מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזותרפיה דרמהיל HLשרון18/02/2012
שלום
אני סובלת מנשירת שיער איטית ועיקבית כבר מגיל 20 היום אני בת 38 נפח שיערי ירד ב 50% בערך ,ניסיתי הכל כמעט רופאי עור,ויטמינים ,רופאים טבעיים, בדיקות דם בלוטת תריס כולם מסכימים שיש לי נשירת שיער . הכל אני מנסה נתקלתי לאחרונה בטיפול מזותרפיה דרמהיל HL זריקות לקרקפת, האם הטיפול מוכר ויעיל ? האם קיימים סיכונים ?
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזותרפיה דרמהיל HL - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012לא ידוע לי על מחקרים שהדגימו יעילות של הטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרמהיל עוזר
איילת04/06/2012שלום!
אני ממליצה לך מאוד לפנות אל היבואן. הוא יפנה אותך לרופאים המומחים בטיפול בנשירת שיער עם דרמהיל. זה טיפול שהציל להרבה אנשים את השיער. כנסי לאתר שלהם:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאהוד18/02/2012
שלום רב.אני בן 28.בחודשים האחרונים החלו לצוץ לי שערות לבנות בשיער ראשי ומאז ששמתי לב התחלתי לתלוש אותן באמצעות פינצטה.עכשיו לאחר שאמרו לי שזה לא יעיל אני חושב שאולי רק גרמתי נזק לשיער שלי שאולי כתוצאה מהתלישה יהיה דליל יותר.מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012לא גרמת נזק, אך אי אפשר למנוע את הופעת השיער הלבן.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער נשר !!! עזרה דחוף !!!!ירדן16/02/2012
היי שלום
אני פונה אליכם בבקשה שתעזרו לי
הייתי חולה לפני כחודש בערך. התקררות
הייתה לי דלקת בגרון שהתפשטה לאוזניים ואז לעיניים והייתי חולה ממש!
עם חום וחולשה במשך שבוע וחצי !
וכנראה כשהייתי חולה נשר לי השיער... ולא שמתי לב לזה באותו זמן
ויום-יומיים אחרי שהבראתי, פתאום שמתי לב שהשיער שלי נהיה דליל ברמה ממש משמעותית
וכל זה קרה בגלל שהייתי חולה.
והסוג של השיער שלי הוא דק.. אז זה עוד יותר מפריע לי שנשר לי הרבה מהשיער
השאלה שלי אליכם אם השיער שלי יחזור?? אם יארך לי שוב השיער בחזרה?????
ואיך אני יכולה לעזור לצמיחה??
***וחשוב לי לציין, שאני אף פעם לא אוספת שיער הדוק, ועשיתי בדיקות והכל בסדר אצלי.
זה קרה בגלל שהייתי ממש חולה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער נשר !!! עזרה דחוף !!!! - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012תיתכן נשירת לאחר מחלת חום אך זו לרוב תתרחש כ-3 חודשים מהאירוע.
ממליץ לפנות לרופא עור לבדוק סיבות אחרות לנשירה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסידיל - תופעות לוואיאורניקו16/02/2012
אני גבר בן 39 , בערך לפני 3 שנים התחלתי לאבד שיער והתחלתי להשתמש במינוקסידיל לפני שנתיים וחצי . בערך שנה לאחר תחילת השימוש שמתי לב לשינויים מהירים שקורים לי בעור כגון נקבוביות מוגדלות ת עפעפיים נפוחים וקמטים . לאחר מחקרון באינטרנט הבנתי שגולשים רבים סובלים מתופעות דומות . פתאום אתה נראה 10 שנים מבוגר יותר . אני רוצה להפסיק להשתמש במינוקסידיל למרות שרוב הגולשים טוענים שלא ממש חל שיפור גם לאר הפסקת השימוש . בארץ אנשים לא מדווחים על הבעיה . האם יישנם מקרים דומים בארץ ? או שאלו פשוט כמה גולשים שמציפים את הפורומים בחו"ל. אין שום איזכור של תופעות מסוג זה בעלון השימוש או בשום אתר רפואי. אני בדילמה אם להפסיק את השימוש על מנת לא לפגוע בעור יותר או להמשיך להשתמש על מנת לא לאבד את השיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסידיל - תופעות לוואי - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012מינוקסי יכול לגרום לאודם וגירוי באיזור המריחה וכמו כן להצמחת שיער באיזורי גוף אחרים. לא ידועים לי דיווחים על ת"ל שאתה מתאר.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקההילה15/02/2012
ביצעתי לפני כשנה החלקה יפנית היום חצי שיער נעלם לי במיוחד באזור הקדמי בצעתי בדיקות דם הכל תקין
יש לי נשירה כולל נשירת שורשים מה יכול לעזור לי על מנת לפסיק את הנשירה ולגרום לשיער להראות יותר בריא ומלא אני ממש בלחץ איני יודעת מה לעשות
הודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/02/2012ענבל שלום,
לא ניתן לחוות דיעה במקרה הנוכחי, ללא בדיקה.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלדול בקדמת הראש והתחלה של הקרחה?..10/02/2012
לקחתי רקוטן תקופה ותפקודי בלוטת התריס ושאר הורמונים בבדיקות דם תקינות
האם יש קשר לתקופה יחסית ארוכה לש רקוטן(חצי שנה) והאם כדאי בכלל להתחיל מינוקסי כשתהיה הקרחה ראשונית וכשאני יפסיק הכל יחזור לעצמו ופרופסיה חזקה מדיי למצב שלי?
