מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת הידוק שרירים בבטן על הריוןאסמת21/12/2012
רציתי בבקשה לדעת אם שאיבת שומן מהבטן מתיחת עור והידוק שרירים יכול ים לגרום לסיבוכים בהריון ולידה קיסרית אם החלטתי בעתיד להכנס להיריון . מאוד מעוניינת לעשות את הנתוח בזמן הקרוב אבל גם לא רוצה לחרוץ את גורלי מבחינת הבאת ילדים לעולם. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת הידוק שרירים בבטן על הריון - תגובה
ד``ר בני מייליק23/12/2012שלום לך
אין סיבה ללחץ. בנשים שעדיין לא ילדו או שמתכננות ללדת שוב לאחר הניתוח, נהוג שלא לבצע הידוק של שרירי דופן הבטן ולהסתפק במתיחת בטן ועיצוב הגוף באמצעות שאיבת שומן והסרת עודפי העור.
גם אם ביצענו הידוק של שרירי דופן הבטן, אין הדבר משפיע כלל על מהלך ההריון ולא גורם לסיבוך כלשהו בתהליך ההריון והלידה. נשים שעברו ניתוח מתיחת בטן יכולות להיות בהריון ולכל היותר, אם נוצר רפיון משמעותי של דופן הבטן, ניתן לחזק אותה שוב בתום כל ההריונות /לידות בחייה של האישה.
אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי מומחה שיוכל לייעץ לך הלאה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לאחר ניתוחנורית16/12/2012
אמי עברה לפני כשבוע ניתוך שאיבת שומן. יומיים אח"ר החלה לסבול מכאב עז במפשעה. האם יש קשר? מה יכול לגרום לכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק17/12/2012בכל שינוי פתאומי וחד במצב לאחר ניתוח כלשהו, יש לפנות מיידית לרופא המנתח ואם הוא לא זמין- לפנות לבדיקת רופא בקופת החולים או בחדר המיון הקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר ניתוחקורין05/12/2012
שמעתי שאם משמינים לאחר הניתוח, ההשמנה היא לא פרופורציונלית, כלומר לא ניתן להשמין היכן שבוצעה השאיבה. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק06/12/2012זה נכון באופן חלקי.
כל עוד תשמרי על משקל גופך, תוצאת הניתוח לא תשתנה.
בעליית משקל גדולה- את עלולה לצבור משקל עודף באיזורי גוף שלא נותחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועות גדולותאורלי26/11/2012
שלום רב, אני בת 30 בעלת מבנה גוף רזה אבל יש לי זרועות רחבות וזה ניכר במיוחד כשאני מצמידה את הזרועות לצידי גופי
האם שאיבת שומן היא שיטה טובה לטפל בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות גדולות - תגובה
ד``ר בני מייליק28/11/2012ייתכן שהדבר נגרם ממבנה הגוף הבסיסי שלך או שמדובר בעודפי רקמת שומן שיוצרים את הבעייה.
אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי מומחה שיוכל לענות על שאלותיך לאחר שייבדוק אותך.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטאולג26/11/2012
האם ניתן לטפל בצלוליט באיזור הירכיים והישבן ע"י שאיבת שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט - תגובה
ד``ר בני מייליק28/11/2012תלוי באיזה מצב הירכיים נמצאים, במצבים מסויימים ניתן לחולל שיפור משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמהזוהר15/11/2012
האם ניתן לקיים שאיבת שומן עם הרדמה מלאה, הרעיון להיות בהכרה בזמן הניתוח מרתיע אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה - תגובה
ד``ר בני מייליק18/11/2012כמובן, ניתוחי שאיבת שומן משמעותית מבוצעים בד"כ בהרדמה כללית
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנטר כפולויקש11/11/2012
שלום. כמה זמן אחרי הלידה מומלץ לבצע ניתוח להסרת סנטר כפול. אני בת 34 וזו לידה האחרונה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנטר כפול - תגובה
ד``ר בני מייליק18/11/2012לאחר הריונות ולידות מומלץ להמתין 4-6 חודשים עד שהשינויים במצב הגוף שחלו במהלך ההריון חולפים ומתייצבים לגמרי.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיקבו, שאיבת שומן נוצר קולוגן בעיהJOY06/11/2012
בעיקבות ניתוח שאיבת שומן נוצרה לי בבטן שכבת קולוגן
זו שכבה ממש עבה וכל טיפול, עיסוי דיקור משחות כלום לא עוזר.
