מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער חזקהחסויה31/10/2011
אני בת 27. ילדתי מלפני ארבעה וחצי חודשים. אני סובלת מנשירת שיער חזקה בעת סירוק השיער, בעת חפיפה. האם יש קשר ללידה ואיך ניתן לטפל בזה?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חזקה - תגובה
ד``ר אייל פרץ02/11/2011שלום רב,
קרוב לוודאי שמדובר בנשירה שלאחר הלידה. מופיעה כ-3 חודשים מהלידה ויכולה להמשך כ 6-12 חודשים. לא בר טיפול, להתאזר בסבלנות. יחד עם זאת ההיתי ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאישור האבחנה.
בברכה, דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרגיהyhe27/10/2011
שלום דר אני בו 39 , 2 הורי בעלי נטיה גנטית להתקרחות
לקחתי 8 נים פרופציה לא היתה גדילה משמעותית אלא רק הפסקת התקדמות ההתקרחות
לאחר 8 שנים הפסקתי וניסיתי מינוקסי 5 אחוז , אך השער הפך דליל יותר, והקריח יותר.
כיום שיערי הקריח יותר
שאלותי:
1.האם אני יכול לנסות שילוב בין הנל:לחזור לנטול פרופציה ביום , ןלקחת מינוקסי פעם אחת בלילה?
2האם השיער יחזור לקדמותו?
3.מהם הסיכונים הבריאותים במטילת 2 הפריטים הנל לאורך שנים?
4.איזה בדיקות דם יש לעשות בעת שנוטלים את 2 המוצרים בו זמנית?, האם ישנה השפעה על איברים פנימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינרגיה - תגובה
אפשר להסתפק בנטילת פרופסיה בלבד. מטרת הטיפול היא בעיקר לעצור את תהליך ההתקרחות ופחות להצמיח שיער. פרופסיה יכולה לגרום לירידה בתפקוד המיני, ירידה בנפח הזרע ועלייה בסיכון לסרטן בערמונית.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 15 אחרי החלקה עם נשירה נוראית ..קארין26/10/2011
אני בת 15 עשיתי החלקה לפני שנה , ומאז הייתה לי נשירה נוראית ..
היום נשאר לי שליש שיער , אני עדין משתמשת במחליקים ופנים כי אני לא יכולה בלי , אין לי צבע בשיער , ואני כבר מיואשת .. השיער שלי שומני ואני חופפת כל יומים . מה אני יכולה לעשות אני מפחדת להתקרח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 15 אחרי החלקה עם נשירה נוראית .. - תגובה
ד``ר אייל פרץ02/11/2011קארין שלום,
לא הבנתי אם עדיין נושר לך שיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער בגיל 15
קארין06/11/2011כן עדין נושר לי המון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערצא26/10/2011
בת 37, שנים סובלת מנשירת שיער שלא עוברת, לוקחת כדורי "רוטס" שלא עוזרים לי. בעבר הם כן עזרו לתקופה קצרה. בדיקות דם שעשיתי בעבר היו תקינות. השתמשתי גם בתמיסה נגד נשירה שגם לא עזרה. מה ניתן לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
צא26/10/2011רציתי לומר שאני לא נוטלת גלולות גם לא נטלתי בעבר, לא עושה החלקות בשיער, אני חושבת שזה קשור אצלי למתח אבל אני מכירה אנשים שגם במתח ויש להם שיער טוב ולא נושר. גם ההורים שלי היו בעלי שיער דליל (לאבא היתה קרחת ואמא עם שיער דק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
ממליץ לפנות לבדיקה של רופא עור לאיבחון אופי הנשירה.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום איל- יעוץ לגבי טעם בפגישהבתיה25/10/2011
שלום,
אני בת 28, בריאה, בדיקות דם ובלוטת תריס תקינות, מעולם לא הייתה לי נשירה בעבר והיה לי שיער מאד מלא. לפני כארבעה חודשים חוויתי טראומה שבעקבותיה לקיתי בהפרעת חרדה. לאחר המתח האינטנסיבי שחוויתי, נשרה כמות ניכרת משיערי. כיום אני מטופלת תרופתית בציפרלקס והשיער עודנו נושר. אולי מהתרופות, אולי מהסטרס, אולי משניהם.
זה מוסיף לסטרס שלי שקיים ממילא ואני זקוקה לפתרון להפסקת הנשירה. נוסף על כך הייתי רוצה לדעת האם השיער שנשר עתיד להתחדש.
