מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבות לנשירת שיער?רונית01/01/2012
שלום,
בעלי בן 35 וכבר ממש מתחיל להקריח (רואים את זה במיוחד על הכרית שלו במיטה שמלאה בשיער...)
רציתי לדעת מה יכולות להיות הסיבות להתקרחות חוץ מתורשה? ואשמח גם לשמוע על פתרונות אפשריים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות לנשירת שיער? - תגובה
ד``ר אייל פרץ03/01/2012רונית שלום,
חסר ברזל, B12 , תיפקוד לקוי של בלוטת התריס, תרופות שונות, מתח נפשי ועוד מגוון סוגי התקרחות המופיעים כביטוי למחלות עור שונות.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי..
רונית03/01/2012אז אני מבינה שיכולות להיות המון סיבות, לדעתי במקרה שלו זה לא קשור לחוסרים של ויטמינים וכד'.
האם תוכל מעט לפרט אילו פתרונות קיימים היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ותזונהשני30/12/2011
שלום
האם יש קשר בין נשירת שיער ותזונה לא מספקת?
האם ישנם מזונות שמומלץ לאכול כדי לחזק את השיער שלא ינשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה
דניאל01/01/2012חזרתי לא מזמן מטיול די ארוך בדרום אמריקה ושמתי לך שיש לי נשירת שיער יותר מהרגיל בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה התמשך הרבה זמן וזה הטריד אותי עוד שהייתי בחו"ל...אני לא יודע אם זה קשור אבל חליתי הרבה באותה תקופה, ויצא לי גם לקחת אנטיביוטיקה 3 פעמים במשך הזמן...יש לזה קשר? בארץ זה השתפר אבל העניין עדיין מטריד אותי. תזונה וזמן יכולים באמת לפתור את זה? אני בן 24....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
רונית11/01/2012ממליצה להבדק אצל רופא ולהבין מדוע יש נשירת שיער.
אם זו בעיה של חוסרים תזונתיים אז צריך כנראה ויטמינים וכד' אבל אם זו בעיה גנטית או משהו דומה אז יש היום תכשירים שמונעים נשירת שיער וניתן להתעניין בזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם זה גנטי- איפה
דניאל15/01/2012ניתן למצוא פתרונות להתקרחות שהם אינם תרופתיים? קבעתי תור אצל הרופאה אבל אני יודע שזה גנטי אצלנו במשפחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
רונית31/01/2012אני רואה שטרם ענו לך אז אני אנסה לעזור...
בעלי מקריח, השיער נושר לו בעיקר בראש למעלה ובמפרצים
לפני חצי שנה התחיל להשתמש בשמפו אלפסין שאת התוצאות שלו רואים רק אחרי 4חודשים בערך כלומר השיער פשוט מפסיק לנשור ויש גם תחושה שהשיער הקיים מתחזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער ותזונה - תגובה
ד``ר אייל פרץ18/01/2012מור שלום,
תזונה לקויה שתתבטא בחוסר ברזל, B12 , חומצה פולית בהחלט יכולה לגרום לנשירת שיער. ממליץ לבצע בדיקת דם בניסיון לאתר חסר כלשהוא ולתקנו בהתאם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חומצה פולית?
שני01/02/2012אתה מתכוון שאכילת חומצה פולית גורמת לנשירת שיער?
להפסיק לאכול פטריות שמפיון?
תודה מראש להתייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער ותזונה - תגובה
ד``ר אייל פרץ05/02/2012מור שלום,
בהחלט. חסר ברזל, ויטמין B12 וחומצה פולית יכולים לגרום לנשירת שיער.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דקליאת29/12/2011
שלום,
יש לי שיער דק שהוא פשוט נקרע מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק - תגובה
ד``ר אייל פרץ03/01/2012ליאת שלום,
האם מדובר רק בשיערה דקה או גם פגומה ?
ממליץ להיבדק ע"י רופא עור
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מונעעידן28/12/2011
שלום רב.
אני כבן 24 כרגע יש לי שיער מלא, אני חרד על השיער שלי ברמות מטורפות
הגנטיקה אצלנו בכלל לא משהו במיוחד מהצד של האמא.
אבל שאלתי היא ככה כיום אני יודע שהשתי תרופות שאיכשהו עוד עוזרות זה הפרופסייה שיש עליה הרבה אחוזי הצלחה, אך אינני מעוניין להשתמש בה למרות שאני מכיר שלושה אחים שיש להם שיער מלא והם התחילו להשתמש בתרופה כבר מספר שנים ועדיין אין להם קרחת ולא סימנים והם התחילו להשתמש כאשר היה להם שיער מלא,והמינוקסי
אני הייתי מעוניין להשתמש במינוקסי לכל החיים, בשביל מה שיתחיל לי הקרחת ורק אז לחפש פתרונות, מה שנקרא להקדים תרופה למכה
יש לציין שאין לי בעיה מבחינה כלכלית האם זה מומלץ להשתמש בה ואני יקפיד.... או שזה גם יכול לעשות לי את ההפך ולעשות לי קרחת?