מה עושים?
מצורפת תמונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
..10/02/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלדול בקדמת הראש והתחלה של הקרחה? - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/02/2012אמיר שלום,
על פניו נראה שמדובר בהתקרחות תורשתית.
ממליץ לפנות לרופא עור לאישור האבחנה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער כתוצאה משימוש באלטרוקסיןיעל25/01/2012
שלום רב,
אני בת 26, במשך כשנתיים טופלתי באלטרוקסין עקב תת פעילות של בלוטת התריס.
בקיץ האחרון התחילה לי נשירה שהלכה והחמירה מאוד.
עם פיצוץ פרשיית האלטרוקסין החדש - הפסקתי מיד את השימוש באלטרוקסין. בדיקת דם הראתה עליה בTSH, שהגיע ל4.
בחודשיים האחרונים התחלתי טיפול ב-EUTHYROX. בבדיקות מלפני שבוע - הבלוטה מתפקדת טוב (1.9).
אין לי חוסרים אחרים לפי בדיקות הדם.
ועדין - השיער נושר בכמויות מאוד רציניות. פעם היה לי נפח בשיער, היום אני רק מתפללת שהנשירה תפסיק.
אני אובדת עצות.
כמה ימים לפני פרסום פרשת האלטרוקסין הייתי אצל רופא עור, שלא טרח אפילו להביט בשיער ושלח אותי לרכוש מינוקסי, שלא עוזר.
מה עלי לעשות כדי להפסיק את הטירוף הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער כתוצאה משימוש באלטרוקסין - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/01/2012יעל שלום,
נשירת שיער תוארה בהקשר עם תת / עודף פעילות של בלוטת המגן.
במידה ואכן זאת הסיבה, מצב של איזון יביא לעצירת הנשירה אך לא באופן מיידי אלא בהדרגה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מאסיבית פתאומיתבן 2523/01/2012
שלום,
לפני בערך שלושה חודשים סבלתי מנשירת שיער פתאומית לחלוטין. מעולם לא השרתי כל כך הרבה שיער. מדובר בנשירה מאסיבית שנמשכה שבוע לכל היותר, והיא הייתה סמוכה לתקופה שבה התחלתי לקחת כדורים נוגדי דיכאון וחרדות (ציפרלקס). דיכאון וחרדות שהופיעו לי כמה חודשים לפני.
אין לי מושג מה גרם לנשירה הזאת בפועל. הרופא אומר שמדובר בנשירה גנטית, אבל הוא לא בדק לי את השיער או שאל על היסטוריה משפחתית או ביצע כל בדיקה (כולל לא להסתכל על השיער מקרוב). מה גם שהנשירה לא הייתה הדרגתית, אלא מידית ומאסיבית.
הבעיה שלי מתחילה בזה שאין לי מושג למה זה קרה. הנשירה הייתה רק בחלק הקדמי העליון, ולא פגעה בקו השיער (שנשאר מוצק, איתן וצפוף). למעשה הדילול היה מוגבל מאוד בשטחו, והוא היה קיים רק בצד אחד של הראש, וככל הנראה השטח מתחיל להתמלא. נכון לעכשיו אני לא משיר שיער בצורה דרסטית.
1. אני מפחד שזה יקרה לי שוב. האם נשירות מהסוג הזה קורות? האם דיכאון יכול להיות סיבה לנשירה?
2. כמה זמן לוקח לשיער להשתקם לאחר דילול שנובע מנשירה מאסיבית? בהנחה שהסיבה לנשירה טופלה.
3. במידה והדילול לא יתמלא, האם שיער מדולל אידיאלי להשתלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מאסיבית פתאומית - תגובה
ד``ר אייל פרץ25/01/2012שלום רב,
לצערי ללא בדיקה לא אוכל להשיב על שאלתך.
יתכן ומדובר בתופעה המכונה אלופסיה אריאטה שבה באופן פתאומי מופיעה התקרחות מוקדית. התופעה לרוב מתוארת בהקשר עם מתח נפשי.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות באיזור השפםערן21/01/2012
בחודשיים האחרונים שמתי לב כי ישנו לפתע איזור שאין בו צמיחה של שיער באיזור השפם דווקא!....האיזור לדעתי אף גדל בכמה מילימטרים במשך הזמן הזה....
האם זה סימן למחלת עור?יש לבצע בדיקה בעניין?
האם ישנו סיכוי שהאיזור יצמח מחדש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות באיזור השפם - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/01/2012ערן שלום,
יתכן ומדובר בתופעה המכונה אלופסיה אריאטה.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער כתוצאה מהרדמה מלאהלירון17/01/2012
שלום ,
אני בת 24 וסובלת כחודשיים מנשירת שיער קיצונית שהתחילה בפתאומיות, כמו כן הצמיחה נעצרה.