בעיקר אני רוצה לדעת האם יש באמתחתך פתרון לבעיה המטרידה הזו.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איל- יעוץ לגבי טעם בפגישה - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/10/2011יובל שלום,
נשירת שיער יכולה להופיע לאחר אירוע של מתח נפשי ויכולה להימשך כ 6-12 חודשים. בהנחה שהנשירה שלך קשורה למתח נפשי כל שעלייך לעשות בשלב זה הוא להתאזר בסבלנות. השיער שנשר עתיד להתחדש. כמו כן ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- saw palmettoאוהד25/10/2011
שלום רב!
אני בן 23 ויש לי בעייה נשירת שיער,מפרצים דלילות בקרקפת. הרופא שלי המליץ להשתמש בדקל ננסי במינון של 160 מ"ג פעמיים ביום.
ביררתי חברות שמוכרות את המוצר.שסה"כ ממה שראיתי ישנם שניים:נטורלייף וסולגאר. סולגאר התברר כיותר איכותי מכיוון שמכיל את המיצוי של הדקל. במפרט של הדקל רשום :
כל כמוסה מכילה:Amount Per Vegetable Capsule
StandardizedSawPalmettoExtract(berry)
(freefattyacids68mg-75mg[45%-50%]) 150 mg*
RawSawPalmettoPowder(berry) 300 mg*
ממה שקראתי בפורומים זה אומר שהמיצוי של הדקל הוא בערך 50% מ-150mg כלומר 75mg. ועוד האבקת פירות שהיא 300mg (או אולי גם חצי מזה?)
בקצרה שאלתי היא האם המוצר מספק את מה שאני צריך ואם כן מה המינון צריך להיות אם אני מכוון ל160mg פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר saw palmetto - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/10/2011אוהד שלום,
דקל ננסי דומה בפעילותו לפרופסיה ( פינסטריד) אך אין עבודות מחקר מבוקרות שהדגימו את יעילותו בהתקרחות תורשתית.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהyhe25/10/2011
הי
2 הורי נושאים את גן ההקרחה
אני ניסיתי כ 6 שנים פרןפמיה, לא ראיתי צמיחה משמעותית , השיער לא גדל במורה רבה אלא רק קו השער נשמר
בשנה האחרונה הפסקתי טיפול בפרופציה ןניסיתי מינוקסי-וגם לא יכןל להגיד שהיה משהו מדהים..
התחלתי השימוש בגיל 32 היום בן 39
איך להמשיך? האם ניתן לשלב בין התרופות , והאם לאור התוצאות שציניתי יש סיכוי שיצליח?
חבר שלי במצב דומה התחיל מריחת מינוקסי ושימוש בדקל ננסי, מדוח לי על תוצאות של צמיחה שער,היתי שוקל לעבור לטיפול הנל , האם יש סיכון בלקיחת התןסף דקל ננסי, לגבר מבחינת סיכוי לחלות בסרטן הערמונית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/10/2011דביר שלום,
למרות שפעילותו של הדקל הננסי דומה לפעילות הפרופסיה אין עבודות מחקר שהדגימו יעילותו בהתקרחות תורשתית. הפרופסיה עוצר את הנשירה עד 80-90% מהמקרים ובכ-30% יכול להצמיח שיער. לכן מטרת הטיפול היא בעיקר עצירת תהליך ההתקרחות שמתקדם בהדרגה. גם המינוקסי יעיל אך פחות.
איגוד המזון והתרופות האמריקאי יצא באזהרה שפרופסיה (פינסטריד) יכולה להעלות סיכון לסרטן הערמונית וזה מתייחס בעיקר לאותה תרופה (פינסטריד) אך במינון גבוה יותר הניתנת להגדלת הערמונית.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה שנמשכת כמעט שנה!מיקה19/10/2011
היי לכם,
בדצמבר 2010 הפסקתי נטילת גלולות שנמשכו ברציפות במשך 3 שנים.. חודש אחרי התחלתי להרגיש נשירה רצינית.
פניתי לרופא עור שחשש שזה סבוריאה .. אולם אין לי פצעים או גירודים.
עשיתי את בדיקות הדם המקיפות והכל בסדר.
יש לציין כי הנני בטיפולי פוריות .. 4 IVF במשך השנה האחרונה.
אינני נוטלת הורמונים מזה 3 חודשים אולם הנשירה בעינה.. אני מאוד מודאגת.. לא נשאר הרבה שיער הראש.
אגב יש התחדשות מאוד קלה .
מה עלי לעשות על מנת להפסיק את הנשירה הזו?
ניסיתי כבר שמן קיק בלילה. אני נוטלת רוטס.
אני בת 39.5
לעזרתכם הדחופה אודה
המשך ייום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער שנמשכת כבר שנה !