הבטן קשה ובאולטרסאונד שעשיתי ממש רואים את הקולוגן.
הרופא אמר שצריך לבצע ניתוח שאיבה מתקן ולשאוב את זה החוצה.
שאלתי אותו אם זה יחזור.
הוא אמר שהוא יתן לי נוגדי דלקת חזקים בשביל למנוע את החזרה של זה
אני מפחד
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקבו, שאיבת שומן נוצר קולוגן בעיה - תגובה
ד``ר בני מייליק06/11/2012לא מובן לי הביטוי "שכבת קולקן"
אני מציע לך לפנות לבדיקת כירורג פלסטי מומחה לקבלת חוות דעת נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומןסהר05/11/2012
האם שאיבת שומן משפיעה על רמת השומן (טריגליצרידים, כולסטרול) בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק06/11/2012לאחרונה יש עדויות ראשונות על ירידת רמת השומנים בדם בעקבות שאיבת שומן אם כי הורדת רמת שומני הדם איננה מטרתו של ניתוח זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על שומן בבטןשרון25/10/2012
אני בעלת מבנה גוף רזה אבל יש לי בטן קטנה שניכרת במיוחד כשאני לובשת ג'ינס. בשאר הגוף אני בסדר גמור. האם שאיבת שומן היא טיפול יעיל במקרה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על שומן בבטן - תגובה
ד``ר בני מייליק27/10/2012לא ניתן לענות על שאלה זו מבלי לדעת פרטים נוספים: גיל, מצב בריאותי, פעילות גופנית, הריונות ולידות וכדומה.
כדאי לפנות לבדיקת כירורג פלסטי מנוסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הריון..?רונן24/10/2012
יש לי מצבור שומן בבטן? מומלץ לשאוה אם אני מתכוונת להיכנס שוב להריון? יש טעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הריון..? - תגובה
ד``ר בני מייליק27/10/2012המונח "מצבור שומן בבטן" אינו מובן. האם מדובר בשומן תת עורי או בשומן תוך בטני (כרס) או סתם ברפיון של שרירי דופן הבטן כפי שנפוץ לאחר לידות.
בכל מקרה, לא כדאי לבצע התערבות כירורגית כלשהי כדוגמת שאיבת שומן אם יש בכוונתך להרות שוב בשנה הקרובה. אם התכניות שלך לא ברורות ומדובר בפרקי זמן ארוכים יותר, אפשר לשקול ניתוח כזה.
ממליץ לפנות לבדיקת כירורג פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמלי11/10/2012
רציתי לשאול האם במסגרת ניתוח לקיצור קיבה מבצעים גם ניתוח שאיבת שומן? האם שני הניתוחים הללו יכולים להתבצע יחד?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר בני מייליק15/10/2012לא נהוג לשלב עם ניתוח בריאטרי (ניתוח לצורך ירידת משקל) כדוגמת קיצור קיבה, שום פרוצדורה אחרת שמטרתה עיצוב הגוף.
בנוסף, ניתוחי שאיבת שומן לא מבוצעים באנשים הסובלים מהשמנת יתר. מטרתם לתקן פגמים אסטטיים באנשים בעלי משקל תקין הסובלים מעודפי רקמת שומן ממוקדים באזורי גוף מסויימים.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דורסאס ואי רגולציה בבטן בשאיבת שומןJOY30/09/2012
שלום ד"ר אני זקוק לעצתך
אני מפתח גוף, מאוד גדול, שרירי וכן לקחתי גם סטירואידים בעברי.