הדבר הוביל לכך שכרגע כמות השיער על ראשי ירדה לחצי ממה שהייתה תמיד.
חשוב לי לציין שמאז ומתמיד היה לי שיער מלא מהרגיל בריא שצומח במהירות.
נשלחתי לבדיקות דם בהן הכל יצא תקין (ברזל, B12, בדיקות הורמונליות נוספות מלבד טרגליצרידים שיצאו גבוה מהממוצע-250).
הרופא טוען שמדובר בתוצאה של טיפול רפואי בהרדמה מלאה(כחצי שעה) שעברתי לפני כארבעה חודשים וכן כתוצאה מהסטרס שהייתי בו באותה תקופה שאף גרם לירידה במשקל גופי.
האם הדבר הגיוני? אם כן האם השיער ישוב לצמוח כרגיל? והאם יש טיפול להאטת הנשירה ? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער כתוצאה מהרדמה מלאה - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012לירון שלום,
בהחלט יכול להיות שהנשירה קשורה לסטרס / פרוצדורה ניתוחית בהרדמה.
יחד עם זאת ממליץ לבצע בדיקה למחסני ברזל (פריטין) ובלוטת המגן.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
לירון18/01/2012הבדיקות הללו נעשו לפני כחודש ויצאו תקינות לחלוטין.
השאלה אם אכן הדבר קורה כתוצאה מטיפול בהרדמה או מסטרס-האם השיער ישוב לצמוח כמו שהיה מאז ומתמיד? ואם כן תוך כמה זמן זה קורה? אני כרגע במצב של נשירה בלתי פוסקת כבר חודשיים ואני לחוצה מזה מאוד. האם יש טיפול שיכול להאט את הנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-חשוב!
לירון23/01/2012האם תוכל בבקשה לענות לי לשאלה ששאלתי בהמשך לתשובתך?
תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/01/2012נשירת שיער הקשורה לאירוע של סטרס אמורה להיפסק בהדרגה תוך מספר חודשים.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דקליאת16/01/2012
יש לי שיער דק מאוד,הוא נקרע מהר,מה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?
כשאני מסתרקת או חופפת השיער נקרע.
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ליאת16/01/2012רציתי לציין שהשיערות לא פגומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דק - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012ליאת שלום,
ממליץ לפנות לבדיקה של רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בסתיורחל15/01/2012
ד"ר שלום רב.
יש לי נשירת שיער סבירה כל השנה. לפני כחודשיים בתחילת הסתיו התחילה לי נשירה מאוד חזקה הייתי אצל רופא עור וכל הבדיקות היו תקינות,
זה מדאיג אותי השיער נהייה מאד דליל ואני לא יודעת מה לעשות.
קראתי כתבה בעיתון שכדורים ללחץ דם מפסיקות את הנשירה ומצמיחה שיער.
האם זה נכון???...
אנא תשובתך בהקדם.
בתודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בסתיו - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012רחל שלום,
במידה ובדיקת הדם תקינה ממליץ שתפני לרופא עור לאיפיון אופי הנשירה וימליץ על טיפול טיפול בהתאם.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופציהDOR10/01/2012
הי בן 40 8 שנים השתמשתי בפרופציה, לא היתה נשירה , וצמיחה מינורית בשנה האחרונה הפסקתי וניסיתי מינוקסי בלבד, קו השער הקדמי הדלדל- אך יש זקיקים קטנים 2 שאלותי: 1. אני חזרתי להשתמש לפני חודשים בפרופציה ומשלב מינוקסי 5 % פעם ביום: כלומר 1 פרופציה בבוקר ומריחת מינוקסי בלילה באזור הדליל: האם זה יכול לתת עזרה ,השילוב הנל בקו הקדמי שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012יניב שלום,
אם חזרת להשתמש בפרופסיה , ניתן לדעתי ניתן להסתפק רק בטיפול זה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער כפתרוןאלון09/01/2012
האם השתלת שיער באמת יכולה לפתור פתרון של קרחת מלאה?
אני כיום בן 30 ונורא סובל ממצבי,המצב מוריד לי את הביטחון והציאו לי לעשות
השתלת שיער בטורקיה
האם אתם ממליצים לעשות השתלה במצב של קרחת מלאה והאם כדאי לבצע את ההליך בחול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער כפתרון - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012אלון שלום,
השתלת שיער הינה פרוצדורה יעילה במידה ומבוצעת באופן מקצועי.
לאיזור של קרחת מלאה, נדרשת יותר מהשתלה אחת כדי להשיג צפיפות טובה.
יש צורך בצפיפות ניאותה של שיער בעורף ( האיזור שממנו נלקח השיער להשתלה).
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהליאת02/01/2012
יש לי שורשי שיער חלשים,מה ניתן לעשות
כל הבדיקות בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר אייל פרץ03/01/2012ליאת שלום,
לא מכיר את המונח. לא ברור לי מה הכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)