מיקה20/10/2011היי שוב
טרם קיבלתי מענה ולכן רציתי להוסיף שהנני משתמשת בסאבומדס ובאגיספור
וכן שמעתי על hair up של פרופ' שמואל גונן מה שעתכם על התכשיר? האם יש תוצאות מוכחות?
לתשובתכם בהקדם אודה
המשך יום מקסים
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה משהו? משהו עונה לשאלות???
מיקה24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער חמורה שנמשכת כמעט שנה! - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2011מיקה שלום,
יתכן קשר בין הנשירה לטיפולים ההורמונלים.
אני ממליץ לפנות שוב לרופא עור לאפיין את אופי הנשירה ולבצע בירור בהתאם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חמורה עקב הפסקת נטילת מינוקסייניב17/10/2011
לפני כשנתיים חוויתי טראומה ורב שיערי נשר ונהייה דליל לאחר מכן לאחר טיפול בכדורים נגד דיכאון הופסק לי הנשירה אך שיערי נשאר דליל . הלכתי לרופא עור והוא שם לב שהשיער לא נושר כבר והוא טען שהשיער משתקם והמליץ לי על מינוקסי כדי לזרז את התהליך. לאחר שימוש במינוקסי אחרי 8 חודשים אכן ראיתי שיפור אולם פתאום התחילה נשירה מטורפת , החלטתי להפסיק את מינוקסי ומאז במשך שנה יש לי פשוט נשירה מטורפת ושיערי ניהיה ממש דליל. השאלה שנשאלת אם הנשירה נובעת מתלות של השיער במינוקסי בעיקבות השימוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חמורה עקב הפסקת נטילת מינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2011יניב שלום,
הנשירה לא נגרמה קרוב לודאי מהפסקת המינוקסי.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיפיון סוג הנשירה והשלמת הבירור ( ברזל, בלוטת התריס).
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה ח מ ו ר הורד17/10/2011
אני בת 38 הבת הקטנה בת 4, כבר 1/2 שנה אני סובלת מנשירה חמורה כמויות אדירות של שיער יורדות לי רק מלהעביר את הידיים על השיער. בחפיפה המצב חמור יותר יורד לי כמויות בלתי ניתנות לתיאור של שיר ולאט לאט מתחיל לי התקרחות. לא עשיתי החלקה, לא פנים רק צבע פעם בחודשיים וחצי. בבדיקות הדם הכל יצא תקין גם בלוטת התריס שאני סובלת מתת פעילות. הרופא נתן לי מינוקסי 2 וזה בכלל לא עוזר,מה לעשות? ראיתי בתגובות שאתה רושם לבדוק איפיון נשירה, מה הכוונה? עזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה ח מ ו ר ה - תגובה
ד``ר אייל פרץ24/10/2011ורד שלום,
האם את נוטלת תרופות כלשהן ? האם הפסקת גלולות לאחרונה ?
האם רמת מחסני הברזל ( פריטין) בנורמה ?
האם את סובלת מנשירת שיער אקטיבית או מהידללות שיער הדרגתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי נשירה חמורהשלום14/10/2011
יש לי בעיה בכול הקשור למראה שלי.. תמיד שנאתי איך שאני ניראת ובעיקר את השיער הנפוח והמתולתל שלי (זה אפילו לא תלתלים זה חוסר צורהה)
שיערי תמיד היה דק , חלש ופגום כי מגיל צעיר צבעתי אותו הרבה פעמים.
חלום חיי מילדות היה שיער חלק.. כבר כמה שנים אני עושה פנים ומחליקים.
אני בת 17 וחצי והיתחלתי לעבוד בחופש.. וראיתי שיש החלקה דיי זולה שניקראת סברה. עשיתי שלושה טיפולים של ההחלקה, החלטתי לא לעשות טיפול רביעי משום שהתחילה נשירה. ביגלל שלא עשיתי את הטיפול הרביעי השיער לא היה מספיק חלק בעיניי אז היתחלתי לעשות קצת מחליק מידיי פעם (במסיבות ואירועים.. וליפעמים גם לבית הספר).
אני כל כך היתאהבתי בשיער הזה.. שחור, מבריק, חלק וארוך.. לראשונה בחיי הירגשתי יפה.
בחודש האחרון היתחלתי להבחין בקרחות שיש לי על הראש.. השיער ממש ממש דק ודליל.. אני כל כך מפחדת להקריח. למרות שהשורשים כבר גדלו הנשירה ממשיכה...
אני ממש בדיכאון מהעיניין ולא יודעת איך להפסיק את הנשירה המפחידה הזאת... יוצא לי טונה שיער מהראש רק בנגיעה.