החלטתי לעבור ניתוח שאיבת שומן בשביל לעצב יותר את שרירי הבטן ולהעלים את ה"ידיות" במותן.
תוצאות הניתוח הראשון היו רחוקות מלהשביע את רצוני, בבטן נוצרו אי רגולציות, והגב נותר נפוח.
לצערי בטרם הספקתי לתקן זאת עם הרופא, הוא מת בתאונת דרכים.
עברתי לרופא אחר שמתחמחה בזה והוא ביצע בי ניתוח תיקון בשילוב לייזר.
אך עדיין חלקים מהבטן (במיוחד בבטן התחתונה מעל איבר המין) נותרו נפוחים וקשים מגע גם אחרי 3 חודשים מאז הניתוח.
הרופא ביצע אולטרסאונה ואמר שלא נותר שם שומן, ושזה לא מים אלא דלקת, דורסאס צלקות פנימות ועודף קולוגן... הוא טוען שזה יספג פנימה בתהליך שיקח זמן רב (הוא לא נקב בכמה זמן)
אציין שמידי פעם מופיעות לי מעיין שטפי דם קטנטנים בחלקים שונים בבטן שנעלמים תוך יום-יומיים.
אגב, אצל חברים שלי שגם טופלו אצלו התוצאות מדהימות! (בכלל זה הלכתי אליו)
מה דעתך?
מה זה הדורסאס הללו?
ממה זה נובע?
האם זה יעלם ותוך כמה זמן?
האם לעבור ניתוח נוסף?
יש משהו שאני יכול לעזור לשיפור התהליך?
למה מופיעים שטפי הדם הללו? הם סימן למה?
אציין שאת הטיפול עברתי במדריד שם אני גר
המון תודה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורסאס ואי רגולציה בבטן בשאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק15/10/2012במצב כזה שבו עברת כבר כמה פעולות ניתוחיות לשאיבת שומן, רקמת השומן כבר לא נמצאת במצבה הראשוני, שבו עדיין ניתן לעצב אותה בדרכים קלות יחסית.
אם כחצי שנה לאחר הניתוח האחרון עדיין יוותרו שינויים ועיוותים של הרקמה, קרוב לוודאי שתזדקק לניתוח של תיקון העיוותים באמצעות הסרה ומתיחת עודפי העור והרקמה.
לטובתך, פנה למנתח שיכול להציג בפניך את נסיונו בתחום מאתגר זה.
בהצלחה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות לאחר שאיבת שומןשני17/09/2012
האם זה סביר שבאזור היריכיים תורגש נפיחות לאחר שאיבת שומן בבטן ובמותניים למרות שלא נשאב מהן כלל שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר שאיבת שומן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר17/09/2012עם מדובר בזמן קצר לאחר הפעולה,אז כן.
מדובר בנפיחות בצקתית וזליגה של שיטפי דם מהאיזור המנותח בגלל כוח המשיכה.השנויים הנ"ל זמניים ןחולפים בהליך ההחלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השומן חוזר לאחר המסה ?תמר16/09/2012
האם השומן חוזר לאחר המסה על ידי מכשיר BODY TITE ?
במידה ומשמינים ?
או שהשומן נאגר באזורים אחרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השומן חוזר לאחר המסה ? - תגובה
ד''ר יצחק מאייר17/09/2012בכל השיטות להפחתת נפח מצבורי השומן,או הורסים את תאי השומן לפני השאיבה או מסלקים אותם שלמים.למרות הפחתה במספר התאים השומניים עדיין עדיין נותרו תאים שומניים באיזור.כל זמן ששומרים על משקל יציבעד תוספת של 4-5 ק"ג,השנוי לא יהיה משמאותי מבחינה ויזואלית .
השמנה רבה יכולה להביא שנוי לרעה באיזור השיבה,וגרוע מכך,מאחר והגוף איבד מחסנים לאגירת האנרגיה העודפת,הוא משקיע את השומן העודך במחסנים זמינים במקומות שונים בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)