לידה - תגובה
ד``ר אייל פרץ11/09/2011שלי שלום,
לא ניתן למנוע נשירה לאחר הריון כי מקורה בשינויים ההורמונלים שקשורים בהריון ולא במחסור של ויטמינים. כמובן שמדובר בנשירה הפיכה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)