אני מעוניין להשתמש בה לפני שמתחיל הקרחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מונע - תגובה
ד``ר אייל פרץ03/01/2012עידן שלום,
התקרחות תורשתית הינה תהליך הדרגתי. לכן רק במידה ומתחיל תהליך כזה יש מקום להתחיל טיפול. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורהליאת28/12/2011
האם סכרת יכולה לגרום לנשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/01/2012ליאת שלום,
סכרת איננה גורם לנשירת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאוד-בבקשה תענו ליליאת28/12/2011
אם נוצר מצב שאין צמיחה בצד אחד של הראש מה זה אומר
השער אורך לי קצת אבל יש לי כבר מפרצים ואני רואה שבצד אחד אין צמיחה
תחזרו אליי עם תשובה בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד-בבקשה תענו לי - תגובה
ד``ר אייל פרץ08/01/2012ליאת שלום,
פני בבקשה לבדיקת רופא עור
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים בהריון שסובלות מנשירת שיערליאת20/12/2011
אני צריכה עזרה דחוף,אני בשבוע 20 וסובלת מנשירת שיער חמורה
מתחילת ההריון,כל הבדיקות בסדר,אם אתן במצב שלי ויש לכם פתרון
תעזרו לי.הרופא אמר שהכל בסדר אצלי,האם יש לכם עצה בשבילי
בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים בהריון שסובלות מנשירת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/12/2011איילת שלום,
נשירת שיער שקשורה בהריון מופיעה כ-3 חודשים לאחר הלידה ולא במהלך ההריון.
ממליץ לבצע בירור מעבדתי כמקובל, מחסני ברזל (פריטין), תפקוד בלוטת התריס וכיוצ"ב.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
ליאת28/12/2011הכל בסדר,מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות, כאבים נוירופטיים ונשירה?מאי18/12/2011
אני נוטלת כבר שנה וחצי גלולות-פליים- האם זה גורם לנשירה? ממה שהבנתי הן במינון נמוך מאוד כדי לגרום לכמה שפחות תופעות לוואי..... ובנוסף אני כבר חצי שנה נוטלת -ליריקה- האם היא גורמת לנשירת שיער? כמובן שיש את הנשירה הטבעית שלא תלויה בכלום......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות, כאבים נוירופטיים ונשירה? - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/12/2011מאי שלום,
ליריקה יכולה לגרום לנשירת שיער ( תופעת לוואי לא שכיחה).
גלולות יכולות לגרום לנשירת שיער. בפליים מינון האסטרוגן נמוך יותר מבגלולות אחרות.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חמורהטל17/12/2011
ערב טוב
ילדתי לפני חצי שנה את בני השני. מאז הלידה ועד היום חלה נשירה חמורה, כאשר בחודשיים האחרונים המצב החריף וכבר נוצרו לי קרחות בחלק הקדמי של הראש.
ידוע לי שמדובר בתופעה שכיחה אך יחד עם זאת ניכר כי הנשירה כבר לא בגר הרגיל.
אודה לעזרתכם לאיזה רופא ניתן לפנות להמשך בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חמורה - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/12/2011טל שלום,
נשירת שיער שקשורה בהריון מופיעה כ-3 חודשים לאחר הלידה ויכולה להמשך כ-6-12 חודשים. לרוב מדובר בנשירה מאסיבית. נראה שזה המצב שאת מתארת לכן הייתי ממליץ להתאזר בסבלנות. יחד עם במידה והנשירה מתמידה יש לשקול בירור נוסף.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים נגד נשירהhcav15/12/2011
האם יש תכשירים לצמיחת שיער ונגד נשירה שאפשר לקנות בבית מרקחת ללא מרשם רופא? ואם כן אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים נגד נשירה - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/12/2011שאלתך מאוד כללית משום שנשירת שיער לרוב נחלקת לנשירה תורשתית ולנשירה אקטיבית שיכולה להגרם מסיבות רבות ומגוונות.
באיזו נשירה מדובר ?
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדובר בנשירה תורשתית.
nhev23/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהליאת13/12/2011
עברתי טיפולים הורמונליים במשך כשנה,האם ההשפעה מתבטאת עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/12/2011יכול להיות קשר בין נשירת שיער לטיפולים הורמונלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה-בבקשה תעזרו לי!!!!ליאת13/12/2011
אני בשבוע 19 ויש לי מתחילת ההריון נשירה חזקה מאוד,השיער שלי נהייה דליל,כל הבדיקות תקינות לרופא עור אין מה לעשות והוא מומחה,לאן אני יכולה לפנות?