ובמיקלחת בכלל יוצאות לי חבילות ענקיות של שיער. כול הריצפה בבית בשיער שלי.
אני גם מפחדת שאאלץ להיות שוב עם השיער שאני כל כך שונאת.. השיער הטיבעי שלי שאי אפשר לעשות איתו כלום.. ששום תיסרוקת לא מתאימה לו.
אני אשמח אם תציעו לי מה לעשות.. אני ממש ממש מדוכאת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער גם נישבר
שלום14/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי נשירה חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/10/2011ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור לאיפיון אופי הנשירה והשלמת הבירור.
חשוב לזכור שהחלקות למינהן פגעות בשיער !
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערנורמה14/10/2011
שלום.
אחרי מפוי בלוטת המגן ,טופל ביוד בהמשך,זה עבד שלושה חודשים ואחר כך חזרה יתר פעילות.
הרופא רשמה לי אלטרוקסין 50 מק"ג כדור ליום אבל תכף עשה לי תופעות לוי כגון: לחץ גולגולתי ,התכוצות שרירים כובד ראש .הפסקתי ונאמר לי שאתחיל בחזרה ובהדרגה.י
כל 3 ימים כדור. ושוב פעם כאבי ראש.,ושוב הפסקתי.כך משך חודשיים עד שמשבועים אני נוטלת כל יום כדור בלי תופעות.אבל הנשירה לא מםסיקה, לפעמים קצת ולפעמים יורתר.
יש מסמך שמסביר אולי משהוא שאני לא מבינה מה הפירוש
כך כתוב:קיימת קליטה מוגברת מוקדית בשליש האמצעי של אונה ימנית עם ירידה בקליטה בשאר הבלוטה.הממצאים מתאימים ל autonomous nodule באונה הימנית עם דכוי של שאר הבלוטה.
מה זה אומר ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/10/2011אלטרוקסין ניתן במצב של תת פעילות ולא יתר פעילות. שני המצבים יכולים לגרום לנשירת שיער.
ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה בנוגע לממצאים במיפוי.
בברכה, דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה כתוצאה מפתיחת תלתלים?בר12/10/2011
היי,
אני חושבת לעשות פתיחת תלתלים אך ראיתי בפורומים שהרבה מתלוננות שלאחר פתיחת תלתלים החלה אצלם נשירה.. האם לדעתך נשירה יכולה להיגרם כתוצאה מפתיחת תלתלים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה כתוצאה מפתיחת תלתלים? - תגובה
ד``ר אייל פרץ12/10/2011שלום רב,
אין שום קשר בין פתיחת תלתלים לנשירת שיער.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורהליאת11/10/2011
שלום ,
יש לי נשירת שיער חמורה עשו לי בדיקות ושום דבר לא חסר לי בגוף,
אני בהריון בחודש שלישי,והבנתי שיכול להיות במהלך ההירון נשירת שיער,
אבל גם לפני היה לי.
אני התחלתי אתמול לקחת אבץ,האם זה יכול לעזור
אם זה יכול לעזור,תוך כמה זמן בערך,אני יודעת שאצל כל אישה זה שונה
מה עוד אפשר לעשות במהלך היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ12/10/2011ליאת שלום,
נשירת שיער שקשורה להריון מופיעה 3 חודשים לאחר הלידה.
חשוב בעיקר לבדוק מחסני ברזל (פריטין) ותפקוד בלוטת התריס ולהיבדק ע"י רופא עור.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מוזרה.ל.א06/10/2011
היי..
יש לי שיער מלא על הראש והשיער גם קצר נכון לעכשיו
ואין לי בעיית התקרחות לאף אחד מהאנשים במשפחה
לא לאבא ולא לאף סבא או אח וכדומה.
אך בכל פעם שאני נוגע בשיער נופלת לי לפחות שערה אחת מהראש...
כלומר אם אני משפשפף את היד על הראש ירד לי בכל פעם שערה אחת ולפעמים שתיים
האם המצב הזה תקין?!!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף חשוב לציין
ל.א06/10/2011שלפני חודשיים עשיתי בדיקות
והיה לי חוסר רציני בויטמין B12
וחוסר בחומצה פולית.
קיבלתי כדורים לחומצה פולית ולויטמין B12 ונטלתי אותם 30 יום כפי שהרופאה ציינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מוזרה. - תגובה
ד``ר אייל פרץ12/10/2011שלום רב,
מידי יום יכולות לנשור כ- 100-150 שיערות כך שעל פניו נראה שמדובר בנשירת שיער פיזיולוגית כחלק ממחזור הצמיחה של השיערה. לקביעה חד משמעית ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)