אומרים שהנשירה מפסיקה בהמשך,אבל אני לא רואה שיפור.
אני רוצה לדעת ממה הנשירה נובעת,לאן לפנות?
בבקשה תעזרו לי!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה-בבקשה תעזרו לי!!!! - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/12/2011שני שלום,
במידה וכל הבדיקות תקינות ממליץ לפנות שוב לבדיקת רופא עור לאיפיון סוג הנשירה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכרת
ליאת28/12/2011למה אתם לא ממלצים לעשות בדיקת סכרת?
זה אחד הגורמים לנשירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למינוקסיליהי12/12/2011
שלום, אני רוצה להתחיל להשתמש במינוקסי
וקראתי שצריך למרות את התכשיר אך ורק על שיער יבש, ולאחר מכן לחכות לפחות שעתיים עד שהחומר יספג, ורק אז יהיה מותר להרטיב ולחפוף את השיער..
אני מבחינתי לא מעוניינת לחפוף כל יום בגלל שהשיער שלי מאוד חלש, ולא נראה טוב בלי מחליק שיער ופאנים.. למרות שגם הם לא בריאים לשיער, אני מודעת, אבל אני מעדיפה מאשר להסתובב עם שיער מקורזל ולא יפה....
בגלל זה אני חופפת פעם ביומיים או פעם בשלושה ימים..
עכשיו השאלה שלי היא כזאת- האם מותר למרוח את התמיסה ולהישאר איתה על הראש יום או יומיים בלי לחפוף? האם אני תמיד אהיה חייבת לחפוף אחרי המריחה של מינוקסי על השיער? בנוסף, לא כל כך הבנתי איך אני אמורה למרוח את התכשיר.... אני רוצה שהוא יפעל בצורה הכי טובה שיש ולהימנע משגיאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/12/2011ליהי שלום,
אפשר למרוח בלי לחפוף.
יש למרוח את התכשיר כך שיבוא במגע עם עור הקרקפת.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודעת לזה שהוא צריך לבוא במגע
ליהי14/12/2011עם עור הקרקפת, (מן הסתם)
ציפיתי לתשובה יותר מפורטת שתעזור לי , אבל תודה בכל מקרה .
אולי אפרת יכולה לענות? אני שמה לב שהתשובות שלה יותר מפורטות (בלי להעליב אף אחד כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחותא12/12/2011
שלום אני בן 18
ויש לי התחלה של התקרחות אני שוקל לקחת פרופסיה אולם אני מפחד מהתופעות לוואי שלה באשר לפגיעה במין מה לעשות האם אתה ממליץ לי להתחיל עם הפרופוסיה דוקטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות - תגובה
ד``ר אייל פרץ14/12/2011ירידה בתפקוד המיני היא הפיכה ומופיעה בפחות מ-5% מהמטופלים.
בהחלט לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בתור צעיר מודאג מאודדניאל09/12/2011
שלום, שמי דניאל, אני בן 22 מתקרב ל23,
הסיבה שכתבתי בפורום הזה היום היא כמובן בגלל שאני מודאג לגבי השיער שלי,
מגיל צעיר תמיד היה לי מצח גדול, והשיער שלי מאוד דק ופלומתי, ספרים קוראים לזה שיער ארופאי,
ולפי מה שהבנתי לסוג שיער פלומתי יש נטייה להיות יותר דליל עם השנים,
אני באופן אישי מאוד מחובר למראה שלי ולשיער שלי, ולדעתי זה משהו שאני מאוד אתקשה לחיות בלעדיו, זה חלק מאוד חשוב לי ולאיך שהייתי רוצה להציג את עצמי כבן אדם,
בשנים האחרונות שמתי לב שיש לי נסיגה בקו שיער, באיזור המפרצים, אני לא כל כך בטוח לגבי שאר הראש לא שמתי לב להבדל משמעותי,
עכשיו שקלתי להתחיל טיפולי בפרופסיה או במינוקסידיל, אבל לאחר המחקר גילית שאף אחד מהם לא פועל על איזור המפרצים ובמקרה הטוב מונע את החמרת המצב שם,
אז רציתי לשאול את דעתכם בתור אנשים שמבינים יותר ממני, אם שווה לי בכלל להתחיל לצרוך תרופות כאלה, שגם ככה לאחר 5 שנים יאבדו את הקיק שלהם, ואפילו יחמירו את המצב כי הגוף שלי יפתח תלות כלשהי בהם ואם אני אפסיק אני אקריח כמו עכבר מעבדה,
או שפשוט לתת לזמן לעשות את שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)